Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kauppakeskus Lippulaiva | Adream Espoon Kodit Oy

Kerrostalo | 3h, k, kph / wc, vh, lasit-parveke

Aallonhuippu 7, Espoonlahti, Espoo

Hinta

168 000 €

Koko

81 m²

Vuosi

1972

Heti vapaa päätyasunto Aallonhuipun korkeimmalla paikalla. Hissillinen hyvin hoidettu yhtiö on rakennettu 1972 ja asunnossa on tilavat huoneet ja loistava pohjaratkaisu. Olohuoneen ja keittiön lisäksi asunnossa on kaksi isoa makuuhuonetta, vaatehuone ja tietenkin kylpyhuone ja lasitettu parveke. Koulut ja päiväkodit lähellä. Bussille n. 50m ja metrolle n. 700m, myös HSL palvelulinja kääntyy talon nurkalla. Meri, uimaranta ja rantaraitti kätevästi vieressä. Remontoi mieleisesi koti!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1365808
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph / wc, vh, lasit-parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
81 m²
Kokonaispinta-ala
81 m²
Kerrokset
1/6
Rakennusvuosi
1972
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

161 469,34 €

Velkaosuus

6 530,66 €

Velaton hinta

168 000,00 €

Neliöhinta

2 074,07 €/m²

Vastike

Hoitovastike

326,82 € / kk

Pääomavastike

85,48 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

412,30 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

15,00 € / kk

Saunamaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesivastike-ennakon periminen on lopetettu ja vesilaskutus tehdään jatkossa 3x/v 4 kuukauden välein. 2023 vedestä perittävät maksut ovat olleet: kylmävesi 3,77€/m3 ja lämmin 7,72€/m3. Autopaikka I 15,00€/kk ja ap II 21,00€/kk.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: luode
lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Telian 1 Gbit valokuitu
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Teräsbetoni
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, sähköliesi, astianpesukone, liesituuletin/ aktiivihiilisuodatin
Lattiamateriaalit: Muovi
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: 1. parketti 2. muovi
Seinämateriaalit: 1. tapetti 2. tapetti/maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot, irtaimistovarasto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Telian 1 Gbit valokuituyhteys, joka on mahdollista ottaa käyttöön kaikissa asunnoissa. Perusyhteysnopeus huoneistoihin on 10 Mbit. ja sen kustannukset katetaan hoitovastikkeella. Talouskellarin käyttö lopetetaan. Hallituksella valtuudet periä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike yllättävän korjaustarpeen tai taloudellisen tilanteen niin vaatiessa. Hallituksella valtuudet päättää pääomavastikkeiden määristä niin, että niillä kyetään kattamaan lainojen lyhennyksiä ja korkokuluja esim. korkotason noustessa.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: ei tiedossa.
Taloyhtiön autopaikat

sähköpistokepaikkoja: 31, lisätietoa: Autopaikkoja jaetaan isännöitsijäntoimiston kautta.

Tehdyt remontit
1998 Julkisivujen lisälämpöeristys ja levyverhoilu, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, parvekkeiden hiekkapuhallus ja laasikorjaus, parvekkeiden taustaseinien uusiminen, sokkeleiden ylitasoitus ja maalaus. 2000 Saunaosastojen kunnostus. 2001 Pihakäytävien betonikivipinnoitus ja paikoitusalueelle johtavan rinteessä olevan pihatien asfaltointi. 2002 Antenniverkon uusiminen Tähti 2000 -tyyppiseksi.
2003 Katolla olevan pyykinkuivaustilan rakenteiden uusiminen, hissikonehuoneiden seinien maalaus.
2004 Kaukolämmitysjärjestelmän laitteiden uusiminen. Katolla olevan pyykinkuivaustilan lattian sekä saunojen lauteiden uusiminen. Taloyhtiön internet-yhteyden hankinta (ADSL jaettu HomePNA -verkossa). 2006 Jätekatoksen palo-osastointi ja katoksen varustaminen lukittavalla ovella. 2007 Lukkojen uusiminen ja koko lukitusjärjestelmän sarjoittaminen Abloy Exec-järjestelmään. Julkisivulevyjen kulmahalkeamien korjaus tehty liimaamalla (LTM Companyt takuun perusteella). Jätekatoksen vesikatteen, pellitysten ja vedenpoistojärjestelmän uusiminen. 2008 Putkistojen kuntotutkimus ja asuntojen hanojen, wc-istuinten huuhtelulaitteiden ja pesualtaiden viemäröintien huoltokorjaukset/uusiminen kuntotutkimuksen tulosten perusteella. 2009 Käyttövesiputkiston uusimiseen tähtäävään suunnittelun toteuttaminen. 1989-2010 Lähes kaikkien asuntojen pesuhuoneiden lattian vesieristeenä toimivan muovimaton, uusiminen ja ammeen takana olevien seinien osien laatoitus, osaan asunnoista osakkeenomistajat ovat teettäneet kph-saneerauksen.
2010 Käyttövesiputkiston uusiminen, vesimittareiden asentaminen (käyttöönotto myöhemmin), kph:n lavuaarien ja tarvittavien vesikalusteiden uusiminen. Kylpyhuoneisiin on lisätty paneelikatot. Uudet käyttövesijohdot on tuotu asuntoihin porrashuoneissa olevissa koteloissa. 2011 Autopaikoitusalueen asfaltoinnin ja sähköjärjestelmän uusiminen, internet-yhteyden uusiminen ja Soneran kaapeli-tv:n käyttöönotto. 2013 Julkisivulevyjen ja niiden kulmakappaleiden korjaus, poistoilmavaihtojärjestelmän laitteiden uusimisen suunnittelu. 2014 Porrashuoneiden valaisimien uusiminen liiketunnistimin varustelluiksi LED-valoiksi, ulko-ovien uusiminen ja koodilukitus, lasten leikkipaikan välineiden uusiminen, patteriverkoston perussäätötyön suunnittelu ja urakkakilpailun järjestäminen, ilmanvaihtokanavien puhdistus, poistoilmanvaihdon laitteiston uusiminen sisältäen lämmön talteenottolaitteiden asentaminen. 2015 Poistoilmanvaihtojärjestelmän, LTO:n ja automaatiojärjestelmän käyttöönotto, ilmamäärien mittaus sekä säätö, patteriverkoston venttiilien vaihto ja verkoston tasapainotus, vesikaton ja katon sedevesiviemäreiden kuntotutkimus, autopaikoitusalueen tasojen välisten luiskien kenttäkiveys sekä moottoripyörien pysäköintipaikkojen rakentaminen, kellaritilojen maalauskunnostus. 2016 Poistoilmanvaihdon LTO-järjestelmän toiminnan optimointi, kadun varrella olevien vaahteroiden sekä pihan puiden huoltoleikkaus, yhtiön asunnon A 1 kph:n saneeraus. 2017 Poistoilmanvaihdon LTO:n käytön optimoinnin jatkaminen, viemärin rikkoutumisesta aiheutuneen vuodon korjaus askarteluhuoneessa. 2018 Poistoilmanvaihdon LTO koneiston kompressorin uusiminen, Aallonhuippu-kadun puoleisten puiden täydennysistutukset. 2019 Viemäreiden sukitus, tonttiliittymän 7/9 asfaltin ja pihakäytävän kivetyksen korjaus. 2020 A 1 keittiön uusiminen, ajopuomi nousurinteeseen, tonttiliittymän 7/5 asfaltointi.
2021 Vesikaton uusiminen, lukituksen uusiminen ILOG 5, alapohjan vedenhallinnan parantaminen, pumppausasema ja viemäröinnin kannakkeiden uusiminen alapohjassa. 2022 Ikkunoiden lukituksen tarkastus ja korjaus, korvausilmaventtiilien suodattamien vaihto, hissien uusimisen suunnittelu ja kilpailutus. Yhtiöjärjestyksen muutos ja päätös asunnon A1 muunnistä osakeannilla.
Tulevat remontit
2023 Hissien uusiminen ja esteettömyysluiskien rakentaminen (TEHTY ja urakan rahoituslaina on maksettu jo pois yhtiön omistaman asunnon myyntituotolla), julkisvujen rikkinäisten levyjen katselmointi ja paikkakorjaus. 2024 kaikkienasuntojen palovaroittimien uusiminen (lakimuutos), ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmamäärien säätö, korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto. 2026 Energiakartoitus, ilmanvaihdon LTO-järjestelmän käytön optimoinnin jatkaminen vuosittain. Yhtiön osallistuminen asuntojen märkätilasaneerausten kustannuksiin vuosittain, julkisivujen betoniosien kuntotutkimus ja muiden julkisivuosien ja julkisivulevyjen kuntoarvio.
Energialuokka
E (2013)
Tontin koko
2 434 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Satovuoksi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Mainingin koulu (n. 0.4 km), Laurinlahden koulu (n. 0.75 km)
Ruokakaupat: Alepa Kivenlahti (n. 0.45 km), K-market Kivenlahti (n. 0.65 km)
Lähipalvelut: Kaupunkikeskus Lippulaivan laajat palvelut (n. 1.4 km)
Päiväkodit: Mainingin päiväkoti (n. 0.2 km), Aallonkohinan päiväkoti (n. 0.45 km)
Liikenneyhteydet
Metro Kivenlahti (n. 0.5 km)

Tiedustelut
Thea Tontti, 044 0502 300, thea.tontti@km.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Espoonlahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Thea Tontti

myyntineuvottelija, KiAT

Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kauppakeskus Lippulaiva | Adream Espoon Kodit Oy

Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kauppakeskus Lippulaiva | Adream Espoon Kodit Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.