Satelliittinäkymä, tontin rajat ja rakennukset kartalla! Katso tämä kohde uudistuvassa Etuovi.comissa.

Takaisin hakutuloksiin Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Nyt meillä myynnissä yksi kaupungin hienoimmista kokonaisuuksista, ellei peräti hienoin. Tässä kodissa on kokoa ja näköä. Jokainen yksityiskohta on tarkoin mietitty. Neliöitä on mahtavat 178. Neliöt jakautuvat kahteen ylimpään kerrokseen. Upeat raput johtavat alakerrasta yläkertaan. Käytävässä myös suurehko hissi. Molemmissa kerroksissa on oma parveke sekä alakerrassa myös oma tilava terassi. Näkymät asunnosta ovat henkeä salpaavat. Näsijärvi näyttää koko kauneutensa yhdellä silmäyksellä. Materiaalit ja koneet ovat huippuluokkaa.
Kohdetta on vaikea kuvailla, koska kyseessä on varmasti kohde, jonka tuleva omistaja voi olla todella ylpeä kodistaan.


Mm. käytävätiloissa on suunnittelussa käytetty ammattitaiteilijaa. Rappukäytävää hallitsee upea Haulitorni taideteos, joka ylettyy alakerrasta ylimpään kerrokseen.

Talo on saneerattu täysin 2019 ja saneeraus on saatettu loppuun keväällä 2020.

Pyynikin ja Pispalan loistavat ulkoilumahdollisuudet lähietäisyydellä.

Esittelen kohdetta yksityisnäytöillä !

Ota yhteyttä:

Hannu Majava
LKV, KiAT
p. 0500-685630
hannu.majava@remax.fi

Asunnon perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Kerrostalo
Omistusmuoto:
Omistusasunto
Huoneistoselitelmä:
Huoneita:
Asuintilojen pinta-ala:
Kokonaispinta-ala:
Lisätietoja pinta-alasta:
Kerrokset:
Kerroskuvaus:
Rakennusvuosi:
Käyttöönottovuosi:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:
Velkaosuus:
Neliöhinta:
Ohje
:
Lisätietoja maksuista:

Asunnon lisätiedot

Sauna:
Parveke:
Parvekkeen kuvaus:
Hissi:
:
:
Tehdyt remontit:
Katso yhtiössä tehdyt remontit ja korjaukset. Liitteet välittäjällä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus:

Asunnon tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit:
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Katto:
 • Kattotyyppi:
 • Kattomateriaalit:
 • Kate:
Keittiön kuvaus:
Kylpyhuoneen kuvaus:
WC-tilojen kuvaus:
Saunan kuvaus:
Kodinhoitohuoneen kuvaus:
Olohuoneen kuvaus:
Makuuhuoneiden kuvaus:
 • Lukumäärä:
Säilytystilojen kuvaus:

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Tampereen Pumppukaivonkatu 10
Isännöitsijän yhteystiedot:
Taitokaari Oy
Huolto:
Kotikatu Oy
Taloyhtiöön kuuluu:
Urheiluvälinevarasto, Kellarikomero, Hissi
Muuta taloyhtiöstä:
Muuta: Pihassa ulkoiluvälinevarasto. Remontit jatkuu, Huoneistot: Kodinhoitohuoneiden rakentaminen asuinhuoneistoihin. Erillis-WC:iden rakentaminen asuinhuoneistoihin. Huoneistokohtaisten saunojen ja kylpyhuoneiden rakentaminen asuinhuoneistoihin. Pesuhuoneiden lattioiden ja seinien vedeneristys ja laatoitus ja kattojen panelointi. Kodinhoitohuoneiden lattioiden vedeneristys ja laatoitus, seinien laatoitus tai tasoitus ja maalaus sekä kattojen tasoitus ja maalaus (A3 katto paneloitu). WC-tilojen lattioiden ja seinien vedeneristys ja laatoitus ja kattojen panelointi tai tasoitus ja maalaus. Kuivien huonetilojen kattojen ja seinien tasoitus ja maalaus sekä lattiamateriaalien uusiminen. Listoitusten uusiminen. Komerokalusteiden, allas-ja peilikaappien, keittiökalusteiden ja kodinkoneiden uusiminen. Väliovien uusiminen. Ikkunapuitteiden osittainen sisäpuolinen kunnostus. Sälekaihtimien uusiminen. A3 huoneiston lisätyöt: sisäporrasaukon tekeminen, portaiden asennus, ilman jäähdytyslaitteiden asennus.
Liikehuoneistoja:
1
Tehdyt remontit:
Asunto-osakeyhtiön suorittamat ja suoritettavat korjaustyöt 2019-2020: Vesikatto Talon itäpuolen korottaminen kerroksella rakennusluvan ja rakennekuvien mukaisesti. Korotusosan vesikatteen uusiminen. Julkisivu-palonsuojamääräyksien vaatimien ikkunoiden uusiminen ja lisääminen arkkitehti-ja rakennekuvien mukaisesti. Palonsuojamääräyksien vaatimien 13 mm Gyproc-tuulensuojalevyjen lisääminen ja ulkoverhouksen uusiminen rakennekuvien mukaisesti. Huoneistojen A3 ja A4 terassien rakentaminen ja huoneistoista terasseille johtavien ovien asentaminen. Huoneistojen A3 ja A5 eteläpuolisten parvekkeiden rakentaminen 3. kerroksessa. Parvekeovien uusiminen. Parvekelasien asentaminen huoneistojen yhteydessä oleville parvekkeille sekä huoneistojen A3 ja A4 terasseille. Ikkunoiden vesipeltien uusiminen sekä syöksytorvien lisääminen. Sähkö-huoneistojen sähkönsyöttökaapeloinnin uusiminen ja sähkönmittauksen jakaminen huoneistokohtaiseksi. Huoneistojen sähköjohdotuksien ja ryhmäkeskusten uusiminen. Tietoliikennekaapeloinnin (CAT) ja antennikaapeloinnin asentaminen kaikkiin huoneistoihin. Mukavuuslattialämmityksen asennus kylpyhuoneisiin, WC-tiloihin ja eteislaatoituksille. Ovipuhelinjärjestelmän asentaminen. LV-työt: Huoneistokohtaisten vesimittareiden asentaminen kaikkiin asuinhuoneistoihin. Käyttövesiputkistojen ja vesikalusteiden uusiminen. Lämmitysverkoston osittainen uusiminen. Lämmityspattereiden uusiminen. Viemäriputkistojen uusiminen talon sisällä pohjaviemäristä lähtien LVI-suunnitelmien mukaisesti. IV-työt: Huoneistokohtaisten, lämmön talteenotolla varustettujen ilmanvaihtokoneiden ja ilmanvaihtokanavien ja päätelaitteiden asentaminen huoneistoihin LVI-suunnitelmien mukaisesti. Radon-imureiden uusiminen ja radon-putkiston uusiminen osittain. Jatkuu kohdassa tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit....
Tulevat remontit:
Jatkuu tehdyt remontit: Yleiset tilat: Varastomonitoimitila V1:n rakentaminen kellarikerrokseen. Kellarikerroksen lämmönjakohuoneen kunnostus, lämmitysmuodon muuttaminen ilma-vesilämpöpumpuksi ja vesivaraajien uusiminen. Huoneistoista porrashuoneeseen johtavien ovien uusiminen, ILOQ-lukkojen asentaminen. Porrashuoneen valojen uusiminen ja liiketunnistimien asentaminen. Porrashuoneen kattojen ja seinien maalaus, lattiapinnoitteen ja portaiden pinnoitteen sekä käsijohteiden uusiminen. Kellarikerroksen siivouskomeron pintojen ja kalusteiden uusiminen. Asuinhuoneistojen irtaimistovarastohäkkien asentaminen kellarikerrokseen. Varasto-monitoimitila V1:n irtaimistovaraston rakentaminen piharakennuksen alempaan kerrokseen. Koko yhtiön ulkoiluvälinevaraston rakentaminen piharakennuksen alempaan kerrokseen, piharakennuksen julkisivun ja ovien maalaus sekä ILOQ-lukituksen asentaminen piharakennuksen ulko-oviin. Koko yhtiö: Sähkönsyöttökaapelin uusiminen. Valokuitu-tietoliikenneyhteyden asentaminen. Ulkovalaistuksen uusiminen. Lämmityspistokkeiden asentaminen kaikille asemapiirrokseen merkityille pysäköintipaikoille. Aitojen huoltomaalaus (toteutetaan 2020 keväällä). Pihojen rakentaminen asemapiirroksen mukaisiksi osittain syksyllä 2019 ja viimeistely keväällä/alkukesällä 2020. Hulevesisäiliön asentaminen.
Energialuokka:
Tontin koko:
754,0 m²
Tontin omistus:
Oma
Kaavoitustiedot:
Tampereen kaupunki

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
  Koulut: Pispalan koulu sekä keskustan koulut. Palvelut: Keskustan palvelut. Päiväkodit: Pispalan päiväkoti.
Liikenneyhteydet:
TKL, pysäkki n. 200 m.

Sijainti ja palvelut

Karttatoimittaja on vaihtunut edellisen sopimuksen päättyessä, tutustu uuteen mobiiliystävälliseen karttaan.

Pispala on Tampereen kaupunginosa noin 2,5 kilometrin päässä keskustasta. Sen naapurikaupunginosia ovat mm. Pyynikki ja Tahmela.


Pispala sijaitsee Suomen korkeimman soraharjun, Pispalanharjun (Pyynikinharju) rinteillä. Alueelle omin...

Lue lisää alueesta Pispala

Muut lisätiedot

Auton säilytys:
Asunnon omsitajalla mahdollisuus ostaa 4 autopaikkaa pihasta. Yhden hinta 10 000 euroa. Paikat ostettava kahden nipuissa, koska 2 paikkaa peräkkäin.
Näkymät:
Kaupungin upeimmat näkymät Näsijärvelle koilliseen.

Ota yhteyttä

Majava Hannu

Majava Hannu

Kiinteistönvälittäjä, LKV
 • Puh: 0500685630

RE/MAX Center | PMJ-Yhtiöt Oy

 • Sammonkatu 22-24 Lh 14, 33540 Tampere
 • Puh: 0451186811
 • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Takaisin hakutuloksiin
Sammio