Kiinteistömaailma Helsinki Töölö | Sydänkoti Real Estate Töölö Oy

Kerrostalo | 1h, avok, kph

Linnankoskenkatu 11, Taka-Töölö, Helsinki

Hinta

172 000 €

Koko

20,5 m²

Vuosi

1939

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään yksiöön Taka-Töölössä! Vuonna 1939 valmistuneessa talossa sijaitseva huoneisto on kokenut perusteellisen remontin vuonna 2014, mikä takaa nykyaikaisen ja viihtyisän asumisen. Vaikka huoneisto sijaitseekin virallisesti ensimmäisessä kerroksessa, se on käytännössä toisessa kerroksessa, mikä tarjoaa rauhallisen asumiskokemuksen. Asunnosta avautuvat näkymät taloyhtiön sisäpihalle. Avokeittiössä on kaikki tarvittava ruoanlaittoon ja helppoon asumiseen, mukaan lukien astianpesukone. Erikoisuutena mainittakoon reilunkokoinen kylpyhuone, joka on harvinaista herkkua yksiöissä. Kylpyhuoneessa on paikka pyykinpesukoneelle. Huoneisto on tällä hetkellä vuokrattu toistaiseksi voimassaolevalla vuokrasopimuksella, mikä tarjoaa oivan mahdollisuuden sijoittajalle. Huoneistoa voi yhtiöjärjestyksen mukaan käyttää niin asuntona kuin toimistonakin. Tässä hyvin hoidetussa velattomassa taloyhtiössä on vuonna 1995 tehty kattava peruskorjaus sisältäen mm. putkiremontin. Talon saunaosasto sijaitsee ylimmässä kerroksessa, mikä tarjoaa asukkaille mukavat rentoutumishetket. Loistavien liikenneyhteyksien ansiosta liikkuminen on vaivatonta ja Töölön kaikenkattavat kattavat palvelut ovat lähellä. Lyhyen kävelymatkan päässä merenranta puistoalueineen tarjoaa upeat puitteet ulkoilusta ja luonnosta nauttimiseen. Tämä tehoyksiö hyvän vuokralaisen kera odottaa uutta omistajaa ja vuokranantajaa! Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä! Avainsanat: Soveltuu sijoitusasunnoksi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
to 2.5. 14:40 - 15:15
Esittelijänä Lilian Wardi
p. +358 50 311 2261

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1366613
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, avok, kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
20,5 m²
Kokonaispinta-ala
20,5 m²
Kerrokset
1/6
Rakennusvuosi
1939
Vapautuminen
Asunto myydään vuokrattuna

Hinta

Myyntihinta

172 000,00 €

Velaton hinta

172 000,00 €

Neliöhinta

8 390,24 €/m²

Vastike

Hoitovastike

154,05 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

154,05 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hoito- ja rahoitusvastikkeen suuruuden perusteena käytetään yhtiöjärjestyksen 4 §:ssä mainittuja huoneistojen pinta-aloja. Hallituksella valtuudet nostaa tarvittaessa kaksi (2) ylimääräistä hoitovastiketta. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät kaapistot
Tehdyt remontit
Huoneisto remontoitu kauttaaltaan vuonna 2014. Huoneisto tällöin muutettu toimistosta asuinhuoneistoksi sekä märkätilaa laajennettu. Nykyinen isännöintitoimisto ei ole valvonut remonttia. Helsingin kaupungin rakennusvalvontaviraston rakennuslupa saatu ja loppukatselmuspöytäkirjassa hyväksytty käyttöönotettavaksi. Silloinen isännöitsijä Tuomas Kautto (Isännöinti Ura-Oy) suorittanut loppukatselmuksen. Edellä mainitut dokumentit voidaan lähettää ostotarjousta harkitsevalle.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Jenkkikaappi, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu, välitila laatta
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, suihkuseinät, wc-istuin, käsienpesuallas, allaskaappi, peilikaappi, pesukoneliitäntä
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero (A-rapussa)
Kattotyypin kuvaus
Lapekatto
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Hallituksen kunnossapitotarveselvityksessä alustavat kustannusarviot tuleville remonteille/kunnostustarpeille. Kunnossapitotarveselvityksen saat pyydettäessä välittäjältä.
Taloyhtiön autopaikat

piha-autopaikkoja: 8

Tehdyt remontit
2023: Pihakannen uusiminen, rasvakaivon seinän aukon suurentaminen ja oven uusiminen. 2022: Rasvanerotuskaivon uusiminen, tavanomaisia vuosikorjauksia. 2021: Porrashuoneiden maalaus.2020: Yhtiön ulko-ovien huolto ja lakkaus, yhtiön kuoriavaimet uusittu iLoq, liiketilan L5 ja varaston V6 maanvastaisen seinän uudelleenpinnoitus sekä
vesi- ja lämpöputkien eristys. 2019: Taloyhtiön ulko-ovien uusinta Iloqilla. 2018: Häkkivarastojen rakentaminen väestönsuojaan, VAK-automaation päivitys, jätevesi- ja kiertovesipumpun uusinta 2017: Tuuletusparvekkeiden kaiteiden korjaus ja maalaus, porraskäytävien paikkamaalaus 2015: Kattoturvatuotteiden korjausta, katon paikkausta. 2013: Ilmanvaihtohormien nuohous. 2012 Lumiesteet katolle ja syöksytorvien uusinta. 2009: Ulkoikkunoiden säätö ja tarkistus. 2008: Turvaliesituulettimien pilottihanke osaan asunnoista. 2007: VAK-ilmastointiautomaation uusiminen. 2003: Parvekeovien ulkopintojen maalaus, varaston kosteusvauriojälkien maalaus, B-portaan 1. ja 2. krs välitasojen alapinnan maalaus, sarjoituksen uusiminen. 2002: Pohjavesipumppu ja salaojajärjestelmän lisääminen kellarin alapohjan alle. 2001: Kellarikäytävän maalaus. 1999: Pihakannen vesieristeen uusiminen.
1995: Peruskorjaus (sisältäen mm. putkiremontin).
Tulevat remontit
Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana vuosina 2024-2028. 2024: Lämmönjakokeskuksen uusiminen (sis. suunnittelun), jäteaseman uusiminen ja pysäköintipaikkojen kunnostus, patteriverkoston perussäätö ja termostaattien sekä linjaventtiilien vaihto, ovipuhelinjärjestelmän uusiminen. 2025: Vuotuiset ylläpitokorjaukset. 2026: Vuotuiset ylläpitokorjaukset + ilmanvaihtohormien nuohous. 2027-2028: Vuotuiset ylläpitokorjaukset.
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
1 290 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Linnankoskenkatu 11

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Töölön ala-aste (n. 0.55 km)
Ruokakaupat: K-Market (n. 0.29 km), 24/7 Alepa (n. 0.5 km), S-Market (n. 0.8 km), K-Supermarket (n. 1.0 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Topelius (n. 0.24 km)
Liikenneyhteydet
Bussit (n. 0.1 km)
Raitiovaunut (n. 0.4 km)

Tiedustelut
Lilian Wardi 050 311 2261 lilian.wardi@kiinteistomaailma.fi | Sampo Tallqvist 0400 42 62 89 sampo.tallqvist@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Töölö, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lilian Wardi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Töölö | Sydänkoti Real Estate Töölö Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Töölö | Sydänkoti Real Estate Töölö Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.