Bo LKV Turku

Puutalo-osake | tupakeittiö, 2kph / wc, s, wc, 2xaskh, var (YJ:n mukaan hh)

Puistokatu 20, Portsa, Turku

Hinta

269 000 €

Koko

24 / 71 m²

Vuosi

1905

PUUTALOASUMISTA PARHAIMMILLAAN PORTSASSA Turun Työväen Asunto-Osakeyhtiö Kota on omalle tontille vuonna 1905 rakennettu puutalo Puistokadulla. Kolmessa kerroksessa olevaa 71 m2 suuruista puutalounelmaa on remontoitu vuosien varrella hyvällä maulla ja ajattoman tyylikkäästi vanhaa kunnioittaen. Puutaloissa tilat ovat neliöitään suuremmat ja suuremman tuntuiset johtuen mm. vinoista katoista. Kodin pääovesta saavutaan idyllisiä mutta ryhdikkäitä portaita pitkin kodin keskikerrokseen. Katsojaa on vastassa lämmin tunnelma heti ensi hetkestä lähtien. Kvikin valkoinen keittiö, työtaso massiivipuutu ja valkoinen lautalattia sekä hirsiseinät luovat upean kontrastin tilaan. Kodinkoneet on integroitu. Idyllinen puuhella tuo lisälämpöä ja tunnelmaa tilaan sekä led-valaistus, joka toistuu läpi kodin. Keittiö ja olohuone ovat yhtä isoa valoisaa perheen yhteistä tilaa, josta johtaa upea portaikko yläkertaan. Yläkerrassa on kodin päämakuuhuone. Kattoikkunat tuovat mukavasti lisää valoa ja avaruutta. Yläkerta toistaa samaa harmonista värisävyä valkoisen lattian ja hirsiparrujen ansiosta. Kattoikkunallinen kylpyhuone on tilava ja sen yhteydessä on kodin iki-ihana sauna IKI Pilari kiukaalla. Upean kokonaisuuden täydentää kodin ns. kellarikerros, joka on perheen lasten tilaa. Tila toimii hyvin myös työtilana. Lattia on betonia ja siinä on lattialämmitys. Säilytystilaa on ja led-valaistus valaisee tilaa. Kodin kolmas wc-tila sijaitsee täällä, samoin suihku ja pesukoneliitäntä. Tilaan mahtuu pesutorni. Alakerrasta on oma uloskäynti. Taloyhtiössä on lisäksi yhteinen sauna suihkutiloineen. Sähkönkulutus on nelihenkisellä perheellä ollut hyvin maltillinen 11 075 kWh vuonna 2023. Kodissa on myös ilmalämpöpumppu. Hoitovastike on edullinen, vain 140 e/kk. Loistavalla sijainnilla Puistokadulla sisäpihan puolella sijaitseva koti on lähellä kaikkea. Portsan palvelut ovat kävelyetäisyydellä: kauppa, kortteliravintola, leipomo kahviloineen sekä ihanan idylliset mukulakivikadut. Jos kaipaat omakotitalomaista asumista Portsassa omalla pikku patiolla ja taloyhtiön piha-alueella varustettuna, ole yhteydessä. Autopaikka löytyy pihalta. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! TAINA VUORI | 050 527 4106 | taina.vuori@bo.fi facebook: BO LKV Taina Vuori instagram: tainavuoribolkv __________________________________________________ Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut sitoumuksetta maksuttomalle arviokäynnille. Kerron samalla lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja Bo:n loistavasta välityskonseptista sekä miten asunnonvaihdon suhteen kannattaa edetä. Autan mielelläni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20051787
Sijainti
Tyyppi
Puutalo-osake (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
tupakeittiö, 2kph / wc, s, wc, 2xaskh, var (YJ:n mukaan hh)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
24 m²
Muiden tilojen pinta-ala
47 m²
Kokonaispinta-ala
71 m²
Lisätietoja pinta-alasta
YJ:n ja isännöitsijäntodistuksen mukainen asuinpinta-ala 24 m2 käsittää vain keskikerroksen hellahuoneen, eikä asuinpinta-alassa ole mukana yläkerran ja kellarikerroksen tiloja. Muihin tiloihin on laskettu kellarikerros ja ullakkokerros. Kellarikerros on matalaa tilaa ja ullakon vaadittu keskikorkeus on 2400 mm ja rakennettu 2230 mm. Yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala on 24 m². Rakennusluvan 2012-1161 mukaan muutosala on 71 m². Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisten ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/3
Rakennusvuosi
1905
Käyttöönottovuosi
1905
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

268 411,97 €

Velkaosuus

588,03 €

Velaton hinta

269 000,00 €

Neliöhinta

11 208,33 €/m²

Vastike

Hoitovastike

140,00 € / kk

Pääomavastike

30,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

170,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Sähkön kulutus ollut vuonna 2023 yhteensä 11 075 kWh (nelihenkinen perhe). Varainsiirtovero 1,5% velattomasta hinnasta. Taloyhtiön osakeluettelo on siirrettyhuoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröinnistä ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista. Huoneistokohtaiset vesimittarit luettava omistuksen vaihtuessa ja ilmoitettava lukema isännöitsijälle. Vesimaksu on ennakkomaksu /hlö / kk - tasausmaksu vuodenvaihteessa. Käyttö- ja lämmityssähkö kulutuksen mukaan asukkaan sähkösopimuksen mukaisesti.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen/ porstua: tuplaovi aulaan, portaat, lattia puuta, seinät hirsi/puuta/kipsilevy (maalattu valkoinen). Alakerran varasto: keskuspölyimuri, koneellisen ilmanvaihdon yksikkö, tulvavesipumppu (toimii, ei ole tarvinnut käyttää). Toinen varasto rappujen alla.
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus yhtiöllä 30 päivää
Lunastusoikeus osakkailla 30 päivää
Tehdyt remontit
Vuonna 2012 asunto on laajennettu kolmeen kerrokseen ja asennettu uudet kattoikkunat. Muutostöistä löytyvät Turun kaupungin rakennusvalvonnasta saadut leimatut kuvat, rakennuslupa ja katselmuspöytäkirja.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Lain mukaan purettavien materiaalien asbesti pitää kartoittaa ennen purkutyötä, jos rakennus on rakennettu ennen vuotta 1994. Jos osakas aikoo remontoida tällaisessa talossa olevaa huoneistoaan, hänen tulee teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, sähkölämmitys, lämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Keittiökaapistot Kvik (valkoiset), työtaso massiivipuuta, kodinkoneet, induktioliesi (Siemens), uuni (Siemens), mikroaaltouuni (integroitu, uusittu 2022, Bosch), jääkaappi/pakastin (Bosch, integroitu), astianpesukone (integroitu, Bosch), liesituuletin (Savo), hana (Hansgrohe), allas (Franke). Lattia puuta, seinät hirsi/ kipsilevy maalattu valkoinen.
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerran kylpyhuone: lattia luonnonkivilaattaa, seinät laattaa, lattialämmitys, sadesuihku (Hansgrohe), allas, hana (Hansgrohe), laatoitettu taso, allastaso puuta, peili, wc-istuin (Gustavsberg), tilassa kattoikkuna (pimennysverholla), pikkuikkuna. Käynti saunaan. Alakerran kylpyhuone: Lattia luonnonkivilaattaa, seinät laattaa, lattialämmitys, suihku (kattosuihku), suihkuseinä, wc-istuin (Gustavsberg), bidesuihku (Hansgrohe), peilikaappi, allas, hana (Hansgrohe), puinen taso altaan alla, led-valot (upotetut, lednauha), pesukoneliitäntä (pesutorni mahtuu).
WC-tilojen kuvaus
Keskikerroksessa: lattia luonnonkivilaattaa, seinät laattaa (valkoinen)/hirsi, lattialämmitys, Wc-istuin (Gustavsberg), bidesuihku (Hansgrohe), allas, hana, allaskaappi, peili.
Saunan kuvaus
Seinät paneelia (tummaksi petsattu), lattia laattaa, sähkökiuas (ikipilari), led-valaistus lauteiden alla, varaus kauittimille.
Olohuoneen kuvaus
Lattia puuta, seinät hirsi /kipsilevy (maalattu valkoinen), upotetut led-valot ja lednauhaa.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerran huonetila: lattia laminaattia (valkoinen), seinät kipsilevy (valkoinen), katto valkoinen, kattoikkuna (pimennysverhot), puinen työtaso, led-valaistus. Alakerran huonetila: Lattia betonia (lattialämmitys), seinät tiili/ kipsilevy (maalattu valkoinen), peilivaatekaappi upotettu. Alakerrassa oma uloskäynti.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Raunell Timo Raunell 0400 212 225 timo.raunell@gmail.com
Huolto
Turun Tehohulto
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Pyörävarasto ja postihuone
Tehdyt remontit
1981 - savupiiput uusittu
1984 - ikkunat uusittu
1989-1990 - peltikatot uusittu
1992 - sähköt uusittu
1993 - alustan ovet uusittu
1996-1997 - vesijohdot ja viemärit uusittu, vesimittarit asennettu
1999-2000 - talojen ulkomaalaus
2001 - liittyminen kaapeli-tv:hen
2004 - syöksyjen alaosat uusittu
2006 - tonttivesijohdon uusiminen
2009 - piippujen hatut, jäteastian suojat
2011 - peltikattojen maalaus
2013 - kiinteistön rakennusten huoltomaalaus
2015 - huoneistojen ulko-ovet
2019 - taloyhtiön sauna
2023 - kattoturvalaitteet
Tulevat remontit
2023 - 2027
Pihasuunnitelma, autopaikat, alustan ovien edustojen kunnostus-kaadot
Alustan ovien kunnostus
Julkisivujen huoltomaalaus
Hulevesiviemärin kartoitus
Energialuokka
Isännöitsijän mukaan suojelukohde, jolle ei vaadita energiatodistusta. Yhtiöltä löytyy kuitenkin vanha, vuonna 2013 tehty energiatodistus, joka ei enää voimassa.
Tontin koko
4 385 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Turun Työväen Asunto-Osakeyhtiö Kota

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Port Arthur, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Vuori Taina

Kiinteistönvälittäjä, LKV, eMBA, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.