Kerrostalo | 2h + k + rt + et.aula + kph + parv.

Raisiontie 9, Ruskeasuo, Helsinki

Hinta

347 000 €

Koko

61 m²

Vuosi

1949

Omalla tontilla sijaitseva ylimmän kerroksen läpitalon kulmahuoneisto! Tutustu myös myytävästä kohteesta toteutettuun laadukkaaseen videoon. Kodin upeasti valoa tulviva olohuone- ruokailuhuone on hyväpohjainen ja helposti kalustettavissa ehjän seinäpintansa ansiosta. Alkuperäisissä vuoden 1949 pohjapiirroksissa ollut ruokailuhuone on ajan saatossa avattu yhtenäiseksi olohuoneen kanssa ja siksi avaraan tilaan sopii helposti myös ruokailuryhmä. Olohuoneesta on käynti suojaisalle parvekkeelle, josta on vehreät näkymät. Parvekkeen voi tarvittaessa kattaa markiisilla. Valkoisin kaapistoin ja kivitasoin sekä helppohoitoisella laattalattialla varustetussa avokeittiössä oleva suuri ikkuna tuo hyvin luonnonvaloa tilaan. Reilunkokoinen makuuhuone sijaitsee omassa rauhassaan asunnon toisessa päädyssä. Huone on kalustettavissa monella tapaa ja tarvittaessa huoneeseen mahtuu helposti myös työpiste, vaikka ikkunan äärelle. Vaaleasävyisessä vuonna 2007 uusitussa kylpyhuoneessa on alkuperäinen amme, joka on tyylikkäästi integroitu osaksi kylpyhuoneen yhtenäistä vuonna 2007 remontoitua kokonaisuutta. Luonnonvaloa kompaktiin tilaan tuo kaunis sisäikkuna. Huoneistolla on selkeä eteisaula, jossa on hyvin säilytystilaa useiden kaapistojen ansiosta. Lisää säilytystilaa huoneistolle löytyy yhtiön tiloissa olevan lämpimän alakerran varastokomeron sekä ylimmässä ullakkokerroksessa olevan verkkovaraston ansiosta. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja sen sijainti on ihanteellisen rauhallinen mäen päällä, keskuspuiston äärellä, mutta kävelyetäisyydellä kattavista julkisista liikenneyhteyksistä sekä palveluista. Keskuspuiston läpi pääsee kävellen helposti kauppakeskus Triplaan. Auto ei tässä yhtiössä ole välttämätön. Esittelyvaraukset ja lisätiedustelut: pipsa@pipsahonkasalo.fi tai 040 552 8832. Tutustu vuosien saatossa saamiini suosituksiin ja asiakaspalautteisiin: www.pipsahonkasalo.fi Vastuullinen, tehokas & luotettava asiantuntija kumppaniksesi asuntosi myyntiin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20121272
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + rt + et.aula + kph + parv.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
61 m²
Kokonaispinta-ala
61 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/3
Rakennusvuosi
1949
Käyttöönottovuosi
1949
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

320 078,34 €

Velkaosuus

26 921,66 €

Velaton hinta

347 000,00 €

Neliöhinta

5 688,52 €/m²

Vastike

Hoitovastike

347,70 € / kk

Pääomavastike

225,70 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

573,40 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

30,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Pesutupa 5,00 €/kk, saunamaksu 20,00 €/kk.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Huoneistolla on selkeä eteisaula, jossa on hyvin säilytystilaa useiden kaapistojen ansiosta.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Parvekkeen ulkovalaisin sekä mh/oh -välinen paljeovi.
Tehdyt remontit
KPH remontoitu yhtiön toimesta osittain v. 2007. Osakkaan toimesta tilaan on v. 2007 lisäksi uusittu suihkusekoitin, wc-istuin, allas, allashana sekä laatoitusten osalta yhtiön perustasoa paremmat laatat.
Parvekkeen ulkovalaisin v. 2020.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Kuntotarkastus
Tehty
Kosteustarkastus
Tehty
Asbestikartoitus
  • Yhtiö on valmistunut ennen vuotta 1994 ja kaikissa asbestilainsäädännön piiriin kuuluvissa muutostöissä tulee noudattaa asbestilainsäädäntöä. Ko. myytävässä huoneistossa on teetetty asbestikartoitus keittiön osalta, kartoituksen tuloksena asbestia ei löydetty.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Kivi
Keittiön kuvaus
Valkoisin kaapistoin ja kivitasoin sekä helppohoitoisella laattalattialla varustettu avokeittiö, jossa ikkuna tuo hyvin päivänvaloa tilaan. Varustus: Jääkaappi/pakastin -yhdistelmä, keraaminen liesi, uuni, , liesituuletin, paikka astianpesukoneelle.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli, maali
Lattiamateriaali: laatta
Vaaleasävyinen laatoitettu kph, jossa myös amme! Tila on täysin uusittu v. 2007, paitsi amme, mutta amme on kauniisti integroitu laatoin v. 2007 kph-kokonaisuuteen. Luonnonvaloa kompaktiin tilaan tuo kaunis sisäikkuna. Varustus: Amme, suihku, wc-istuin, seinäpeili, allas, pyyhekuivauspatteri, lattialämmitys (sähkötoiminen), lattiakaivo.
Olohuoneen kuvaus
Upeasti valoa tulviva olohuone- ruokailuhuoneyhdistelmä on hyväpohjainen ja helposti kalustettavissa ehjän seinäpintansa ansiosta. Alkuperäisissä pohjapiirroksissa ollut vuoden 1949 ruokailuhuone on ajan saatossa avattu yhtenäiseksi olohuoneen kanssa ja siksi yhtenäiseen tilaan sopii helposti myös suurempikin ruokailuryhmä ja tilaa jää hyvin myös muulle kalustamiselle. Olohuoneesta on käynti parvekkeelle, josta on vehreät näkymät. Parvekkeen voi tarvittaessa kattaa markiisilla.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Tilava makuuhuone sijaitsee omassa rauhassaan asunnon toisessa päädyssä. Tila on kalustettavissa monella tapaa ja tarvittaessa huoneeseen mahtuu hyvin myös työpiste esim. ikkunan äärelle.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Aureka Oy, Fredrik Holmström, PL 9, 00941 Helsinki, 040 565 8657.
Huolto
Kiinteistöpalvelu Norppa.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Urheiluvälinevarasto, Talopesula/itsepalvelupesula, Kellarikomero, Mankeli, Vinttikomero
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtiöjärjestyksen 18 § Lyhytaikaisen majoitustoiminnan kieltäminen: Osakkeenomistajalla ei ole oikeutta käyttää huoneistoa eikä luovuttaa huoneistoa käytettäväksi huoneistohotellitarkoitukseen, majoitusliiketoimintaan tai siihen rinnastettavaan käyttöön, kuten useisiin peräkkäisiin lyhytaikaisiin vuokrasuhteisiin.
Muuta: Yhtiöllä on kellarikerroksessa 1 kpl 100 m2 vuokrattavaa tilaa, josta on vuonna 2022 saatu vuokratuottoina yhtiölle 10 871,40 euroa.
Kuntotutkimukset: Kiinteistön kuntoarvio Sweco v. 2017
Kuntotutkimus tehty: 2017
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 4

Tehdyt remontit
Optimi-etuikkunat 1982, tiilikatteen uusiminen 1987, kaukolämpölaitteisto 1998, linjasaneeraus 1996, antenniverkko uusittu Tähti 800-verkoksi 2006, patteriventtiilit vaihdettu termostaattiventtiileiksi 2006, huoneistoparvekkeiden kunnostus 2007, pihan kunnostus 2012, huoneistojen A15 ja A9 vesivahingon korjaustyöt 2013, märkätilojen kosteusmittaus 2013, ullakolla ja asunnoissa A13 tapahtuneen kosteusvahingon korjaus (ullakon ikkunan vuoto) 2013, kosteiden tilojen kosteusmittaus 2013, pesutupaan uusi pesukone Talpet 2015, Iloq-lukitus ohjelmointiyksikkö ja lukot pesutupa, sauna ja autotalli 2016, väliseinä pesutupaan/taloyhtiön arkistotilaan 2016, Dir-Air korvausilmaventtiili koeasennus as.13 2016, viemäreiden huoltoluukut ullakolle 2016, viemäreiden painehuuhtelu, pistokoeluonteinen kuvaus. Viemärikuvausten asiantuntijaraportti Sweco;ei paljastanut ongelmia 2016, asukaskysely Sweco 2016, puiden kaato piha-alueelta 2016, A14 lämmitysputkivuodon korjaus ja A17 markiisin myrskyvahingon korjaus 2016, piha-alueen valaistus ja varaus autopaikkojen lämpötolpille (putki vetonarulla) 2017, kiinteistön kuntoarvio, Sweco (asukaskysely, kiinteistökierros, ml. asunnot, LVI- ja sähköjärjestelmien kuntoarviot sekä kosteusmittaukset) 2017, kuntoarvioissa suositettuja korjauksia mm.ilmanvaihto asunnoissa, sähkökorjauksia, pihan asfaltointi sekä lämmönvaihtimen uusiminen, Sweco kuntoarvio 2017, ilmanvaihtokanavien nuohous (OD-Säätöasentajat Oy) 2018, sähköjärjestelmien ja porrashuonesaneerauksen suunnittelu (Teknoplan Oy) 2018-2019, sähköjärjestelmien ja porrashuonesaneerauksen toteutus (Rakennus Nordman Oy), valvonta (Teknoplan Oy), Katon kuntotarkastus (Kiinteistötakuu Oy), kattoturvatuotteiden uusinta (Kattotutka Oy) 2020, puiden kaatoa ja pihan huoltotöitä 2021, ulko-oven entisöinti (Puusepäntyö Pehkonen Oy) 2022.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023 - 2033:
Julkisivun uusiminen 2033
Ikkunoiden uusiminen 2033
Kellaritilojen lattioiden kunnostus 2024
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
1 933 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava, Helsingin kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Raisiontie 9

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: mm. Pikku-huopalahden ala-aste.
Palvelut: Kävelyetäisyydellä mm. lähin ruokakauppa Alepa, lisäksi muita palveluja lähistöllä. Keskuspuiston läpi kävellen Triplaan, jossa kattavat ja monipuoliset palvelut.
Päiväkodit: Useita päiväkoteja kävelyetäisyydellä, myös alueella mm. päiväkoti Pensseli.
Liikenneyhteydet
Erinomaiset monipuoliset julkiset liikenneyhteydet Mannerheimintieltä, oma auto ei tarpeellinen.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat yhtiön hallinnassa ja vapautuvat jonotusperiaatteella.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Ruskeasuo, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Honkasalo Pipsa

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DMS, KiAT, LVV

Pipsa Honkasalo LKV Oy

Pipsa Honkasalo LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.