Huoneistokeskus Oulunkylä, Pohjois- ja Itä-Helsinki

Kerrostalo | 3 h, k, kph, lasitettu parveke (Yj. 3h + k)

Kartanonmetsäntie 13, Malminkartano, Helsinki

Hinta

198 000 €

Koko

79,5 m²

Vuosi

1988

Tervetuloa tutustumaan tähän Malminkartanon kerrostalokolmioon, joka tarjoaa kodikasta asumista loistavalla sijainnilla. Tämä tilava asunto hurmaa heti sisään astuttaessa hyvällä ja toimivalla pohjaratkaisullaan. Asunnon valoisuus luo viihtyisän tunnelman, sillä ikkunat avautuvat kahteen suuntaan tuoden luonnonvalon jokaiseen huoneeseen. Avokeittiö helpottaa arjen askareissa. Makuuhuoneet ovat viihtyisiä ja niissä on runsaasti säilytystilaa. Lasitettu parveke tarjoaa mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta ympäri vuoden. Parvekkeelta avautuvat vehreät näkymät lähiympäristöön. Sijainti Malminkartanossa tarjoaa erinomaiset palvelut ja liikenneyhteydet aivan käden ulottuvilla. Lähellä sijaitsevat niin kaupat, koulut kuin päiväkoditkin. Ulkoilumaastot ja viheralueet kutsuvat liikkumaan ja nauttimaan luonnosta. Lähikauppa Alepa Malminkartano, Myyrmäen ja Konalan Ristikon ostokeskuksien monipuoliset palvelut lähistöllä. Hyvät liikenneyhteydet junalla ja busseilla. Ole yhteydessä välittäjään, niin sovitaan yksityisnäyttö asuntoon!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20068394
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3 h, k, kph, lasitettu parveke (Yj. 3h + k)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
79,5 m²
Kokonaispinta-ala
79,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/3
Rakennusvuosi
1988
Käyttöönottovuosi
1988
Vapautuminen
Muu ehto: 3 kk/sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

196 738,53 €

Velkaosuus

1 261,47 €

Velaton hinta

198 000,00 €

Neliöhinta

2 490,57 €/m²

Vastike

Hoitovastike

453,15 € / kk

Pääomavastike

109,85 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

563,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

17,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

12,00 € / kk

Saunamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Sähköautopaikka 25 e/kk, autokatospaikka 20 e/kk Hallitukselle myönnettiin valtuudet periä/jättää perimättä ylimääräinen enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: pohjoiseen
Tietoliikenne
kaapeli-tv taloyhtiössä
Tehdyt remontit
laminaattilattia ja seinien pinnat, kaapistot eteiseen ja makuuhuoneeseen
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
beton/tiili
Keittiön kuvaus
Seinämateriaalit: maalattu
Varusteet: astianpesukone
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: peilikaappi, suihkuseinä
erillinen kaappi
WC-tilojen kuvaus
WC-istuin, allaskaappi
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: peilikaappi, pesukoneliitäntä
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: tapetti
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijä Heli Pekkanen Oiva Isännöinti Espoo Oy 010 440 6413 heli.pekkanen@oivaisannointi.fi
Huolto
Kotikatu Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Talopesula/itsepalvelupesula, Urheiluvälinevarasto, Kellarikomero, Askarteluhuone, Mankeli, Taloyhtiössä on sauna, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: asuinhuoneisto

Kunnossapitovastuu Yj. 17

Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään tai se siirretään kaupanteon jälkeen, mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Kuntotutkimukset: Kuntotarkastus ikkunat ja parvekeovet 2021, kuntotutkimus vesijohto- ja viemärijärjestelmät 2022, salaojien kuvaus ja huuhtelu
Kuntotutkimus tehty: 2022
Tehdyt remontit
2022 parvekerakenteiden kunnostus (hankesuunnitelma), salaojien kuvaus ja huuhtelu, viemäri- ja vesijohtoverkoston kuntotutkimus, pihan sekä parkkipaikan viheralueiden perusparannus (suunnitelma), pihan puisten portaiden kunnostus
2021 ikkunoiden ja parvekeovien kuntokartoitus, väestönsuojan yläpuolisen välipohjatilan kunnostus ja vuotavan lämmitysputken uusiminen, IV-koneiden toiminnan tarkastus ja asuntojen korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto, 2020 sähköjärjestelmän kuntokartoitus, päiväkodin alapohjan viemäriputkien uusiminen, lämmitysjärjestelmän tasapainotus ja termostaattien uusiminen, 2019 energiansäästötoimien kartoitus, parkkipaikan asfalttikorjaukset, porraskäytävien ovien lukkojenmurtoturvallisuuden parantaminen, viemäriverkoston painehuuhtelu, 2018 parvekkeiden puisten väliseinien korjaus, 2017 ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmanvaihdon säätö sekä raitisilmaventtiilien suodattimien vaihto, puisten ikkunakarmien, parvekeovien ja vesipeltien maalaus, 2016 pesukoneen, kuivausrummun ja kuivauskaapin uusiminen, julkisivujen valkoisten osien maalaus, IV-koneiden huolto- ja tarkastuskierros, 2015 vesikourujen ja syöksyputkien asentaminen autokatokseen, päiväkodin ulkorakennuksen sekä pihan puukaiteiden maalaus, sisääntulokatoksien peltikattojen, vesikourujen, syöksyputkien ja teräsrunkojen maalaus, auto- ja jätekatoksen puu- ja teräsosien maalaus sekä kattopellin etureunan ruostesuojamaalaus, IV-koneiden huolto- ja tarkastuskierros, 2014 puuikkunoiden, parvekeovien sekä kerrostaso-ovien säätö ja tiivistys, IV-koneiden huolto- ja tarkastuskierros sekä E-portaan poistoilmapuhaltimen huolto, porrashuoneiden maalaus ja akustolevyjen uusiminen, 2013 ikkunoiden tarkastus sekä korjaus-, säätö- ja tiivistysohjeiden laatiminen, pihan puuportaiden uusiminen ja pihan kaiteiden maalaus, kattokermien uusiminen, 2012 pihan leikkivälineiden uusinta, kattokermien uusiminen-toteutussuunnittelu, 2011 pihakalusteiden suunnittelu, pihan betonilaatoitettujen portaiden kunnostus, nousuturvakiskojen asennus talotikkaisiin, salaojien kunnostus, 2010 IV-konehuoneen lattian vesieristys, asuntojen kylpyhuoneiden takuukorjaukset, 2009 lukituksen uusiminen, pysty- ja vaakaviemärien painehuuhtelu, elementtisaumojen uusiminen, 2008 katon kuntotarkastus, ilmanvaihtokanavien toiminnan tarkastus ja ilmanvaihdon säätö, 2007 ilmanvaihtokanavien puhdistus, talosaunan ja pesuhuoneen saneeraus, kaikkien asuntojen kylpyhuoneiden remontointi nykymääräysten mukaisiksi, 2006 pihasivun ikkunoiden maalaus, 2003 liittyminen HTV:n kaapeli-TV-verkkoon, 2002 päiväkodin piharemontti, 2001 katusivun ikkunapuitteiden ja parvekeovien sekä autokatosten maalaus, 1999 asfaltointikorjauksia, 1998 elementtisaumojen tarkistuskorjaus, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmanvaihdon säätö, 1997 10-vuotistarkastus, 1996 patteriverkoston joustavien liittimien korvaaminen kiinteillä putkilla, 1990 vuositakuutyöt, 1989 hankittu yhtiölle parvekelasituslupa. Lasituksesta vastaa osakas.
Tulevat remontit
2023 ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmanvaihdon tasapainotus, parkkipaikan viheralueiden perusparannus,parvekerakenteiden korjaus sekä tarvittaessa parvekeovien uusiminen, sähköautojen latauspisteiden asentaminen autokatokseen, 2024 energiatodistuksen uusiminen, pihan viheralueiden perusparannus, sähköautojen latauspisteiden asentaminen autokatokseen, energiansäästömahdollisuuksien lisäkartoitus, 2025 väestönsuojan tiiveystarkastus, IV-koneiden tarkastus ja suodattimien vaihto, korvausilmaventtiilien uusiminen, viemäriverkoston painehuuhtelu, pihan viheralueiden perusparannus, 2026 hissikorien kunnostus, porraskäytävien, yleisten tilojen ja kellarikäytävien huoltomaalaus, yleisten tilojen sekä päiväkodin valaistuksen uusiminen, autolämmityskoteloiden uusiminen ja sähköautojen latauspisteiden asennus, 2027 IV-koneiden tarkastus ja suodattimien vaihto, kiinteistön hälytys- ja ohjauskeskuksen uusinta, autokatoksen ja piharakennusten huoltomaalaus sekä autokatoksen katon uusinta, energiansäästötoimenpiteiden toteutus ja lämmönsiirtimen uusinta lämmönjakohuoneessa, hissikorien kunnostus, yleisten tilojen sekä päiväkodin valaistuksen uusiminen
Välittäjältä saatavilla korjaustarveselvitys vuosille 2028-2032.
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
3 578 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki 09 3103 1691
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
37 073 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2050

Asunto Oy Kartanonmetsäntie 13

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: alueella
Palvelut: lähikauppa Alepa, Kauppakeskus Ristikko,
Päiväkodit: useita, Päiväkoti Metsätähti samassa taloyhtiössä
Liikenneyhteydet
bussit, juna Malminkartanon juna-asema
Lisätietoa auton säilytyksestä
34 autopaikkaa: autokatospaikkoja 16 kpl, (paikat 1-16) sekä 18 kpl ulkopaikkoja kts. autopaikkasäännöt

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Malminkartano, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Aratie Maaret

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Huoneistokeskus Oulunkylä, Pohjois- ja Itä-Helsinki

Huoneistokeskus Oulunkylä, Pohjois- ja Itä-Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.