Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Muu

Ruokosaarentie 44, Vaajakoski, Jyväskylä

Hinta

189 000 €

Koko

6 097

Omarantainen rakennuspaikka Vaajakoskella! Todella hyvällä paikalla, Ruokosaarentien varrella sijaitseva omarantainen rakennuspaikka. Leppäveden rannassa oleva tontti on kooltaan 6 097 m2 ja paikalle on mahdollista rakentaa omakotitalo. Tonttimaa on pääosin tasamaata ja vanhat rakennukset ovat purettu pois. Tontilla on valmiina sähköliittymä ja kunnallistekniikka tulee lyhyen matkan päähän. Vuonna 2020 on lunastettu myös rannan vesijättöä ja omaa rantaviivaa onkin noin 100 metriä! Kiinteistölle on haettu ja saatu poikkeuslupa jolla saa rakentaa 165 neliömetrin suuruisen omakotitalon, 60 neliömetrin suuruisen talousrakennuksen sekä 20 neliömetrin suuruisen saunarakennuksen. Alue on hyvin viihtyisä ja ympäröivä luonto tekee täällä olosta rauhaisaa. Tontilla on kauniita marjapuskia sekä rantakoivuja ja pihamaa on joka tavalla hyvin kodikas. Vaajakosken palvelut sijaitsevat reilun viiden minuutin ajomatkan päässä eikä Jyväskylän keskustaankaan hurauta autolla varttituntia pidempää. Soita tai kirjoita ja sovi oma yksityisesittelyaikasi välittäjältä!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1367412
Sijainti
Tyyppi
Muu 
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

189 000,00 €

Velaton hinta

189 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

297,53 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 297,53 €/2023

Vesihuollon kuvaus
Kunnallistekniikka lyhyen matkan päässä
Viemäri
Kunnallistekniikka lyhyen matkan päässä
Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
6 097 m²
Rakennusoikeuden pinta-ala
250 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
MRL 72 §:n mukainen rannansuunnittelutarve (= ranta-alueelle ei saa rakentaa ilman kaavaa). Kaupungin yleiskaavassa tällä alueella on määrätty mm. "Ennen asemakaavoitusta alueella voidaan sallia ympäristön ominaispiirteisiin soveltuva, myöhempää kaavoitusta haittaamaton olemassa olevien rakennuspaikkojen korjaus- ja täydennysrakentamista." Rakentaminen edellyttää poikkeamispäätöstä ennen rakennuslupaa. Rakennusvalvonnan mukaan korvaava rakentaminen eli olemassa olevan asuinrakennuksen korvaaminen uudella asuinrakennuksella on katsottu mahdolliseksi, kun rakentaminen tapahtuu rakennusjärjestyksen määräysten mukaisesti. Kiinteistölle on saatu poikkeuslupa asuinrakennukselle 165 m2, talousrakennukselle 60 m2 ja saunalle 25 m2. Asuinrakennuksen saa sijoittaa vähintään 60 metrin päähän, talousrakennuksen vähintään 30 metrin päähän ja saunarakennuksen vähintään 15 metrin päähän rantaviivasta.
Kaavoitustiedot
Suunnittelutarvealue
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Palvelut
Koulut: Vaajakoskella (n. 4.9 km)
Ruokakaupat: Vaajakoskella (n. 4.9 km)
Päiväkodit: Vaajakoskella (n. 4.9 km)
Liikenneyhteydet
linja-auto (n. 1.3 km)

Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Omaa rantaviivaa ja vesijättö (Kiinteistörekisterikartan mukaan ranta osittain vesijättöä. Vesijättöä lunastettu 2020.)
  • Leppävesi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Vaajakoski, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Visa Suojanen

yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV

Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.