Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö | Adream Kantakaupungin Kodit Oy

Kerrostalo | 2h, avokeittiö, kph / wc, eteinen, piha-alue

Niitynperäntie 6-8, Lassila, Helsinki

Hinta

200 000 €
Tarjouskauppa

Koko

62 / 66 m²

Vuosi

1980

Harvinaista asumisen aatelia! Rauhallisella luonnonläheisellä alueella asut kuin rivitalossa. Pienkerrostalon ensimmäisessä kerroksessa oleva asunto, josta on suora käynti yhtiöön sisäpihalta, ja jolla on oma aidattu tilava etelänpuoleinen piha-alue. Asunto on remontoitu vuonna 2018, jolloin uusittiin keittiö. Samalla sille ja olohuoneelle saatiin lisää avarutta, kun niiden välinen seinä avattiin. Keittiö on hyvin varustettu, sieltä löytyy kaikki mitä kotikokkaaja tarvitsee. Olohuoneessa on suuren valoa tuovan ikkunan lisäksi pienempi ikkuna pihan suuntaan. Kaikkialla on yhtenäinen kulutusta kestävä laminaattilattia ja vaaleaksi maalatut seinät. Kaikissa ikkunoissa on sälekaihtimet ja verhokiskot, jotka yltävät seinästä seinään. Kylpyhuone oli täysin remontoitu vuonna 2017. Se on niin tilava, että sinne mahtuu hyvin pesutorni ja leveämpi allaskaapisto. Makuuhuone on piha-alueen puolella. Sieltä on käynti noin 16 neliön aidatulle ja laudoitetulle patiollle. Taloyhtiöltä on vuokrattavissa sähkötolpallinen autopaikka. Yhtiössä on sauna, josta voi varata vuoron kerran tai kaksi viikossa. Pyykkitupa ja sen kuivaushuone ovat käytettävissä veloituksetta. Sijainti on mainio. Täältä pääsee nopeasti ja kätevästi eri puolille kaupunkia niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuneuvoilla. Kaikki peruspalvelut löytyvät läheltä ja ympäri vuorokauden auki oleva Kauppakeskus Kaari sekin kilometrin päästä. Monipuoliset ulkoilualueet ja liikuntapuisto ovat aivan vieressä. Tässä koti luonnonrauhaa ja modernia asumista kaipaavalle!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
la 27.4. 10:00 - 10:30

Tervetuloa esittelyyn! Voit tilata yhtiön dokumentit ja huoneiston esitteen etukäteen! Tai varata esittelyajan toiselle päivälle. Anna Iskala, LKV, KiAT, p./WA 0405116434 tai anna.iskala@km.fi (myös iltaisin ja la-su)

Esittelijänä Anna Iskala
p. +358 40 511 6434

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1365704
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, avokeittiö, kph / wc, eteinen, piha-alue
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
62 m²
Kokonaispinta-ala
66 m²
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
1980
Vapautuminen
Heti

Tarjouskauppa
on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Hinta

Lähtöhinta ilman velkaosuutta

194 836,52 €

Velkaosuus

5 163,48 €

Velaton lähtöhinta

200 000,00 €

Viimeisin tarjous

-

Neliöhinta

3 225,81 €/m²

Vastike

Hoitovastike

341,00 € / kk

Pääomavastike

75,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

416,60 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

14,50 € / kk

Saunamaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Autopaikan sähkölatausmaksu 10 e/kk. Saunamaksu 1 krt/vkko 15 e/kk, 2 krt/vko 30 e/kk.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Taloyhtiölaajakaista (Telia)
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, verhokiskot, sälekaihtimet
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Tehdyt remontit
2017 taloyhtiö on kunnostuttanut kylpyhuoneen, asennettu vedeneriste, uusittu pinnat ja kalusteet (Rakmaster Oy).2018 on avattu keittiön ja olohuoneen välinen seinä. Keittiö on uusittu kodinkoneineen. Lattioihin on asennettu laminaatti märkätiloja lukuunottamatta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni, puu/elementti
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, uuni, astianpesukone (kapea), keraaminen liesi, liesituuletin/ aktiivihiilisuodatin, mikroaaltouuni, kaapistot, kiinteät valaisimet
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu, välitila laattaa
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku/taittuvat suihkuseinät, peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys (suora sähkö), pesuallas, kylpyhuonekaapisto, kiinteät valaisimet, wc-istuin, käsisuihku
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Ikkunoita kahteen ilmansuuntaan
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Käynti omalle aidatulle piha-alueella
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kylmävarasto, kaapistot
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Suihku- tai kylpyhuonetilojen rakentaminen tai muutostyöt sanotuissa tiloissa edellyttävät yhtiön hallituksen luvan.
Rakennelmien hyväksymisen edellytyksenä on suunnitelman esittäminen ennen työn aloittamista ja vesieristyksen tarkastuttaminen yhtiön edustajalla ennen pintamateriaalien asennusta. Menettelytavoista ja tarkastuksista voi sopia isännöitsijän kanssa. Vastuu suihku- ja kylpyhuonetilojen remontoinnista aiheutuneista kiinteistövahingoista tai vahingoista kolmannelle osapuolelle on rakennushankkeeseen ryhtyvällä osakkaalla.
Alimman kerroksen huoneistojen eteisessä on lattialuukku, josta on pääsy alapohjan ryömintätilaan. Osakkaiden ja asukkaiden on huolehdittava, että luukku on vapaasti avattavissa. Luukun yli ei saa asentaa lattiapinnoitetta eikä sen päälle saa asentaa kaappia.


Ostajalle aiheutuvat kustannukset: YKK 4.5.2023: Päätettiin hallituksen valtuuksista kerätä tai olla keräämättä korkeintaan yhden kuukauden hoitovastiketta vastaava summa ylimääräisiä hoitovastikkeita tilanteen niin vaatiessa.
Taloyhtiön autopaikat

sähköpistokepaikkoja: 47, lisätietoa: Isännöitsijältä

Tehdyt remontit
2022 Pestiin ja maalattiin piha-aidat sekä jätepiste. Kunnostettiin piha-alueen kivituhkakäytävät. Aennettiin tuulensuojalevyt rappukäytäviin. 2021 Rappukäytävien, parvekkeiden ja sokkeleiden betoniosien huoltokorjaus, vaurioituneiden tiililaattojen uusiminen 2020 Kunnostettu B-talon saunan sekä käytävän wc:t 2019 kylpyhuoneiden kartoitus, B saunan käytävän ja wc:n kunnostus, uusittu pesulan koneiden vesihanat, 2018 lämmitysverkoston tasapainotus, alapohjan viemäröintien kannakoinnin korjaus, 2017 ikkunoiden ja ovien uusiminen, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja tasapainotus, 2016 Saunatilojen, rappukäytävien, parvekkeiden ja huoltokorjaus, 2015 puiden kaato, kantojen jyrsintä ja taimien istutus, leikkialueen kunnostus, suunnittelutyö (ikkunat, ovet, parvekkeet, räystästippapellit, läpivientien verkotukset, sokkelit, rappukäytävät, saunatilat), 2014 E-talon huippuimuri uusittiin, vesikattojen maalauskunnostus, julkisivujen elementtisaumojen uusiminen, jätekatoksen uusiminen, 2013 maaperä-urakka valmistui, kattosiltojen ja lumiesteiden sekä kourujen ja syöksyjen uusimisia ja korjauksia, ilmanvaihtohormien puhdistus ja säätö, julkisivujen, parvekkeiden, rappujen, vesikattojen ja ikkunoiden kuntotutkimus, 2012 maaperäurakka, pihavalaistus, Soneran valokuitukaapeli, parkkipaikan asfaltointi ja lämmitystolpat, 2008 kuntoarvio, 2007
rakennusten ulkopuolisten puuosien uusiminen, 2006
patteriventtiilit ja lämmönjakokeskus uusittu, 2004 Digi-TV-valmius, 2001 lukitusuudistus, 2000 lämmitysjärjestelmän maaputkisto uusittu, 1997 katot maalattu
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 2023-2027: 2024 Katon kuntotutkimus. Autolämmitystolppien muuttaminen sähkö- ja hybridiautojen lataukseen soveltuvaksi. 2025 Katon kunnotus tarvittaessa kuntotutkimuksen perusteella. Rappukäytävien kaiteiden kunnostusmaalaus ja valaistuksen uusiminen. 2026 Pyykkituvan kunnostaminen tai muuttaminen muuhun käyttötarkoitukseen.
Energialuokka
E2007. Et-luku 216.
Tontin koko
7 143,2 m²
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokra
23 032,08 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2040

As. Oy Lassilan Niitynperäntie 8

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Pohjois-Haagan ala-aste (n. 1.3 km), Pohjois-Haagan Yhteiskoulu (n. 1.8 km), Luoteis-Helsingin musiikkiopisto (n. 0.6 km)
Ruokakaupat: S-Market (n. 0.6 km), Prisma (n. 1.4 km)
Lähipalvelut: Kauppakeskus Kaari (n. 1.4 km), Lassilan liikuntapuisto (n. 0.35 km), Lassilan palstaviljely (n. 0.25 km), Laurinniityn leikkipuisto (n. 0.25 km), Pohjois-Haagan kirjasto (n. 0.8 km)
Päiväkodit: Useita eri päiväkoteja (n. 0.4 km)
Liikenneyhteydet
www.hsl.fi: Pohjois-Haagan juna-asema (n. 0.6 km)
www.hsl.fi: Vihdintien ja Kaupintien bussit (n. 0.5 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Pihapaikka, sähköpistoke
Pihan kuvaus
Pihan ilmansuunnat: etelä
Tiedustelut
Anna Iskala, LKV, KiAT, puh/WA 0405116434 tai anna.iskala@km.fi (myös iltaisin ja la-su)

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Haaga, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anna Iskala

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö | Adream Kantakaupungin Kodit Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö | Adream Kantakaupungin Kodit Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.