Kiinteistömaailma Espoo Leppävaara, Panorama Tower | Pecasa Oy

Erillistalo | 6 h, k, s, 2 x kph, 3 x wc, arkioh, 2 x parv, 2 x vh, khh, varasto, AT ja AK

Uudenkylänmäki 20, Mankkaa, Espoo

Hinta

765 000 €

Koko

194 / 282 m²

Vuosi

2005

ESITTELY 29.4. KELLO 18.00-18.45. Soita ja sovi oma esittelyaikasi. Tässä erillistalossa on tilaa ja avaruutta kolmessa kerroksessa. Asuinpinta-ala on 194 m2 ja lisäksi kellarikerroksessa on 88 m2. Kokonaispinta-ala on 323 m2. Sisääntulokerroksessa on keittiö, ruokailutila, olohuone, kirjastohuone, päämakuuhuone ja wc. Päämakuuhuoneessa on kätevä walk-in vaatehuone. Olohuoneesta on kulku isolle kulmaparvekkeelle. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, wc ja tilava aulatila. Alakerrassa on kaksi huonetta, kodinhoitohuone, wc, saunaosasto ja reilusti varastotilaa. Alakerrasta on käynti omalle suojaisalle ja vehreälle pihalle. Omalla asfaltoidulla pihalla on autotalli, autokatos ja lisäksi hyvin pysäköintitilaa. Talo on kuntotarkastettu toukokuussa 2023, joten voit muuttaa huoletta tähän viehättävään kohteeseen. Soita ja sovi oma henkilökohtainen esittelyaika. Avainsanat: Ei huolta putkista Ei suuria remontteja tulossa Hyvät liikenneyhteydet Palvelut lähellä

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
ma 29.4. 15:00 - 15:45
Esittelijänä Tomi Uljas
p. +358 40 7170 186

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1364528
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6 h, k, s, 2 x kph, 3 x wc, arkioh, 2 x parv, 2 x vh, khh, varasto, AT ja AK
Asuintilojen pinta-ala
194 m²
Kokonaispinta-ala
282 m²
Kerrokset
1/3
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2005
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

765 000,00 €

Velaton hinta

765 000,00 €

Neliöhinta

3 943,30 €/m²

Vastike

Hoitovastike

424,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

424,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Hoitovastike kattaa: vesi (tasataan kerran vuodessa oman mittarin mukaan), kiinteistövero, pihatien valaistus, jätehuolto (1xvko) ja kiinteistön täysarvovakuutus
Vesimaksu: Oma mittari

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: luode, lounas, etelä
ulkopuolinen
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Puhelinkaapelin kautta
Muuta kauppaan kuuluvaa
Keskikerroksen vaatehuoneen Elfa-kalusteet, kaihtimet useimmissa ikkunoissa, keskuspölynimuri, Enervent -ilmanvaihtokone LTO:lla, ilmalämpöpumppu (2018), Jäspi lämminvesivaraaja 2500 l, maakellari, autotalli ja -katos
Kohteen lisätiedot
Yleisantenni
Tehdyt remontit
-23: alakerran makuuhuoneen ja alakerran olohuoneen radontiivistykset, -23: silikonisaumojen uusiminen saunassa, alakerran olohuoneessa ja tuulikaapissa, -23: ph suihkun vaihdin ja ak wc:n pesualtaan vesilukko, -22: kodinhoitohuoneen jääkaappi, kattotiilien korjaus/katon puhdistus/lintupiikit, -20: yläkerran mh seinien maalaus, astianpesukone uusittu, nuohous, ilmanvaihdon mittaukset, -19: pylväiden ulkomaalaus, pihamuurien pellitys, -18: lukko parvekkeen oveen, ilp:n asennus, kivijalan pinnoitus, -17: Autotallin lattian kallistukset ja pinnoitus, käsijohteiden uusiminen parvekkeella, tikkaat, puutarhan kunnostusta (portaat, tekonurmi, istutukset), -16: autotallin ajoluiskan asennus, pesuhuoneen pinnoitus, saunan lauteiden ja selkänojan uusiminen, uudet kalusteet ja peilit wc-tiloihin, suihkuseinä, poreallas pesuhuoneeseen, portaikon askelmien pinnoitus parketilla, seinien maalaus, kaappi alakerran makuuhuoneeseen.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Kuntotarkastuksen 2023 oleellisimmat havainnot: pohjakerroksen seinien ja lattian liittymäkohtien tiivistäminen ja ilmanvaihdon tehostaminen, eristetty ja tiivistetty kulkuluukku sivu-ullakolle, kulkuyhteyden asentaminen ullakkotilaan, betonitiilikatteen huoltopinnoitus, ja puuosien huoltomaalausta, ikkunapeltien kiinnitys ruuveilla, ikkunoiden ja seinien liittymien tiivistäminen. Lisäksi on varauduttava ivh puhaltimien uusimiseen ja lämminvesivaraajan lämmitysvastusten uusimiseen.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Rakennuksessa C varaava vesikierto/lattialämmitys suoralla sähköllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Kaksi tilavaa vaatehuonetta, kattoikkunallisessa yläaulassa laminaattilattia. Keskikerroksen ikkunallisessa vaatehuoneessa laattalattia. Alakerran askarteluhuone/varasto laminaattilattia ja rapatut kiviseinät, arkiolohuoneessa laattalattia ja seinät lasikuitutapettia. Arkiolohuoneesta uloskäynti.
Rakennusmateriaali: Nyt myytävässä rakennuksessa kellarikerros harkko, yläkerta puuta
Keittiön kuvaus
Topi-keittiö, kivitasot, jää- ja viileäkaappi (arkkupakastin alakerrassa), astianpesukone (2020), integroidut erillis- ja mikroaaltouuni, keraaminen ja kaasuliesi, liesituuletin, kiinteät valaisimet
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Yk: erill.wc (allaskaappi, peili uusittu 2016). Keskik: kph (allaskaappi, peili, suihku, suihkuseinä uusittu 2016, ikkuna). Ak: erill.wc (allaskaappi ja peili uusittu 2016). Pesuhuone (2xsuihku, poreamme 2016), sähkösauna (hetivalmis Harvia, koneisto uusittu 2019), Khh: pk-liitäntä, runsaasti kaapistoja, jääkaappi (2022)
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Varaava Kermansaven takka (kesäpellillä), leivinuuni, koristepylväät
Lattiamateriaalit: Pergon Vintage tammilaminaatti
Seinämateriaalit: Lasikuitutapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Keskikerroksessa vaatehuone, alakerran makuuhuoneesta ovi terassille. Alakerran makuuhuone laminaatti ja seinät lasikuitutapettia.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kaksi tilavaa vaatehuonetta, alakerran varastotilat, tekninen tila ja kaapistot. Autokatoksen yläpuolella yli 20 m2 varastotila.
Kattotyypin kuvaus
Nyt myytävässä rakennuksessa harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Nyt myytävässä rakennuksessa tiilikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Muuta taloyhtiöstä
Rakennusten ja huoneistojen sekä niihin välittömästi liittyvien rakennelmien, mukaan lukien rakennusten/huoneistojen rakenteet, eristeet ja lämmitys-, sähkö-, tiedonsiirto-, kaasu-, vesi-, viemäri-, ilmanvaihto- ja muut sen kaltaiset perusjärjestelmät, kaikesta kunnossapidosta ja korjauksesta aiheutuvista kustannuksista vastaa sen huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistaja, jonka huoneistoon tai siihen rakennukseen, jossa huoneisto sijaitsee, kunnossapito- tai korjaustarve liittyy. Myös huoneistokohtaisen piha-alueen hoitamisesta ja kunnossapidosta ja niistä aiheutuvista kustannuksista vastaa kunkin huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistaja.
Kts yhtiöjärjestys 8 §. Yhtiöjärjestys muutettu 14.5.2023
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa olevia
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus osakkailla 2 vkoa + 1 kk
Taloyhtiön autopaikat

autotallipaikkoja: 2, autokatospaikkoja: 1, piha-autopaikkoja: 6, lisätietoa: Nyt myytävälle hallinta-alueelle C kuuluu autotalli, autokatos ja 4 pihapaikkaa

Tehdyt remontit
Jokainen rakennus vastaa omista korjauksistaan
Tulevat remontit
Julkisivujen puuosien maalaus kesäkuussa -24
Energialuokka
D (2013)
Tontin koko
2 447 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Taavilantupa

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Taavinkylän koulut (luokat 1-6) (n. 0.5 km), International School ja Opinmäen koulu (n. 1.0 km)
Ruokakaupat: Mankkaanportissa Lidl ja Alepa (n. 1.2 km), Mankkaan K-Supermarket Sinimäessä (n. 3.0 km), Suurpellon K-Supermarket (n. 0.8 km)
Päiväkodit: Useita alueella, lähin Taavinkylän pvk (n. 0.5 km)
Liikenneyhteydet
Linja-autot Kokinkyläntieltä ja Lukutieltä (n. 0.5 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Autotalli, autokatos, 4 kpl pihapaikkoja
Pihan kuvaus
Pihan ilmansuunnat: lounas
Tiedustelut
Tomi Uljas, puh. 040-7170186, tomi.uljas@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Mankkaa, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tomi Uljas

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Kiinteistömaailma Espoo Leppävaara, Panorama Tower | Pecasa Oy

Kiinteistömaailma Espoo Leppävaara, Panorama Tower | Pecasa Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.