Kiinteistömaailma Helsinki Töölö | Sydänkoti Real Estate Töölö Oy

Kerrostalo | 1h, k, alkovi, kph, lasitettu parveke

Pohjoiskaari 33, Lauttasaari, Helsinki

Hinta

217 000 €

Koko

26,1 m²

Vuosi

1978

Tervetuloa tutustumaan tähän erittäin hyväpohjaiseen yksiöön merinäkymin Lauttasaaressa! Asunnon ehdoton helmi on reilunkokoinen lasitettu parveke, josta avautuvat näkymät puiden lomasta merelle ja pienelle lahdelle. Keittiö on remontoitu muutama vuosi sitten ja se tarjoaa modernin ja toimivan tilan ruoanlaittoon. Keittiöön mahtuu mainiosti pieni ruokailupöytä ja näin ollen olohuoneeseen jää enemmän tilaa muille kalusteille. Eteisen kaapistot luovat huoneeseen luonnollisen alkovin, jossa oiva paikka sängylle. Hyvänkokoinen kylpyhuone on remontoitu tyylikkäästi linjasaneerauksen yhteydessä ja kylpyhuoneeseen mahtuu helposti myös pyykinpesukone. Huoneisto sijaitsee yhtiöjärjestyksen mukaan toisessa kerroksessa, mutta todellisuudessa tämä koti on kolmannessa kerroksessa. Tämän kodin pohjaratkaisu on todellakin tehokas ja toimiva! Taloyhtiössä on tehty merkittäviä remontteja, kuten linjasaneeraus vuonna 2022 sekä julkisivu- ja parvekesaneeraus vuonna 2010. Linjasaneerauksen yhteydessä uusittu saunaosasto tarjoaa asukkaille mukavia rentoutumishetkiä. Sijainti on erinomainen, sillä isot ruokakaupat S-Market ja K-Supermarket ovat kävelyetäisyydellä. Bussipysäkki on lähes vieressäsi ja metroasemalle kävelet noin 10 minuutissa. Merenläheisyys ja upeat ulkoilumaastot tarjoavat loistavat puitteet aktiiviselle elämäntavalle ja ulkoilusta nauttimiselle. Kiinnostuitko? Tervetuloa yleisesittelyymme tai varaa oma aikasi yksityisesittelyyn! Avainsanat: Soveltuu sijoitusasunnoksi Palvelut lähellä Ei huolta putkista Hyvät liikenneyhteydet

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
ma 29.4. 14:40 - 15:15
Esittelijänä Lilian Wardi
p. +358 50 311 2261

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1364589
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, k, alkovi, kph, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
26,1 m²
Kokonaispinta-ala
26,1 m²
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1978
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

174 279,01 €

Velkaosuus

42 720,99 €

Velaton hinta

217 000,00 €

Neliöhinta

8 314,18 €/m²

Vastike

Hoitovastike

199,67 € / kk

Pääomavastike

471,89 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

671,56 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vastikkeen maksuperusteena on yhtiöjärjestyksen 4§:ssä mainittu huoneiston pinta-ala. Hallituksella valtuudet periä tai jättää perimättä enintään kahden (2) kuukauden hoitovastikkeen määrä. Valtuutus voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Hallituksella valtuudet määritellä pääomavastikkeet uudelleen, jos korkotaso muuttuu oleellisesti tai ne joudutaan laskennallisesti määrittämään uudelleen.
Vesimaksu: Vesimaksuennakko 20 €/hlö/kk

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
lasitettu
Muuta kauppaan kuuluvaa
Pyykinpesukone, pimennysverhot, parvekkeen infrapunalämmitin sekä keittiön ovi, joka säilössä kellarikomerossa.
Tehdyt remontit
Keittiön pintaremontti tehty linjasaneerauksen yhteydessä vuonna 2022.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, erillisuuni, induktio-liesitaso, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot. Kodinkoneet uusittu keittiöremontin yhteydessä v. 2022, lukuun ottamatta jääkaappia ja pakastinta.
Lattiamateriaalit: Vinyylilankku
Seinämateriaalit: Maalattu, välitila laatta
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, kääntyvät suihkuseinät, wc-istuin, lavuaari, allaskaappi, peilikaappi, pyyhekuivain, pesukoneliitäntä, pyykinpesukone, lattialämmitys
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa
Taloyhtiön autopaikat

autotallipaikkoja: 2, sähköpistokepaikkoja: 8, lisätietoa: Autopaikat jonotuksen mukaan

Tehdyt remontit
1999: Tienpuol. räystäskourut ja syöksytorvet. 2000: Pihanp. räyskourut ja syöksytorvet. 2001: Kaukolämpölaitteiden uusinta, A6 ja B10 kylpyhuoneiden korjaus. 2002: A1, A3, A5, B7, B8, B12 kylpyhuoneiden korjaus. 2005: Kylpyhuoneet A2 ja B9 korjattu ja katto uusittu, saunan pukuhuoneen lattia uusittu, pyörävaraston lattia uusittu, vesikattoremontti. 2006: asennettu lumiesteet katolle. 2007: Patteriventtiilit uusittu, kylpyhuoneet. 2008: Lukituksen uusiminen. 2009-2010: Julkisivu- ja parvekesaneeraus, parvekelinjojen saneeraus ja päätyjen rappauskorjaus. 2010: Sisäänkäyntien julkisivumaalaus. 2012: Jäteaseman rakentaminen. 2013: Tontin puiden kuntoselvitys tehty ja huonot puut kaadettu. 2014: Poistoilmakanavat ja päätelaitteet on puhdistettu kerrosten 0-3 osalta, Molok-jätepisteen rakentaminen, ilmanvaihtokojeen puhdistettu kokonaisuudessaan. 2015: Putkiston kuntotutkimus ja kuvaus suoritettu lokakuussa, ilmanvaihtokanavien puhdistuksen yhteydessä löydettyjen venttiilien asennusvirheitä korjattu huoneistoissa A1, A4, B9 ja B11. 2016: Linjaventtiilien kunnostuksen valmistelutyöt, tarjousten käsittely ja suunnittelijan valinta, ilmanvaihtojärjestelmän huolto ja huippuimurin uusiminen. 2017: Vesijohtoventtiilien uusinta, lämpöjohtoventtiilien (linja-) uusinta. 2018: Katon kunnon selvitystä, räystäiden alla olevien rappausvaurioiden korjaukset. 2019: Vesivahinko A 3, putkihalkeama. 2020: Huoneiston A 3 jälleenrakennustyöt ja putkihankkeen toteutussuunnittelun käynnistys. 2021-2022: Linjasaneeraus (kph uusitaan vesieriste, pintamateriaalit laatalle, kaikki kalusteet uusitaan, vesijohdot ja viemärit uusitaan paitsi pohja- ja tonttiviemäri, joka sukitettu pumppaamolle saakka. Pumppaamo sijaitsee Pohjoiskaari 29 tontilla. Sähköt uusittu huoneistoihin saakka ja koko kiinteistön yleisiin tiloihin, yleisten tilojen valaisimet uusittu, sauna uusittu kokonaisuudessaan, sähköt uusittu ja autopaikoille asennettu kaikille paikoille lohkolämmityspisteet, sähkön pääsyöttökaapeli uusittu, tonttivesijohto uusittu). 2023: Kiinteistön kuntoarvio.
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys. 2024-2027: vesikaton uusinta (hinta-arvio 50 000 €), kuntoarvion mukaisesti tulevia tehtäviä.
Energialuokka
F (2007)
Tontin koko
1 417 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Pohjoiskaari 33

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Lauttasaaren ala-aste (n. 1.1 km)
Ruokakaupat: S-Market (n. 0.75 km), K-Supermarket (n. 0.85 km)
Lähipalvelut: Mayors Gym (n. 0.95 km)
Päiväkodit: Lauttasaaren Ankkalampi (n. 0.25 km)
Liikenneyhteydet
Bussit (n. 0.6 km)
Metro (n. 0.8 km)

Tiedustelut
Lilian Wardi 050 311 2261 lilian.wardi@kiinteistomaailma.fi | Sampo Tallqvist 0400 42 62 89 sampo.tallqvist@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Lauttasaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lilian Wardi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Töölö | Sydänkoti Real Estate Töölö Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Töölö | Sydänkoti Real Estate Töölö Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.