Bo LKV Turku

Omakotitalo | 4h + k + kph + 2wc + 2vh + lasitt.parv + terassi

Kuuvuorenkatu 21, Kuuvuori, Turku

Hinta

384 000 €

Koko

126 / 136 m²

Vuosi

1920

Esittelemme Ylpeänä: Ainutkertainen Koti Kuuvuoren Sydämessä Löydä unelmiesi koti historiallisesti arvostetulta Kuuvuoren asuinalueelta, missä 1920-luvun charmikas arkkitehtuuri kohtaa harkitun modernin elämäntyylin. Tämä omakotitalo, joka on kattavasti remontoitu vuonna 2016, yhdistää menneen ajan eleganssin nykyajan mukavuuksiin ja teknologisiin ratkaisuihin, luoden lämpimän ja kutsuvan kodin, joka vastaa vaativankin asukkaan toiveita. Kodin sydämessä levittäytyy avara ja valoisa olohuone, jonka keskiössä tunnelmallinen varaava takka luo lämpöä ja kodikkuutta. Se on täydellinen paikka perheen kokoontumisille ja rentouttaville hetkille. Kahden suuren makuuhuoneen ansiosta tilaa on sekä yksityisyydelle että vieraanvaraisuudelle, aulasta on rakennettavissa helposti kolmas makuuhuone. Aulasta on kulku myös lasitetulle parvekkeelle, josta on avarat näkymät. Moderni kylpyhuone yhdessä hienostuneen saunan kanssa tarjoavat rentouttavan kokemuksen, jossa voit hengähtää ja irrottautua päivän kiireistä. Toiminnallisuutta ja arjen sujuvuutta lisäävät kaksi wc:tä, tilava eteinen sekä suuri terassi, joka kutsuu viettämään aikaa raikkaassa ulkoilmassa ja ihailemaan ympäröivää luontoa. Kellarikerros tarjoaa runsaasti säilytystilaa, järjestäen kodin tavarat siististi ja helposti saataville. Lisäksi, asunnosta löytyvät kaksi ilmalämpöpumppua sekä varaava takka takaavat energiatehokkaan ja miellyttävän sisäilman läpi vuoden, kun taas sähköauton latausjärjestelmä ja autokatos tuovat arkeen lisää mukavuutta ja ekologisuutta. Vuonna 2019 uudelleen maalattu ulkokuori heijastaa kotiin ylpeää perintöä ja sen arvostettua asemaa Kuuvuoren sydämessä. Omalla tontillaan se seisoo majesteettisena, tarjoten ainutlaatuisen yhdistelmän yksityisyyttä, turvallisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tämä koti ei ole vain asuinpaikka, vaan se on perintö, jonka voit jakaa sukupolvelta toiselle. Se tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden nauttia hienostuneesta asumisesta, jossa jokainen yksityiskohta on suunniteltu elämäsi parantamiseksi. Kutsumme sinut tutustumaan tähän poikkeukselliseen kotiin, joka odottaa sinua avosylin ja valmiina aloittamaan uuden luvun elämässäsi Kuuvuoren halutuimmalla alueella. Esittelyt ja lisätiedot: Mauno Heinonen, LKV 040 937 2247 | mauno.heinonen@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20129936
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + kph + 2wc + 2vh + lasitt.parv + terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
126 m²
Kokonaispinta-ala
136 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuintilojen pinta-ala on rakennuspiirustuksista mitattu likimääräinen pinta-ala. Ilmoitettu kokonaispinta-ala on energiatodistuksen mukainen lämmitetty nettoala. Ilmoitettu pinta-ala voi poiketa olennaisestikin ilmoitetusta ja se voi olla ilmoitettua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1920
Käyttöönottovuosi
1920
Vapautuminen
Muu ehto: sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

384 000,00 €

Velaton hinta

384 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

271,08 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kokonaissähkön kulutus nykyisillä 4 hlö/talous sisältää autonlatauksen vuoden 2023 sähkönkulutus 18273 kWh. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 3 prosenttia velattomasta kauppahinnasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Talo maalattu 2019. Kodinhoitohuone remontoitu 2019. Lämminvesivaraaja uusittu 2019. Makuuhuoneeseen asennettu liukuovikaapisto 2022. Sähköauton latausjärjestelmä asennettu 2021.
1980 luvulla tehty mittava peruskorjaus, jossa mm. uusittu viemäriputket muovisiksi, sähköt ja katto uusittu, eristeet vaihdettu, ikkunat uusittu, laajennus tehty, sekä lisäeristystä tehty. llmalämpöpumput asennettu 2022 sekä ylä, että alakerrokseen. Ja mittava remontti myös 2016, jonka yhteydessä uusittu kaikki vesijohdot kellariin asti, pintoja, keittiö, pesuhuone ja sauna, molemmat wc-tilat, portaat, ikkunoiden huoltomaalauksia. llmanvaihtokanavien puhdistus 2016.
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • E (2018)
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys, lämpöpumppu
kaksi ilmalämpöpumppua asennettu 2022 sekä ylä, että alakerrassa
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: hirsi, puu
Rakennusmateriaali: Vanhaosa talosta on hirsirunkoinen ja laajennus on puurankarunkoinen ja mineraalivillaeristys.
Keittiön kuvaus
Tilava tunnelmallinen tupakeittiö, johon mahtuu iso ruokapöytä. Keittiö on remontoitu 2016 Jääkaappi, pakastinkaappi, induktioliesitaso, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone ja mikro.
Lattiamateriaalit: vinyylikorkki
Seinämateriaalit: maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Vaalea moderni kylpyhuone on remontoitu 2016. Seinät ja lattia laattaa. Kylpyhuoneessa kaksi sadesuihkua ja pyyhekuivain.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc remontoitu 2016. Seinät paneelia ja lattiat laattaa. Alakerran wc varustus: allaslaatikostot ja peili. Yläkerran wc varustus: allaslaatikostot ja peili.
Varusteet: lattialämmitys
Saunan kuvaus
Sauna remontoitu 2016. Moderni tunnelmallinen tumma sauna, jonka pilarikiuas takaa lempeät löylyt. Saunasta on ikkuna ulos.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuone on remontoitu 2019. Lattiat laattaa ja seinät maalattu hirsipaneeli. Varustus: pesukoneliitäntä paikka pesukoneelle ja kuivausrummulle, kaapistot, työtaso ja pesuallas.
Varusteet: lattiakaivo, pesukoneliitäntä
Olohuoneen kuvaus
Valoisa olohuone, josta ruutuikkunat kahteen suuntaan.
Lattiamateriaalit: vinyylikorkki
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: vinyylikorkki
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Saumapeltikate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
853-11-14-8
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
372 m²
Lisätietoja tontista
Kulkutiet osin liuskekiveä ja nurmikkoa, sekä tilava 2016 rakennettu terassi.
Rakennusoikeuden pinta-ala
195 m²
Tontin nimi
14
Rasitteet
370 000 euron sähköiset panttikirjakiinnitykset valmiina. Panttikirjat siirretään vapaana kauppahinnan maksua vastaan ostajalle.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Antaa Turun kaupungin rakennusvalvonta.
Kaavoitustiedot
Antaa Turun kaupungin rakennusvalvonta.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Piharakennus myydään purkukuntoisena ja ostaja vastaa purkukustannuksista.
autokatos, puuliiteri

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Kuuvuori, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heinonen Mauno

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.