ROOF LKV Espoo Oy
ROOF LKV Espoo Oy

Omakotitalo | 5h + k + 2xkph + wc + khh + s + vh + autotalli

Postikuja 12, Virkkala, Lohja

Hinta

595 000 €

Koko

159 / 327,4 m²

Vuosi

2016

Upea A-energialuokan kivitalo myynnissä Lohjan Virkkalassa Omalle n. 1400m2 vehreälle tontille on rakennettu vuonna 2016 kokonaisalaltaan 360m2 tyylikäs kokonaisuus. Tämän energiatehokkaampaa taloa tuskin onkaan, sillä lämmönlähteenä on maalämpö, jonka lisäksi käytössä on 7,57kwh aurinkovoimala, varaava takka sekä ilmalämpöpumppu. Nykyisillä omistajilla kokonaissähkön kulutus on ollut alle 12 000kwh. Talon asuintilat on sijoitettu ylempään kerrokseen ja ne palvelevat isompaakin perhettä neljän makuuhuoneen ansiosta. Ehdottomana kohokohtana on tilava varaavalla takalla varustettu olohuone, josta on käynti laajalle lasitetulle terassiparvekkeelle. Parvekkeella on arjen luksusta tarjoamassa poreallas. Keittiö on myös tilava ja sen yhteyteen sopii isokin ruokapöytä. Keittiöstä on myös käynti samaiselle terassiparvekkeelle. Asuinkerroksessa on kaksi kylpyhuonetta ja lisäksi erillinen wc. Kodinhoitohuoneessa on hyvin tilaa pyykkihuollolle. Sauna on tilava ja löylyt tarjoaa tornikivikiuas. Pohjakerrroksessa on suuri kahden auton lämmin autotalli , jonka yhteydessä on lisäksi runsaasti säilytystilaa. Tämän lisäksi on lähes 70m2 tila, joka sopii moneen käyttöön. Toimii esimerkiksi yrityksen varastotiloina, kuntosalina, joogastudiona ja monessa muussa tarkoituksessa. Tämän tilan yhteydessä on lasitettu terassi ja sen vieressä vielä suuri varastotila. Ulkoiluvälineille ja polkupyörille on luonnollisesti omat tilansa. Koko kellarikerros on normaalia asuintilaa korkeampi samoin kuin itse asuinkerroskin. Pihalta löytyy todellinen helmi nimittäin erillinen kesäkeittiörakennus. Sieltä löytyy takka ja hella ruoanlaittoon sekä tietysti tilat ruokapöydälle. Tilassa on sähköt. Piha-alueella on paljon istutuksia ja nurmikkoalaa. Oleskeluun ja auringonottoon toimii iso kesäterassi. Sijainti on loistava. Virkkalan keskustan palvelut on vain n. 200m metrin päässä. Vieressä on Virkkalan urheilukenttä, jossa voit pelaille jalkapalloa tai harrastaa yleisurheilua. Samassa yhteydessä on pesäpallokenttä. Lohjan keskustaan ajat alle vartissa. Pähkinäniemen uimarannalle on alle kaksi kilometriä. Golfaajalle löytyy St.Laurencen kentät kymmenen minuutin ajomatkan päässä. Tervetuloa tutustumaan! Myynti ja tiedustelut: Petri Kajaan LKV 0405604738 tai petri.kajaan@roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20136545
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + 2xkph + wc + khh + s + vh + autotalli
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
159 m²
Muiden tilojen pinta-ala
168,4 m²
Kokonaispinta-ala
327,4 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alat on saatu rakennuspiirustuksista eikä niitä ole tarkistusmitattu. Pohjakerroksen pinta-ala 154m2 ja grillikatoksen 14,4 m2. Leimatun asemapiirroksen mukaan kerrosala 181m2, huoneistoala 149m2 ja kokonaisala 362m2.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2016
Käyttöönottovuosi
2016
Vapautuminen
Muu ehto: 2-3kk kaupanteosta/sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

595 000,00 €

Velaton hinta

595 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero 915,08 (2024), sähkönkulutus (lämmitys, käyttösähkö, poreallas) 11 600kw, 792€+ sähkönsiirto, jätehuolto 150€ (2023), vesimaksu 521€ (2023), kiinteistövakuutus 374€ (2023). Edellä mainitut kustannukset ovat olleet kahden hengen taloudessa ja voivat muuttua olennaisestikin asumistottumuksista, perheen koon mukaan tai palveluntarjoajien kanssa tehtyjen sopimusten mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Talon kellarikerros on tilavuudeltaan yli 150m2. Siellä on kahden auton lämmin autotalli (ovet sähkönostimilla), yhtenäinen 67m2 lämmin varastotila, josta on käynti lasitetulle terassille. Lisäksi vielä uloskäynnillä varustettu 11m2 lämmin varasto esimerkiksi polkupyörille ja harrastusvälineille. Erillinen grillirakennus, joka on kooltaan lähes 15m2. Tilassa on tyylikäs koristekivellä viimeistelty sisustus. takka ja hella, Tilan mahtuu hyvin ruokapöytä. Tilassa on lasiseinät kaikilla avoimilla seinäosuuksilla. Tilava eteisaula, jossa on vaatekaapistot. Porealtaalla varustettu suuri lasitettu parveke.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Poreallas, ilmalämpöpumppu, sälekaihtimet
Kauppaan ei kuulu: Pesukone, takkapuiden teline.
Tehdyt remontit
Omistajan aikana tehdyt remontit:

Suoritetut korjaukset/parannukset 2022-23
Yläkerta:Keittiön tasot uusittu-22
Uusi lämpöpumppu asennettu keittiöön -23
Olohuone: varaava takka asennettu -23
Pesuhuone/sauna suihkukaappi ja lauteita paranneltu -23
Poreallas asennettu parvekkeelle-22
Lämmönjako tukki uusittu lämmön etäsäädettäväksi huoneisiin 22
Alakerran korjaukset/ parannukset :Viemäreiden uusinta ja uudelleen asennus, lisätty kaatoja harrastustilaan lattian uudelleen valu ja laminaatti lattian asennus, lattialämmityksen käyttöön otto ja sähköistäminen -21
Valvontakamerajärjestelmä asennettu -21
Lasiseinän rakentaminen ja varaston loppuun rakentaminen -23
Grillitalon puuosien uusinta ja korjaus -22 Grillitaloon asennettu uudet vesikourut Puusuojan rakentaminen rappujen alle -23
Autotalliln asennettu sähköauton latausasema -23 Pannuhuoneeseen putkien eristeiden uusinta -22
Runsaasti marjapensaita (puna- musta ja karviaispensaita, vadelmapensaita)
Tontilla on myös omenapuita kirsikka- ja luumupuu
Aurinko terassi -22
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • A (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, lämpöpumppu
28kpl aurinkokerääjiä katolla, teho 7,57kw
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi-ja viemäriliittymät
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, Lämpöharkko
Keittiön kuvaus
Tilava keittiö, jossa varustuksena: Täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, integroitu mikroaaltouuni, induktioliesi, erillisuuni, integroitu astianpesukone, liesituuletin huippuimurilla. Työtaso laminaattia. Lattia vinyylilankkua ja seinät maalattu. Käynti suurelle lasitetulle parvekkeelle, jossa on isollekin ruokapöydälle. Keittiössä on ilmalämpöpumppu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Talossa on kaksi kylpyhuonetta. Saunan yhteydessä olevan kylpyhuoneen varustus: suihku, lasiset suihkuovet, wc-istuin, peilikaappi, allas ja hana, bidee-suihku. Päämakuuhuoneen yhteydessä oleva kylpyhuone varustus: suihku, taittuvat lasiovet, wc-istuin, peilikaappi, allaskaappi, allas ja hana, bidee-suihku. Molemmat kylpyhuoneet on kokonaan laatoitettu.
WC-tilojen kuvaus
Varustus: wc-istuin, valopeili, leveä allaskaapisto, hana ja allas, kaapisto. Koko tila on laatoitettu.
Saunan kuvaus
Tyylikäs sauna, jossa istutaan vastakkain ja tilaa on myös nauttia löylyistä makuullaan. Led-tunnelmavalaistus ja tornikivikiuas. Lattia laattaa ja muu sauna puuta.
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Reilun 9m2 kodinhoitila, jossa varustuksena: pesukoneliitäntä, paljon kaappitilaa, allas ja hana. Työtaso laminaattia. Kodinhoitotilan yhteydessä on vaatehuone. Lattia laattaa ja seinät maalattu.
Olohuoneen kuvaus
Upea olohuone on talon ehdoton kohokohta. Runsas ikkunapinta-ala tuo paljon valoa tilaan. Olohuoneen koko on n. 23m2, joten siihen mahtuu hyvin monenlaiset sohvaryhmät. Olohuoneen yhteydessä on varaava takka. Käynti suurelle lasitetulle parvekkeelle, joka kiertää koko talon kulman.
Makuuhuoneiden kuvaus
Talossa on neljä makuuhuonetta. Päämakuuhuone on lähes 20m2, joka sisältää kylpyhuoneen. Kaksi muuta makuuhuonetta on lähes 11m2 ja pienin on 8,4m2. Kaikissa huoneissa on liukuovikaapistot. Lattiat vinyylilankkua ja seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Talossa on paljon erilaisia säilytystiloja. Kellarikerroksessa tilaa n. 150m2 säilytykseen.
Kattotyyppi
Aumakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lohja toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
444-422-1-20
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 425 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kaunis tontti, jossa on suuri nurmialue. Laskennallinen kiinteistön kokonaispinta-ala on 1439m2, josta noin 1390m2 on erillispientalojen korttelialuetta ja 49m2 asemakaavan mukaista katualuetta.
Rakennusoikeuden pinta-ala
356.3 m²
Tontin nimi
Björkdal N:0 5
Tehokkuusluku
0.25
Kaavoitustiedot
Lohjan kunta, tutustu kaavaan osoitteessa karttapalvelu.lohja.fi

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Grillirakennus

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lohja

Asuinalueena Virkkala, Lohja

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kajaan Petri

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

ROOF LKV Espoo Oy

ROOF LKV Espoo Oy
ROOF LKV Espoo Oy
SKVL jäsenyritys

Metsänneidonkuja 6,
02130 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.