Erillistalo | 4h + avok + kph + s + khh + wc + vh + arkiet + var + ak (yj: 4h + k + s)

Santamäentie 7b, Hämeenkylä, Vantaa

Hinta

478 000 €

Koko

98,5 m²

Vuosi

2020

Uudenkarhea skandikoti Hämeenkylästä Yksitasoinen, mainiosti toteutettu pohjaratkaisu, kauniit, toisiinsa sointuvat pintamateriaalit, asuintilojen laadukas viimeistely, viihtyisä piha kera lasitetun terassin, kaksi autokatospaikkaa, ei remonttihuolia, erinomainen sijainti lähellä palveluja, kouluja ja päiväkoteja… Kuulostaako tämä kenties perheenne uudelta kodilta? Eteisen käytännöllisyys on huippuunsa hiottu: laattalattia, tilava arkieteinen, hyvät säilytystilat ja erillis-wc viimeistelevät toimivuuden. Valoisa olohuone yhdessä linjakkaan avokeittiön kanssa luovat viihtyisät puitteet niin ruoanlaittoon, ruokailuun kuin rentoutumiseenkin. Puustellin keittiö on varusteltu integroiduin kodinkonein ja runsain työtasoin. Olohuoneesta on kulku päiväauringon suuntaan sijoittuvalle, lasitetulle terassille, jossa kelpaa viettää päivää aina keväästä pitkälle syksyyn. Päämakuuhuoneen yhteyteen sijoittuu walk-in-vaatehuone, josta kuljet näppärästi myös kodinhoitohuoneeseen ja kylpytiloihin. Vesipisteellä ja pesutornivarauksella varusteltu kodinhoitohuone nostaa arkielämän toimivuutta! Kylpyhuone saunoineen on viimeistelty maanläheisin sävyin ja tyylikkäin, mustin yksityiskohdin. Kaksi muuta makuuhuonetta taipuvat monenlaiseen käyttöön. Autokatos perheen molemmille autoille sijaitsee sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä, kera runsaiden säilytystilojen. Tämä kolmen kytketyn erillistalon yhtiö, Asunto Oy Vantaan Hietamaa, valmistui omalle tontilleen vuonna 2020. Erillistalolle kuuluva piha-alue on suojaisa ja vallan helppohoitoinen. Pysäköintipaikat sekä kulkuväylät on viimeistelty asfaltilla. Tässä yhtiössä asut kuin omakotitalossa, sillä jokainen vastaa oman talonsa ja piha-alueensa kunnossapidosta. Vantaan Hämeenkylä on vehreä, pientalovaltainen asuinalue lähellä pääväyliä ja palveluja. Lähikauppa K-Supermarket Hämeenkylä palvelee vain 700 metrin päässä kotiovelta, lisäksi löydät läheltäsi koulut ja päiväkodit, sekä monenlaiset harrastusmahdollisuudet. Julkisilla kulkuyhteyksillä kulkee vaivatta laajasti pääkaupunkiseudun alueelle, ja autoileva asukas tavoittaa pääväylät vain minuuteissa. Tervetuloa ihastumaan! Tämän kodin myy Matias, p. 040 505 4856 / matias.turpeinen@alcovi.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
la 4.5. 12:30 - 13:00

Tervetuloa esittelyyn! Huoneisto A 1

Esittelijänä Matias Turpeinen
p. 0405054856

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20021087
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + avok + kph + s + khh + wc + vh + arkiet + var + ak (yj: 4h + k + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
98,5 m²
Kokonaispinta-ala
98,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

478 000,00 €

Velaton hinta

478 000,00 €

Neliöhinta

4 852,79 €/m²

Vastike

Hoitovastike

197,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

197,00 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Jokainen huoneisto vastaa omasta sähkönkulutuksestaan (sis. poistoilmalämpöpumppu/lämmitys).

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesimaksuennakko 15,00 e/hlö/kk. Vesimaksu tasataan vuosittain kulutuksen mukaiseksi. Ostaja vastaa kaupan yhteydessä maksettavasta varainsiirtoverosta 1,5 %. Yhtiökokous 16.4.2024 valtuutti hallituksen perimään tarvittaessa enintään kahden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Walk-in-vaatehuone sijaitsee päämakuuhuoneen yhteydessä. Eteisen ja arkieteisen seinät maalattu (Luja sävy F497), lattiat laatoitettu (Saloni oikos 43x43).
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, verhokiskot
Kohteen lisätiedot
Yhtiöjärjestys 6 § Yhtiövastike sekä muut määräykset: Poiketen asunto-osakeyhtiölain mukaisesta kunnossapitovastuunjaosta tässä yhtiössä asunnon sisäpuolisten pintojen, rakenteiden, kiintokalusteiden, LVI- ja sähkölaitteiden sekä muiden teknisten laitteiden osalta kunnossapitovastuu kuuluu kyseisen huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalle. Sama koskee myös ikkunoita ja ulko-ovia. Yhtiön asuinhuoneistojen rakentamisvaiheen aikaisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien osakkeenomistajan asentamien tai asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja teknisten laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Asuinhuoneistojen huoneistokohtaisen piha-alueen hoitamisesta ja siitä aiheutuvista kustannuksista vastaa huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistaja. Yhtiön kunnossapitovastuuseen kuuluu piha-alueita rajaavien pensasaitojen ja aitojen uusiminen. Samoin yhtiön kunnossapitovastuuseen kuuluu piha-alueelle johtava pihatie sekä jätekatos. Yhtiön kunnossapitovastuuseen kuuluu myös julkisivuverhoukset ja niiden maalipinnat sekä vesikatot.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Huoneisto on erittäin hyväkuntoinen.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Saarekkeellisen avokeittiön (Puustelli) varustukseen kuuluu integroidut kodinkoneet (Electrolux): jääkaappi, pakastin, astianpesukone, induktioliesi, monitoimiuuni ja mikroaaltouuni, sekä liesituuletin. Seinät ovat maalatut, lattia laatoitettu (Saloni oikos 43x43).
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu sadesuihku, lasinen suihkuseinä, wc-istuin ja naulakko. Seinät ja lattia laatoitettu (seinät: Betontech White 60x60, lattia: Betontech White 10x10). Käynti kodinhoitohuoneeseen.
WC-tilojen kuvaus
Erillis-wc:n varustukseen kuuluu allaskaappi, valaistu peilikaappi, bidee-suihku, wc-istuin ja naulakot. Yksi seinä laatoitettu (Saloni oikos 43x43), muut seinät maalattu (Luja himmeä sävy F497) ja lattia laatoitettu (Saloni oikos 43x43).
Saunan kuvaus
Sähkökiuas (Mondex Tahko 9 kW). Lauteet, seinät ja katto lämpöhaapaa, lattia laatoitettu (Betontech White 10x10). Kiinteä valaistus katossa.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneen varustukseen kuuluu vesipiste, kaapistot (Puustelli), tilavaraus pesukoneelle ja kuivausrummulle. Seinät maalattu (Luja himmeä sävy F497), lattia laatoitettu (Betontech White 10x10).
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen seinät maalattu (Teknospro sävy F497), lattia laminaattia (Pergo Lillehammer Select Oak). Kulku lasitetulle terassille.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on 3 kpl. Päämakuuhuoneen yhteydessä walk-in-vaatehuone, kahdessa muussa kaapisto (Puustelli). Päämakuuhuoneen seinät maalattu (Teknospro sävy F497), tehosteseinä (Teknospro sävy H484). Mh2:n seinät maalattu (Teknospro sävy H484) ja mh3:n seinät maalattu (Teknospro sävy X484). Lattiat laminaattia (Pergo Lillehammer Select Oak).
Säilytystilojen kuvaus
Tekninen tila 7,3 m2 + 2,4 m2
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto huopakatteella

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Talotili Oy, Lumijoentie 1, 90400 Oulu
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: valokuitu
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 6

Tehdyt remontit
Yhtiön rakennukset ovat valmistuneet vuonna 2020, eikä tarvetta huomattaville kunnossapito- ja muutostöille ole ollut. Huoneistokohtaiset vuositakuukorjaukset tehtiin Puroila Oy:n toimesta 5/2022. Ylä- ja alapohjien tarkastukset suoritettiin Pientalorakentamiset koulutuskeskus Oy:n toimesta.
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys vuosille 2024-2028: ilmastointikanavien puhdistus (yhteinen kilpailutus ja toteutus), valkoisen puise raja-aidan suoristaminen/perustusten vahvistaminen tarvittaessa kesällä/syksyllä 2024, julkisivuverhouksen maalaustarpeen tarkistaminen keväällä/kesällä 2026.
Energialuokka
B (2018), Todistus on laadittu 29.10.2020.
Tontin koko
1 306 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
erillinen sitova tonttijako. Kaavan mukainen käyttötarkoitus: A Asuinrakennusten korttelialue. Vantaan kaupunki, p. 09 839 11 (vaihde), kartta.vantaa.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Vantaan Hietamaa

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaiselle huoneistolle kuuluu kaksi autokatospaikkaa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Hämeenkylä, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Turpeinen Matias

Toimitusjohtaja, myynti

Alcovi LKV

Alcovi LKV
Alcovi LKV
SKVL jäsenyritys

Mistelipolku,
01390 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.