Kiinteistömaailma Espoo Kauniainen, Kauppakeskus Grani | Pecasa Oy

Omakotitalo | 5-6h, k, rt, kph / wc, erillis. wc, khh, saunaosasto, varastot

Pitkännotkontie 39, Kuurinniitty, Espoo

Hinta

779 000 €

Koko

200 m²

Vuosi

2006

Kuurinniityn ja Tuomarilan rajalla, kivenheiton päässä Kauniaisten kattavista ja monipuolisista palveluista ja kauppakeskus Granista, asutaan rauhallisesti aivan Keskuspuiston reunalla mutta todella erinomaisin liikenneyhteyksineen. Talossa yhdistyvät jykevyys, rakenteiden- ja varusteiden laatu, ensiluokkainen kunto ja huolellinen ylläpitohistoria aina valmistumisesta v. 2006 asti. Tässä kivitalossa asutaankin onnellisesti ja terveellisesti maltillisin ylläpitokuluin. Erittäin avarat ja harvinaisen toimivat tilaratkaisut jotka halutessa muokkaantuvat tarpeen mukaan, esim. 2-4 mh, 2 olohuonetta, monipuoliset kylpytilat ja alakerran täydellisyyttä hipova 20m2:n suuruinen Walk-in closet. Omalla 789 m2:n Keskuspuistoon avautuvalla tontilla (määrä-osa) toteutuu yksityisyys ja sopiva rauha. Aurinkoinen piha-alue on pensaiden ja puuston suojissa ja muodostaa helppohoitoisen kokonaisuuden. Pihalta löytyy sekä nurmikkoa että paljon terassitilaa ja mahtuu halutessa trampoliinit, ulkoporeammeet, harrasteviljelijän yrttipuutarha ja vaikka mitä. Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan, Provencen-keltaiseen aitoon kivitaloon! Avainsanat: Ei huolta putkista Ei suuria remontteja tulossa Hyvät liikenneyhteydet Palvelut lähellä

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1364428
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5-6h, k, rt, kph / wc, erillis. wc, khh, saunaosasto, varastot
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
200 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2006
Käyttöönottovuosi
2006
Vapautuminen
n. 2 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

779 000,00 €

Velaton hinta

779 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

823,16 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkönkulutus: Sähkönkulutus vuonna 2023 17.676,59 kWh. Pyydä sähkönkulutusraportti välittäjältä.
Kiinteistövero: 823,16 / vuonna 2023
Vesimaksu: Käytön mukaan, normaalisti n. 20 €/hlö/kk.
Jätehuolto: 164 euroa vuodessa / 2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kasvihuone. Keskuspölynimuri, kiinteät valaisimet. Hälytys- ja valvontajärjestelmä Sector alarm, on siirrettävissä. Kaikissa ikkunoissa sälekaihtimet.
Kohteen lisätiedot
Tietoliikenne: Valokuitu (avoin kuitu), Elisa puhelinliittymä DSL-yhteydelle, katolle kaapeloitu johto mobiiliantennia varten. Kaapeloitu sisäverkko ja ristikytkentäteline.
Tehdyt remontit
2017 Kaikkien kylpyhuone- ja wc-tilojen remontointi, saunan lauteiden ja kiukaan uusinta, pesukoneen ja kuivausrummun uusinta, asunnon sisäseinien maalaus, makuuhuoneiden liukuovelliset vaatekaapit, ulkovarastojen hyllyjärjestelmät.
2018 Valokuidun asennus (Avoin kuitu), pihan puolen ulkovalotolppien asennus, varmuuslukkojen asentaminen, ulkoterassien öljyäminen.
2019 Uusittu poistoilmalämpöpumppu PILP Nibe 750 sekä ilmanvaihdon tuloilmamoduli SAM41, poistoilmaputkiston eristys, ulkoterassien öljyäminen.
2020 Kodinhoitohuoneen välikattojen ja valaistuksen uusiminen, kodinhoitohuoneen vaatekaappien ja kalusteiden uusiminen, ulkoterassien öljyäminen, ulkokaton pesu (matala osa), jääkaapin uusiminen.
2021 Yläkerran hallin ja käytävän välikattojen ja valaistuksen uusiminen, kaikkien sisäseinien maalaus, yläkerran olohuoneen kattovalaistuksen uusiminen, lieden uusiminen, kasvihuoneen asentaminen.
2022 Parvekkeen puuverhouksen kunnostus ja maalaus, salaojakuvaus ja pihan sadevesikaivon puhdistus, ulkoterassien öljyäminen, Sector Alarm -hälytysjärjestelmän asennus.
2023 Ulkoterassin öljyäminen, erillisen ruokakomeron kunnostaminen, puistoon johtavien piharappusten uusiminen, astianpesukoneen uusiminen, uunin uusiminen.
2024 keittiön tiskipöydän silikonien uusinta
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Rakennuksesta on pidetty erinomaisesti huolta.
Energialuokka
  • B (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Vesikiertoinen lattialämmitys. Poistoilmalämpöpumppu Nibe F750 Pilp, järjestelmä asennettu uutena 11/2019.
Vesihuollon kuvaus
Kunnan
Viemäri
Kunnallistekniikka
Ilmanvaihto
Koneellinen ilmanvaihto, LTO (Nibe SAM 41). Uusittu marraskuussa 2019.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Tämän talon jättimäinen Walk in Closet huokuu tyylikkyyttä ja säilytysjärjestelmät innostavat järjestelmällisyyteen. Vaatehuolto on mukavaa puuhaa. Tila toimii myös saunaosaston pukuhuoneena. Alakerrasta löytyy myös varasto/ask.huone, jota asukkaat käyttäneet teinin huoneena, omalla uloskäynnillään.
Rakennusmateriaali: Kivi - Kevytbetoniharkko (Jämäkkä/Lujabetoni), julkisivu rapattu.
Keittiön kuvaus
Isossa ja hyvin varustellussa keittiössä kokkailee useampikin kokki kerrallaan. Runsaasti säilytystilaa - kauniit graniittitasot. Keittiön yhteydessä iso ruokailutila jossa kolmeen suuntaan ikkunat. Keittiön jääkaappi, induktioliesi, erillisuuni ja astianpesukone uusittu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kauniit, yhtenäiseen ajattomaan tyyliin toteutetut saniteettitilat. Kylpyhuone / saunaosasto / erillinen wc ovat kaikki uusittu 2017.
Olohuoneen kuvaus
Korkea, viistokattoinen olohuone, josta käynti valtavalle terassiparvekkeelle. Olohuoneessa tunnelmaa tuo iso varaava takka.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerran Master Bedroomista oma käynti terassiparvekkeelle. Alakerrassa iso mh. Nykyisestä alakerran isosta takkahuoneesta on erotettavissa yksi makuuhuone alkuperäisen rakennusluvan mukaisesti.
Säilytystilojen kuvaus
Talossa on lämmin varasto yläpihalla ja lämmin varasto/verstas alapihalla. Sisätiloissa runsaasti säilytystilaa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Murrettu harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
789 m²
Tehokkuusluku
0.2
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus on käytetty. Alkuperäisissä rakennuslupapiirustuksissa ollutta autokatosta ei ole toteutettu mutta on halutessa rakennettavissa Espoon rakennusmääräyksiä noudattaen.
Kaavoitustiedot
AO = Erillispientalojen korttelialue, e=0,20. Tontti rajoittuu Espoon keskuspuistoon. Tontin länsiraja on asemakaavassa istutettava tai luonnonvaraisesti kasvullisena ja huolitellussa asussa pidettävä rakentamaton alue.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Alueella useita. Lähin koulu on Ymmerstan koulu. (n. 1.2 km)
Ruokakaupat: Alepa (n. 0.3 km), K-Market (n. 0.3 km)
Lähipalvelut: Kauniaisten palvelut (n. 2.0 km), Kirjasto ja terveysasema Kauppakeskus Entresse, Espoo (n. 3.5 km), Espoon keskuspuisto (n. 0.05 km)
Päiväkodit: Alueella useita. Lähin Ymmerstan koulu (n. 2.0 km), Kirjoniittyyn valmistuu uusi päiväkoti syksyllä 2024 (n. 0.5 km)
Liikenneyhteydet
Juna (Koivuhovi n. 1 km, Kauniainen, liityntäpysököinti n. 2 km) (n. 1.0 km)
Bussit (n. 0.3 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikkoja on useita omalla asfaltoidulla pihalla. Pihalla on sähkötolppa, jossa kaksi pistoketta.
Pihan kuvaus
Rinnetontin huoliteltu pihakokonaisuus on kahdessa tasossa. Sisääntulopiha on iso ja päällystetty, ja siihen mahtuu useita autoja. Sisääntulopiha sijaitsee rinnetontin ylemmällä tasolla, viihtyisä ja osin aidattu oleskelupiha länteen alemmalla tasolla. Oleskelupihalle talosta kolme uloskäyntiä, myös suoraan saunasta pääsee pihalle vilvoittelemaan.
Tiedustelut
Anna Relander 0500 66 8888 anna.relander@km.fi ja Kristofer Öfverström 0400 44 8888

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kuurinniitty, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kristofer Öfverström

Senior Broker, Kiinteistönvälittäjä - Fastighetsmäklare , LKV, AFM

Kiinteistömaailma Espoo Kauniainen, Kauppakeskus Grani | Pecasa Oy

Kiinteistömaailma Espoo Kauniainen, Kauppakeskus Grani | Pecasa Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.