Kiinteistömaailma Kangasala | Kangasalan Kodit Oy

Rivitalo | 3-4h, k, kph, s, wc, vh

Einar Ilmonin tie 4 A 1, Keskusta, Kangasala

Hinta

304 644 €

Koko

73 m²

Vuosi

-

ENNAKKOMARKKINOINTI! Tämän kaksikerroksisen 73 m² päätyasunnon alakerrassa olohuone ja keittiö muodostavat yhdessä yhtenäisen oleskelutilan, johon korkeat ikkunat tuovat upeasti valoa kahdesta suunnasta. Olohuoneesta on kulku terassille, jolla on lasitusvaraus. Alakerrassa on myös kylpyhuone ja sauna. Yläkertaan kuljetaan jykeviä betoniportaita pitkin. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja halutessasi huoneita voidaan rakentaa kolme. Yläkerrassa on myös erillinen wc ja vaatehuone. Yläkerran toisesta makuuhuoneesta on käynti parvekkeelle, josta aukeaa B-talon yli näkymä kohti Vesijärveä. Asunto on varustettu laadukkailla materiaaleilla, joiden toimittajiin kuuluvat mm. Puustelli, Laattapiste, Whirlpool, Oras ja Iconic Nordic Rooms (INR). Keittiön värimaailman saat rakennusvaiheessa valita Puustellin sinua varten suunnitelluista kokonaisuuksista, jolloin sinun keittiöstäsi tulee juuri sinun näköinen. Asunnossa on vakiona laadukas laminaatti, jonka värin saat valita kolmesta tyylikkäästä vaihtoehdosta ja halutessasi voit päivittää lattian lisähintaan kovapuuhun tai kivikomposiitti vinyylilankkuun. Pajala Yhtiöiden rakentama Asunto Oy Kangasalan Kipinä on Kangasalan Kirkkoharjun pohjoisrinteelle valmistuva täysin uusi moderni rivitaloyhtiö. Talot asemoidaan tontille niin, että jokaisesta asuntoon saadaan näkymä Kangasalan kauniisiin pelto- ja järvimaisemiin. Yhtiöön kuuluu 12 eri kokoista asuntoa, jotka lämpiävät kaukolämmöllä vesikiertoisella lattialämmityksellä. Varausvaiheessa voit vaikuttaa myös siihen, haluatko autollesi katospaikan vai pihapaikan. Kaikki autopaikat varustetaan sähköautolatauksella. Ota yhteyttä niin varataan sinulle uusi koti!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1364341
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4h, k, kph, s, wc, vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
73 m²
Kokonaispinta-ala
73 m²
Kerrokset
2/2
Vapautuminen
Kohteen valmistuttua, arvio heinäkuu 2025

Hinta

Myyntihinta

182 630,45 €

Velkaosuus

122 013,55 €

Velaton hinta

304 644,00 €

Neliöhinta

4 173,21 €/m²

Valinnaisen vuokratontin lunastushinta

35 790,44 €

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

165,71 € / kk

Vuokratontin lunastushinta

35 790,44 €

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

273,75 € / kk

Pääomavastike

891,07 € / kk

Tontin vuokravastike

165,71 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 164,82 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Kts. lisätietoja kustannuksista

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Ilmoitettu rahoitusvastike sisältää lyhennyksen. Lyhennysvapaa 12 kk. Yhtiölainan takaisinmaksuaika on 25 v + rakennusaika. Rahoitusvastike 1. vuodelta sis. vain koron: 273,75 euroa/kk. Korkoarvio 12 kk euribor ja mrg 1,10 %. Pääomavastike on hinnastoon laskettu 3,697% + 1,10% kokonaiskorolla. Viitekoron muutokset vaikuttavat rahoitusvastikkeen määrään.

Tontin laskennallinen huoneistokohtainen lunastushinta muodostuu sopimuksessa mainitun lunastushinnan mukaisesti, lunastushinta on sidottu tilastokeskuksen julkaisemaan elinkustannusindeksiin. Tontin lunastushinta sisältää varainsiirtoveron 3 %. Tontin lunastushinta ei sisällä muita maksettavaksi tulevia maksuja, kuten mm. kaupanvahvistajan palkkiota (128 €) tai lainhuudatuskustannuksia. Hinta tarkistetaan lunastuksen yhteydessä. Tontin vastikkeen maksaminen ei vähennä tontin osan lunastushintaa. Vuokravastiketta peritään, jos et lunasta asunto-osakkeisiin kohdistuvaa tontin osuutta taloyhtiölle.
Vesimaksu: Kustannus huoneistokohtaisen mittarin mukaan, ennakko 25 €/hlö/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: koillinen, lounas
ulkopuolinen
ranskalainen
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Rakennus liitetään myös valitun operaattorin tiedonsiirtoverkkoon.
Kohteen lisätiedot
Asuntojen pintamateriaaleihin ja keittiökalustevalintoihin voi vaikuttaa erillisen lisähinnaston mukaisesti.
Tontin perusvuokra on 22 641,84 euroa. Vuokra on sidottu tilastokeskuksen julkaisemaan elinkustannusindeksiin (1951:10=100) perusindeksilukuna on vuoden 2023 maaliskuun pisteluku. Taloyhtiöllä on huoneistokohtainen omaksi lunastettava vuokratontti. Osakkeenomistajalla on mahdollisuus valita, onko taloyhtiö hänen huoneistonsa osalta vuokratontilla vai lunastaako yhtiö hänen huoneistonsa osalta tonttiosuuden omaksi. Tontin laskennallinen huoneistokohtainen lunastushinta muodostuu sopimuksessa mainitun lunastushinnan mukaisesti, lunastushinta on sidottu tilastokeskuksen julkaisemaan elinkustannusindeksiin. kts. lisätietoja kustannuksista.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Portaat ovat betonirakenteisia ja sisäpuolisten tilojen portaiden askelmissa on neulahuopamatto. Käsijohteet ja kaiteet ovat maalattuja puu- tai metallirakenteita.
Rakennusmateriaali: Puu, betoni
Keittiön kuvaus
4-levyinen induktioliesitaso, liesikupu, integroitu astianpesukone, kalusteuuni ja vapaasti seisova jääkaappipakastin. Isommissa asunnoissa erilliset vapaasti seisovat jääkaappi sekä pakastin. Kodinkoneet ovat RST-pintaisia. Keittiökalusteissa on varaus mikrolle, mikro ei sisälly Pajalan toimitukseen. Lattia vakiona laminaattia. Seinät maalattua, välitilassa alumiinipintainen levy.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, erillinen wc, suihku, kylpyhuonekaapisto, sähkösauna, kaikkien asuntojen pesuhuoneissa on tilavaraus ja liitännät pyykinpesukoneelle. Pesuhuoneessa on taittuva lasinen suihkukulma, pyyhekoukut sekä wc-paperiteline. Lisäksi pesuhuoneessa on kaksi lattiakaivoa, joista toinen on päälattiakaivo ja toinen varalattiakaivo. Kph, wc ja s lattia laattaa. Kph seinät laattaa, saunassa paneelia, wc:ssä maalattu. Pesutiloissa sähköinen mukavuuslattialämmitys huoneiston sähköverkkoon liitettynä.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneesta käynti terassille, jolla lasitusvaraus. Lattia vakiona laminaattia, seinät maalattua.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, joista toisesta käynti parvekkeelle, toisessa ranskalainen parveke. Lattia vakiona laminaattia, seinät maalattua.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot, ulkovarasto
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kangasalan Kipinä
Muuta taloyhtiöstä
Taloyhtiön pysäköintipaikat ovat pääasiassa tontilla pintapysäköintipaikkoina, sekä viereisellä LPA-alueella. Osa autopaikoista on katettuja autopaikkoja. Pysäköintipaikat ovat vakiona varustettu 3,6kW latausjärjestelmällä. Lisähinnasta latausjärjestelmä on mahdollista päivittää 11kW:seen type-2 -järjestelmään.
Taloyhtiön autopaikat

lisätietoa: Sähköauton lataus kaikilla autopaikoilla.

Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
3 277 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Lisätietoa tontista
Vuokranantaja Korkia Tonttirahasto II Ky. Vuokran määrä 22 614,84 €/v. Maanvuokrasopimus saatavana välittäjältä.
Palvelut
Koulut: Kirkkoharjun koulu 1-6 lk (kävellen) (n. 0.4 km)
Ruokakaupat: K-Supermarket (n. 1.1 km), K-Market Mäntyveräjä (n. 0.9 km)
Päiväkodit: Touhula Freesia (n. 1.1 km)
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki (n. 0.2 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Sähköauton lataus vakiona. Autokatospaikan hinta 12 9000 €, piha-autopaikan hinta 6 000 €. Piha-autopaikan hoitov. 15 €/kk, autokatospaikan 22,5 €/kk.
Pihan kuvaus
Pihan ilmansuunnat: koillinen
Tiedustelut
Emilia Nikkilä, 044 3481 737, emilia.nikkila@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kangasala

Asuinalueena Keskusta, Kangasala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Emilia Nikkilä

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT

Kiinteistömaailma Kangasala | Kangasalan Kodit Oy

Kiinteistömaailma Kangasala | Kangasalan Kodit Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.