Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö | Adream Kantakaupungin Kodit Oy

Kerrostalo | 3h, keittiö, rt, khh, erill. wc ja lasitettu parveke

Vattuniemenkatu 16b, Lauttasaari, Helsinki

Hinta

449 000 €
Tarjouskauppa

Koko

78 m²

Vuosi

1974

Avara kolmio hyvin hoidetusta ja remontoidusta yhtiöstä Lauttasaaressa! Kohtuullinen hoitovastike. Kaikki keskeisimmät remontit tehty vuonna 2018 ja yhtiö sijaitsee omalla tontilla. Läpitalon huoneisto ja tilavat makuuhuoneet, sekä ihan oikea kunnon keittiö ruokailutiloineen. Plussana erillinen wc ja kodinhoitohuone arjen rutiinien tueksi. Kylpyhuone on todella nätti. Lasitettu eteläparveke avarin ja puistomaisin pihanäkymin. Yhtiössä on hienot yhteiset tilat mm. kerhohuone loistomaisemin 9. kerroksessa ja peräti neljä saunaa, sekä uima-allasosasto. Kaikki tilat on uperassa kunnossa LVIS -remontin jäljiltä. Erittäin monipuoliset palvelut ihan kävelyetäisyydellä, useita ruokakauppoja, kuntosaleja ja ravintola vain muutamia mainitakseni. Lauttasaaren eteläkärjen merelliset liikuntareitit ovat todella suosittuja. Vain yksityisesittelyt, varaa oma esittelyaikasi ! Avainsanat: Ei huolta putkista Ei suuria remontteja tulossa Hyvät liikenneyhteydet Palvelut lähellä Soveltuu kimppakämpäksi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1368435
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, keittiö, rt, khh, erill. wc ja lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
78 m²
Kokonaispinta-ala
78 m²
Kerrokset
2/9
Rakennusvuosi
1974
Vapautuminen
Vapautunee elokuussa.

Tarjouskauppa
on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Hinta

Lähtöhinta ilman velkaosuutta

399 528,90 €

Velkaosuus

49 471,10 €

Velaton lähtöhinta

449 000,00 €

Viimeisin tarjous

-

Neliöhinta

5 756,41 €/m²

Vastike

Hoitovastike

358,80 € / kk

Pääomavastike

430,56 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

789,36 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

30,00 € / kk

Saunamaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Hallipaikka vuokra 85€/kk, hallipaikka MP 20€/kk, latauspiste 30€/kk. Vesimaksu on vesiennakko. Autopaikkatilanne 7.5.2024 pihapaikkoja on vapaana kaksi, hallipaikkoja reilusti, niin latauspisteellisiä, kuin ns. normaaleja peruspaikkoja.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: länsi
ulkopuolinen
lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Yleiskaapelointi, DNA 10/10 M
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Kodinhoitohuone pesukoneliitäntä, kaapisto.
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, astianpesukone, kaapistot, liesituuletin/ aktiivihiilisuodatin., erillisuuni- ja keraaminen liesitaso.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu, tapetti
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kylpyhuonekaapisto, kiinteät valaisimet, pyyhepatteri, allaskaappi, erillinen wc.
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Käynti lasitetulle parvekkeelle.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu, tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaapistot
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu, tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, kellarikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhtiökokouksessa on hallitukselle annettu valtuudet tarvittaessa periä kaksi ylimääräistä hoitovastiketta. Vastuu huoneistoparvekkeiden parvekelasitusten ja näkösuojakalvojen huollosta ja kunnossapidosta on osakkeenomistajilla.
Hallitus selvittää mahdollisuutta antaa lupa ilmalämpöpumppujen asentamiselle.
Linjasaneeraus takuuaika on päättynyt 4.11.2020, mutta yhtiön takuutarkastusneuvottelut ovat Firan kanssa kesken.
Aiheeseen liittyen 21.6.2023 pidetty yhtiökokous on myöntänyt hallitukselle valtuuden 200 000 euron limiittitilin avaamiseksi LTO-järjestelmän virtausongelman rahoitukseen.
Yhtiö omistaa osoitteessa Vattuniemenkuja 6:ssa (As Oy H:gin Vaapukkapiha) 57 autohallipaikkaa, joista 21 paikkaa on varustettu sähköautojen latauspisteellä. Yhtiöllä on As Oy Helsingin Vaapukkapihan autohallipaikoista rakentamisaikaista lainaa noin 113 700 euroa (12/2022).
Yhtiö on jättänyt reklamaation rakennuttajalle As Oy Helsingin Vaapukkapihan parkkihallin rakenteista. Asia liittyy As Oy Vaapukkapihan vuosikorjauksiin ja käsitellään ensisijaisesti Vaapukkapihan takuukorjauksien kautta. Julkisivukorjauksiin on tehty 5.10.2021 200 000 euron lainasopimus tasalyhenteisestä hoitovastikelainasta Hypon kanssa. Laina-aika päättyy 31.12.2026.
Helsingin kaupungin ympäristöterveysyksikkö on määrännyt yhtiön hakemuksesta 16.12.2021 tupakointikiellon huoneistoparvekkeille. Päätös on voimassa toistaiseksi.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Hallituksen epävirallinen kustannusarvio hankkeista seuraavalle 5 vuodelle: 2 145 000 €
Maksavia yksiköitä 7789 m2
Taloyhtiön autopaikat

autotallipaikkoja: 17, autohallipaikkoja: 57, piha-autopaikkoja: 21, lisätietoa: Yhtiön autotallit (17kpl) osakkeina. Lisäksi autohallipaikoista tehty sopimus naapuriyhtiöiden kanssa.

Tehdyt remontit
Lamellitalon (A-D) katon uusiminen 1995, tornitalon (E-F) katon uusiminen, patteriventt. uusiminen, termostaattien asentaminen ja verkoston tasapainotus 2000, JLK lämpörap., parv. kunnostus, ikk. uusiminen 2002-03, ikk. ja parvekeseinien eristyskorjauksia -11, E- ja F port. hissien modernisaatio -13, E-port. yhden linjan linjasaneeraus vahinkokorj. yhteydessä sis. käyttövesiputkien ja viemärilinjojen uusimisen, märkätilojen uusiminen, sähköjärjestelmän osittain uusiminen -14, parvekepiel. ja julkisivurap. liityntäkohdan tiivistäminen/pellitys -15, lukituksen uusiminen iLoq-sarjaan -17, perinteinen linjasaneeraus: märkätilat-, viemärit-, sähkönousut- ja tietoliikennekaap. uusittu, uimahalli ja talosaunat saneerattu, ilmanvaihtoon LTO-järjestelmä, porraskäyt. maalaus, valaisimien uusiminen, parvekelin. pielipellitysten tiivistys, pihan pylväsvalaisimien uusinta -18, lämmitysverk. tasapainotus, patterivent. uusiminen, kerhotilan kalustus, parkkihallipaikkojen sähkövaraukset -19, julkisivun kuntotutkimus, salaojien huuhtelu ja kuvaus, 21 kpl sähköautojen latauspisteitä Vaapukkapihan parkkihallipaikoille -20, julkisivun paikkakorjauksia, ikkunoiden tiivistyksiä, vesikattojen läpivientien tiivistyksiä ja räystäspellityksien uusiminen sekä myrskypellityksien lisääminen räystäille, parkkihallin latauspisteiden tiedonsiirtoyhteys alimmille kerrostasoille -21, yhtiön kuntoarvio, energiatodistuksen päivittäminen -22, parvekepieliseinien pesu ja parvekkeiden kaidelautojen vaihto, käytävä- ja yhteistilojen pintakorjauksia -23
Tulevat remontit
Hallituksen arvio kunnossapitotarpeesta vuosien 2024–2028 aikana:
2024 LTO-järjestelmän kunnostus linjasaneerauksen jälkikorjauksena, vaade Firalle. Parkkihalli lisäkaapelointi uusille latauspisteille, Salaojaremontti ja piha-alueen kunnostus, huoltorakennuksen ja pyöräsuojan toteutus piha-alueelle.
2025 IV-kanavien nuohous
2028 Porrashuoneremontti ja huoneisto-ovien uusiminen, lamellitalon hissien modernisaatio ja hissin viiluovien kunnostus kerrostasoilla.
Energialuokka
E (2018)
Tontin koko
6 156 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Vattuniemenkatu 16

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Vattuniemen ala-aste (n. 0.16 km), Drumsö lågstadieskola (n. 0.93 km), Lauttasaaren yhteiskoulu ja kansainvälisen liiketoiminnan lukio (n. 1.8 km), Lauttasaaren musiikkiopisto (n. 1.4 km)
Ruokakaupat: K-supermarket Lauttasaari (n. 0.22 km), Lidl Lauttasaari (n. 0.45 km), S-Supermarket Itälahdenkatu (n. 0.55 km)
Lähipalvelut: Marinekauppa.com (n. 0.22 km), 2 kuntosalia (n. 0.1 km), Ravintola Blue Peter (n. 0.45 km)
Päiväkodit: Veijari (n. 0.22 km), Lunni (n. 0.34 km), Melkko (n. 0.37 km)
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki: Vattuniemenkuja (n. 0.09 km)
Metroasema: Lauttasaari (n. 1.08 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Pihapaikka
Tiedustelut
Mira Milan-Harmia, puh/WA 0400 292 007, mira.milan@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Lauttasaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mira Milan-Harmia

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED

Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö | Adream Kantakaupungin Kodit Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö | Adream Kantakaupungin Kodit Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.