ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Kerrostalo | 1 h + kk (yhtiöjärjestyksen mukaan)

Johtokivenkuja 4, Pihlajamäki, Helsinki

Hinta

125 000 €

Koko

25 m²

Vuosi

1969

Tervetuloa ihastuttavaan yksiöön, joka hurmaa erinomaisella pohjaratkaisullaan! Olohuone on tilava ja valoisa, tarjoten runsaasti luonnonvaloa suurista ikkunoista. Olohuoneen yhteydessä sijaitsee viehättävä alkovi, luoden kodikasta tunnelmaa ja tarjoamalla mahdollisuuden monipuoliseen sisustukseen. Asunnon kruunaa avaruutta henkivä lasitettu parveke, joka ulottuu koko asunnon leveydeltä. Eteisessä odottavat tilavat liukuovikaapistot, jotka tarjoavat runsaasti säilytystilaa ja pitävät arjen järjestyksessä. Kylpyhuone on saanut uuden ilmeen linjasaneerauksen myötä vuosina 2021-2022, ja siellä on käytännöllinen tila sekä paikka pyykinpesukoneelle. Asunnosta avautuu kaunis näköala kauas, ja erityisesti lasitetulta parvekkeelta voi ihailla taivasta tai nauttia aurinkoisista kesäpäivistä. Taloyhtiö on suosittu ja hyvin hoidettu, ja sen historiassa on tehty asianmukaisia remontteja. Hyvät kulkuyhteydet julkisilla liikennevälineillä ja autolla takaavat vaivattoman liikkumisen ympäri kaupunkia. Lisäksi lähialue on kokenut viime aikoina kunnostusta, kuten ostoskeskuksen uudistus ja parannetut kulkureitit, jotka tekevät alueesta entistä viihtyisämmän ja houkuttelevamman asuinpaikan. Tämä yksiö tarjoaa siis paitsi upean asumiskokemuksen myös helpon pääsyn kaupungin sykkeeseen ja muihin palveluihin. Tule tutustumaan tähän lumoavaan kotiin, jossa yhdistyvät käytännöllisyys, kauneus ja viihtyisyys!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20021566
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1 h + kk (yhtiöjärjestyksen mukaan)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
25 m²
Kokonaispinta-ala
25 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
1969
Käyttöönottovuosi
1969
Vapautuminen
Vapautuu: 04.03.2024

Hinta

Myyntihinta

93 166,27 €

Velkaosuus

31 833,73 €

Velaton hinta

125 000,00 €

Neliöhinta

5 000,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

158,47 € / kk

Pääomavastike

221,26 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

379,73 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Saunamaksu 8,00 €/vuoro/kk Autopaikkamaksu lämmin 8,00 €/paikka/kk (kaikki autopaikat on sähköistetty) Autotalli 50,00 €/talli/kk YHTIÖKOKOUKSEN 24.5.2023 PÄÄTÖKSET - Päätettiin, että vuoden 2023 aikana tehdään kunnossapitotarvesuunnitelman mukaisia korjauksia. - Päätettiin valtuuttaa hallitus perimään tarvittaessa yksi ylimääräinen hoitovastike. Valtuutus jatkuu seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti. - Päätettiin, että lainanlyhennysrahastoa voidaan kartuttaa tarvittaessa ja korkeintaan lainalyhennysten määrällä. Päätettiin lainanlyhennysrahaston yhdistämisestä sidottuun omaan pääomaan eli rakennusrahastoon tai vapaata omaa pääomaa edustavaan SVOP-rahastoon.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
TALOYHTIÖLAAJAKAISTA Taloyhtiön joka huoneistoon on kytketty Telian taloyhtiölaajakaista. Taloyhtiön tarjoama perusnopeus on 10M. Taloyhtiölaajakaistan perusnopeus aktivoidaan joko osoitteessa https://www.telia.fi/kauppa/kodin-netti/taloyhtionetti, soittamalla Telialle numeroon 020 690 400 tai käymällä lähimmässä Telia Kaupassa. Maksu perusnopeudesta suoritetaan joka huoneiston osalta taloyhtiölle vastikkeen yhteydessä ja taloyhtiö maksaa kuukausimaksun Telialle. Laajakaistamaksu sisältyy hoitovastikkeeseen eli erillistä laajakaistamaksua ei peritä. Nopeuden nostamisesta taloyhtiön tarjoamasta perusnopeudesta tai muista lisäpalveluista sovitaan suoraan Telian kanssa. Taloyhtiöön on tuotu valokuitu. MUUTOSTYÖT HUONEISTON SUIHKU- TAI KYLPYHUONETILOISSA Suihku- tai kylpyhuonetilojen rakentaminen tai muutostyöt sanotuissa tiloissa edellyttävät yhtiön hallituksen luvan. Edellä mainittujen töiden hyväksymisen edellytyksenä on suunnitelman esittäminen ennen työn aloittamista ja vesieristyksen tarkastuttaminen yhtiön edustajalla ennen pintamateriaalien asennusta. Menettelytavoista ja tarkastuksista voi sopia isännöitsijän kanssa. Vastuu WC, suihku- ja kylpyhuonetilojen remontoinnista aiheutuneista kiinteistövahingoista tai vahingoista kolmannelle osapuolelle on rakennushankkeeseen ryhtyvällä osakkaalla. OSAKASHALLINNASSA OLEVIEN TILOJEN KORJAUKSET Osakkaiden huoneistokorjauksista tulee ilmoittaa etukäteen kirjallisesti isännöitsijätoimistoon. Ilmoitusvelvollisuudesta saa lisätietoa www.granlundisannointi.fi sivuilta tai asiakaspalvelusta. Rakennuslupaa tai toimenpidelupaa vaativissa muutoksissa yhtiö valtuuttaa osakkaan hakemaan tarvittavat viranomaisluvat, kustannuksista vastaa osakas. Kaikki ilmoitukset dokumentoidaan ja taloyhtiöllä on velvollisuus ja oikeus valvoa huoneistoremontteja silloin kun remontti kohdistuu kiinteisiin rakenteisiin, putkistoihin, sähkö- ja tietoverkkoihin.
Tehdyt remontit
Vuonna 2012-2013 on uusittu koko keittiö & laminaatti. Putkiremontti valmistunut joulukuussa 2021, jolloin kylpyhuone kokonaan uusittu. Lukitukset uusittu putkiremontin yhteydessä iLoq avaimiin.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Rakennus on loppukatselmuksessa hyväksytty ennen vuotta 1994, eikä asbestikartoitusta ole tehty. Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaustöiden osalta otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015. Purkutyötä ei saa aloittaa ennen asbestikartoitusta. Kaupan kohteena olevassa huoneistossa ei ole teetetty asbestikartoitusta. Ostaja on tietoinen, että jos hän aikoo tehdä tai teettää huoneistoremontin, hänen tulee tietyissä tapauksissa teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin. Asbestikartoitusvelvollisuus ei koske huoneistossa tehtäviä vähäisiä töitä, kuten reikien poraamista seiniin tai kattoon.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, betoni/verhouslevy
Keittiön kuvaus
Varustus: Induktioliesi, Liesituuletin, Uuni, Hana, Kaapisto, Allas, Astianpesukone, Jääkaappipakastin, Mikro Seinämateriaali: Maali, välitilat lasilevyä Lattiamateriaali: Laminaatti
Kylpyhuoneen kuvaus
Varustus: Suihku, Suihkuseinä, Wc istuin, Pesukoneliitäntä, Hana, Allas, Peilikaappi, Allaskaapisto, Lattialämmitys Seinämateriaali: Laatta Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Maali Lattiamateriaali: Laminaatti
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Granlund Isännöinti Oy Pietari Ylinen pietari.ylinen@granlund.fi p. 09 2500 6250, isannointi@granlund.fi
Huolto
Kiinteistönhuolto: HHS-Palvelut Oy Siivous: Siivouspalvelu Silmän Iloksi Tmi
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Sauna, Pesutupa, Ulkoiluvälinevarasto, Askarteluhuone, Verkkokomero, Kylmäkellari, Väestönsuoja

Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen poisto
Antennijärjestelmä: kaapeli
Kuntotutkimukset: 11.2.2008 Kiinteistön kuntoarvio (Raksystems)
29.7.2010 Kattojen kuntokartoitus (Rakennuttajapalvelu Tauno Mäki Oy)
39.9.2010 Lämpö-, vesi- ja viemärijohtojen kuntotutkimus (Raksystems-Anticimex)
18.8.2015 Vesi- ja viemäriputkien kuntotutkimus

Tehdyt remontit
Kattopinnoitteet ja ikkunatiivisteet.
Hissien koneistot.

1994 Rappukäytävien, sokkelien ja julkisivujen maalaus.
1999 Kaukolämpö.
2001 Julkisivujen verhous Steel Stone-levyillä, ikkunoiden ja parvekkeiden korjaus.
2002 Piha-alueiden osittainen kunnostus.
2004 Jätekatoksen maalaus ja -katon uusinta.
2006 Saunaosaston korjaus.
2007 Kiinteistön kuntokartoitus (Raksystems-Anticimex Insinööritoimisto Oy).
2010 Kattojen kuntokartoitus (Rakennuttajapalvelu Tauno Mäki Oy).
2010 Vesi- ja viemäriputkiston kuntotutkimus (Raksystems-Anticimex Insinööritoimisto Oy).
2010 A-rapun huoneiston vaakaviemärin paikkakorjaus (Uudenmaan Putkipinnoitus
Oy).
2012 Ilmanvaihtokanavien puhdistus.
2013 Asfalttikorjaukset.
2014 Hissien modernisointi (Schindler Oy) Lämmitystolppien kellojen ja koteloiden uusiminen.
2015 Lämmityksen tasapainotus ja patteriventtiilien vaihto (ULT-Yhtiöt). Viemärit painehuuhdeltiin kokonaisuudessaan (Hurrikaanit Oy). Teetettiin putkistojen kuntotutkimus (Raksystems Oy).
2016 Huopakattojen uusiminen. Samalla uusittiin kattokuvut. (Kattourakointi Helsinki).
2018 Linjasaneerauksen hankesuunnitelma (Sweco Oy).
2020 Linjasaneerauksen suunnittelu (TeknoPlan Oy).
2021-2022 Linjasaneeraus (Peeta Korjausrakentajat Oy), valvonta Rusttet Oy. Lukituksen uusinta (Lukkokeskus Oy).
Tulevat remontit
2025 Parvekelaattojen kuntotarkastus

Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
E (2018), Viimeinen voimassaolopäivä: 26.11.2032
Tontin koko
6 106 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätietoa kaavoituksesta Helsingin kaupungilta
09 310 1691
Ostajan tulee tutustua lähialueen kaavoitushankkeisiin ja muihin alueen tietoihin ja palveluihin huolellisesti Helsingin kaupungin karttapalvelun kautta: kartta.hel.fi
Viikki, Maakaarenkuja 2
Suunnitelman kuvaus: Viikin tiedepuiston alueelle suunnitellaan uutta asuinkorttelia. Suunnitelmassa nykyisin toimitila-, opetus- ja tutkimuskäyttöön varattu rakentamaton tontti osoitteessa Maakaarenkuja 2 on tarkoitus muuttaa asuintontiksi.

Lisätietoja antaa: Suunnittelija Juuso Ala-Outinen, puhelin 09-310 20769

Lisätietoa liitteenä.

Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Säästöpihlaja

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Toteutetut autopaikat 30
Autotalli / hallipaikat 8

Autopaikat ja -tallit jaetaan jonotus ja varausjärjestyksessä

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Pihlajamäki, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tammilehto Duarte

Myyntineuvottelija

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.