Kerrostalo | 2h + kt loft

Pohjoinen Hesperiankatu 35 C 88, Taka-Töölö, Helsinki

Hinta

460 000 €

Koko

37 m²

Vuosi

2024

Upea, korkea loft-asunto, jossa valtava, kaksi kerrosta korkea ikkuna. Näitä ei kantakaupungissa ole monta. Kaksi omaa asuntopihaa, rivitalomaista asumista, ihana indoor-outdoor-flow. Ovet asuntopihalle myös lasia. Uusi upea maamerkki valmistuu Helsingin Töölöön alkusyksystä 2024. Kansainvälinen huippuarkkitehti Steven Holl jättää jälkensä myös Suomalaiseen asumiseen, kun Meander valmistuu alku syksystä 2024. Toista samanlaista korkealaatuista huippuarkkitehtuurin helmeä tuskin tullaan ihan lähivuosina Suomessa näkemään. -Ole osa upeaa asumisen historiaa -muuta Meanderiin! Newil&Bau rakennuttaa upean asuntokohteen, jossa jokainen asunto on uniikki. Yhtiössä: - Ei yhtiölainaa - Ei tonttivuokraa - Maalämpö ja -viileä - Upeat sisääntuloaulat - 12-paikkainen elokuvateatteri - Viinitupa - Ulkoterassilla varustettu saunaosasto - Juhla- ja etätyöskentelytila - Joogatila - Viherkatto ja aurinkopaneelit - Hissiyhteys parkkihalliin - Yhteiskäyttöauto ja -pyörät sekä pyöränhuoltopiste Uniikit kodit: - vaikuttavat loftit viiden metrin huonekorkeudella ja omalla asuntopihalla - kompaktit huoneistot - kaupunkiasunto kuin laadukas koru. - myydään siirtosopimuksella. Yhteydenotot Mikko Ranta LKV, Partner 040 547 8937 mikko.ranta@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20100636
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt loft
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
37 m²
Kokonaispinta-ala
37 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/8
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2024
Käyttöönottovuosi
2024
Vapautuminen
Muu ehto: uudiskohde
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

460 000,00 €

Velaton hinta

460 000,00 €

Neliöhinta

12 432,43 €/m²

Vastike

Hoitovastike

132,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

132,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Yhtiö valmistuu 8-10/2024.
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu
Keittiön kuvaus
Keittiön yleisilme White, Tason väri Ruskea.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varusteet: kuivausrumpu, lattialämmitys, peilikaappi, pesukone, suihku, wc
Kylpyhuoneen ilme: White Siemens pesutorni asennettuna.
Olohuoneen kuvaus
Ilmavat portaat, joissa tunnelmallinen epäsuora valaistus. Toisessa kerroksessa täyskorkea, tilava makuutila, josta näkymät valta päätyikkunan läpi pihalle sekä toiseen suuntaan, koilliseen oman ikkunan kautta.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyypin kuvaus
meander
Kattomateriaalin kuvaus
Viherkatto
Taloyhtiön nimi
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Newil&Bau -talossa on aina: Upea, näyttävä sisääntuloaula jonka yksityiskohdat on suunniteltu toivottamaan Sinut tervetulleeksi kotiin joka päivä. Erillisessä arkieteisessä voit suihkuttaa puhtaiksi vaikka lasten saappaat tai koiran turkin ja säilyttää lastenvaunuja sekä polkupyöriä. Newil&Bau-talosta löytyy aina myös pyöränhuoltopiste sekä harrastusvälinepaketti. Jokaiselle perheasunnolle on varattu normaalia suurempi varasto. Asukkaana yhteiskäytössäsi on lisäksi yhteiskäyttöpyörä hieman pidempiä retkiä varten. Autohallista voit hakea yhtiön yhteiskäyttöauton käyttöösi vaikka ostosreissua varten. Autopaikalle on mahdollista ostaa sähköauton latauspiste 2480 euron hintaan. Meanderissa yksityiskohtaisesti suunniteltuja sisääntuloauloja on kolme. A-portaan yhteistilassa Meanderin asukkaat voivat järjestää juhlia ja erilaisia tilaisuuksia. A-portaassa sijaitsee myös saunaosasto terasseineen ja porealtaineen. Lisäksi asukkaita palvelevat etätyöskentelytila sekä joogasali. Ensimmäisestä kerroksesta löytyy myös N&B-taloista tuttu arkieteinen kurasuihkulla ja pyöränhuoltopisteellä sekä yhteiskäyttöpolkupyörät ja säilytyspisteet ruokatilauksille. Toiminnot ulottuvat maan alle, jonne louhitaan 68-paikkainen, sähkölatausvalmiuksilla varustettu autohalli yhteiskäyttöautoineen. Maan alla sijaitsevat myös taloyhtiön oma elokuvateatteri sekä viinikellari .
Energialuokka
A (2018)
Tontin koko
6 578 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Töölön Meander

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autohallissa on yhteensä 66 autopaikkaa, joista 65 autopaikkaa myydään osakkeina, jonka lisäksi yksi autopaikka on osoitettu yhteiskäyttöautolle. Autohalli on oma yhtiönsä nimeltään K Oy Meander Pysäköinti. Autohalli on lämmittämätön ja kaikki autohallipaikat varustetaan lämmitystolpin. Kaikille yhtiön 66 autopaikalle tuodaan valmius varustaa paikka sähköauton puolihitaalle lataukselle. Latauspaikkojen sähkönkulutukselle asennetaan autopaikkakohtainen mittaus ja lataussähköstä vastaa osakas itse. Yhtiön porrashuoneesta on hissillinen sisäyhteys autohalliin.
Upea autohalli, jossa 68 autopaikkaa, joista yksi on varattu asukkaiden yhteiselle yhteiskäyttöautolle. Normaali autohallipaikka 75 500 €. Sähkölatausasema 2 480 €.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Töölö, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ranta Mikko

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Helsinki, Töölö

Bo LKV Helsinki, Töölö

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.