Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kauppakeskus Lippulaiva | Adream Espoon Kodit Oy

Rivitalo | 4h, k, takkah., s, työhuone, varasto

Koronakuja 4, Olari, Espoo

Hinta

400 000 €
Tarjouskauppa

Koko

170 / 184 m²

Vuosi

1982

Etsitkö tilavaa ja monipuolista perheasuntoa keskeiseltä, mutta rauhalliselta alueelta? Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään kotiin Olarin sydämessä osoitteessa Koronakuja 4. Tämä 170 neliömetrin asunto kahdessa kerroksessa tarjoaa runsaasti tilaa ja mahdollisuuksia muokata siitä unelmiesi koti. Sijainti rauhallisella alueella tarjoaa ihanteellisen ympäristön perhe-elämälle. Yhtiön piha-alue on viihtyisä ja suojaisa, ja oma piha tarjoaa yksityisyyttä ja rauhaa katseilta. Asunto on erityisen muuntumiskykyinen, ja siellä on useita avaria tiloja, kuten tilava olohuone ja iso lasitettu parveke, jotka kutsuvat viihtymään ja rentoutumaan. Yläkerrassa on ison olohuoneen ja keittiön lisäksi useita makuuhuoneita, takkahuone ja saunaosasto. Alakerrassa on myös pieni erillinen keittiö sekä kylpyhuone poreammeineen. Tässä olisi mahdollisuus esimerkiksi kahden sukupolven asumiseen tai AirBNB vuokraus- toimintaan. Toki alakerran keittiön saa helposti purettua poiskin, jos sille ei ole tarvetta. Sijainti on erinomainen, lyhyen matkan päässä Ison Omenan kauppakeskuksesta ja metroasemalta. Lähistöllä on myös useita kouluja, päiväkoteja ja muita palveluita, jotka tekevät arjen sujumisesta helppoa ja kätevää. Arkea helpottaa myös autopaikka yhtiön omassa autohallissa. Tule tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kotiin ja löydä unelmiesi asumisratkaisu! Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi jo tänään. Avainsanat: Soveltuu kimppakämpäksi Soveltuu sijoitusasunnoksi Palvelut lähellä Hyvät liikenneyhteydet

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
to 2.5. 14:00 - 14:30
Esittelijänä Onni Tertsunen
p. +358 50 347 8807

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1364721
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, takkah., s, työhuone, varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
170 m²
Kokonaispinta-ala
184 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1982
Vapautuminen
Heti/sopimuksen mukaan

Tarjouskauppa
on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Hinta

Lähtöhinta ilman velkaosuutta

327 170,58 €

Velkaosuus

72 829,42 €

Velaton lähtöhinta

400 000,00 €

Viimeisin tarjous

-

Neliöhinta

2 352,94 €/m²

Vastike

Hoitovastike

918,00 € / kk

Pääomavastike

759,90 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 677,90 € / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: länsi
lasitettu
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ilmalämpöpumppu, häkävaroitin takkahuoneessa
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Alakerrassa asunnon yhteydessä maanalainen iso tila, jota yhtiön mukaan saa käyttää omiin tarkoituksiin halutessaan. Tila ei ole virallisesti asuintilaa ja siellä on näkyvissä kallio.
Tehdyt remontit
Terassiparvekkeen kattaminen ja lasitus 2010, alakeran kylpyhuone/wc saneeraus 2011, lämpöpumppu 2022
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili, betoni
Keittiön kuvaus
Yläkerta: Korkea jääkaappi, korkea pakastin, astianpesukone, kaapistot, kiertoilmauuni, kiinteät valaisimet, keraaminen liesi, liesikupu/-tuuletin astianpesukoneliitäntä, Alakerrassa pieni erillinen keittiö: Lavuaari, hana, jääkaappi/pakastin, astianpesukone, kaapistot (ei uunia tai liesitasoa),
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kph yläkerta: Puusauna: seinät: paneloitu, lattia: laatta. suihku, kylpyhuonekaapisto, kiinteät valaisimet, seinäpatteri, kylpyhuonekaapisto, erillinen wc: Alakerran kph: poreamme, suihku+suihkuseinä, allaskaapisto, peilikaappi, erillinen kaappi, käsisuihku, sähkölämmitteinen pyyhekuivain, wc-istuin.
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaapistot
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Muuta taloyhtiöstä
Yhtökokous 11.5.2022 päätti sähkö- ja hybridiautojen latauksen toteutuksesta seuraavasti: Halukkaat osakkaat voivat osakasvähemmistön hankkeena toteuttaa hitaan (n. 2kw) latausjärjestelmän ja hallitus valtuutetaan hyväksymään tälläinen hanke. Halukkaat osakkaat vasaavat perustamis- ja operointikuluista. Järjestelmän pitää pystyä huolehtimaan käytetyn energian laskutuksesta. Järjestelmän pitää sallia muiden osakkaiden liittyminen myöhemmässä vaiheessa. Ensisijaisesti suositellaan echargie-järjestelmää. Hallitukselle annetaan kuitenkin valtuudet hyväksyä myös muu järjestelmä riippuen markkinatilanteesta. Hallitus valtuutetaan päättämään yhtiön sähkön jälleenmyynnistä ja osakkaille myytävän sähkön hinnasta. Hallitus valtuutetaan tekemään pieniä muutostöitä, jotka kuuluvat yhtiön vastuulle ja joiden toteuttaminen on perusteltua hankkeen yhteydessä. Mikäli joku osakas haluaa toteuttaa esitettyä tehokkaamman latausjärjestelmän, tulee osakkaan valmistella ja esitellä oma ehdotuksensa erikseen yhtiökokoukselle.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Kts. Kunnossapitotarve suunnitelma
Taloyhtiön autopaikat

autohallipaikkoja: 16, lisätietoa: Kaikille asunnoille on 1 autopaikka pysäköintihallissa.

Tehdyt remontit
Kylpyhuonesaneerauksia osakkaiden toimesta 2001-2006, terassien vesieristeiden uusiminen 2001 ja 2007, korjaustöiden hankesuunnittelu 2006-2007, korvausilmaventtiilit ikkunoihin ja tuuletusluukkuihin 2009, ilmastoinnin puhdistus ja säätö 2009, antenniverkon kunnostus (ketju-800 tasoiseksi) 2009, valokatteiden uusiminen 2010, ikkunoiden pielilautojen uusiminen ja kittaukset 2010, antenniverkon saneeraus 2010, lämmönjakokeskuksen uusiminen 2011, autohallin oven uusiminen nosto-oveksi 2012, lämmityksen säätösuunnittelun toteuttaminen 2012, pihasuunnitelman toteuttaminen 2012, C-talon pohjoispäädyn salaoja- ja patolevytyksen toteuttaminen 2013, A-talon pohjoispäätyyn toteutettiin raja-aita 2013, pihasuunnitelman mukaisia viheralueen uudistamisia 2013 ja 2014, julkisivun tuuletusraon tarkastus 2014, seinän tuuletuksen parantaminen sekä ikkunalistojen ja vuorilautojen varmistuskittaukset 2015, A4, A5, A8, A9 sisäänkäyntitasanteiden kunnostus 2016, lämmönjakohuoneen paisunta-astian kalvon uusinta 2016, autohallin valaistuksen uusiminen 2016, kattosaneeraus 2017, Piha valaisimien uusiminen 2018, A-talon päätyjulkisivujen ja kuitinmäenraitin puolen julkisivun tiilivaurioiden korjaus, Kaikkien talojen sokkeleiden paikkaus ja maalaus (poislukien takapihat) 2018), Ilmanvaihdon nuohous ja säätö 2019, Julkisivujen, piha-aitojen, puuportaiden, terassiparvekkeiden/terassien kunnostus 2020, A-talon takapihan valokatteiden ja tukirakenteiden uusiminen, ikkunoiden ja parveke/terassiovien uusiminen 2021, A-talon takapihojen korkeiden portaiden sekä C-talon päädyn betoniportaiden uusiminen 2021, B-talon eteläpäädyn kylmän seinän uudelleenmuuraus 2021, A-talon ikkunaylityksien korjaus 2021, B-talon päädyn ja vaihdettuje tiilien nano käsittelyt (värjäys) 2022, Julkisivujen kuivajääpuhallus (pesu) ja suojakäsittely 2022.
Tulevat remontit
2023: Lisätutkimus talojen seinänvierustojen kosteusrasituksesta, viemäreiden kuvaus ja huuhtelu, varaus märkätilojen korjauksille. 2024: Patteriventtiilien uusimisen ja lämmitysjärjestelmän tasapainotuksen suunnittelu, lukituksen uusiminen, varaus märkätilojen korjauksille. 2025: Patteriventtiilien uusiminen ja lämmitysjärjestelmän tasapainotuksen toteutus, käyttöveden linjasulkujen uusiminen, varaus märkätilojen korjauksille. 2026-2027: Normaaleja huolto ja kunnossapitotöitä.
Energialuokka
C (2018)
Tontin koko
3 805 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Töyrynpesä

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kuitinmäen koulu (n. 0.3 km), Kuitinmäen peruskoulu (n. 0.35 km), H&S International school (n. 0.3 km)
Ruokakaupat: Olarin Prisma, apteekki (n. 0.2 km), Ison Omenan laajat palvelut (n. 0.95 km)
Päiväkodit: Useita lähellä (n. 0.3 km)
Liikenneyhteydet
Linja-auto pysäkki (n. 0.25 km)
Metroasema Matinkylä (n. 1.0 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Hallipaikka
Pihan kuvaus
Pihan ilmansuunnat: länsi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Olari, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Onni Tertsunen

myyntineuvottelija, KiLAT

Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kauppakeskus Lippulaiva | Adream Espoon Kodit Oy

Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kauppakeskus Lippulaiva | Adream Espoon Kodit Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.