Kiinteistömaailma Helsinki Munkkiniemi | Amuletti Asunnot Oy

Kerrostalo | 4h + halli + avok + kph + wc + 2 x vh + khh

Messeniuksenkatu 5, Taka-Töölö, Helsinki

Hinta

830 000 €

Koko

110,5 m²

Vuosi

1939

Viihtyisä ja tyylikäs arvokoti huippusijainnilla! Kaunis päätysunto on kokenut täydellisen saneerauksen arvostetun sisustusarkkitehti Jaakko Puron suunnittelemana. Pohjaratkaisua muutettiin onnistuneesti. Alkuperäiset seinät, lattiat ja alakatot purettiin. Olohuone, ruokasali ja aula ovat yhteydessä toisiinsa muodostaen avaran ja valoisan kokonaisuuden. Kolme makuuhuonetta sijaitsevat kaikki sisäpihan puolella. Keittiön seinän takana on toimiva kodinhoitohuone. Huipputyylikkään kylpyhuoneen lisäksi asunnosta löytyy toinen wc sekä kaksi vaatehuonetta. Keskeisestä sijainnista huolimatta asunto on erittäin rauhallinen ja liikenteen äänet eivät tänne kuulu. Huoneiston ikkunanäkymät avautuvat kolmeen ilmansuuntaan rauhalliselle Messeniuksenkadulle ja Päivärinnankadulle. Huoneisto sijaitsee ensimmäisessä asuinkerroksessa, mutta katutasolta katsottuna toisessa kerroksessa. V. 1939 rakennetussa talossa on vuosien saatossa tehty paljon perusparannuksia. Ikkunat on uusittu 2002 ja yhtiössä on tehty säännöllisesti kuntotutkimuksia. LVIS - remontti on tehty 1982, mutta 2022 tehdyn putkiston - ja viemäreiden kuntotarkastuksen perusteella vesijohdot, pohja - ja tonttiviemärit ovat hyvässä kunnossa. Vesijohdoille suositellaan seurantatutkimusta 8-10 vuoden kuluttua. Nyt tehdyssä huoneiston remontissa uusittiin mm. vesijohdot, viemärit (muovi), sähköistys ja kaikki pinnat. Töölö tarjoaa asukkailleen monipuoliset palvelut, ihanat ravintolat ja kuppilat, koulut ja päiväkodit sekä kattavat kulttuurielämykset ja vertaansa vailla olevat urheilu- ja liikuntamahdollisuudet. Tervetuloa ihastumaan tähän upeaan kotiin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1367527
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + halli + avok + kph + wc + 2 x vh + khh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
110,5 m²
Kokonaispinta-ala
110,5 m²
Kerrokset
2/6
Rakennusvuosi
1939
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

830 000,00 €

Velaton hinta

830 000,00 €

Neliöhinta

7 511,31 €/m²

Vastike

Hoitovastike

607,75 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

607,75 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

9,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Jätemaksu 10€/kk. Sauna 15 €/kk.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, makuuhuoneiden kaapistot, kiinteät valaisimet; himmennettävät led spottivalot Wever & Ducré, 9 w 2700k
Kohteen lisätiedot
Huoneiston saneerauksissa uusitut sähköt, viemärit ja putket. Remontti on toteutettu ammattimaisesti site,n että ne mitä todennäköisimmin voidaan hyödyntää yhtiön tulevissa putki, sähkö ja viemäriremonteissa.
Tehdyt remontit
Täydellinen remontti koko huoneistoon v. 2023, jolloin mm. saneerattiin kaikki pinnat, äänieristykset, lattiat ja lattiarakenteet, sähköistys, vesijohdot, viemärit, vesikalusteet, ovet ja kiintokalusteet. Lisätiedot erillisellä dokumentilla materiaaliselvityksineen.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Kodinhoitohuoneessa kaapisto (Ikea Metod), taso massiivitammea, allas (Ikea Vresjön ruostumaton teräs), hana (Hansgrohe Focus m41 keittiöhana, kromi)
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin (Ikea Tinad), liesituuletin/ aktiivihiilisuodatin (Ikea Mattradition musta), astianpesukone (Ikea Diskad), induktioliesi, uuni, kaapistot (Ikea Metod musta petsi). Tasot (massiivitammi Restamaster), hana (Hansgrohe Focus m41, kromi), allas (Ikea Kilsviken musta/kvartsikomposiitti.
Lattiamateriaalit: Parketti; Kährs urban brown plank dynamic, tammi. Lattialistat: Orac sx 137
Seinämateriaalit: Maalattu. 13 kipsi, 76 kertapuurunko, villa, 13 kipsi. Välitila laatta
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa suihku (Hansgrohe Croma 160 showerpipe, kromi), suihkuseinä (Allaskari), peilikaappi (Ikea Godmorgon), kylpyhuonekaapisto, lattialämmitys, allastaso; massiivitammi Restamaster, kiinteät valaisimet (himmennettävät ledspottivalot wever & ducré, 9 w 2700k). Erillinen wc; peili, allaskaappi. Kph:n ja wc:n allashanat Hansgrohe redbris ja bidette
Seinämateriaali: Laatta: Cifre Bulevar White 10x30,5. Tiilirunko, märkätilan gyproc, vesieste, laatta
Lattiamateriaali: Laatta: Saime Cave Portovenere 30x60, kiiltävä musta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti; Kährs urban brown plank dynamic, tammi. Lattialistat: Orac sx 137
Seinämateriaalit: Maalattu. 13 kipsi, 76 kertapuurunko, villa, 13 kipsi
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaapistot Ikea Pax valkoinen
Lattiamateriaalit: Parketti; Kährs urban brown plank dynamic, tammi. Lattialistat: Orac sx 137
Seinämateriaalit: Maalattu. 13 kipsi, 76 kertapuurunko, villa, 13 kipsi
Säilytystilojen kuvaus
Irralliset kaapistot, kaksi vaatehuonetta, vinttikomero (2 kpl), kellarikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Raksystemin v. 2022 tekemän kuntoarvion (Rakennustekniikka, LVI- ja sähköjärjestelmät) suosituksena ja arviona tuleville viidelle vuodelle valurauaviemärien uusimisen kustannusarvio n. 500.000 € ja sähkö- ja telejärjestelmien uusiminen n. 300.000 € eli yhteensä 800.000 €, joka on n. 265,82 €/m2. Remonteista ei yhtiössä päätöksiä. Raportti välittäjällä.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa
Tehdyt remontit
2022 Lämmönvaihtimen uusinta, piha-alueen vedenpoiston parantaminen ja asfaltointi, 2019 Lukituksen uusinta (iLoq). 2018 Kuivausrumpu uusittu. 2017 Vesikaton ja turvavarusteiden ensisijaiset korjaukset kuntokartoituksen pohjalta, huoneistojen vesivahinkokorjauksia. 2016 B-rapun viemäripumpun korjaus, vesikalustekorjaukset (kierros), tonttijohdon sulun uusinta. 2015 ulko-ovien lukitusmuutos sähköiselle järjestelmälle, asfaltin korjaus, viemäreiden ja putkistojen kunnostuksia, viemäreiden pesu ja kuvaus. A-rapun hissikorjauksia. 2013 Talosaunan lauteiden uusiminen, ilmanvaihtokanavien nuohous, etupiha-alueen vihertyöt. 2012 Porrashuoneen ovien ja lattioiden kunnostustyöt, pesulan pesukoneen uusiminen ja kuivausrummun/kuivauskoneen korjaus. 2010 Viemäreiden painepesu. 2009 Viemäreiden osittainen kuvaus. 2002 Ikkunat uusittu. 1999 A- ja B porrashuone maalattu ja lukitus uusittu, ulkoiluvälinevarasto rakennettu. 1998 Sauna, pesutupa ja kuivaushuone rakennettu. 1996 Parvekkeet korjattu. patteriventtiilit uusittu ja säädetty. 1994 Jätehuone rakennettu pihaan. 1982 LVI-saneeraus ja sähköjohdot, sisäjohdotus.
Tulevat remontit
2023-2027: 2023 lämmitysjärjestelmän tasapainotus (menossa), 2024 pieni terassi ulkokalusteille, katutason porrashuoneiden kunnostus, ulko-ovien ja maantason ikkunoiden (osa) huoltomaalaus, kellarivarastokäytävien ja jätehuoneen seinien maalaus. 2025 Hissien modernisointi, 2026 Saunan puuosien ja silikonisaumojen uusiminen.
Energialuokka
E (2018)
Tontin koko
1 225,8 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Messilä

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Töölön yhteiskoulu (n. 0.7 km), Töölön ala-aste (n. 0.8 km)
Ruokakaupat: K-market Mansku (n. 0.2 km)
Lähipalvelut: Töölön urheilu- ja kulttuuripaikat kävelyetäisyydellä (n. 0.4 km)
Päiväkodit: Useita eri kielisiä lähistöllä (n. 0.5 km)
Liikenneyhteydet
Raitiovaunut, bussit (n. 0.2 km)

Tiedustelut
Johanna Lehto, p. 050 4326590, johanna.lehto@km.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Töölö, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Johanna Lehto

Myyntipäällikkö, LKV, KTM

Kiinteistömaailma Helsinki Munkkiniemi | Amuletti Asunnot Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Munkkiniemi | Amuletti Asunnot Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.