Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Kerrostalo | 3h + k + kh + las.parv (yj: 3h + k)

Hakaniemenranta 28, Merihaka, Helsinki

Hinta

295 000 €

Koko

71,5 m²

Vuosi

1979

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kaupunkikotiin, joka tarjoaa sinulle kaiken mitä voit toivoa modernilta asumiselta. Tämä huoneisto sijaitsee ihanteellisella paikalla meren äärellä, tarjoten samalla vaivatonta kaupunkielämää ja luonnonläheisyyttä. Taloyhtiö on rakennettu omalle tontille, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia vuokravastikkeista. Tämä asunto on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat tilaa ja toimivuutta. Kaksi tilavaa makuuhuonetta ja reilut säilytystilat tarjoavat mukavuutta ja yksityisyyttä. Valoisa olohuone suurine ikkunoineen kutsuu rentoutumaan ja viettämään aikaa läheisten kanssa. Erillinen tilava keittiö on Sinun unelmiesi remonttia vaille valmis, ja lasitettu parveke tarjoaa mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta ympäri vuoden. Erinomaiset kulkuyhteydet tekevät liikkumisesta vaivatonta.Taloyhtiöllä on myös huoneistokohtaiset kylmiöt joista moni van unelmoi. Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta asua kaupungin sykkeessä ja samalla nauttia meren läheisyydestä. Tervetuloa uuteen kotiin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20129949
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kh + las.parv (yj: 3h + k)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
71,5 m²
Kokonaispinta-ala
71,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiön asuntojen pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
5/8
Rakennusvuosi
1979
Käyttöönottovuosi
1979
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

290 709,72 €

Velkaosuus

4 290,28 €

Velaton hinta

295 000,00 €

Neliöhinta

4 125,87 €/m²

Vastike

Hoitovastike

414,70 € / kk

Pääomavastike

94,38 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

509,08 € / kk

Muut maksut

Saunamaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen
Pääomavastike koostuu porrashuoneiden ja ikkunoiden remonteista. Hoitovastike Päiväkoti 5,80€/m2 Po-vastike 2009 ikkunat 0,45€/m2 Po-vastike 2012 porrashuoneet 0,62€/m2 Po-vastike 2019-2023 korj. 0,70€/m2 Varsinainen yhtiökokous 22.5.2023 päätti: Hallitukselle annettiin valtuutus periä enintään kahden (2) kuukauden ylimääräinen hoitovastike tai jättää perimättä katsomansa määrän hoitovastiketta taloudellisen tilanteen niin salliessa sekä muuttaa rahoitusvastikkeiden suuruutta tarvittaessa. Valtuutukset ovat voimassa seuraavaan yhtiökokouksen saakka. Ylimääräinen yhtiökokouskutsu 3.4: 7. Käsitellään ja päätetään maalämpöjärjestelmän tilaamisesta ja toteuttamisesta nykyisen kaukolämmön tilalle ja maalämpöurakan valvonnasta. Urakan budjetti 550 000€. Sisältäen urakkahinnan, lisätyövarauksen, kaukolämmön irtisanomisen kulut, valvonnan ja urakan muut kulut. 8. Käsitellään ja päätetään enintään 550 000€ tililimittin (lanan) ottamisesta, jolla rahoitetaan maalämpöurakka, kaukolämmön irtisanomis kulut ja valvonta. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
Isännöitsijäntodistuksella päiväyksellä 23.1.2024 on ilmoitettu seuraavaa: Yhtiökokous 22.5.2023 päätti: 1. Hyväksyä linjasaneerauksen hankesuunnitelman vaihtoehdolla 1 ja maalämmön suunnittelun. 2-3. Valtuuttaa hallituksen tilaamaan kilpailutuksen perusteella LVISA toteutussuunnittelun hankesuunnitelman vaihtoehdon 1 mukaisesti ja maalämmön suunnittelun sekä niihin liittyvien tarvittavien lisätöiden ja tutkimusten tilaamisen. Lisäksi hallitus sai valtuudet päättää valittava konsulttitoimisto, valita LVISA linjasaneerauksen toteutussuunnittelun projektijohtajan sekä solmimaan tarvittavat sopimukset parhaaksi katsomillaan ehdoilla. 4. Valtuuttaa hallituksen ottamaan enintään 240.000 euron lainalimiitin (lainan) jolla: - Maksetaan pois yhtiökokouksessa 4.5.2022 päätetty linjasaneerauksen LVISA hankesuunnittelun, lisätöiden, tutkimusten ja projektijohtajan rahoittamiseksi otettu lainalimiitti 45.000,00 euroa. - Rahoitetaan linjasaneerauksen LVISA toteutussuunnittelu hankesuunnitelman vaihtoehto 1 sekä maalämmön suunnittelu ja tarvittavat lisätyöt ja tutkimukset - Rahoitetaan LVISA toteutussuunnittelun projektinjohto. 5. Antoi hallitukselle valtuuden päättää edellä mainittujen kustannusten rahoittava pankki kilpailutuksen perusteella. 6. Hyväksyä 6.5.2019 pidetyn yhtiökokouksen esityslistan 15. kohdassa tehdyn päätöksen muuttamista seuraavasti: - kierrätyshuoneen, A-rapun pyörävaraston, saunojen eteisen ja pukuhuoneiden automaattivalot sisällytetään linjasaneerauksen toteutussuunnitteluun. 7. Antaa hallitukselle valtuuden B-rapun ikkunoiden ja lämmönsiirrinpaketin uusimiseen. 8.Valtuuttaa hallituksen ottamaan enintään 90.000 €:n lainalimiitti töiden ja valvonnan rahoittamiseksi.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lähes alkuperäinen
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Kohde valmistunut ennen vuotta 1994 eikä asbesti kartoitusta ole tehty
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, betonielementti
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Liesi: sähköliesi
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, wc
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: tapetti
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Helsingin Merihaka Oy, Eija Berg-Salo, Hakaniemenranta 12 , 00530 Helsinki, Puhelin työ 010 328 8600, suora 010 328 8605, asiakaspalvelu@helsinginmerihaka.fi, eija.berg-salo@helsinginmerihaka.fi
Huolto
Helsingin Merihaka Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Talopesula/itsepalvelupesula, Kellarikomero, Urheiluvälinevarasto, Askarteluhuone, Taloyhtiössä on sauna, Hissi, Jäähdytetty kellari, Mankeli, Väestönsuoja, Kuivaushuone
Tehdyt remontit
2022: Päiväkodin henkilökunnan pukuhuoneen suihkutilan uusiminen.
2021: Päiväkodin metallikehyksisten ikkunoiden uusiminen, Itäpuolen parvekelinjojen sivuikkunoiden saumaus. Talouskellarin
uudet kylmälaitteet. Jätekatoksen rottaverkotus. Pyykinpesukoneen uusiminen.
2020: Talouskellarin laajennus, Elementtisaumojen uusiminen.
2019: Ilmanvaihtokanavien puhdistus, mittaus ja säätö.
2018: Vesikaton korjaus. Ulosvuokrattujen toimistojen käytäväovien uusinta ja turvalukkojen asennus.
2017: Päiväkodin ulko-ovien uusiminen. Talouskellarin saneeraus. Jääpakastinkaappien hankinta ja asennus.
2016: Tonttiviemärin (n. 16m) sukitus. Talouskellarin purku. Kellaritilojen lukitusmuutokset ja ulko-ovien ovi automatiikan asennus. Porraskäytävien liiketunnistimien lisäys.
2015: Merihaan kansialueen peruskorjauksen 3. vaihe (valaistus, kameravalvonta, opastekyltit ym.). Jätekatoksen uusiminen.
2014: Päiväkodin ilmanvaihtokanavien puhdistus -ja ilmamäärien mittaus -ja säätöurakka. 2012–2013: Porrashuoneiden ja muiden yhteisten tilojen peruskorjaus. Valaistuksen uusiminen LeD-valaistukseksi.
2011-2013: Merihaan kannenalaisen pysäköintialueen peruskorjaus.
2012: Putoamissuojajärjestelmän asennus vesikatolle.
2011: Hissien (2 kpl) uusiminen.
2010: Saunojen 1 ja 21öyly-ja pesuhuoneen peruskorjaus. Saunojen 1 ja 2 kiukaiden uusiminen. 14 huoneiston kylpyhuoneiden kunnostus. Pystyviemäreiden kuvaus ja painehuuhtelu. Runkovesiputken (tonttivesijohto) uusiminen. Viemäriputken V4 saneeraus. Hissien kuntotutkimus.
2009: Rakennusautomaation uusiminen. Märkätilojen ja kiinteistön putkiston tutkimukset. Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen. Julkisivuelementtien saumausten uusiminen. Saunan lauderakenteiden uusiminen. Käyttövesiputken putkivuodon korjaus. Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus, mittaus ja säätö.
2008: Ikkunoiden kuntotutkimus. Märkätilojen ja kiinteistön putkiverkoston tutkimukset. Selvitys ikkunoiden ja parvekeovien korjauksesta tai uusimisesta. Sähköpääkeskuksen ja liittymäjohtojen tarkastus. Läpivienti en palokatkojen tarkistaminen ja korjaus. Märkätilojen ja vesikalusteiden sekä viemäri- ja vesijohtoverkoston kuntotutkimukset, joka jatkui seuraavalle vuodelle. Tehty energiaselvitys ja saatu energiatodistus.
2007: Talon ulko-ovien (4 kpl) ja jätekatoksen ovien (2 kpl) lukitusten muutos Exec-avaimilla toimiviksi.
2006: Sadevesiviemäreiden tutkimuskuvaus.
2005: Hissien korjaus. Kaapeliverkon kunnostus Ketju 800-verkoksi, joka mahdollistaa digitv-lähetysten vastaanottamisen. Julkisivu -ja parvekekorjaus.
2004: Merihaan kannenkorjausrakennusurakka otettiin vastaan 24.6.2004 ja sähkö- ja lvi-töiden urakat 16.1.2004. Rakennusurakan vastaanotosta alkoi kahden vuoden takuuaika.
2003: Merihaan taloyhtiöiden yhteinen hanke Merihaan kansialueen peruskorjaus huhtikuun alusta alkaen.
2002: llmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö ja tuloilmanvaihtoventtiilien uusiminen.
Vanhemmat korjaustoimet erillisellä liitteellä. Saatavana välittäjältä.
Tulevat remontit
Asunto-osakeyhtiön hallituksen kunnossapitotarveselvitys:
Piha: Ei tiedossa olevaa tarvetta.
Perustukset ja runko: Ei tiedossa olevaa tarvetta.
Julkisivut: Ei tiedossa olevaa tarvetta.
Parvekkeet: Ei tiedossa olevaa tarvetta.
Ikkunat ja ulko-ovet: B-rapun käytävän ikkunoiden uusiminen 2023.
Katto: Ei tiedossa olevaa tarvetta.
Huoneistojen märkätilat: Linjasaneerauksen hankesuunnittelu 2023 ja toteutussuunnittelu 2023-2024.
Yleiset tilat: Linjasaneerauksen yhteydessä
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpölaitteiden uusiminen 2023. Uusimisen yhteydessä varmistetaan lämpöpumppu yhteensopivuus.
Vesi- ja viemärijärjestelmä: Linjasaneerauksen hankesuunnittelu 2023-2024.
Ilmanvaihto: Ei tiedossa olevaa tarvetta.
Sähkö- ja tietojärjestelmä: Ei tiedossa olevaa tarvetta.
Hissit: Ei tiedossa olevaa tarvetta.
Turvallisuus: Linjasaneerauksen yhteydessä.
Kylmäsäilytystilat: Ei tiedossa olevaa tarvetta.
Energialuokka
D (2018), Voimassa 11.1.2029
Tontin koko
3 658 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki Rakennusvalvonta Helsingin kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As. Oy Merihaan Rantapenger

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Päiväkodit: Yhtiön alakerrassa
Liikenneyhteydet
Bussit
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autohallipaikat ovat parkkihallissa, jonne pääsy suoraan hissillä tai portaiden kautta.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Merihaka, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Karukoski Marie

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.