Sp-Koti Espoo Tapiola CMH | CMH-Koti Oy

Paritalo | Oh-rt + k + 2mh + kph + s + wc

Ruiskaski 1, Latokaski, Espoo

Hinta

275 000 €

Koko

80 m²

Vuosi

1976

YKSITASOINEN HYVÄPOHJAINEN REILUN KOKOINEN KOLMIO LATOKASKESSA Huoneistossa on kaunista avaraa yhtenäistä tilaa oleiluun, ruokailuun ja ruuanlaittoon. Keittiössä on hyvin työskentely- ja säilytystilaa. Keittiön viereen mahtuu isokin ruokailuryhmä kuin myös olohuoneeseen isokokoiset huonekalut. Keittiö-olohuonuoneessa on paljon ikkunapinta-alaa ja luonnonvalo valaisee kauniisti asunnon. Avaran tilan jatkeena on suojaisa aidattu viherpiha, jossa on nurmikko ja tilaa pihalla viihtymiselle. Päämakuuhuoneessa on tilaa kunnolliselle parivuoteelle ja isollekin työpisteelle. Makuuhuoneessa on myös kookkaat ja komeat liukuovikomerot. Säilytystilaa on lisää eteisessä, jossa on liukuovikomeroita kahdessakin kohtaa. Toiseen makuuhuoneeseen saa mahtumaan kaksikin leikki-ikäistä tai siitä voi tehdä toimisto- ja vierashuoneen. Huoneessa on vaatekomerot. Kylpyhuoneessa on useita kaappeja. Lisäksi siellä on suihkunurkkaus ja paikka pesukoneelle. Myös erillisessä wc:ssä on useita kaappeja sanitettitarvikkeiden säilyttämiseen. Taloyhtiö sijaitsee viihtyisällä vehreällä isolla tontilla. Asunnon vieressä on tilava varasto. Tervetuloa tutustumaan tähän sympaattiseen asuntoon rauhallisessa ympäristössä nopeiden yhteyksien päästä palveluista. Mikäli oma asuntosi on vielä myymättä, saat minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13B, 02170 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20085642
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh-rt + k + 2mh + kph + s + wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80 m²
Kokonaispinta-ala
80 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoselitelmä on yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+k. Asuintilojen pinta-alaksi on tässä myynti-ilmoituksessa ilmoitettu 80 m2 yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Asunnon todellinen pinta-ala voi siten olla myynti-ilmoituksessa mainittua pinta-alaa merkittävästi pienempiä tai suurempia. Kohteen pinta-ala ei ole tarkastusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1976
Käyttöönottovuosi
1976
Vapautuminen
Muu ehto: 1-2kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

272 269,79 €

Velkaosuus

2 730,21 €

Velaton hinta

275 000,00 €

286 000,00 €

Neliöhinta

3 437,50 €/m²

Vastike

Hoitovastike

300,00 € / kk

Pääomavastike

77,47 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

377,47 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Varsinaisessa yhtiökokouksessa 23.5.2023 päätettiin valtuuttaa hallitus perimään lisää tai jättää perimättä 1-2 hoitovastiketta tarvittaessa.

Muut maksut

Vesimaksu

16,68 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

23.5.2023 yhtiökokouksen päätöksen mukaan latauspaikain käyttö maksaa 30€/kk ennakkomaksuna ja kulutus tasataan vuosittain mittarilukeman ja ennakkomaksujen mukaisesti. Autotallivastike 55€/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen: Peililiukuovikomerot, seinät maalattu ja lattia parkettia. Tuulikaappi: Siivouskomero, toinen komero, jonka yläosassa tilaa kengille ja alaosassa sijaitsee sulaketaulu, seinät maalattu ja lattia laattaa.
Tietoliikenne
antenni
Kohteen lisätiedot
Yhtiökokous 23.5.2024 päätti toteuttaa sähköautojen lataushankkeen: 5 kpl 11kW:n pikalatauspaikkaa. Hallitukselle myönnettiin tähän liittyvät lainavaltuudet 46 000 euroa, jonka maksimimäärän osuus on 4,60€/osake. Osakkaat voivat maksaa osuutensa Aran päätöksen jälkeen kerralla tai rahoitusvastikkeena, joiden jyvitys tehdään myöhemmin. Taloyhtiön yhtiöjärjestyksessä ei ole kohdistettu varastoja asunnoille, vaikka niitä onkin asuntojen käytössä. Tämän asunnon käytössä on asunnon vieressä sijaitseva varasto. Varastot ovat yhtiön omaisuutta.
Tehdyt remontit
2023 Keittiön välitilan kaakeleiden maalaus kaakelimaalilla
2022 Keittiön lattialämmitys ja laatoitus
2019 Kattovalojen vaihtaminen led-valaisimiin tuulikaapissa, eteisen ja makuuhuoneen käytävillä ja keittiössä, olohuoneen kattovalon vaihtaminen himmennettävään led-valaisimeen, wc.N peilikaapin valojen kunnostaminen ja muuntajien vaihto sekä kylpyhuoneen peilikaapin valojen muuntajan vaihto
2017 Wc:n ja kylpyhuoneen kattojen maalaus sekä saunan paneeleiden ja lauteiden sävytys
2014 Olohuoneen parketin hionta, seinien maalaus, kahden seinän tapetointi ja jääkaapin, liesituulettimen, lieden ja asianpesukoneen vaihto uusiin
2006 Kylpyhuone laatoitettu taloyhtiön valvonnassa
2005 Keittiön ja olohuoneen välinen seinä poistettu
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Kuntotarkastus
Tehty
Asbestikartoitus
  • 1.1.2016 uudistunut asbestilainsäädäntö edellyttää, että ennen 1994 valmistuneissa rakennuksissa purettavan materiaalin asbestipitoisuus tulee etukäteen selvittää. Jos kartoituksessa löytyy asbestia, tulee lain velvoitteet remonttityössä ottaa huomioon.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä painovoimainen
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Keittiö: Jääkaappi-pakastin, uuni keraamisella liedellä, astianpesukone, liesituuletin, puutasot, välitila kaakelia, seinät maalattu ja lattia laattaa. Lattialämmitys.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kph: Peilikaappi, käsienpesuallas, allaskaappi ja -komerot, suihkuseinä, suihkuverhotanko, suihku, pyyheliinatanko, pesukoneliitäntä, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
WC: Lavuaari, lavuaariallas ja -komerot, wc-istuin, bidee-suihku, seinät kaakelia ja lattia laattaa.
Saunan kuvaus
Löylyhuone: Sähkökiuas, seinät paneelia ja lattia laattaa. Ikkuna.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone: Seinät maalattu, yksiseinä tapetoitu, ja lattia parkettia. Käynti suojaiselle aidatulle pihalle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuone 1: Isot liukuovikomerot, säleverhot, seinät maalattu, yksi seinä tapettia ja lattia muovimattoa. Makuuhuone 2: Vaatekomerot, säleverhot, seinät maalattu ja lattia muovimattoa.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneiston käytössä on varasto, joka on eristetty ja sitä on mahdollista ptiää puolilämpimänä tilaan tuotavalla erillisellä lämpöpatterilla.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
varttikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
A-Isännöinti Oy Pihatörmä 1A 02240 Espoo Puh. 09 8676 000 a.isannointi(at)kolumbus.fi Isännöitsijä Sari Koskinen Puh. 044 0463 480 sari.koskinen(at)a-isannointi.fi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön välittömään hallintaan jää talousrakennus, joka käsittää lämömnjakohuoneen, varaston, tekniset tilat ja välikön.
Tehdyt remontit
2023 Märkätilojen kosteusmittaukset, sähköautojen latauskartoitus ja sähköautojen lataushanke
2022 Vesikattojen kuntotarkastus ja huoltokorjaukset
2021 Vesivahinkokorjaukset (as 3)
2019-2020 Salaojaremontti as 19-20
2019 Julkisivukorjaukset ja kaukolämpölaitteiston uusiminen ja verkoston säätö
2018 Pintavesien poisohjaus as 21-25 edessä
2017 Asuntojen 8 ja 13 vesivahinkokorjaukset ja huonokuntoisten puiden kaatoa
2016 Kaukolämpölaitteiston säätimen uusiminen
2014 Asuntojen 1-10 edessä olevan piha-alueen pintavesiohjaus
2013 Vesikattojen puhdistus, maalaus ja kattoturvatuotteet
2012 Välikattojen huoltokorjaus, siäänkäyntiportaiden runkojen hankinta
2008 Seitsemän märkätilan peruskorjaus
2007 17 märkätilan peruskorjaus
2002 Julkisivujen ja ikkunoiden korjauksia ja maalausta
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys tulevan viiden vuoden korjaustarpeista
2026 Vesikattojen kuntotarkastus ja huoltokorjaukset
2025 Jätevesiviemäreiden vaakarunkoputkien huuhtelu ja kuvaus
2025 Putkiston kuntotutkimus
2024 Märkätilojen huoltokorjaukset
Lisäksi Vesikattojen saneeraus
Energialuokka
D (2018), Energiatodistus laadittu 22.3.2023
Tontin koko
8 500 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki puh. 09 81621
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Kaskikumpu

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Alueella tai alueen läheisyydessä useita kouluja. Nopea ajoyhteys Omnian koulutuskeskukseen.
Palvelut: Useita ruokakauppoja läheialueilla, kuten paikallinen K-Market Latokaskessa sekä Malminmäen suositut K-Supermarket ja S-Market. Kauppakeskukset Liila, Iso Omena ja Lippulaiva ajoetäisyydellä. Lisäksi Lommilan kauppakeskittymä ajoetäisyydellä. Lähimmät kirjastot sijaitsevat Nöykkiössä, Entressessä ja Lippulaivassa. Terveysasemia on muun muassa Kivenlahdessa ja Samariassa. Alueella on upeat ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden. Keskuspuiston valaistut ulkoilu- ja hiihtoreitit lähellä. Latokaskessa lisäksi iso ja vehreä asukaspuisto, jossa aktiivista toimintaa perheille.
Päiväkodit: Alueella tai alueen läheisyydessä useita päiväkoteja.
Liikenneyhteydet
Nopea ajoyhteys Länsiväylälle. Hyvät ja tiheät liikenneyhteydet Helsinkiin ja lähimmille metroasemille (Kivenlahti, Espoonlahti ja Matinkylä) sekä Espoon keskukseen juna-asemalle. Läheisyydessä useita bussipysäkki, joista lähin on vain parin sadan metrin päässä. Erinomaiset pyörätieverkostot.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Isännöitsijän mukaan taloyhtiössä on 25 autopaikkaa. Osa on sähkötolpallisia ja osa ilman tolppaa. Taloyhtiön parkkipaikalle on juuri toteutettu 5 kpl pikalautauspaikkaa sähköautoille.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Latokaski, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ollila Leena

Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI

Sp-Koti Espoo Tapiola CMH | CMH-Koti Oy

Sp-Koti Espoo Tapiola CMH | CMH-Koti Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.