ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Omakotitalo | 4-5h, k, kph, s, wc, vh, kellarikerros

Hirsipolku 6, Laaksolahti, Espoo

Hinta

539 000 €

Koko

134 / 176 m²

Vuosi

1962

Monien mahdollisuuksien kiinteistökokonaisuus 2176 m² tontilla Laaksolahden arvostetun pientaloalueen sydämessä! Kiinteistöllä sijaitsee 1960-luvulla rakennettu täystiilitalo, joka on kuntotarkastettu 6/2023. Tilavassa asuinkerroksessa on iso valoisa olohuone, joka yhdistyy ruokailutilan kautta keittiöön. Talossa on kolme reilun kokoista makuuhuonetta ja neljännen pystyy halutessaan tekemään osasta olohuonetta. Tästä kerroksesta löytyy lisäksi mm. erillinen wc sekä kylpyhuone, jonka yhteydessä on puulämmitteinen sauna. Kellarikerroksessa on autotalli sekä runsaasti lisätilaa, joka myydään paljaaksi purettuna seuraavan omistajan omien tarpeidensa mukaan muokattavaksi. Talo on siisti kuntoinen, mutta sen pinnat sekä tekniset rakenteet ovat iäkkäät ja vaativat ostajalta remontointia. Isolla vehreällä kiinteistöllä on kokonaisuudessaan noin 435 m² rakennusoikeutta ja oikeus yhteensä kolmeen pientaloasuntoon. Käytännöllisen muotoisen tontin yläosassa sijaitsee edellä mainittu tiilitalo jättäen kaksi loistavaa rakennuspaikkaa tontin alaosaan, joko omakotitaloille tai vaikka paritalolle. Tontin alaosassa sijaitsee purkukuntoinen rintamamiestalo sekä vaja. Laaksolahden alue on rauhaisaa ja läheltä löytyy niin monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet kuin useita päiväkoteja ja kouluja.. Alueella on hyvät palvelut ja toimivat yhteydet pääkaupunkiseudulle. TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Mira Järvinen, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV 040 8350271 / mira.jarvinen@roof.fi OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN? I can provide services also in English Jag kan betjäna också på svenska. Onko oma asuntosi myymättä? Kauttani saat maksuttoman arvion asunnostasi sekä tarjouksen myyntityöstä. Soita 040-835 0271! Get a ROOF! www.mirajärvinenlkv.fi www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20090800
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5h, k, kph, s, wc, vh, kellarikerros
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
134 m²
Muiden tilojen pinta-ala
42 m²
Kokonaispinta-ala
176 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennusluvan mukainen huoneistoala on 134 m². Rakennuslupapiirroksen mukainen rakennusala on 176 m² ja asuinala 129 m² + pesuhuone 7,3 m² + sauna 4,9 m². Rakennus- ja huoneistorekisteriotteenmukainen kerrosala on 176 m². Edellä mainitut pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Asuinrakennuksen todellinen asuinpinta-ala voi siis olla esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Ainoa tapa varmistua todellisista pinta-aloista on teettää pinta-alojen tarkistusmittaus. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1962
Käyttöönottovuosi
1962
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

539 000,00 €

Velaton hinta

539 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 1691.88 €/v (2023)
Tiilitalo on ollut asumattomana viimeiset pari vuotta, eikä kulutusperusteisista kustannuksista ole näin ollen saatavilla tietoa. Tiilitalossa on tänä aikana ollut peruslämpö päällä, mutta peruslämmön öljynkulutuksesta ei ole saatavilla tietoa. Sähkö-, vesi-, jätevesi- ja puhtaanapitokulut kulutuksen mukaan. Kulutusperusteiset kustannukset voivat vaihdella merkittävästikin riippuen mm. sopimuksista, kulutustottumuksista ja henkilömääristä. Kiinteistöveron määrä voi muuttua mahdollisen uudisrakentamisen tai vanhojen rakennusten purun myötä. Uusi kiinteistövero määräytyy uudisrakennuksen valmistuttua. Uuteen veroon vaikuttavat mm. tontin pinta-ala sekä asuinrakennus. Varainsiirtovero 4% (ei koske ensiasunnon ostajia)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Kelarissa autotalli, pannuhuone, huone, kaksi varastohuonetta sekä puuvarasto.
Tietoliikenne
antenni
Tehdyt remontit
2023: Kellarista purettu pintarakenteet kokonaisuudessaan HSY:n viemäristön tulvinnan aiheuttaman vahingon korjausten yhteydessä.
2016: Viemäriputket sukitettu.
Asunnon kunto
Välttävä
Lisätietoja kunnosta
Kuntotarkastuksen 21.6.23 yhteenveto: Tarkastuksen kohteena oli vuonna 1962 rakennettu yksikerroksinen ja osa kellarillinen "täystiili" omakotitalo. Rakennus on perustettu kalliolle betoniperustuksella. Perusmuuri on betonirakenteinen. Alapohjana on kellarissa maanvastainen betonilaatta ja osin alapohjana on betonirakenteinen alapohja ja alapuolella laaja ja osin melko korkea tuuletustila. Ulkoseinät ovat asuin tasolla tiilirakenteisia, julkisivuilta tiiliverhoiltuja ja osin puu/minerit-levyverhoiltuja. Kellarin ja ensimmäisen kerroksen välinen välipohja on kiviainesrakenteinen. kattomuotona on harjakatto ja katteena kuitusementtiaaltokate. Yläpohja on puurakenteinen. Lämmönlähteenä on öljylämmityskattila, lämmönjako tapahtuu vesikiertoisilla pattereilla. Ilmanvaihto on painovoimainen. Rakennus on liitetty kunnallistekniikkaan. Rakennukseen tiedossa olevat ja suoritetut korjaus ja huoltotoimenpiteet on lueteltu liitteenä olevassa alkuhaastattelulomakkeessa. Kellari oli tarkastushetkellä kosteusvahingon johdosta kuivatuksen alla ja purku- sekä korjaustyöt kellaritiloissa jatkuvat. Merkittävimmät korjaus-, kunnostus- ja huoltotoimenpiteet kohdistuvat ikääntymisestä johtuen perusmuurin ulkopuolisen kosteudenhallinnan parantamiseen ja alapohjan ryömintätilalle suositeltuihin toimenpiteisiin. Vesikate on suositeltavaa uusia ensitilassa uusien vuotojen välttämiseksi. Pesu-ja saunatilat ovat teknisen käyttöikänsä lopussa ja niiden uusimiseen tulee varautua. Ikääntymisestä johtuen tulee varautua remonteissa lvis-järjestelmien uusimattomien osien uusimistarpeeseen. Oleellisimpia puutteita, korjauksia, huoltotoimia, toimenpidesuosituksia tai muita havaintoja on kirjattu raportin sivulle 3, kohtaan oleellisimmat havainnot. Tarkastuksessa todettiin oleellisimmat havainnot osion lisäksi muutamia muita huomioita tai toimenpidesuosituksia, jotka on raporttiin kirjattu. Rakenteiden sisällä piilevien vaurioiden mahdollisuutta ei voida täysin poissulkea vanhassa rakennuksessa
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
  • Kiinteistön omistaja ei ole hankkinut kohteesta lain edellyttämää energiatodistusta. ARA voi viranomaisena kehottaa kiinteistön omistajaa hankkimaan energiatodistuksen määräaikana tai lopulta uhkasakon uhalla määrätä kiinteistön omistajan teettämään todistuksen. Viranomainen voi myös teettää puuttuvan energiatodistuksen, jolloin kustannukset peritään kiinteistön omistajalta. Energiatodistus on lakisääteinen asiakirja, joka tulee olla myytävässä kiinteistössä.
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Rakennus on loppukatselmuksessa hyväksytty ennen vuotta 1994, eikä asbestikartoitusta ole tehty. Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaustöiden osalta otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015. Purkutyötä ei saa aloittaa ennen asbestikartoitusta. Kaupan kohteena olevassa huoneistossa ei ole teetetty asbestikartoitusta. Ostaja on tietoinen, että jos hän aikoo tehdä tai teettää huoneistoremontin, hänen tulee tietyissä tapauksissa teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin. Asbestikartoitusvelvollisuus ei koske huoneistossa tehtäviä vähäisiä töitä, kuten reikien poraamista seiniin tai kattoon. Kohteessa ei ole tehty radonmittausta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Öljylämmitys
Lämmön jakojärjestelmä alkuperäinen
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kaivo, kunnan vesijohto
Viemäri
Kiinteistö on liitetty kunnalliseen viemäriverkkoon. Kiinteistöllä sijaitsee sen lisäksi vanha saostuskaivo.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymät.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Keittiön kodinkoneet vaativat uusinnan.
Lattiamateriaalit: muu
Seinämateriaalit: maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: suihku
Pyyhepatteri.
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: peilikaappi
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Puukiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: muovi
Seinämateriaalit: muu, tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: muovi
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kellarissa sijaitsevat varastointitilat.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kuitusementtiaaltokate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-413-5-313
Tontin pinta-ala
2 176 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tilan kokonaisala on kiinteistörekisteriotteen mukaan 2 274 m² ja Espoon kaupungin tonttijaon mukaan kiinteistön pinta-ala on 2176 m². Koska kyseessä on tila muotoinen kiinteistö asemakaava alueella, voi kiinteistön pinta-ala muuttua, jos kaupunki vaatii tonttimuotoon siirtymistä. Tonttia muodostettaessa pinta-ala ja rakennusoikeus tarkentuu. Mahdollisista tontinmuodostus kuluista vastaa ostaja.
Rakennusoikeuden pinta-ala
454.8 m²
Tontin nimi
K.28 T.18
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Rasitteet, käyttöoikeudet ja käyttörajoitukset: 1) Tieoikeus Oikeutettu: 49-413-5-313 K.28 T.18 Rasitetut: 49-413-5-495 (X) DALSVIK 2) Venevalkama Oikeutettu: 49-413-5-313 K.28 T.18 Rasitetut: 49-413-5-495 (X) DALSVIK 3) Venevalkama (049-1998-K322) Rekisteröintipvm: 28.9.2016 Voimaantulopvm: 10.5.1946 Oikeutetut: 49-413-5-313 K.28 T.18, sekä useita muita kiinteistöjä) Rasitetut: 49-413-5-944 DALSVIK Rajaukset: Pitkäjärven uimaranta ja uimarannan puisto Osuudet yhteisiin alueisiin ja erityisiin etuuksiin: 1) Yhteinen vesialue 49-413-876-1 VESIALUE Rekisteröintipvm: 23.11.1983 Osuuden suuruus: 0,010880 / 100,000000
Kaavoitustiedot
AO= Erillispinetalojen korttelialue.
II = Rakennuksen enimmäiskerrosmäärä on kaksi.
1 § = Pääasiallisesti maanpäälisiä kellarikerroksia ei saa rakentaa kaksikerroksisiin asuinrakennuksiin.
2 §= Autopaikkoja on rakennettava vähintään seuraavasti: AO 2 autopaikkaa/asunto.
3 § = Tontille saa rakentaa enintään yhden asunnon kutakin tontin alkavaa 900 m² kohti.
4 § = Minimitonttikoko on 700 m².

Lisätietoja Espoon kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Kiinteistöllä sijaitsee lisäksi ennen 1950-lukua rakennettu rintamamiestyylinen talo, jonka pinta-ala ei ole tiedossa. Rakennuksen iästä johtuen rakennuslupa-asiakirjoja tai rakennuslupapiirroksia ei ole ollut saatavilla, eikä niiden sisällöstä ole tietoa. Rakennus myydään purkukuntoisena ja korjauskelvottomana. Rakennus on ollut tyhjillään, eikä sovellu asuinkäyttöön. Rakennukselle ei ole laskettu rahallista arvoa. Kiinteistöllä sijaitsee lisäksi pihavaja, jolle on myönnetty rakennuslupa 1975. Rakennuksen pohjapinta-ala on rakennusluvan mukaan 28 m² Rakennus myydään purkukuntoisena ja korjauskelvottomana. Rakennukselle ei ole laskettu rahallista arvoa. Ostaja ottaa vastattavakseen näiden rakennusten mahdollisen purun sekä irtaimiston hävittämisen ja niistä aiheutuvat kustannukset.
asuinrakennus, vaja

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Laaksolahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Järvinen Mira

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.