Kerrostalo | 2h, avok, kph, lasit.parv. (etelä )

Luuvaniementie 10, Munkkiniemi, Helsinki

Hinta

333 000 €

Koko

57,5 m²

Vuosi

1964

Tervetuloa kotiin Niemenmäen vehreään ympäristöön Luuvaniementie kymppiin! Täällä odottaa sinua mukavan kokoinen koti todella tehokkaalla pohjaratkaisulla, esimerkillisesti isännöidyssä ja saneeratussa taloyhtiössä omalla tontilla. Taloyhtiöön kuuluu 88 asuntoa kolmessa eri rakennuksessa. Osoitteessa Luuvaniementie 3 ja Luuvaniementie 10 kaksi rakennusta. Yhtiö on hyvin hoidettu ja kunnostustarpeita on tehty ja tullaan tekemään talon kunnossapidon kannalta ja asukkaiden viihtyvyyden takaamiseksi. Isoimmat remontit ovat takanapäin, mm. putkiremontti valmistunut vuonna 2008, ikkunat uusittu sekä julkisivu peruskorjattu vuonna 2015. Tämä viehättävä asunto sijaitsee korkealla, seitsemän kerroksisen taloyhtiön kuudennessa kerroksessa, tarjoten upeat näkymät ympäröivään luontoon. Kotiin astuessa huomaa heti valoisuuden ja avaruuden. Avokeittiö yhdistyy sulavasti ruokailutilan kautta olohuoneeseen ja suureen asunnon levyiseen lasitettuun parvekkeeseen luoden viihtyisän ja toimivan kokonaisuuden. Asunto kylpee valossa. Täällä on tilaa niin yksin asuvalle kuin pariskunnallekin, ja kylpyhuone on suunniteltu käytännöllisyyttä unohtamatta. Se mikä tekee tästä kodista erityisen ihastuttavan, on sen suuri lasitettu eteläparveke. Täällä voit nauttia auringosta ja raikkaasta ilmasta ympäri vuoden, oli sitten kesäpäivä tai talvinen lumisade. Tämä parveke on kuin oma keidas keskellä kaupunkia. Tervetuloa tutustumaan tähän kotiin, jossa yhdistyy asumisen mukavuus ja luonnonläheinen tunnelma! Soita ja sovi oma esittely! Hyvän välitystavan mukaisesti, lähetämme asiakirjoja esittelyn jälkeen tarjousta harkitseville. Esittelyssä asiakirjat ovat luonnollisesti nähtävillä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 10:30 - 11:10
Esittelijänä Sampo Tallqvist
p. +358 400 426 289

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1366567
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, avok, kph, lasit.parv. (etelä )
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
57,5 m²
Kokonaispinta-ala
57,5 m²
Kerrokset
6/7
Rakennusvuosi
1964
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

333 000,00 €

Velaton hinta

333 000,00 €

Neliöhinta

5 791,30 €/m²

Vastike

Hoitovastike

270,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

270,25 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Saunamaksu 10 €/kk. Hoito- ja rahoitusvastikkeen suuruuden perusteena käytetään yhtiöjärjestyksen 4 §:ssä mainittuja huoneistojen pinta-aloja. Hallituksella valtuudet periä ylimääräinen hoitovastike kesken talousarviokauden, mikäli kustannustaso muuttuu oleellisesti. Hallituksella valtuudet muuttaa pääomavastiketta kesken talousarviokauden, mikäli korkotaso muuttuu oleellisesti.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: etelä
lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili, teräsbetoni
Keittiön kuvaus
Induktioliesitaso, erillisuuni, mikroaaltouuni, astianpesukoneliitäntä, astianpesukone, liesituuletin/ aktiivihiilisuodatin, jääkaappi/pakastin. Laminaattitasot, välitila lasia.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku/suihkukaappi, peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet
Seinämateriaali: Kaakeloitu
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Kiinteät kaapistot
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Huoneiston kiinteät kaapistot. Alakerrassa viileä komero. Huoneiston irtaimistovarasto vintillä.
Kattomateriaalin kuvaus
Kupari, huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Hallitus kilpailuttaa parhaillaan salaojien uusimistyötä sekä talon 3 viemäri- ja vesijohtoliittymien uusimista ja piha- sekä valaistustöitä ym. Suunnittelutyöt vietiin loppuun vuoden 2023 aikana ja työt osoittautuivat ajateltua vaativimmiksi erityisesti salaojien uusimisen osalta. Suoritetuissa viemärikuvauksissa todettiin koko salaojaverkoston vaativan uusimista, mitään osuuksia ei käytännössä pystytä säästämään. Hankkeen yhteydessä joudutaan myös menemään paikoitellen rakennuksen sisään kellaritiloihin, joissa on liitoskohtia ja määrättyjä uusittavia putkiosuuksia. Talon 3 osalta haaste tuli takapihan portaikoista, jotka osoittautuivat uusimiskuntoisiksi. Viemäri- ja vesijohtotyöt vaativat rakennusluvan ja se on saatu joulukuussa 2023.

Taloyhtiön korjausohjelmaan on sisältynyt lämmitysmuodon mahdollisen vaihtamisen kannattavuus- ja toteutusselvitys. Hallitus tilasi selvityksen Insinööritoimisto ETC:ltä ja siinä tarkasteltiin maalämpöä sekä poistoilmanvaihdon lämmöntalteenottoa. Selvityksen mukaan taloyhtiön lämmitysmuodon vaihtaminen maalämpöön ei ole mahdollista eikä myöskään poistoilman talteenotto olisi tässä vaiheessa taloudellisesti tai teknisesti tarkoituksenmukaista.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Korjaussuunnitelmassa mainittujen remonttien karkeat kustannusarviot koko taloyhtiölle. V. 2023: 63 400,00 euroa. V. 2024: hankkeiden suunnittelu on meneillään, kustannukset selviävät kilpailutuksen myötä. V. 2025: 36 000,00 euroa. V. 2026: 20 000,00 euroa. Vuoden 2027 korjausten kustannuksista ei ole vielä karkeita arvioita. V. 2028: 10 000,00 euroa. Lisäksi joka vuosi tulevat vuosihuoltokustannukset noin 50.000-60.000 euroa/vuosi.
Taloyhtiön autopaikat

autotallipaikkoja: 20, sähköpistokepaikkoja: 28, lisätietoa: Autotallit omina osakkeina. Yhtiön piha-autopaikat jaetaan jonotusjärjestelmän avulla. Jonoon ilmoittaudutaan isännöitsijätoimistoon.

Tehdyt remontit
2023: Sadevesi- ja jätevesiviemärien sekä salaojien ja piha-alueen kunnostuksen
suunnittelu. Sähkökeskuksien tarkastus ja huoltaminen. Lämmitysmuodon kannattavuus- ja toteutusselvitys sisältäen mm. maalämmön, ilma-/vesilämmön, lämmöntalteenoton sekä aurinkosähkön käyttömahdollisuuksien ja kannattavuuden selvitykset. Tässä otettu huomioon yhtiöön jo laaditun aurinkosähköselvityksen sisältö. Ikkunoiden ja parvekeovien käyntisovitus
2022: Latauspaikkaselvitys. Aurinkosähköselvitys. Kuntoarvio. Tyyliopas.
2021: Keittiöiden allaskaappien tiivistykset. Kuntoarvion päivittäminen (viimeistely v. 2022 puolella, kuntoarvion PTS saatavilla välitysliikkeeltä).
2020: Sade- ja vesiviemärien kuvaus ja huuhtelu.
2019: Kerrostaso-ovien uusiminen. Lukituksen uusiminen. Lattiakaivojen pinnoittaminen.
2018: E- ja F-talojen ulkoportaiden uusinta.
2017: Porrashuoneiden pintojen kunnostus (katto, seinät, porraslankkujen mosaiikkibetonit).
2016: Hissien korien, ovien ja edustojen pintojen kunnostus. Takkaimurien ohjauksien muuttaminen. 3-talon päätyjen kellariovien uusiminen.
2014-2015: Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, julkisivujen peruskorjaus (lämpörappaus pl. parvekeseinäosuudet). IV-kanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö. Kellarikäytävien ulko-ovien uusiminen/kunnostus.
2012: Patteriventtiilien uusiminen, lämmitysverkoston tasapainotus ja säätö. Hissien peruskorjaus. Takkahormien kunnostus.
2010: Julkisivujen terassirappausten osittainen uusinta. Paikoitusalueiden asfaltointi, autolämmitystolppien uusinta, pihavalaistuksen uusiminen.
2009: Sadevesiviemärien sukitus 3-talossa. Parvekeseinien osittainen lisäeristys.
2006-2008: LVIS-peruskorjaus (sis. lämmönvaihtimen uusinta).
2005: Vesikattojen bitumieristeiden uusinta. Lukkojen uusinta/uudelleensarjoitus (Abloy Exec).
2003: Kolmen asuinkerrostalon ja kahden autotallirakennuksen julkisivujen ja parvekkeiden kunnostus ja maalaus.
Tulevat remontit
KORJAUSSUUNNITELMAEHDOTUS VUOSILLE 2022-2028. 2023: tontti- ja sadevesiviemärien ja salaojien uusimisen suunnittelun loppuosuus (tehty, kilpailutus meneillään), piha-alueen kunnostuksen suunnittelu sis. jätekeräyspisteiden suunnittelu (tehty, kilpailutus meneillään), julkisivuvalojen yhtenäistäminen, ulko-ovien ja autotalliovien sekä kaiteiden maalaus ja kunnostus tarvittavilta osin (tehty, mutta osa metalliosista käsitellään vasta keväällä, kun sääolot sallivat). 2024: sadevesiviemärien saneeraus, tonttiviemärin uusiminen, salaojien uusinta, piha-alueen kunnostus ml. jätepistejärjestelyt (hankkeiden suunnittelu on meneillään, kustannukset selviävät kilpailutuksen myötä). Katso koko korjaussuunnitelma sekä korjauksien karkeat kustannusarviot korjaussuunnitelmasta.
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
6 429,1 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Helsingin Luuvaniementie 3-10

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Munkkiniemen ala-aste (n. 0.65 km), Munkkiniemen yhteiskoulu (n. 0.7 km)
Ruokakaupat: S-market Munkkivuori (n. 0.55 km), K-Supermarket Munkkivuori (n. 0.6 km)
Lähipalvelut: Munkkivuoren ostoskeskuksen palvelut ja kahvilat (n. 0.55 km), Pihlajalinna Dextra Munkkivuori (n. 0.5 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Viiri (n. 0.55 km), Päiväkoti Tuuli (n. 0.65 km)
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki Niemenmäentie (linja 35) (n. 0.05 km)
Linja-autopysäkki Niemenmäki (linjat 20, 25, 30, 35, 52, 57) (n. 0.15 km)

Tiedustelut
Sampo Tallqvist 0400 462 89 sampo.tallqvist@kiinteistomaailma.fi |
Lilian Wardi 050 311 2261 lilian.wardi@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Munkkiniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sampo Tallqvist

Myyntineuvottelija

Kiinteistömaailma Helsinki Töölö | Sydänkoti Real Estate Töölö Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Töölö | Sydänkoti Real Estate Töölö Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.