Kiinteistömaailma Helsinki Taka-Töölö – Meilahti | Linnakodit Oy LKV

Kerrostalo | 3h, avok, kph

Neitsytpolku 9, Ullanlinna, Helsinki

Hinta

549 000 €

Koko

70 m²

Vuosi

1929

Kaunis ja avara koti sisäpihan siivessä Ullanlinnassa! Tämä asunto on remontoitu erittäin laadukkaasti vuonna 2021. Loistava pohjaratkaisu, tyylikäs saarekkeellinen avokeittiö, sisutussuunnittelijan suunnitelmien mukaan totetutettu linjasaneerauksen yhteydessä uusttu kylpyhuone puusepällä teetettyine kaapistoineen, kauniit sävyt ja jalkalistoja myöten mietityt yksityiskohdat luovat ihastuttavan kokonaisuuden. Talon sisäpihan rauhasta pois astuessa vierestä aukeaa ihana merisataman ranta ja kaivopuisto kahviloineen ja keskustaankin kävelee hetkessä. Tervetuloa tutustumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1367136
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avok, kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
70 m²
Kokonaispinta-ala
70 m²
Kerrokset
1/4
Rakennusvuosi
1929
Vapautuminen
2 kk kaupanteosta / sop. muk.

Hinta

Myyntihinta

452 790,28 €

Velkaosuus

96 209,72 €

Velaton hinta

549 000,00 €

Neliöhinta

7 842,86 €/m²

Vastike

Hoitovastike

350,00 € / kk

Pääomavastike

793,10 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 143,10 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Telia Taloyhtiölaajakaista 50M
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV
Tehdyt remontit
Keittiö uusittu 2016 ja makuuhuone jaettu 2016. Keittiön yläkaapit poistettu, välitilan laatta uusittu, induktioliesi ja vesihana vaihdettu 2021. Kaikki huoneiston seinät ja katto maalattu, väliovet maalattu, lattiat hiottu ja maalattu, lasipariovet teetätetty, valokiskot asennettu, eteisen säilytytilat uusittu ja katto madallettu ja spottivalot asennettu 2021.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, lämmönjakotapa vesikiertoinen patterilämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone, erillisuuni- ja induktiotaso, kaapistot, liesituuletin filtterillä, kiinteät valaisimet
Lattiamateriaalit: Puu
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peili, kylpyhuonekaapisto, sähköinen lattialämmitys, pyyhekuivain, pesukoneliitäntä
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Puu
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Puu
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, kellarikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei päätettyjä korjauksia. Huoltotoimintaa budjettivaroin.
Taloyhtiön autopaikat

autotallipaikkoja: 21, lisätietoa: Autotallipaikat omilla osakkeilla.

Tehdyt remontit
Kaasuputkisto tulpattu rungosta ja tyhjennetty, uusittu putkiston nousulinja nro 29 -93, lämmönjakolaitteiden uusiminen -95, nousulinjat 26 ja 10 -97, pihajulkisivun rappaus -98-99, nousulinja nro 4 -99, C-, D-, E- portaiden ullakkorakenteiden ja -komeroiden sekä vesikatteen osittainen uusiminen, D-portaan hissin kosteusvaurioiden korjaaminen, katujulkisivun pesu- ja paikkamaalaus, C-, D-, E-portaiden kellarikäytävien puhdistus ja maalaus -00, vesikattojen osittainen maalaus, katu- ja pihatason sekä tuuletusparvekkeiden ulko-ovien lakkaus ja maalaus -03, pihasivujen ikkunoiden ulkopuitteiden kunnostus ja maalaus, portin uusiminen -05, pääviemärin uusiminen autohallin luiskan kohdalta, kadun puoleisten ikkunoiden ulkopintojen puupintojen kunnostus- ja maalaustyö, C-portaan merenpuoleisen, Tehtaankadun ja Neitsytpolun julkisivun rappaus- ja maalaustyöt -06, kadun puoleisten julkisivujen paikkamaalaustyöt -07, E107 kohdalla olevan katon pellityksen uusiminen, tuuletusparvekkeiden kaiteiden ja lattioiden maalaus, F-portaan vesikaton maalaus -08, Tehtaankadun puoleisen runkoviemärin uusiminen, lämpöverkoston paisunta-astian uusiminen -09, pihaseinien paikkarappaus, räystäspeltien osittainen uusiminen pihan puolelta, käyttövesi ja viemäriputkien kuntotutkimus -10, porrashuoneiden ikkunoiden maalaus portaan puoleisilta pinnoilta, katu- ja pihaseinien paikkamaalaustyöt, vesikaton pellityksen uusiminen B-porras pihan puolen lappeen osalta -11, lämmönjakolaitteiden uusiminen, vesikaton peltipintojen osittainen uusiminen E-portaan pihan puolen lappeen osalta, tuuletusparvekkeiden uusiminen 4kpl ja muiden ovien lakkaustyö, kadun puolen porttikäytävän katto- ja seinäpintojen maalaus -12, Vesikaton peltipintojen maalaus Tehtaankadun puoleinen lape, E-portaan pihan puoleinen lape, F-portaan kattopinnat kokonaan, lämmityskaapeleiden asennus A-, D-, ja E-portaan pihan puolen vesiränneihin, pihan puolen ikkunapuitteiden ulkopuolen puupintojen maalaus osittain ja vesipeltien maalaus, B- ja D- portaiden keskimmäisten parvekkeiden ovien uusiminen -13, vesikaton peltipintojen maalaus Neitsytpolun puoleinen lape ja D-portaan pihansiiven idän puoleinen lape, lämmityskaapelin asennus E-portaan kadunpuolen vesiränniin, B-portaan alimman parvekeoven C-portaan keskimmäisen parvekeoven uusiminen -14, vesikaton peltipintojen maalaus E-portaan pihan puolen lappeen osalta, parvekeovien 5kpl uusiminen, E-portaan piha-oven uusiminen -15, A-portaan ylimmän kerroksen parvekeovien uusiminen, E-portaan sisääntulosyvennyksen laatoituksen uusiminen -16, linjasaneeraussuunnittelu -17-20, E61 asunnon, kellarin ja liiketila 100 vauriokorjaukset -19, lukituksen uusinta -20, LVISA saneeraus perinteisin menetelmin -20-22, porrashuoneiden seinä- ja ovipintojen paikkaus ja huoltomaalaus -22, sisäpihan kannen korjaus -23.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys 2023-2026: Linjasaneerauksen takuukorjauksia 2024. Ikkunat, tuuletusparvekkeet ja julkisivut 2024-2025 (kuntotutkimus ja korjausehdotukset 2022). Vesikatto 2026-2028 (kuntotutkimus ja korjausehdotukset 2022). Hissit 2026-2028, hissitekniikan peruskorjaus ja hissikorien sisäpintojen puhdistus, maalaus/lakkaus. Porrashuoneiden kunnostus- ja huoltotoimenpiteitä tarvittaessa.
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
2 173 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Neitsytpolku 9

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Tehtaankadun ala-aste (n. 0.3 km), Elias-koulu (n. 0.7 km)
Ruokakaupat: K-Market ja Alepa (n. 0.1 km)
Päiväkodit: Useita suomen- ja ruotsinkielisiä alueella (n. 0.5 km)
Liikenneyhteydet
Bussit ja raitiovaunut vieressä (n. 0.1 km)

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Ullanlinna, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Joel Lauharanta

yrittäjä, kehitysjohtaja, LKV

Kiinteistömaailma Helsinki Taka-Töölö – Meilahti | Linnakodit Oy LKV

Kiinteistömaailma Helsinki Taka-Töölö – Meilahti | Linnakodit Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.