Kiinteistömaailma Helsinki Vuosaari | Asuntovirta Oy

Kerrostalo | 2h, k, kph, vh, lasitettu parveke

Aleksis Kiven katu 48, Alppila, Helsinki

Hinta

315 000 €

Koko

52,5 m²

Vuosi

1962

Tervetuloa ihastumaan kauniiseen, täysin muuttovalmiiseen kotiin! Tässä viidennen kerroksen kodissa on tilavat huoneet, lounaaseen avautuva lasitettu parveke ja suuri vaatehuone. Erittäin toimiva ja tyylikäs keittiö on remontoitu 2017. Kivana yksityiskohtana sokkelin vetolaatikot, jonne mahtuu säilöön paljonkin keittiötarpeita. Ihanan vehreät näkymät yllä lehmuspuiden kesäaikaan Konepajalle päin. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja se on käynyt läpi mittavat remontit. Linjasaneerauksen yhteydessä 2016 on saneerattu myös mm. porraskäytävät, hissit ja vesikatto. Käynti asuntoon on esteetön, joten asuminen täällä on helppoa. Asukkaiden ilona ovat hyvät säilytystilat, pesutuvat, saunatilat ja ulkoiluvälinevarastot. Sisäpihalla on myös pysäköintimahdollisuus. Sijainti Alppilassa Konepajan vieressä on mitä parhain! Ympärillä on trendikkäitä ravintoloita ja kahviloita, sekä viihtyisiä puistoja kuten Alppipuisto ja Lenininpuisto. Liikuntamahdollisuudet ovat loistavat, sillä vieressä sijaitsee mm. Billebeino Padel-kentät, useita jalkapallokenttiä, Brahenkenttä, ja myös Eläintarhan urheilukentälle, Mäkelänrinteen uimahallille ja Töölönlahden lenkkipoluille pääsee nopeasti. Myös Triplan ostoskeskus on kävelymatkan päässä ja Helsingin keskustan palvelutkin tavoittaa nopeasti. Raitiovaunulinja 9 kulkee oven edestä ja linja 3 korttelin päästä. Soita pian ja varaa oma esittelyaikasi tai nähdään yleisesittelyssä! Avainsanat: Esteetön kulku Soveltuu sijoitusasunnoksi Palvelut lähellä Ei huolta putkista Ei suuria remontteja tulossa Hyvät liikenneyhteydet

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1364608
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph, vh, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
52,5 m²
Kokonaispinta-ala
52,5 m²
Kerrokset
5/8
Rakennusvuosi
1962
Vapautuminen
1kk kaupanteosta / sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

313 949,97 €

Velkaosuus

1 050,03 €

Velaton hinta

315 000,00 €

Neliöhinta

6 000,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

309,75 € / kk

Pääomavastike

19,43 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

329,18 € / kk

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: lounas
lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Taloyhtiölaajakaista DNA 25M (sis vastikkeeseen)
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Parketti Tarkettin vintageharjattu tammiparkettikeittiökaapit ja laminaattitaso HTH-keittiöt, keittiön ja olohuoneen tehosteseinät maalattu Kalklitrinin egolokisilla ja myrkyttömillä kalkkimaaleilla.
Tehdyt remontit
Keittiö remontoitu, parketti asennettu 2017
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Jääkaappi (Gorenje), erillisuuni- ja taso (induktio 2020), astianpesukone (Smeg 2022), liesituuletin/ aktiivihiilisuodatin. Kaapiston sokkelitilassa myös 3 vetolaatikkoa.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu, tehosteseinä mikrosementti
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone: suihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellarikomero, vinttikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Varsinainen yhtiökokous 23.5.2023: Hallitukselle valtuus kerätä enintään 2kk ylimääräinen hoitovastike ja valtuus
jättää keräämättä enintään 2kk hoitovastike, myöntää hallitukselle valtuus määrittää rahoitusvastikkeet lainan koron muuttuessa vastaamaan lainan kokonaislyhennyskustannuksia mahdollisimman nopeasti korkotason muututtua. Lainan korontarkistuspäivien myötä rahoitusvastikkeet voivat muuttua.
Päätettiin valtuuttaa hallitus selvittämään huoneistokohtaiseen mittaukseen perustuvan vesimaksun käyttöönottamisen ja vesimittareiden luotettavuus, päättämään vesimaksun käyttöönottamisesta selvityksen perusteella, määräämään vesimaksun suuruus
(sisältäen vesimaksuennakon ja veden tasausmaksujen suuruus kylmästä ja lämpimästä vedestä), sekä
määräämään vesimaksun maksuaika- ja tapa.

Yhtiökokous 9.6.2021: Esitettiin hallituksen selvitys liiketilojen käyttötarkoituksista. Päätettiin valtuuttaa hallitus selvittämään sähköautojen latauksen varausmahdollisuuden toteuttaminen niin, että yhtiö vastaa vähintään latausmahdollisuuden toteuttamisesta/varauksen toteuttamisesta. Poikkeava vastuunjako kts. yhtiöjärjestys 8 §. Yhtiössä on äänileikkuri (1/5), kts. yhtiöjärjestys 16 §. Taloyhtiöllä luotollinen tili, jossa limiittiä 50 000 €, josta käytetty 0 € / 7.9.2023.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Hallituksella valtuus periä tai jättää perimättä 2kk ylimääräinen hoitovastike ja sopeuttaa rahoitusvastike korkotason muutoksiin. Katso isännöitsijäntodistus lisätietoja kohta.
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus yhtiöllä 2 viikkoa hallituksen tiedonsaannissa
Taloyhtiön autopaikat

autotallipaikkoja: 19, autohallipaikkoja: 1, piha-autopaikkoja: 86, lisätietoa: Autohalli- ja tallipaikat erillisinä osakkeina. Pihapaikat yhtiön hallinnassa.

Tehdyt remontit
2023 Vesimittareiden uusinta. 2022 Väestönsuojan varavoimakoneen korjaus ja uusi akku. 2021 Pihan polkupyörätelineiden uusiminen, porrasnäyttöjen uusinta, AKK 48 pesulan lattian uusinta. 2020 VK1 C-portaan kadun puolen julkisivun pellitetyn osan korjaus. 2019 Katutason ovien, ikkunoiden ja autohallin ajoluiskien uusiminen. 2014-2016 Linjasaneeraushanke; vesijohtojen ja viemäreiden uusiminen, sähkö- ja teleteknisten järjestelmien uusiminen, IV-järjestelmän saneeraminen, lämmön talteenoton rakentaminen (AKK 48), lämmönvaihtimen uusiminen ja lämmitysjärjestelmän perussäätö, porrashuoneiden saneeraaminen, hissien uusiminen/kunnostaminen, saunojen ja talopesulan saneeraaminen/rakentaminen, huoneistokohtaisten säilytystilojen uusiminen/saneeraminen, jätekatosten uusiminen, polkupyöräkatoksen rakentaminen, vesikaton uusiminen, parvekkeiden kunnostaminen, väestönsuojan peruskorjaus. 2009 Yläpiha. 2004 Roskahuoneet. 2002 Ylätalojen julkisivujen maalaus, lukitus, liiketilojen ikkunat. 1998 Ikkunat. Pihasaneeraus 1993. Ulkopäätyjen raput 1989. HTV-kaapeliliittymä 1984
Tulevat remontit
PTS 2023-2028: 2023 Ikkunoiden ja parvekeovien huoltokierros, korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto vuosittain, porrasaulojen huoltomaalaus, saunojen löylyhuoneiden uusinta, 2024 Pihakansi–yläkansi, polkupyöräsäilytyksen kehittäminen sisätiloissa, lämmöntalteenoton hyötysuhteen parantaminen. 2025 VK1 ja PK19 päädyt lounas, rappauksen huolto kunnostus, peltijulkisivujen kiinnityskorjaukset, polkupyöräsäilytyksen kehittäminen sisätiloissa.
2025 yläpihan jätehuolto, pihakansi-yläkansi, peltijulkisivujen kiinnityskorjaukset, alkup. ikkunat ja tuul. p. ovet, huoltomaal. / peruskunn.
2026 AKK48 porrashuoneseinät, uusintarapp., levyjulkisivujen (parvekeseinät) maalaus ja ruuvit, iv puhdistus ja säätö. 2027 AKK48 porrashuoneseinät, uusintarapp. Katso loput korjaukset PTS 2023-2028
Energialuokka
C (2018)
Tontin koko
8 231 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Alppilan-Aho

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Aleksis Kiven koulu (n. 0.25 km)
Ruokakaupat: K-Market Alppila sekä 24H Alepa (n. 0.3 km), S-Marketta Vallila, Lidl (n. 0.2 km)
Lähipalvelut: Mall of Tripla (n. 1.4 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Pikku-Duunari (n. 0.25 km)
Liikenneyhteydet
Bussi, ratikka (n. 0.1 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Vuokrattavissa yhtiöltä
Tiedustelut
Elina Kataja LKV Myyntipäällikkö 0504666101
elina.kataja@km.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Alppila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Elina Kataja

kiinteistönvälittäjä, myyntipäällikkö, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Vuosaari | Asuntovirta Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Vuosaari | Asuntovirta Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.