Kiinteistönvälitys Mauri Ahvalo Oy LKV
Kiinteistönvälitys Mauri Ahvalo Oy LKV

Omakotitontti

Haukantie 6, Linnunlahti, Joensuu

Hinta

55 000 €

Koko

1 215

Etsitkö täydellistä paikkaa rakentaa unelmiesi koti? Tarjoamme nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia vuokraoikeus arvostetulta tontilta Linnunlahdessa, Joensuussa. Tämä ihanteellinen tontti sijaitsee rauhallisella alueella, joka tarjoaa upeita näkymiä ympäröivään luontoon. Linnunlahden alue tunnetaan viihtyisyydestään ja monipuolisista ulkoilumahdollisuuksistaan, ja se sijaitsee silti vain lyhyen matkan päässä kaupungin keskustasta ja sen palveluista. Tontti tarjoaa runsaasti tilaa toteuttaa omat visionne kodista. Tontilla sijaitsee purkukuntoinen rakennus, jonka purkukustannuksista vastaa ostaja. Lisäksi alueella on hyvät liikenneyhteydet ja läheisyys kaupungin palveluihin tekee siitä erinomaisen valinnan niin perheille kuin aktiiviselle kaupunkilaiselämää arvostaville. Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta rakentaa unelmiesi koti Linnunlahdessa. Ota yhteyttä ja varmista paikkasi tulevaisuuden kodin rakentajana!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20091652
Sijainti
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

55 000,00 €

Velaton hinta

55 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 116.20€

Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
167-17-1712-10-L1
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 215 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Joensuun kaupunginvaltuuston hyväksymän maapoliittisen ohjelman (KV 23.4.2018 § 54) mukaisesti uusittaessa maanvuokrasopimusta vuokra-ajan harkinnassa huomioidaan maankäytön muuttuminen ja muutostarpeet, vuokrasopimuksen ehtojen ja asemakaavan mukaisen käyttötarkoituksen täyttyminen, sekä rakennusten rakennusvuodet ja kunto. Omakotitonttien maanvuokrasopimuksia uusittaessa sopimusten pituudet vaihtelevat välillä 0-30 vuotta. Tapauskohtaisesti katsotaan kuinka pitkä jatkosopimus kullekin tontille voidaan tehdä. Jatkosopimuksen pituus tulee harkittavaksi vuokrasopimuksen päätymisvuonna, eli vuoden 2026 aikana. Vuokran kehitys olisi tällä hetkellä arvioituna arviolta seuraavanlainen siinä tapauksessa, että sillä sijaitsee alkuperäisen maanvuokrasopimuksen nojalla rakennettu alkuperäinen asuinrakennus (hinnat vuoden 2024 hintatasossa): Vuodet 2028-2032: 2358 € Vuodet 2033-2034: 2767 € Vuodet 2035-2036: 2971 € Vuodesta 2037 alkaen: 3176 € Mikäli vuokratontilla oleva rakennus haluttaisiin purkaa, niin vuokralaisen tulee hakea Joensuun kaupungin maaomaisuudelta purkulupa. Näin purkuhanketta päästään tarkastelemaan maanvuokrasopimuksen ehtojen näkökulmasta. Mikäli kaupunki vuokranantajana suhtautuu myönteisesti vuokratulla tontilla olevan rakennuksen purkamiseen ja tontti vuokrataan aiemmalle vuokralaiselle sen sijaan että tontti palautuu kaupungille uudelleen luovutettavaksi, niin ehtona purkamiselle on, että tontista tehdään uusi, uudistonttiin vertautuva maanvuokrasopimus. Tällöin noudatetaan kyseisen alueen vuokrahinnoittelua. Käytännössä se tarkoittaisi sitä, että vuokra olisi heti rakennuksen purkamisen yhteydessä tehtävän uuden maanvuokrasopimuksen alusta 3176 €/vuosi (hinta vuoden 2024 tasossa). Vuoden 2024 hintatasossa myyntihinta 108 574 euroa.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Asemakaavan mukaisesti rakennusoikeus 200+40, jossa ensimmäinen luku ilmoittaa tontille sallitun asuinrakennuksen kerrosalan enimmäismäärän ja toinen luku erillisen talousrakennuksen kerrosalan enimmäismäärän neliömetreinä.
Kaavoitustiedot
Joensuun kaupunki, kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Joensuun kaupunki
Vuokrasopimus päättyy
31.12.2027
Tontin vuokra
1 425,45 € / vuosi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Joensuu

Asuinalueena Linnunlahti, Joensuu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hartikainen Jani

Myyntineuvottelija

Kiinteistönvälitys Mauri Ahvalo Oy LKV

Kiinteistönvälitys Mauri Ahvalo Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.