Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Omakotitalo | 3mh + oh / avok + kph / s + aula + vinttitila

Airikkalantie 10, Perttula, Nurmijärvi

Hinta

169 000 €

Koko

65 / 105 m²

Vuosi

-

Remontointitaitoiselle, keskeneräiseksi jäänyt, alunperin vuoden 1936 asuinrakennus. Rakennuksessa on tehty rakennekorjaukset valmiiksi, joten Sinulle jää ehkä se paras osuus, eli tehdä sisätyöt mieleiseksesi, sekä talon ulkopintojen viimeistely. Rakennuksen julkisivu on korjattu/uusittu nykystandardien mukaiseksi, eristeet ja rungot vaihdettu, kunnallistekniikka tulee talon kellariin, josta pääset tekemään sisävedot. Voit valikoida mieleisesi lämmitysmuodon ja tehdä sähköt sellaiseksi kuin toivot. Rakennus on levypinnalla, josta on helppo lähteä toteuttamaan omia unelmiaan. Sijainti talolla on perheitä ajatellen täydellinen, sillä idyllinen Uotilan koulu on taloa vastapäätä ja pääset seuraamaan pienokaistesi touhuamista vaikkapa työhuoneesta asunnon parvikerroksesta. Talo on perinteisen rintamamiestalon mallinen, jossa on modernisoitu pohjaratkaisua avaamalla olohuone ja keittiö yhtenäiseksi tilaksi. Rakennuksen parvi/käyttöullakkotilaan on suunniteltu kaksi erillistä makuutilaa, työtila ja pelihuone/varasto/vinttitila. Alakerrassa on olohuone/keittiön lisäksi yksi makuutila, pesutilat ja sauna sekä eteinen. Nurmijärven Perttulasta pääset uutta ohitustietä pitkin nopeasti Hämeenlinnan moottoritielle, matkaa Helsingin keskustaan teet vain n. puoli tuntia omalla autolla. Klaukkalan kattavat palvelut ovat n. 7 kilometrin etäisyydellä ja Nurmijärven koko ajan kehittyvä Kirkonkylä puolestaan n. kuuden kilometrin päässä. Tämä koti on todellinen mahdollisuuksien koti, joskin vielä työtä on edessä, että koti on muuttovalmis. Huomioitavaa on, että rakennuksen alkuperäisestä iästä johtuen rakennukselle ei ole olemassa minkäänlaisia lupa- tai piirustusasiakirjoja. Nykyinen omistaja ei ole hakenut remonteille rakennus- tai korjaustyölupia. Uuden omistajan on hyvä huomioida, että mm. märkätilojen rakentaminen on luvanvaraista toimintaa. Uuden omistajan tulee varautua piirrättämään kohteesta lupakuvat ja hakemaan talolle asianmukaiset rakennusluvat.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20061666
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3mh + oh / avok + kph / s + aula + vinttitila
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
65 m²
Muiden tilojen pinta-ala
40 m²
Kokonaispinta-ala
105 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuksesta ei ole virallisia rakennepiirroksia. Myyjältä saadun tiedon ja mittaustulosten pohjalta rakennuksen mitat ovat noin 8x7,7m. Rakennuksen toisen kerroksen parvitila on mitoiltaan noin 8x5m. Rakennuksen tilojen korkeus vaihtelee. Osa tiloista ei täytä huonemääritelmää korkeuden, ikkunoiden koon tai muun rajaavan tekijän vuoksi. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu, eikä sitä ole virallisesti merkitty rakennusasiakirjoihin. Rakennuksella ei ole rakennuspiirustuksia tai rakennuslupaa. Kaikki annetut mitat ovat suuntaa-antavia, eikä niitä voida pitää rakennuksen luotettavana pinta-alatietona.
Asuinkerrosten määrä
2
Käyttöönottovuosi
1936
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

169 000,00 €

Velaton hinta

169 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

110,67 € / vuosi

Tiemaksu

158,15 € / vuosi

Puhtaanapito

16,58 € / kk

Lisätietoa maksuista

Sähkön kulutus on arvio, mikä perustuu myyjän tekemään laskuriin Vattenfallin sivustolla. Arvio kulutukselle on 6965 kwh/vuosi (2 henkilöä ja takan käytöllä). Rakennuksesta ei ole saatavana kulutustietoja, sillä se ei ole ollut asuttuna, eikä sähköjä/lämmitystä ole taloon kytketty. Tiemaksu 158,15 euroa per vuosi, alkaen vuodesta 2023. Käyttövesi 2,17 €/m3 Jätevesi 3,57 €/m3 Yhteensä 5,74 €/m3 (per kulutettu kuutio) + 20 €/kk perusmaksu Perttulan vesiosuuskunta on siirtymävaiheessa. Suunnitelmissa on liittyä Nurmijärven kunnan veden piiriin. Hintoihin saattaa tulla muutoksia.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Tilojen kuvaus
Talon sisäänkäynti on erilliseen eteistilaan, minkä katto on kauniisti paneloitu kulmikkaaksi. Rakennuksen eteisaula on tilava, josta on kulku yläkerran parvelle, makuutilaan, kylpyhuonetiloihin sekä keittiö/olohuone tilaan. Parvella on kaksi erillistä makuutilaa sekä esimerkiksi työhuoneeksi sopiva tila.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Pihalla oleva varastokontti
Kohteen lisätiedot
Rakennus on levypinnalla, eikä mitään sisätöitä ole tehty. Kunnan vesiverkko on tuotu rakennuksen sisälle, josta käyttövesi ja viemärityöt tulee tehdä. Sähkökaappi on asetettu rakennuksen sisälle. Parvelle kulku on järjestetty työmaatikkailla. Rakennuksessa takka ja sähköpistokkeella toimivia pattereita. Rakennuksen purku, perusparannus- tai korjaustöihin ei ole haettu Nurmijärven kunnalta rakennuslupia. Tietyt toimet, kuten pesutilat ja käyttövesi- ja viemärivedot ovat luvanvaraista toimintaa. Ostajan tulee varautua rakennuslupahakemuksen tekemiseen, sekä ostajan on varauduttava neuvottelemaan kunnan rakennusvalvonnan kanssa jo tehdyistä perusparannus- ja korjaustöistä.
Tehdyt remontit
Pyydä välittäjältä erillinen selvitys tehdyistä korjaustöistä.
Asunnon kunto
Ei luokiteltu
Lisätietoja kunnosta
Ote kuntotarkastusraportista: Merkittävimmät korjaus-, kunnostus- ja huoltotoimenpiteet kohdistuvat sokkelin halkeamien paikkaustarpeeseen ja sokkelin pinnoitukseen, osin yläpuolisen vierustan maanpintojen kallistuksien korjaamiseen, ulkoportaaseen, osin ryömintätilan tuuletukseen ja tilan kulkuyhteyteen, eteläkulman ja kuistin ryömintätilan maapohjan puhdistamiseen, kellarin puhdistustarpeeseen, salaojan tarkastuskaivoihin, sadevesijärjestelmään ja vesien ohjaukseen, puuverhouksen maalaukseen, puuttuvaan parvekkeeseen/terassiin, osin ikkuniden huollontarpeeseen, ulko-ovien huoltokäsittelyyn, sokkeliluukkuihin, ikkunoiden vesipelteihin, varsinaisen vesikatteen asentamiseen ja veskattovarusteisiin, piipun pellittämiseen, pesuhuoneen/wc.n ja saunan rakentamiseen, keittiön rakentamiseen, tulisijan lattian palosuojaukseen, määräaikaisnuohoukseen, muiden tilojen valmiiksi rakentamiseen, lämmitysjärjestelmän, ilmanvaihdon, käyttövesijärjestelmän ja sähköjärjestelmän suunnitelmalliseen toteuttamiseen. Lisäksi on suositelavaa varmistaa yläpohjan tuuletusedellytysten olemassaoloa. Rakennukseen on kohdistettu merkittävää peruskorjauspanostusta. Kunnasta riippuen näin laaja korjaaminen, joka vaikuttaa asumisen tervellisyyteen ja turvallisuuteen saattaa edellyttää rakennusvalvonnan lupamenettelyä. Suositellaan selittämään kunnan rakennusvalvonnasta edellyttävätkö jo tehdyt tai tulevat toimet lupamenettelyä. Rakenteiden sisällä piilevien vaurioiden mahdollisuutta ei voida täysin poissulkea pääosin rakenteita rikkomattomin menetelmin tehdyssä tarkastuksessa.
Kuntotarkastus
Tehty
Kosteustarkastus
Tehty
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
  • Energiatodistusta ei mahdollista vielä saada, sillä rakennuksella ei ole lämmitysmuotoa valittuna.
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Rakennus on valmistunut ennen vuotta 1994, eikä haitta-aine kartoituksia ole tehty.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, sähkölämmitys
Lämmitysjärjestelmää ei ole. Talossa on takka ja irrallisia pistotulpalla toimivia sähköpattereita.
Tulisija
Takka
Peltitakka, takalle ei ole tarkastuspöytäkirjaa
Vesihuollon kuvaus
vesiosuuskunta
Lisätietoja: Perttulan vesiosuuskunta on siirtymässä lähitulevaisuudessa Nurmijärven kunnan veteen.
Viemäri
Perttulan vesiosuuskunta on siirtymässä lähitulevaisuudessa osaksi Nurmijärven kunnallistekniikkaa
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: muu, puu
Perustus kivilatomus ja betoni
Rakennusmateriaali: * Perustukset: Maanvarainen kivilatomus ja betoni * Perusmuuri: Betoniperusmuuri * Alapohja: Kantava puurunko ja ryömintätila (rossipohja), Osin maanvastainen betonilaatta * Ulkoseinät: Puurakenteisia * Julkisivupinnoite: Puuverhous * Väliseinät: Puu-/ levyrakenteiset Välipohjat: * 1.krs / 2.krs: Puurakenteinen
Keittiön kuvaus
Keittiötila on suunniteltu osaksi olohuonekokonaisuutta. Viemäröinti tulee tilaan valmiiksi, kaikki muu on suunniteltavissa oman maun mukaan.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuonetilaan tulee viemäröinnit. Vesieristystä ei ole vielä tehty. Tila on levypinnalla.
Saunan kuvaus
Saunavaraus, saunatila on valmiiksi folioitu.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa takka. Takkaa ei ole tarkastettu, eikä sille ole haettu lupaa. Rakennuksella on alunperin ollut takka. Remontin yhteydessä hormi on kunnostettu ja asennukset tehty valmistajan ohjeistuksen mukaisesti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerrassa on yksi makuutila ja parvella kaksi makuutilaa. Tilat eivät ole huonemääritelmän mukaisia, joko huonekorkeuden, ikkunoiden koon tai jonkin muun rajaavan tekijän vuoksi.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Nurmijärvi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
543-413-7-19, 543-413-7-48
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 200 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Myytävä kokonaisuus sisältää kaksi erillistä kiinteistöä: 543-413-7-48, pinta-alaltaan 400m2 543-413-7-19, pinta-alaltaan 800m2 Kiinteistöt myydään yhtenä kokonaisuutena, eikä niitä ole mahdollista ostaa erikseen.
Tontin nimi
MANSIKKAMÄKI
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
1) Tieoikeus, Mansikkamäentie-Airikkalanrinteen yksityistie, Oikeutetut: Yksityistien tiekunnan osakkaat Rasitettu: 543-413-7-19 MANSIKKAMÄKI 2) Tieoikeus, Uotilan koulutie, Oikeutetut: Yksityistien tiekunnan osakkaat Rasitettu: 543-413-7-19 MANSIKKAMÄKI
Kaavoitustiedot
Nurmijärvi kaavoitus
Yleiskaavainsinööri
Arja Junttila
arja.junttila@nurmijarvi.fi
040 317 2530
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava, Yleiskaava
Rakennukset
Pihalla vanha saunarakennus, ei käytössä. Pihalla oleva kontti ei kuulu kauppaan.
varasto
Palvelut
Koulut: Uotilan alakoulu vastapäätä
Palvelut: Nurmijärven Kirkonkylän kattavat palvelut n. 7km
Klaukkalan kattavat palvelut n. 9km
Päiväkodit: Perttulan päiväkoti 300m
Liikenneyhteydet
Uotilan koulutieltä bussiyhteys Lopenten varressa bussipysäkit

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nurmijärvi

Asuinalueena Perttula, Nurmijärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Karukoski Marie

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.