Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Kerrostalo | 2h, k

Kalasvahantie 2, Viheriäinen, Raisio

Hinta

89 000 €

Koko

49 m²

Vuosi

1957

Myynnissä kerrostalokaksio, jossa oma terassi ja iso takapiha! Asunto sijaitsee viihtyisällä ja rauhallisella asuinalueella Raision Viheriäisissä. Luonto, merenläheisyys ja erinomaiset kulkuyhteydet luovat ympäristöstä poikkeuksellisen miellyttävän paikan asua. Kulkeminen Turun, Naantalin ja Raision keskustojen suuntaan onnistuu vaivattomasti niin omalla autolla, kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Lisäksi lyhyen kävelymatkan päässä odottavat satama venelaitureineen ja ravintoloineen. Sataman vieressä on myös kaunis uimaranta, jossa voi nauttia kesäpäivistä ja talvisin on mahdollisuus avantouintiin. Tämän kaksion asuintilat ovat harvinaisesti kahdessa tasossa, mikä tekee pohjaratkaisusta yllättävän toimivan. Sisääntulokerroksessa on olohuone sekä keittiö ja erillinen wc. Kierreportaat johdattavat alakertaan, jossa on aulatila, joka toimii hienosti toisena oleskelutilana. Alakerrassa on myös makuuhuone ja tilava kylpyhuone, joka palvelee samalla kodinhoitohuoneena. Alakerrasta on käynti asunnon omalle terassille ja takapihalle, joka on aurinkoisesti lännen ja ilta-auringon suuntaan. Asunnon käytössä on autokatospaikka, joten auton säilyttäminen on helppoa. Asunto Oy Raision Viheriäistenpuisto on vuonna 1957 rakennettu taloyhtiö, johon on tehty laaja peruskorjaus vuonna 1997. Taloyhtiössä on muutenkin tehty erilaisia korjauksia ja kunnostustöitä aktiivisesti vuosien varrella. Esimerkiksi vuonna 2021 lämmitysjärjestelmäksi vaihdettiin taloudellinen ja ekologinen maalämpö. Asunto on tällä hetkellä vuokrattuna. Vuokra on 695,00 €/kk + vesimaksu 25,00 €/kk/hlö + sähkö. Ota yhteyttä, sovitaan aika esittelylle ja mennään yhdessä katsomaan asuntoa paikan päälle! Myynti ja lisätiedot: Joni Tapio Kiinteistönvälittäjä LKV 0445519911 joni.tapio@spkoti.fi Sp-Koti Turku

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20055496
Sijainti
  • Raisio Viheriäinen
  • Kalasvahantie 2, 21120 Raisio
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
49 m²
Kokonaispinta-ala
49 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
0/3
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1957
Käyttöönottovuosi
1957
Vapautuminen
Muu ehto: Vuokrattu

Hinta

Myyntihinta

89 000,00 €

Velaton hinta

89 000,00 €

Neliöhinta

1 816,33 €/m²

Vastike

Hoitovastike

284,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

284,20 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Sähkö kulutuksen mukaan, saunamaksu, 2,00 €/kerta, pesutupa 4,00 €/kerta ja autopaikkavuokra 11,00 €/kk. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,50 % velattomasta kauppahinnasta kaupanteossa. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Hoitolainana oleva maalämpölaina on päätetty muuttaa pääomalainaksi 1.7.2024 alkaen. Tästä aiheutuva pääomavastike tulee olemaan 1.7.2024 alkaen 0,60 €/osake, joka on tämän asunnon kohdalla noin 58,80 €/kk.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Alakerran aulatila toimii toisena olohuoneena tai oleskelutilana.
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Tehdyt remontit
Laminaattilattiat uusittu, seinät maalattu, keittiön kaappien ovet maalattu ja kodinkoneet uusittu vuonna 2018.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, liesituuletin ja astianpesukone. Lattia laminaattia ja seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, wc-istuin, peili- ja allaskaappi, pesukoneliitäntä sekä lattialämmitys. Lattia ja seinät laattaa.
WC-tilojen kuvaus
1 kpl. Peili- ja allaskaappi. Lattia ja seinät laattaa.
Olohuoneen kuvaus
Lattia laminaattia ja seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
1 kpl. Lattia laminaattia ja seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto, kellarikomero ja asunnon kaapistot.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Saumattu pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Raisio toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
V-S Isännöintitalo, Terho Hietanen, puh. 0207229961, PL 257, 20101 Turku
Huolto
m3 Kiinteistö ja Isännöinti Oy, jan.stenlund@m3kiinteisto.fi, Purokatu 9, 21200 Raisio
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Urheiluvälinevarasto, Talopesula/itsepalvelupesula, Mankeli
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Asunto Oy Raision Viheriäistenpuiston toimialana on omistaa 16/100 suuruista määräosaa Raision kaupungin Ihalan kylässä sijaitsevasta Santala-nimisestä tilasta RN:o 4:303 ja hallita tilan määräosaisten omistajien välisen hallinnanjakosopimuksen mukaista, yhtiön omistusosuutta vastaavaa tontin osaa sekä omistaa ja hallita yhtiön hallitsemalla tilan osalla sijaitsevaa asuinrakennusta. Keskinäisen sopimuksen mukaan Viheriäistenpuistolla on oikeus käyttää As Oy Raision Viheriäistentammen väestönsuojaa. Taloyhtiölle ei omaa vesiliittymää. Vesi ostetaan sopimuksen mukaan As Oy Raision Viheriäistentammelta. Puupaalut, seuranta alkanut 11/2008 (Geo-Master Oy). Ilmanvaihtona koneellinen poisto, kerhohuone, kylmäsäilytys (kylmäkoneet eivät ole enää päällä),
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 36

Tehdyt remontit
2022 Koko Viheriäisten alueen taloyhtiöiden (4 kpl) käyttövesiputkien (tonttijohto) uusimisurakka Raision kaupungin päävesimittarilta alkaen, etupihan pintamaan uudelleen muotoilu A-rapun kohdalla. 2021 Varastojen ovet (6 kpl) uusittiin energiatehokkuuden parantamiseksi (pohjoispääty 2 kpl, eteläpääty 1 kpl ja puiston puoli 3 kpl). Sähköliittymää suurennettu maalämmölle 3 * 200A. Kaikkien yleisten tilojen (kellarikäytävä, pyöräsuoja ja porraskäytävät 3 kpl) valaistus uusittiin liiketunnistimilla varustettuihin led-lamppuihin. Poistoilmakanavat puhdistettiin ja ilmanvaihtoventtiilit säädettiin. Asunnoissa uusittiin tarvittavilta osin liesituulettimet sekä parannettiin asuntojen ilmanvaihtoa asentamalla Air Termicon raitisilmaventtiilit ikkunoihin. Kaukolämpö korvattiin maalämpöjärjestelmällä. Maalämpöjärjestelmä käynnistettiin 8.7.2021. Yhtiön ilmanvaihdon poistoilmakoneet uusittiin katolla. 2020 Pohjoispäädyn seinä maalattiin. 2019 Pääkaton vesikourut, syöksyt ja otsalaudat uusittiin. Räystäänaluslaudat maalattiin sekä yhtiön julkisivussa olevat tuloilmaritilät uusittiin. Pihavalaisimet 5 kpl vaihdettiin led-valaisimiksi. 2018 Kaikkien 4 porraskäytävien maalaus- ja kunnostustyöt sekä niiden ovien ja ikkunoiden tiivisteiden vaihtotyö, ilmanvaihtoventtiilien säätötyö asunnoissa sekä itse ilmanvaihtokoneiden ilmamäärien säätö, yhtiön konesaumakaton kunnostus maalaamalla. 2016 Taloyhtiö liittyi kaukolämpöön. 2015 Rikkinäiset termostaatit vaihdettu uusiin kaikissa asunnoissa. 2011 Sokkelin, päätyseinän ja piha-aitojen kunnostus. 2009 Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö. 2004 Sähköliittymä uusittu yhtiöön. 1997 Taloyhtiö on peruskorjattu kauttaaltaan. Käyttövesiputket, lämpöjohdot, sekä pohjaviemärit on uusittu tällöin. Osa viemäreistä uusittu valurautaputkella. 1997 Autokatokset rakennettu.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarve seuraavien viiden vuoden aikana:
2024 Piha-alueen suunnittelu ja korjaustyö. 2024-2025 Palovaroittimien asennus ja niiden vaihto jatkossa 10 vuoden välein. 2025 Lattiakaivojen, vesilukkojen tarkastus, piha-aitojen uusiminen ja kaikkien ikkunoiden ja ovien tiivisteiden vaihto. 2026 Vesikaton kunnostusmaalaus / tarkastuskierros, saunan paneelien uusiminen. 2026 ja 2028 Air Termicon raitisilma/tuloilmaventtiilien suodattimien vaihto asunnoissa. 2029-2033 Ullakon ja tuuletusparvekkeiden ikkunoiden vaihto, tuuletusparvekkeiden ovien uusinta. 2024-2033 Orsivedenpinnan seuranta.
Energialuokka
D (2018), Voimassa 23.2.2032 asti.
Tontin koko
12 144 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Raision kaupunki, puh. 02 434 3111.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Raision Viheriäistenpuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaiseen huoneistoon kuuluu 1 kpl autokatospaikka. Yhtiöllä 1 kpl vuokrattava autokatospaikka.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Raisio

Asuinalueena Raisio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapio Joni

Kiinteistönvälittäjä LKV

Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.