Kiinteistömaailma Viikki | Amuletti Asunnot Oy

Kerrostalo | 3h, k, kph, wc, lasit. p.

Liusketie 16, Pihlajamäki, Helsinki

Hinta

137 000 €

Koko

67,5 m²

Vuosi

1963

Miltäpä kuulostaisi asuminen valoisassa perhekodissa? Kompakti ja toiminnallinen asunnon pohja, joka palvelee monenlaisia tarpeita? Tai rauhalliset ja vehreät maisemat isoista ikkunoista? Tästä löytyvät nämä kaikki! Tämä 67,5-neliöinen koti etsii nyt uusia asukkaita. Asunnon pohja on toiminnallinen koostuen kahdesta makuuhuoneesta, keittiöstä sekä olohuoneesta, jonka yhteydessä on iso lasitettu parveke. Yksi makuuhuoneista on mahdollista jakaa kahdeksi erilliseksi makuuhuoneeksi. Säilytystilaa löydät asunnon kaapistoista ja kellarikomerosta. Asunto Oy Helsingin Liusketie 16:ssa viihdytään erinomaisesti. Talo on rakennettu vuonna 1963 ja se edustaa tyypillistä aikakautensa tuotosta isoine ikkunoineen ja toimivine pohjineen. Pihlajamäki on rauhallinen alue lähellä kaikkea tarpeellista – kävelyetäisyyden päästä löydät ruokakaupan, koulut ja päiväkodit sekä julkiset yhteydet bussilla. Olisiko tässä sinulle unelmien koti? Tervetuloa ihastumaan! Huoneisto sijaitsee E-rapussa.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1364513
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, wc, lasit. p.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
67,5 m²
Kokonaispinta-ala
67,5 m²
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
1963
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

128 909,75 €

Velkaosuus

8 090,25 €

Velaton hinta

137 000,00 €

Neliöhinta

2 029,63 €/m²

Vastike

Hoitovastike

367,20 € / kk

Pääomavastike

95,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

462,40 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vastikeperusteena yhtiöjärjestyksen 4 §:n mukaiset osakelukumäärät. Huoneiston E 26 osakemäärä on 68.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: etelä
lasitettu
Tietoliikenne
Internet-yhteys: DNA-kiinteistöliittymä, perusnopeus 10M
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, kaasuliesi
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku. Erillinen wc.
Seinämateriaali: Kylpyhuone laatta/maalattu, wc maalattu
Lattiamateriaali: Kylpyhuone ja wc muovimatto
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Muovi
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Muovi
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, kellarikomero (ostaja vastaa kellarikomeron tyhjentämisestä)
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhtiökokous 2.6.2020 päätti, ettei taloyhtiöön saa asentaa huoneistokohtaisia ilmalämpöpumppuja. Yhtiössä on tupakointikielto huoneistoparvekkeilla. Määräys tuli voimaan 9.3.2021 ja se on voimassa toistaiseksi. Tulevaisuudessa yhtiön taloudelliseen tilanteeseen vaikuttavana asiana tulee huomioida tontinvuokrasopimuksen päättyminen vuonna 2025. Uusimisen yhteydessä tontin vuokra korotetaan lähemmäs markkinatasoa. Uuden vuokran määrästä ei ole vielä tullut kaupungilta taloyhtiökohtaista tarkempaa tietoa.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Yhtiökokous 27.4.2023 päätti noin 870.000 euron (+/-10 %) korjauskokonaisuudesta käsittäen vesikaton uusimisen, saunaosastojen peruskorjauksen, porrashuoneiden ikkunoiden ja seinien huoltomaalauksen, kerrostaso-ovien lakkauksen, ilmanvaihtohormien puhdistuksen, kolmen IV-koneen uusimisen huippuimureiksi sekä vesihanojen uusinnan. Lisäksi päätettiin luopua kahden puku- ja pesuhuoneen mallista. Hankkeita varten otettava laina näkyy yhtiöllä nostamattomana lainana ja se on jyvitetty osakkaille.
Taloyhtiön autopaikat

piha-autopaikkoja: 61, lisätietoa: Autopaikat jaetaan jonotuksen mukaan.

Tehdyt remontit
2022 Pyörätelineiden asentaminen R-portaan ulkoiluvälinevarastoon, kaukolämmön alajakokeskuksen uusiminen, mattopesulan ja kuivaustilan kunnostaminen. 2019 Kellarikäytävien lattioiden, seinien ja käytävän puoleisten ovien maalaus. 2017 Kaasuliesien letkujen ja venttiilien tarkistus sekä uusiminen tarvittavilta osin. 2016 Molempien jätekatoksien uusiminen ja pihan kunnostaminen ml. ulkovalaistuksen lisääminen. 2015 Patteriventtiilien uusiminen, lämmitysverkoston perussäätö, poistoilmaventtiilien uusiminen tarvittavilta osin, piha-alueen kunnostuksen ja jätekatoksien uusimisen työselitysten laadinta. 2014 Porrashuoneiden nimi- ja ilmoitustaulujen uusiminen vesikaton kuntotarkastus ja paikkakorjaukset. 2013 Lukoston uusiminen (Sento). 2011 IV-poistohormien nuohous, kuntoarvion laatiminen. 2010 A- ja I-portaiden saunojen huoltokorjaus. 2009-2010 Pystyviemäreiden pinnoitus. 2009 Pohjaviemärien uusiminen perinteisellä tavalla putket uusimalla, poistoilmakoneiden perushuolto, syöksytorvien uusiminen. 2008 Julkisivujen lämpörappauspaikkaukset, porrashuoneiden ovien kunnostaminen ja lakkaus, sekä julkisivupuuelementtien uusiminen, parvekkeiden koristelaudoituksen uusinta ja maalaus. 2006 Käyttövesiputkien uusinta, porraskäytävien maalaus. 2004 Parvekkeiden lasitus, vesikaton kunnostus (räystäyden ja syöksytorvien uusinta ja kourujen asennus). 2002 Sadevesiviemäreiden uusiminen kokonaan, salaojien uusiminen osittain, pihateiden ja paikoitusalueen asfaltointi. 2001 Liittyminen Helsingin Energian kaukolämpöverkkoon, parvekeovien ja -ikkunoiden uusiminen. 2000 Lämmönvaihtimen sekä linjasulku- ja patteriventtiilien uusiminen. 1998-1999 Ulkoseinälinjoilla sijaisevien ikkunoiden uusiminen. 1995-1999 Kylpyhuoneiden peruskorjaukset (mm. muovimattojen uusiminen, ammeiden poisto osassa asunnoista). 1997 Saunojen peruskorjaus, lukituksen uusiminen. 1995 Keittiökalusteiden uusiminen. 1992 Parvekkeiden maalaus ja julkisivun lämpörappaus.
Tulevat remontit
2023-2024 Saunojen sekä suihku- ja pukeutumistilojen peruskorjaus, vesikaton uusiminen, porrashuoneiden ikkunoiden ja seinien huoltomaalaus, kerrostaso-ovien lakkaus, ilmanvaihtohormien puhdistus, kolmen IV-koneen uusiminen huippuimureiksi, vesihanojen uusinta (n. 870.000 €). 2025 Vuosihuoltotöitä. 2026 Sähkö- ja teleperuskorjaustyön työselitteen laadinta (n. 35.000 €). 2027 Vuosihuoltotöitä. 2028 Asbestieristeiden poisto ja putkien purku kellaritiloissa (vanhat vesiputket) tarvittavilta osin, sähkönousujohtojen, pääkeskuksen, asuntojen ryhmätaulujen sekä kylpyhuoneiden sähkövarusteiden osittainen uusinta + antenniverkoston ja ATK-kaapeloinnin ja valokuitukaapeloinnin asennus (n. 980.000 €). Lisäksi normaalit huolto- ja korjaustyöt vuosittain (n. 55.000 - 65.000 €/vuosi)
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
11 900 m²
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokra
27 943 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2025

Asunto Oy Helsingin Liusketie 16

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Pihlajanmäen ala-aste, Helsingin Uusi Yhteiskoulu alk. (n. 0.9 km)
Ruokakaupat: S-Market Pihlajamäki (n. 0.7 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Pihlajamäki, Bumblebees Kindergarten alk. (n. 0.3 km)
Liikenneyhteydet
Bussiyhteydet alk. (n. 0.3 km)

Tiedustelut
Tanja Rajala, suurasiakaspäällikkö, LKV, MMM, 040 867 3902 / tanja.rajala@km.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Pihlajamäki, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tanja Rajala

MMM, LKV, KiAT

Kiinteistömaailma Viikki | Amuletti Asunnot Oy

Kiinteistömaailma Viikki | Amuletti Asunnot Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.