Bo LKV Turku

Rivitalo | 5H + K + S

Pietarinkatu 4, Suikkila, Turku

Hinta

279 000 €

Koko

163 m²

Vuosi

1980

Avaruutta ja maisemaa tarjoava lumoava koti. Kahdessa tasossa oleva rivitalokoti sijaitsee suositulla alueella Turun Suikkilassa, luonnon ja palveluiden ympäröimänä. Täällä voit nauttia rauhallisesta elämästä luontopolkujen vieressä hulppein näköaloin. Kodin toiminnot ovat kahdessa tasossa ja asunto aukeaa avarasti keittiön ja olohuoneen suuntaan jo eteisessä. Yksi kodin makuuhuoneista on sijoitettu liukuovella erotettuun tilaan olohuoneen viereen ja käy loistavasti myös työhuoneeksi. Olohuoneen suurista ikkunoista tulvii valoa ja ikkunoiden ulkopuolelle sijoittuu koko asunnon levyinen parveke, josta voi ihastella kaunista mäntyjen koristamaa näkymää alas rinteelle päin. Upea leveä portaikko johdattaa asunnon alempaan kerrokseen, jossa on kolme makuuhuonetta lisää sekä sauna ja pesuhuonetilat. Saunatilojen vieressä on komealla avotakalla varustettu arkiolohuone. Tästä kerroksesta on kulku asunnon isolle pihamaiselle terassille. Tilaan mahtuu hyvin sekä isot pöytäryhmät ulkona syömiseen sekä mahdollisuus rakentaa kesäkeittiö grilleineen tilaan. Jokaiseen asuntoon kuuluu autokatospaikka. Taloyhtiössä suunnitellaan sähköautojen latausmahdollisuuden rakentamista. Etsittekö kotia, jossa on tilaa isollekin perheelle, sopivan kokoinen piha, matka keskustaan on lyhyt ja pidätte selkeälinjaisesta arkkitehtuurista? Tähän rivitaloon teidän kannattaa ehdottomasti tulla tutustumaan ! Lisätiedot ja esittelyt Mikko Ahola Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Partner Bo LKV Oy 040 553 2121 | mikko.ahola@bo.fi AUTAN MIELELLÄNI MYÖS OMAN ASUNTOSI MYYNNISSÄ.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20130126
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5H + K + S
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
163 m²
Kokonaispinta-ala
163 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 163 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1980
Käyttöönottovuosi
1980

Hinta

Myyntihinta

260 091,14 €

Velkaosuus

18 908,86 €

Velaton hinta

279 000,00 €

Neliöhinta

1 711,66 €/m²

Vastike

Hoitovastike

489,00 € / kk

Pääomavastike

114,10 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

603,10 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

27,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Sähkön toimittaja laskuttaa sähkön huoneistokohtaisesti kulutuksen mukaan. Huoneistokohtainen DNA laajakaista. Mahdollinen varainsiirtovero 2% kauppahinnasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: etelään
Tietoliikenne
kaapeli-tv taloyhtiössä
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Mikäli ostaja remontoi asuntoa, ostajan tulee ennen remontin aloittamista teettää tarvittaessa kohteessa asbestikartoitus. Kartoitus vaaditaan teetettäväksi kaikissa ennen vuotta 1994 rakennetuissa rakennuksissa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
kotilämpö
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: maalattu
Varusteet: astianpesukone
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: peilikaappi, suihku, suihkuseinä
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: peilikaappi
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Heikki Heikkilä, puh. 02-239 1640 Suikkilan Lämpö Kustavintie 4, 20320 Turku
Huolto
Suikkilan Lämpö Oy
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhtiössä on poikkeava kunnossapitovastuu, kts. yhtiöjärjestys 16 §.
Kunnossapitovastuu: Asunto-osakeyhtiölaista poiketen osakkeenomistaja vastaa kokonaisuudessaan hallitsemansa huoneiston märkätilojen kosteus- ja vesieristeiden, lattiakaivon, lattiakaivon korokerenkaiden ja näiden liitosten kunnossapidosta sekä näiden puutteellisuuden aiheuttaminen vikojen korjaamisesta ja niiden kustannuksista.
Tämä mainittu vastuu kunnossapidosta käsittää vastuun huollosta, hoidosta, korjaamisesta, perusparantamisesta ja uudistamisesta sekä mainittujen toimenpiteiden kustannuksista.

Osakkaat ovat suullisesti pyytäneet hallitukselta piha-alueiden yleisen siisteyden parantamista esimerkiksi uusimalla päällysteitä. Hallituksen arvion mukaan ennen näkyvien rakenteiden uusimista tulee selvittää näkymättömien rakenteiden, kuten käyttö- ja lämmitysvesiputkistojen, sähkökaapeleiden, salaojien, sadevesiviemäreiden jne. uudistamis ja parannustarpeet.

Esiselvityksen tavoitteena on luoda korjaussuunnitelma sisältäen korjauksien ajoitus ja karkea kustannusarvio. Hallitus esittää myös esiselvityksen sisältävän sähköautojen latausmahdollisuuden toteuttamisen autokatoksessa vaiheittain sähköautojen yleistyessä. Myös osakkaiden vierailijoiden sähköautojen latausmahdollisuus tulisi huomioida suunnitelmassa.

Osakkaille järjestettiin 22.3.2022 lähivuosien mahdollisista korjaus- ja parannustarpeista. Hallitus selvittää kyselyllä osakkaiden toiveita ja tavoitteita, joiden perusteella hallitus valmistelee toimenpideluonnoksen keskuteltavaksi myöhemmin erikseen järjestettävässä yhtiökokouksessa.

Kuntotutkimukset: Kuntoarvio 20.5.2009. Julkisivu- ja parvekerakentet, kuntotutkimus 1.3.2012. Vesikattojen kuntotutkimus 30.10.2014. Parvekkeiden rakenneselvitys 28.10.2015.
Tehdyt remontit
Parvekkeet sekä kaiteet ja vedenpoisto järjestelmät on uusittu . Eteläpuolen koko julkisivu on uusittu, myös puiset väliaidat 2017.
Aikaisemmista korjauksista tarkemmat tiedot hallituksen kunnossapitotarveselvityksessä.
Tulevat remontit
Piha:
asfalttipäällysteiden korjauksia, istutusten uudistamista, piha-alueen aitojen korjauksia
Perustukset ja runko:
salaojien puhdistus ja tarkastus, rakennuksia lähellä olevien puiden ja pensaiden poistaminen, tuuletusikkunoiden ja pääovien toimintatarkastus ja vaurioiden korjaus
Julkisivut: huoltomaalausta
Katto: tarkastus, mahdollisesti läpivientien korjauksia, varastojen kattojen kuntotarkastus, autokatoksen katon huoltomaalaus
Ilmanvaihto: Ilmavaihtokanavien nuohous
Yleiset tilat:
Teknisten tilojen kunnostaminen.
Lämmitysjärjestelmä: lämmitysjärjestelmän vuosittainen huolto ja toimintatarkastus. huoneistokohtaisen lämpimän käyttöveden lämpötilasäätimien toimintatarkastus.
Vesi- ja viemärijärjestelmä:
Ilmanvaihto: huoneistojen tulo- ja poistoventtiilien toiminnan tarkastaminen ja tarvittaessa uusiminen. Ilmanvaihtokanavien nuohous.
Sähkö- ja tietojärjestelmä: sähköpääkeskuksen tarkastus ja mahdollisten puutteiden korjaaminen, antennijärjestelmän tarkastus ja signaalitasojen mittaus.
Havaittujen vaurioiden korjaaminen ja signaalitason säätö.
Energialuokka
D (2013)
Tontin koko
16 072 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki, puh. 02-330 000.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Hiidenkunnas

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaiseen asuntoon kuuluu yksi autokatospaikka, jossa sähköpistoke.
Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneistoon kuuluu autokatospaikka.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Suikkila, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ahola Mikko

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.