Bo LKV Tampere

Omakotitontti

Ihaistenkatu 26 a, Pohtola, Tampere

Hinta

169 000 €

Koko

624

Omakotitalotontti, 624 m2, viehättävältä pientaloalueelta Näsijärven tuntumassa. Myytävä tontti on aivan Ihaistenkadun ja niemen loppupäässä. AO-11, erillispientalojen korttelialue. Rakennusoikeus 200 k-m² ja kerroslukumäärä II y 75 %. Sallitusta rakennusoikeudesta 15 % saadaan käyttää maanpäällisiksi autosuoja- ja taloustiloiksi. Kuvissa vielä näkyvä, tontin takana olevalle talolle menevä tie poistetaan, kulku tälle talolle siirtyy myytävän tontin ulkopuolelle. Sijainti on mukavalla ja vehreällä Pohtolan alueella. Täällä on kauniit puitteet ulkoiluun Näsijärven rantamaisemissa ympäri vuoden. Lähellä ovat myös uima- ja venerannat sekä puistoalueet. Monipuoliset ja kattavat palvelut Lielahden liikekeskuksissa, 10 min ajomatkan päässä ja Tampereen keskustaankin vain noin 20 min ajomatka. Tämä on erinomainen paikka uuden kodin rakentamiselle! Lisätiedot ja myynti Sari Mesiranta kiinteistönvälittäjä LKV 045 2230600 sari@bo.fi Bo LKV Tampere

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20033493
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

169 000,00 €

Velaton hinta

169 000,00 €

Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Lisätietoja: Vesi- ja viemäriliittymismaksu noin 7 000 € /v. 2024 taksan mukaan / Tampereen Vesi liikelaitos.
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
837-265-2605-0022
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
624 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kuvissa vielä näkyvä, tontin takana olevalle talolle menevä tie poistetaan, kulku tälle talolle siirtyy myytävän tontin ulkopuolelle.
Rakennusoikeuden pinta-ala
200 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
AO-11, erillispientalojen korttelialue. Rakennusoikeus 200 k-m² ja kerroslukumäärä II y 75 %. Asuinrakennusten ensimmäisen kerroksen alasta on vähintään 50 % käytettävä sen yläpuolella olevasta tilasta sellaiseksi tilaksi, joka välittömästi tai myöhemmin voidaan sisustaa kerrosalaan laskettavaksi tilaksi. Rakennukset on sijoitettava rakennusalojen kadunpuoleiseen reunaan ja suunniteltava olemassa olevien rakennusten yksinkertaisuutta noudattaen. Sallitusta rakennusoikeudesta 15 % saadaan käyttää vain maanpäällisiksi autosuoja- ja taloustiloiksi. Julkisivupinnan ja vesikaton leikkauskohdan keskikorkeus saa olla enintään 6 metriä. Tontilta on varattava yksi autopaikka asuntoa kohti. Kadun varsi tulee istuttaa kuten lähiympäristön muillakin tonteilla. Pyrkimyksenä on säilyttää alueen vehreä ilme.
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki, kaavoitus
Kaavoitustilanne
Yleiskaava, Asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Pohtola, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mesiranta Sari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.