Kiinteistömaailma Espoo Kauniainen, Kauppakeskus Grani | Pecasa Oy

Kerrostalo | 3h, kk, kph, lasitettu parveke

Piispanportti 7, Matinkylä, Espoo

Hinta

359 000 €
Tarjouskauppa

Koko

59,5 m²

Vuosi

2023

Tervetuloa tutustumaan 26.10.2023 valmistuneeseen kerrostaloyhtiöön, osoitteeseen Piispanportti 7, 02240 Espoo! Piispanportin Auran modernit kerrostalokodit sijaitsevat omalla tontilla keskeisellä paikalla Espoon Piispanportissa, Iso Omenan palveluiden lähettyvillä. Asunnoissa on erinomaiset pohjaratkaisut, asuntokoot ovat 28 m² yksiöstä aina 125 m² huoneistoon. Asukkaiden käytössä on viihtyisä saunaosasto vilvoitteluterasseineen. Suojaisalla sisäpihalla on muun muassa ulkogrilli, pihakeinu sekä leikkialue lapsille. Rauhallinen piha-alue rajoittuu kallioiseen metsänäkymään. Pysäköintihalli sijaitsee katutasossa olevassa kellarikerroksessa, johon on suora hissiyhteys. Suurimpaan osaan autopaikoista on saatavilla latauspaikka sähköautolle. Sisustusmateriaalit on huolellisesti valittu vastaamaan tämän päivän asumisen toiveita. Tervetuloa tutustumaan asuntoihin paikan päälle!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1364506
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, kk, kph, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
59,5 m²
Kokonaispinta-ala
59,5 m²
Kerrokset
4/6
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Heti

Tarjouskauppa
on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Hinta

Lähtöhinta ilman velkaosuutta

104 518,00 €

Velkaosuus

254 482,00 €

Velaton lähtöhinta

359 000,00 €

Viimeisin tarjous

-

Neliöhinta

6 033,61 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

244,00 € / kk

Pääomavastike

1 096,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 340,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

37,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Hoitovastike 4,10 €/m²/kk. Rahoitusvastike 1:tä maksetaan max 2 ensimmäistä vuotta valmistumisesta lukien, jolloin yhtiölainasta maksetaan vain korko. Korko on aina vähintään marginaalin suuruinen. RV 1 arvio on 0,0028 €/jyvitetty osake (sis. vain koron osuuden, arvioitu korkokannan 4.9.2023/4,147 % mukaan), tämän huoneiston osalta 1096,00 €/kk.
Rahoitusvastike 2 arvio on 0,0052 €/jyvitetty osake (lyhennysten alkamisen jälkeen, arvioitu korkokannan 4.9.2023/4,147 % mukaan), tämän huoneiston osalta 2036,00 €/kk. Lyhennysten keräämisen alkamisen ajankohdasta päätetään yhtiössä erikseen.
Vastikkeet ja maksut ovat arvioita.
Arvioitu kokonaislaina-aika 25 v., joista enintään kahden ensimmäisen vuoden ajan maksetaan vain korkoa. Yhtiölainan korko 12kk euribor + marginaali 1,00 %.
Yhtiölaina maksettavissa kaupanteon yhteydessä.
Vesimaksu: vesimaksuennakko 20 €/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: koillinen
sisään vedetty
lasitettu
parvekesuunta koilliseen, näkymät koilliseen/itään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Kiinteistöliittymä avaa tietoliikenneyhteyden valitun operaattorin laajakaistaverkkoon.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, parvekelasitukset, parvekematto
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Jokaisella asunnolla on lämmin irtainvarastotila. Irtainvarastotilat sijaitsevat 1. kerroksen väestönsuojatiloissa ja B-portaan 2.–6. kerroksessa. Lisäksi osassa asunnoista on parvekkeella kylmä varasto. Ulkoiluvälinevarastot sijaitsevat kellarikerroksessa ja 1. kerroksen väestönsuojassa. Lastenvaunuvarastot sijaitsevat 1. kerroksessa.
Yhtiön saunaosasto sijaitsee rakennuksen 1. kerroksessa, jonka yhteydessä on vilvoittelupiha. Kuivaushuoneet sijaitsevat sekä A- että B-portaiden 1. kerroksessa.

Yhtiön piha-alue muodostuu pääosin rakennuksen sisäpihalle, joka on osittain autohallin päällä olevaa kansirakennetta. Piha-alueen läpi kulkee pelastustie naapuriyhtiöön ja pelastustiellä sallitaan ainoastaan huoltoajoa. Tontin yläosaan tulee suojaisa oleskelupiha ja penger, johon istutetaan perennoja. Piha-alueella on oleskelu- ja leikkialueet. Piha-alue on yhteiskäytössä korttelin muiden taloyhtiöiden kanssa.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen lattialämmitys. Kylpyhuoneessa ja saunassa sähköinen mukavuuslattialämmitys. 7-8. kerroksien asunnoissa on ilmalämpöpumput.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betonielementti, tiili
Keittiön kuvaus
Asunnon keittiö toteutetaan arkkitehdin erikoissuunnitelmien mukaisesti. Kalusteovet ovat maalattuja mdf-ovia. Työtasot ovat 30 mm laminaattitasoja. Välitilassa välitilan levy, rst-allas upotetaan keittiötasoon. Keittiössä on induktioliesi, kalusteuuni, liesikupu sekä astianpesukone. Yläkaapistossa on mikroaaltouunivaraus. Asunnossa on jää-pakastinkaappi. Keittiön kodinkoneet Siemens Oy.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone: suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, kiinteät valaisimet, pesukoneliitäntä, wc-istuin. Kylpyhuoneessa on sähköinen mukavuuslattialämmitys.
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, kellarikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rakennus on 6–8 kerroksinen, kaksiportainen (A, B) asuinkerrostalo. Lisäksi yksi asunto sijaitsee C-portaassa omalla sisäänkäynnillä. Osassa asunnoista on kausivarasto, joka sijaitsee asunnon parvekkeella. Varaston sijainti ilmenee huoneistopohjakuvasta.

Parvekelaatat ovat pesubetonipintaisia teräsbetonilaattoja. Parvekekaiteet ovat alumiini-lasikaiteita. Parvekkeet ovat lasitettuja pohjapiirustusten mukaisesti. Osassa asuntoja on ranskalainen parveke. Osassa 1. kerroksen asuntoja on terassipihat sekä yhdessä 7. kerroksen asunnossa on lasitettu kattoterassi.

10.11.2021 allekirjoitettu hallinnanjakosopimus Asunto Oy Piispanportin Aura, Espoon ja Kiinteistö Oy Espoon Piispanportin Parkin välillä koskien kiinteistöä 49-22-284-2. Sopimuksen liitteinä on eritelty kiinteistön hallinta-alueet, piha-alue ja leikkialue, ajoyhteydet, pelastustiet ja pelastuspaikat.

8.11.2021 allekirjoitettu yhteisjärjestelysopimus koskien korttelin 22284 kiinteistöjä 49-22-284-10, 49-22-284-2, 49-22-284-8 ja 49-22-284-9. Sopimuksen liitteinä on eritelty pysäköintihallin pysäköintipaikat, rakentamisen vaiheet, piha-alueet ja leikkialueet, pelastustiet ja pelastuspaikat, ajoyhteydet, hätäpoistumisreitit, kellarikerros, kiinteistön rajojen yli sijoittuvat muut tilat.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa. Rakentajalla 10-vuotisvastuu.
Taloyhtiön autopaikat

autohallipaikkoja: 45, lisätietoa: 45 kpl myydään erillisinä osakkeina. Autohallipaikkaosakkeen hinta on 25.000 €, sähkölatauspaikka 27.000 €. Arvioitu pysäköintipaikkamaksu 37 €/ap/kk.

Tehdyt remontit
Uusi yhtiö.
Tulevat remontit
Perustajaurakoitsijan 1-vuotistarkastukset (aikaisintaan 12 kk ja viimeistään 15 kk sen jälkeen, kun rakennusvalvontaviranomainen on hyväksynyt yhtiön rakennuksen käyttöönotettavaksi), sekä 10-vuotisvastuun mukaiset mahdolliset takuukorjaukset.
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
2 100 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Piispanportin Aura, Espoo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kuitinmäen peruskoulu ja Kuitinmäen koulu (n. 0.6 km), Espoon kristillinen koulu (n. 1.4 km), Friisilän koulu (n. 2.0 km)
Ruokakaupat: Lidl Olari Länsikeskus (n. 0.23 km), Prisma Olari (n. 0.24 km), Iso Omena - Prisma ja K-Citymarket (n. 0.5 km)
Lähipalvelut: Tynnyripuisto (n. 0.4 km), Olarin asukaspuisto (n. 0.7 km), Matinkylän uimahalli (n. 0.8 km), Matinkylän jäähalli ja urheilupuisto (n. 1.5 km)
Päiväkodit: Lystimäen pvk (n. 1.5 km), Friisilän pvk (n. 1.5 km), Kuitinmäen pvk (n. 1.6 km)
Liikenneyhteydet
Bussit (Piispansilta) (n. 0.4 km)
Metro (Matinkylä) (n. 0.7 km)

Tiedustelut
Riikka Wirta, yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, LVV, KiLAT, BBA, 050 571 3604, riikka.wirta@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Matinkylä, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Riikka Wirta

yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, LVV, KiLAT, BBA

Kiinteistömaailma Espoo Kauniainen, Kauppakeskus Grani | Pecasa Oy

Kiinteistömaailma Espoo Kauniainen, Kauppakeskus Grani | Pecasa Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.