Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö | Adream Kantakaupungin Kodit Oy

Kerrostalo | 1h, keittiö ja ruokailutila, kph / wc, eteinen

Fredrikinkatu 60, Etu-Töölö, Helsinki

Hinta

340 000 €
Tarjouskauppa

Koko

42 m²

Vuosi

1926

Uusi kotisi on tässä! Voiko keskustasta löytyä rauhallisempaa sijaintia!? Lähes 100-vuotiaan yhtiön 4. kerroksessa sijaitsevan läpitalon kodin ruutuikkunat ovat kahdelle rauhalliselle sisäpihalle. Ikkunoista näkyy lähinnä puiden oksia ja taivasta. Yhdistetyssä avarassa olo- ja makuuhuoneessa on iso valoa tuova ikkuna. Tilaa on niin kunnollisen kokoiselle parisängylle kuin viihtyisälle oleskeluryhmällekin. Erillinen ikkunallinen keittiö on avattu ruokailutilaan, johon mahtuu monenmuotoinen ruokapöytä. Tänne on helppo kokoontua läheisten kanssa kokkailemaan ja seurustelemaan. Huonekorkeus on mainio. Lattioihin on vallittu kulutusta kestävä ja jalalle miellyttävä vinyylilankku, joka on ladottu kalaruodon muotoon. Asunnossa on sisennettyjä komeroita sekä jälkeenpäin asennettu komero ruokailutilan yhteydessä. Eteisessä on naulakko ulkovaatteille. kahden sisäpihan rauhassa. Linjasaneerauksen yhteydessä uusitussa kylpyhuoneessa on paikka pyykinpesutornille. Siellä on mukavasti säilytystilaa leveässä pesuallas- sekä peilikaapissa. Yhtiössä on isot remontit tehty ajallaan. Hoitovastike on saatu pysymään todella maltillisena (3 e/m2) yhtiön omistamien liiketilojen vuokratuottojen ansiosta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1364674
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, keittiö ja ruokailutila, kph / wc, eteinen
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
42 m²
Kokonaispinta-ala
42 m²
Kerrokset
4/5
Rakennusvuosi
1926
Vapautuminen
3 kk:n kuluttua kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Tarjouskauppa
on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Hinta

Lähtöhinta ilman velkaosuutta

302 844,95 €

Velkaosuus

37 155,05 €

Velaton lähtöhinta

340 000,00 €

Viimeisin tarjous

-

Neliöhinta

8 095,24 €/m²

Vastike

Hoitovastike

126,00 € / kk

Pääomavastike

327,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

453,60 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Pesutupamaksu 3,50 e/kerta.
Vesimaksu: Ennakko: 27,50 e hlö/kk

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Taloyhtiölaajakaista (DNA Welho)
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, naulakko, eteisen hyllykkö, verhokisko ja -tanko
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Yhtenäinen vinyylilankku asennettu v. 2022.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Eteisessä naulakko
Rakennusmateriaali: Betoni, tiili
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, uuni, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, puinen työtaso
Lattiamateriaalit: Vinyylilankku (kalanruoto)
Seinämateriaalit: Maalattu, välitila laattaa
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone: suihkuseinä, pesuallas, allaskaappi (leveä), peilikaappi, pyyhekuivain, pesukokeliitäntä, wc-istuin, käsisuihku, kiinteät valaisimet, lattialämmitys (suora sähkö).
Seinämateriaali: Laatta, maalattu
Lattiamateriaali: Laatta
Makuuhuoneiden kuvaus
Avara makuuhuone, jossa on tilaa oleskeluryhmälle.
Lattiamateriaalit: Vinyylilankku (kalanruoto)
Seinämateriaalit: Tapetti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Pihan ja kellarin vesihallinnan suunnittelu ja energiatarveselvityksen laatiminen. Sisältyvät talousarvioon.
Tehdyt remontit
1984 A-hissin peruskorjaus, takapihan asfaltointi. 1985 D ja C-hissin peruskorjaus. 1987 B-hissin peruskorjaus, lapetikkaat, kulkusillat, Fredrikinkadun puolen rännin saattolämmitys. 1988 Pohjaviemärin uusiminen. 1989 Kellarin- ja ullakkovalaistuksen ja ullakkoikkunoiden uusiminen sekä kellarin suihkutilan rakennustyö. 1990 Peltikaton uusiminen. 1993 Peltikaton maalaus. 1994 Pihanpuolen ulkomaalaus. 1997 Kaukolämpölaitteet. 2002 Asuntojen sekä porrashuoneiden ikkunat ja parvekkeiden ovet vaihdettu. 2004 Lukitus exec-avaimet, katujulkisivun alaosan kunnostus. 2005 Jätesuoja, kattovarusteiden korjauksia (hormien päälle hatut, lapetikkaat ja kulkusillat, loppujen syöksytorviin saattolämmitys). 2006 A-rapun ylätasanteen väliseinä ja portti. Pyörä-, pyykinkuivaus- ja tomutustelineet, alakeskus / säätölaitteet. 2008 Julkisivujen peruskorjaus, uusittu taloliittymä: kaukolämpö ja viemäri. 2010 Vesi- ja viemärijohtojen kuntotutkimus ja peltikaton maalaus. 2011-12 LVIS-remontin hankesuunnittelu. 2013 Linjasaneerauksen suunnittelu. 2014-16 Linjasaneerauksen toteutus sisältäen seuraavat työt: käyttövesi- ja viemärilinjojen uusiminen, märkätilojen peruskorjaus, painovoimaisen ilmanvaihtokanavien kunnostus, sähkönousujen ja -keskusten uusiminen, tietoliikenneverkon uusiminen, kaasuverkoston uusiminen, pesutuvan ja kuivaushuoneiden rakentaminen, kellarivarastojen uusiminen, yhtiön asuntojen ja liiketilojen kunnostus, wc-suihkutilan rakentaminen kellariin. 2015 Ullakkohankkeen suunnittelu alkoi. 2015-16 Lukituksen uusiminen iLOQ-järjestelmäksi. 2016 DNA taloyhtiölaajakaistaan liittyminen. 2016-17 Ulkoikkunoiden- ja ovien maalauskunnostus. 2018 Linjasaneerauksen 1. ja 2. vuoden takuukorjauksia. 2019 Vedenkäsittelylaitteen asennus lämmitysjärjestelmään. Kahden paisunta-astian uusinta. 2020 Tuuletusparvekkeiden kuntotutkimus (etupiha). 2020-22 Linjasaneerauksen jälkeisiä korjauksia. 2021 Lämmönjakolaitteiston uusiminen. Pihamuurin peruskorjaus. Kellarin kosteusselvitys. 2022 Pihavalaistuksen uusiminen. 2022- Pihan ja kellarin vesienhallinnan suunnittelu. 2023 Talouspihan tuuletusparvekkeiden kaiteiden maalaus. Lämmitysverkoston vedenpuhdistusjärjestelmä.
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023-2027: 2023 Energiatarveselvitys ja painovoimaisen ilmanvaihdon toimivuuden parantamisen selvittäminen. Pihavesien ja katolta tulevien vesien ohjauksen parantamisen ja porttikongin kannen uusimisen suunnittelu. 2024 Pihavesien ja katolta tulevien vesien ohjauksen parantaminen. Porttikongin kannen uusiminen. Sisäpihan tuuletusparvekkeiden (3 kpl) uusimisen suunnittelu. 2025 Vesikaton korjauksen/uusimisen suunnittelu. Hissien kuntoarvio. Sisäpihan tuuletusparvekkeiden (3 kpl) uusiminen. 2026 Vesikaton korjaus/uusiminen. Hissien peruskorjauksen suunnittelu. 2027 Hissien peruskorjaus.
Energialuokka
D (2007)
Tontin koko
1 850 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Rekolinna

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Erikielisiä alueella (n. 0.3 km)
Ruokakaupat: Alepa Kamppi (n. 0.4 km), useita ruokakauppoja Kauppakeskus Kamppi (n. 0.4 km)
Lähipalvelut: Kaikki kantakaupungin palvelut (n. 0.2 km)
Päiväkodit: Erikielisiä alueella (n. 0.3 km)
Liikenneyhteydet
www.hsl.fi: raitiovaunut (n. 0.3 km)
www.hsl.fi: linja-autot (n. 0.1 km)
www.hsl.fi: metro (Kamppi) (n. 0.4 km)

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Töölö, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anna Iskala

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö | Adream Kantakaupungin Kodit Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö | Adream Kantakaupungin Kodit Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.