Rivitalo | 4h + k + kph + piha + varasto

Kimmeltie 13, Tapiola, Espoo

Hinta

535 000 €

Koko

91 m²

Vuosi

1955

Nyt myynnissä, Tapiolan puutarhakaupungin vehreässä ympäristössä sijaitseva, arkkitehtien Heikki ja Kaija Sirenin piirtämä rivitaloasunto. Talon ulkokuori on tyylipuhtaan eleetön. Kodin sisällä voi vielä aistia rakennusajankohdan hienoja elementtejä – mm. suuret ikkunat ja kaunis, kepeä portaikko kerrosten välissä. Tämän kodin pohja vastaa nykyajan tarpeisiin, sillä alakerta on varattu olohuoneelle ja keittiölle, yläkerta makuuhuoneille. Kodin alakerrasta yli puolet on olohuonetta, joka yhdistyy keittiöön. Olohuoneen pääty on kokonaan ikkunapintaa, josta on vehreät ja suojaisat näkymät sekä käynti omalle suojaisalle pihalle. Kaunis, kepeän ilmava portaikko johtaa yläkertaan. Yläkerrassa on kolme reilunkokoista makuuhuonetta sekä kylpyhuone. Kaikissa makuuhuoneissa on päätyseinän levyiset ikkunat suojaisin näkymin. Kylpyhuoneessa on tilaa pesutornille, joten arki helpottuu mukavasti, kun pyykkihuolto hoituu kätevästi samassa kerroksessa vaatteiden säilytyksen kanssa. Viherpeukaloa innostaa oma, suurehko länsipiha, joka rajoittuu puistoon. Lisäsäilytystilaa harrastusvälineille löytyy erillisestä varastosta sisäänkäynnin yhteydessä. Tämän kodin sijainti on mitä parhain Tapiolan palveluiden, kulttuuri- ja harrastustarjonnan sekä liikenneyhteyksien ääressä. A family home designed by famous architects Heikki and Kaija Siren for sale in green Tapiola. Timeless facade, large windows in all rooms and clean-lined staircase feature some of the best 1950s architecture, when this home was built. Living room takes over half of the footprint downstairs, so the layout suits modern family life. 3 bedrooms and a bathroom upstairs with room for a washer and dryer.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1368527
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + kph + piha + varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
91 m²
Kokonaispinta-ala
91 m²
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1955
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan, muutamassa viikossa

Hinta

Myyntihinta

533 681,19 €

Velkaosuus

1 318,81 €

Velaton hinta

535 000,00 €

Neliöhinta

5 879,12 €/m²

Vastike

Hoitovastike

377,15 € / kk

Pääomavastike

67,49 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

444,64 € / kk

Muut maksut

Saunamaksu

20,00 € / kk

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Elisa, jokainen tekee oman sopimuksen
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Alakerran varastoon on tehty putkiremontin yhteydessä viemäri wc-istuinta varten ja vesijohdot on vedetty keittiöön, josta ne voi jatkaa varastoon.
Tehdyt remontit
Alakerran uusi parkettilattia 2015, suihkunurkka on korjattu takuutyönä 2015, pihaterassi rakennettu 2016, aulatila 2020
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Yläkerran aulassa on parkettilattia ja tuulikaapissa laattalattia.
Rakennusmateriaali: Betoni, puu
Keittiön kuvaus
Valoisa keittiö, jossa on valkoiset kaapit (Isku), induktioliesi, erillisuuni, liesituuletin (ei toimi), astianpesukone, jääkaappipakastin
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Kylpyhuoneen kuvaus
Putkiremontin yhteydessä remontoitu täysin laatoitettu. Lattialämmitys, suihku, suihkuseinä, allas- ja peilikaappi, kuivauspatteri, pesukoneliitäntä ja pesukone ja wc-istuin
Seinämateriaali: laatta
Lattiamateriaali: laatta
Olohuoneen kuvaus
Valoisa olohuone, josta on käynti pihalle. Kaunis kierreporras.
Lattiamateriaalit: Parkettilattia
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme makuuhuonetta yläkerrassa. Kaikissa huoneissa on kaappitilaa.
Lattiamateriaalit: Parkettilattia
Säilytystilojen kuvaus
Makuuhuoneiden kaapit ja oma varasto.
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti-mineri

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Kts. Yj. 14§. Kunnossapitovastuu.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ylimääräinen yhtiökokous 29.6.2022 päätti maalämpöjärjestelmän hankkimisesta ja valtuutti hallituksen nostamaan enintään 600.000 euron lainan hankkeen rahoittamiseksi. Kaikki osakkaat vastaavat lainasta, eikä sitä ole vielä jaettu osakaskohtaisiksi lainaosuuksiksi.
Taloyhtiön autopaikat

autotallipaikkoja: 19, lisätietoa: Autotallipaikat jonotuksella

Tehdyt remontit
C-talon ulkomaalaus 1994, linjasulku- ja patteriventtiileiden uusinta 1996, lämmitysverkoston tasapainotus 1996, A- ja B-talojen julkisivumaalaus 1997-1998, vesikourujen ja syöksytorvien uusinta 1998, lämmönvaihtimen uusinta 1998, salaojien uusinta B-talo 2000 (alapihan puoli ja rakennuksen päädyistä puolet), C-talon salaojien uusinta 2001 (alapihan puoli ja rakennuksen päädyistä puolet), C-talon salaojien uusintatyö 2004 (sisäänkäyntisivu), C-talon tonttiviemärin ja C-talon autotallin väliset lämpöjohdot uusittiin 2004, yhtiön rakennusten vesikatoille, asennettiin kattoturvalaitteet 2004, vesi- ja viemäriverkoston uusiminen, asuntojen kylpyhuoneiden ja taloyhtiön saunan peruskorjaus ja sähkö-, antenni- ja puhelinverkoston uusiminen 2007, asbestieristeiden purkutyö 2007, ulkovarastojen maalaus, aidan uusiminen ja C-talonpergolatolppien kiinnitys 2007, A-talon sisäänkäyntisivun ja toisen päädyn salaojien uusinta 2007, vesikatteen uusinta 2010, syväjätesäiliöiden (Molok) asentaminen, ikkunoiden huoltomaalaus, autotallien ovien uusiminen, vesikatteen maalaus, korvausilmaventtiilien asentaminen 2013, lämmitysjärjestelmän tarkastus ja termostaattien uusinta, autotallin edustan asfaltoinnin korjaus 2014, B-talon etupihan ja A-talon takapihan salaojien, pihalaatoituksen ja väliaitojen uudistaminen 2016, kiipeilyesteet talojen päätytikkaisiin 2017, rapattujen päätyjen rappauskorjaus ja maalaus 2018, IV-kanavien nuohous 2019, yläpohjan tuuletuksen parannus 2020, C-talon etupihan aitojen uusiminen 2022, siirtyminen kaukolämmöstä maalämpöön 2023
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvityksen 2023-2027 on syytä varautua mm.: 2023 asfalttipäällysteiden korjaukset autotallin takana ja painumien/kallistuksien korjaus sekä esitys Espoon kaupungille avo-ojien kunnostamisesta, kellarin ilmanvaihdon korjaussuunnittelu. 2024 autotallin sähköasennusten kunnon selvitys ja mahdollinen uusiminen. 2025 puuverhoiltujen julkisivujen ja sokkeleiden huoltomaalaus (myös ulkorakennukset) sekä räystäiden eläinverkotus, ulko-ovien huoltomaalaus tai uusiminen julkisivumaalausten yhteydessä, lukitusjärjestelmän uusiminen. 2026 vesikattojen huoltomaalaus, lämpöjohtoverkoston kuntotutkimus. 2028 asuntojen vanhojen kaapelointien ja kalusteiden uusiminen.
Energialuokka
C (2018)
Tontin koko
10 007 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto- Osakeyhtiö Kimmeltie

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Aarnivalkean koulu (n. 0.2 km)
Ruokakaupat: S-Market (n. 0.4 km)
Päiväkodit: Tapiolan päiväkoti (n. 0.15 km)
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki (n. 0.3 km)
Tapiolan metroasema (n. 0.95 km)

Pihan kuvaus
Pihan ilmansuunnat: länsi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Tapiola, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Teemu Oukari

Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV, KaT

Kiinteistömaailma Espoo Tapiola | Amuletti Asunnot Oy

Kiinteistömaailma Espoo Tapiola | Amuletti Asunnot Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.