Bo LKV Espoo

Omakotitalo | 6h + k + khh + 4Xkph + at (457m2) 237 + 220 m2

Neljäs järvikuja 4, Laaksolahti, Espoo

Hinta

1 550 000 €

Koko

237 / 457 m²

Vuosi

2005

Eittämättä yksi Espoon tasokkaimmista taloista on nyt ostettavissa! Tämän talon itselleen rakennuttama perhe halusi aikanaan luoda eleettömän, kauniin ja aikaa kestävän kokonaisuuden jossa tyyli, tasokkuus sekä asumisen helppous yhdistyvät. Lammin paksuin 400 mm lämpöharkko valittiin perusmateriaaliksi. Asumiskulut haluttiin alhaisiksi joten maalämpö (myös viilennys) valikoitui lämmitysjärjestelmäksi. Talosta haluttiin toimiva ja perheen tarpeita tarkoin palveleva kokonaisuus, jolloin asumismukavuuteen, kestäviin materiaaleihin sekä ja talotekniikkaan paneuduttiin huolella. Arkkitehti Jarmo Saari (SAFA) loihti suunnitelman, joka muovautui huolellisen pohdinnan jälkeen nykyiselleen ja tulos on kyllä mykistävä. Tilaa on lähes 500 m2 Mitään ei jätetty puolitiehen. Valo leikkii täyskorkeiden ikkunoiden kautta upeaan, korkeaan olohuoneeseen jonka avaruuden aistii jo ulko-ovelta. Materiaalivalinnat ovat kaikissa tiloissa hienosti sopusoinnussa ja koneet sekä laitteet ovat alansa parhaimmistoa. Terassit ja piha-alueet suunniteltiin helppohoitoisiksi ja useat oleskelualueet toimivat auringon kiertokulkua noudatellen ja katettu pergola kutsuu vieraat vaikkapa juhlavalle rapuillalliselle. Tontti on kokonaan aidattu ja turvallinen myös lasten leikeille. Talo sai myös vuonna 2021 uuden maalipinnan julkisivuunsa ja koti loistaa nyt niin sisältä kuin ulkoakin. Nykyiset asukkaat ovat viihtyneet talossaan mainiosti mutta nyt elämä vie heitä ulkomaille ja talo vapautuu kevään-kesän 2024 aikana. Berker valoautomatiikka, Italialainen Effeti-keittiö, jossa Gaggenaun, Mielen sekä Boschin kodinkoneet. Kylpyhuoneissa ja kaikissa kuudessa wc:ssä Milleduen kalusteet, Duravit tai Geberit wc-istuimet. Hanat ja suihkut Hansgrohe Raindance. Työtilaa ei ole unohdettu, sitä on runsaasti ja viiniharrastajalle bonuksena talosta löytyy oma viinikellari. Huoneistosta on myös suora käynti kahden auton, sähköovin varustettuun lämpimään autotalliin. Listaa voisi jatkaa pitkäänkin, mutta on paras että tulette toteamaan itse paikan päälle, kuinka toimiva ja laadukas kokonaisuus on kyseessä. Kiinteistö on asunto-osakeyhtiömuotoinen joten varainsiirtovero on 1,5 % Yksityisesittelyt: Veli Myllylä 040 7090 555 tai Kusti Ristiluoma 0400 443 103 Hyvän välitystavan mukaisesti, lähetämme asiakirjat vasta esittelyn jälkeen tarjousta harkitseville.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20056272
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h + k + khh + 4Xkph + at (457m2) 237 + 220 m2
Asuintilojen pinta-ala
237 m²
Muiden tilojen pinta-ala
220 m²
Kokonaispinta-ala
457 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Espoon rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan asuintilojen pinta-ala on 237 m2 jonka lisäksi alakerran tilat sekä autotalli 220 m2. Kokonaispinta-ala 457 m2
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2005
Käyttöönottovuosi
2005
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

1 550 000,00 €

Velaton hinta

1 550 000,00 €

Muut maksut

Vesi- ja jätevesimaksu

100,00 € / kk

Puhtaanapito

30,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 2200€/vuosi
Sähkön kulutus noin 42000 Kwh/vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Sisääntulokerroksessa on työhuone, joka muuntuu helposti myös makuuhuoneeksi tarvittaessa. Kirjasto on olohuoneen yhteydessä, aulatilasta oikealle. Arkea helpottaa myös sisääntulokerroksen siivouskomero, jossa vesipiste ja pyykkikuilu. Alakerrassa on myös toinen työhuone askarteluun tai kotitoimistoksi. Suuri autotalli kahdelle autolle. Autotallin yhteydessä on myös hyvät varastotilat ja autotallista on kulku suoraan sisälle huoneistoon. Alakerrassa on lisäksi viinikellari, liinavaatevarasto sekä runsaasti lämmintä varastotilaa teknisen tilan yhteydessä. Alakerran sisääntulon yhteydessä on myös kurapiste.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiintokaapistot, hälytinjärjestelmä, ovikamerapuhelimet, ulkoporeallas
Tehdyt remontit
Normaalia huoltokunnossapitoa. Julkisivu maalattu 5/2021. Ulkotakan muurin korjaustyö 2023.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Kokonaisuus on ikäisekseen erittäin hyvässä kunnossa.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Olohuoneessa hissimekanismilla varustettu 2-suuntainen takka. Lisänä ulkotakka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Kivi, Rakennusmateriaali: Lammin 400 mm lämpöharkko, välipohja ontelolaattaa
Keittiön kuvaus
Hieno Italialainen Effeti- mittatilauskeittiö, jossa kaapistojen rungot ovat umpipuuta. Työtasot ovat paksua graniittia. Mielen integroidut höyryuuni, mikro, kiertoilmauuni, astianpesukone sekä kahvikone. Ripauksen luksusta antaa lautasten lämmitin. Gaggenaun kylmäkeskus ja saarekkeessa Mielen integroitu jääkaappi. Saarekkeessa on Gaggenaun tuplainduktioliesitaso sekä kaasuliesi. Rosterinen Guttman liesituuletin, huippuimurilla katolle. Saarekkeessa on myös liikuteltava, umpipuinen (Merbau) aputaso. Kirsikkana kakussa: graniittitasoon upotettu Boschin integroitu monitoimikone. Valtavasti kaappitilaa, laatikot ja ovet varustettu hidastimin. Työskentely on vaivatonta ja kaikki tarvittava on kokilla käden ulottuvilla. Kaksi seinää on päällystetty marmorimosaiikilla.
Kylpyhuoneen kuvaus
Talossa on riittävästi kylpyhuoneita. Mastermakuuhuoneen yhteydessä on suuri kylpyhuone jossa on Duravitin kaunis kylpyamme, Milleduen kalusteet, pesuallastaso on Christallino marmoria, lasinen suihkunurkka varustettuna Philippe Starkin Axorille suunnitelemalla suihkupilarilla, tupla pesualtaat varustettuna Citterion Axor hanoin. Lattia valkoista laattaa sekä ohutta Muranon Sicis lasimosaiikkia. Seinät 700X400 valkoista laattaa, pystyasennettu. Yläkerrassa molemmilla makuuhuoneilla on oma kylpyhuoneensa joissa identtinen kalustus; suihkut Axor, kalusteet Milledue. Yläkerran kylpyhuoneista on molemmista myös pyykkikuilu suoraan alimmassa kerroksessa sijaitsevaan kodinhoitotilaan. Lattiat laattaa, seinät 700X400 laattaa sekä efektinä Muranon lasimosaiikkilaatta. Kaikissa pesuhuoneissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Alakerrassa on erittäin tilava ja tyylikkäästi toteutettu pesuhuone jossa Philippe Starkin tuplasuihkupilarit, suihkuseinät lasimosaiikkia
WC-tilojen kuvaus
Neljä wc:llä varustettua kylpyhuonetta. Lisäksi kaksi vieras wc:tä, yksi kummankin sisäänkäynnin yhteydessä, 1. ja 2. kerros. Kaikki wc-tilat on varusteltu erittäin laadukkaasti.
Saunan kuvaus
Ikkunallinen sauna on tilava ja vastakkaiset lauteet mahdollistavat suurenkin seurueen kylpemisen. Lauteet lämpökäsiteltyä haapaa. Lauteeseen upotettu löylypiste. Seinät haapapaneloitu
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitotila sijaitsee talon alakerrassa. Pyykit saadaan kätevästi kuilun kautta alas kodinhoitohuoneeseen pestäviksi. Pesutorni, vesipiste, hyvin kaappitilaa ja työtasoja. Myös sisääntulokerroksessa on kodinhuoltokomero, jossa on vesipiste sekä pyykkikuilu. Alakertaan on sijoitettu myös erillinen liinavaatevarasto.
Olohuoneen kuvaus
Avaran ja korkean olohuoneen katseenvangitsija on ehdottomasti hissimekanismilla varustettu lasiluukullinen massiivitakka. Takka jakaa mainiosti myös ruokasalin ja olohuoneen toisistaan. Olohuoneesta on käynti viihtyisälle pihalle. Suuret ikkunat ulottuvat lattiasta kattoon asti. Lattiat ovat olohuoneessa ja ruokasalissa alustaan liimattua täyspuista sauvaparkettia (Merbau). Alakerrassa on toinen olohuone, jonne voi vetäytyä katsomaan elokuvia tai kuuntelemaan musiikkia laadukkaan Bose- monikaiutinjärjestelmän kautta. Toimii kaukosäätimellä. Alakerran olohuoneen katto on akustoitu koivuvanerilevyin.
Makuuhuoneiden kuvaus
Mastermakuuhuone sijaitsee talon keskikerroksessa. Makuuhuoneessa on Italialaiset Emmebi kaapistot joissa lasiset paljeovet. Makuuhuoneen yhteydessä on myös suuri kylpyhuone. Yläkertaan on sijoitettu kaksi identtisen kokoista makuuhuonetta, molempien makuuhuoneiden yhteydessä on suuri pukeutumistila jotka on varusteltu Elfan liukuovikaapistoilla (huurrelasi) sekä omat kylpyhuoneet kummassakin makuuhuoneessa.
Säilytystilojen kuvaus
Sälytystilat eivät jätä toivomisen varaa. Erittäin runsaat varasto- ja säilytystilat
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattotyypin kuvaus
Loiva pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Konesaumattu peltikate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-60-148-1
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 403 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kauniisti toteutettu ja kokonaan aidattu tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
288 m²
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Johtorasite, rasite maan kuivattamista varten, naapurikiinteistö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Asuntotontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeuden ylitys 5% on rakennusluvan mukainen
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki kaavoitusosasto. 09-8162100
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Lukittava talousrakennus 20 m2, katettu pihapergola.
varasto
Palvelut
Koulut: Laaksolahden koulut, Viherlaakson koulu
Päiväkodit: Alueella useita
Pihan kuvaus
Upeasti toteutettu piha. Helppohoitoista kunttaa, kauniita puita ja pensaita, kivetyt polut ja hienostunut valaistus.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Laaksolahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Myllylä Veli

Myyntijohtaja LKV, Partner

Bo LKV Espoo

Bo LKV Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.