Asenne LKV Oy
Asenne LKV Oy

Omakotitontti

Kuusikontie 3, Rahula, Mikkeli

Hinta

74 000 €

Koko

18 430

Omarantainen tontti omakotitalolle Rahulassa! Vain noin 14 km Mikkelin torin nurkalta ja asut sekä vietät vapaa-aikaa aivan luonnon helmassa. Omaa rantaviivaa noin 150m, Kaihlanen -järvi. Nyt myytävä Kinnarinkangas- tilalla on länteen viettävää rinnettä ja uuden kaavan mukaan hyvin rakentamiseen soveltuvaa. Naapuritiloilla on pysyvää asutusta. Asuinrakennus on suunniteltu sijoitettavaksi n. 50 metriä rantaviivasta tien läheisyyteen. Tästä havainnekuva. Tie tiluksille on valmiina, nykyinen tie sivuaa rakennuspaikkaa. Tuleva talousvesi tulee rakennettavasta kaivosta. Rahula on vuoden kylä! Idyllinen ja erittäin toiminnallinen Rahulan kylä n. 10 km päästä Mikkelistä. Rahulassa yhdistyy moderni asuminen ja viihtyisä maalaisidylli. Hyvät tieyhteydet, uusi 5-tie sekä hyväkuntoinen ”vanha 5-tie” mahdollistaa nopean ja vaivattoman kulkemisen kodin ja kaupungin välillä. Rahulassa et tarvitse pururatoja vaan lenkkipolku alkaa takapihaltasi. Löydä omat sieni- ja marjapaikat, vietä aikaa lasten kanssa satumetsissä luontoa lähellä. Täällä koet henkeäsalpaavat täysikuut, tähtitaivaan, revontulet ja voit katsella linnunrataa paljaalla silmällä. Voit kokea luonnon voimat ja kauneuden reilun 10 minuutin päästä keskustan hälinästä. Alueella toimii aktiivinen kyläyhdistys mikä omistaa entisen Rahulan koulun ja liikuntasalin. Pihalla talkootyönä hoidettavat liikuntapaikat, luistelupaikat ja leikkipaikat lapsille. Jos haluat olla rauhassa ja hiljaisuudessa se onnistuu tai jos haluat olla osa yhteisöä ja mukana toiminnassa sinut otetaan tervetulleena vastaan. Alueella toimii myös ryhmäpäiväkoti Omppu. Koulukyydit toimii hyvin ja reitit on hiottu kuntoon. Sairilan ala-aste palvelee alueen lapsia ja kyyti on turvallinen ja nopea.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20122368
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

74 000,00 €

Velaton hinta

74 000,00 €

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
491-434-6-62
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
18 430 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja rakennusoikeudesta
"MIKKELIN KAUPUNKI rakentamisjärjestys: RAKENTAMISEN MÄÄRÄ RANTA-ALUEELLA: Ranta-alueelle saa rakentaa yhden yksiasuntoisen ja enintään kaksikerroksisen asuintalon tai lomarakennuksen sekä enintään neljä sen käyttötarkoitukseen soveltuvaa talousrakennusta. Vähäisempiä rakennelmia saa rakennuspaikalla olla edellä mainittujen lisäksi kaksi, kun sallittu rakennuspaikan kerrosala ei ylity. Yli viiden hehtaarin suuruiselle, maa- tai metsätalouskäytössä olevalle maatilalle saa edellä mainitun estämättä rakentaa talouskeskuksen yhteyteen toisen asuinrakennuksen. Rantaosayleiskaavoissa, joissa rakennusoikeus on sidottu rakennusjärjestykseen, noudatetaan kaavan vahvistamishetkellä voimassa olleen rakennusjärjestyksen määräyksiä rakennusoikeudesta. Vakituisen asunnon rakennuspaikalla rakennusten yhteinen kerrosala saa olla enintään 400 m2 eikä se saa ylittää 10 %:a rakennuspaikan pinta-alasta."
Kaavoitustiedot
Syysjärvi - Toplasen rantaosayleiskaava, lisätietoja Mikkelin kaupunki 015-1941.

Kaavan saa välittäjältä.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Kaihlanen

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Mikkeli

Asuinalueena Rahula, Mikkeli

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Vähäsöyrinki Hanna

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

Asenne LKV Oy

Asenne LKV Oy
Asenne LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Porrassalmenkatu 17,
50100 Mikkeli

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.