Keski-Suomen Kiinteistönvälitys
Keski-Suomen Kiinteistönvälitys

Omakotitontti

Vehkoontie 130, Vehkoo, Multia

Hinta

20 000 €

Koko

9 890

Rekisteritontti omakotitalolle tai vapaa-ajanasunnolle. Kookas 9890 m2:n tontti sijaitsee Vehkoontien varressa pienen Palsan-järven rannalla n. 13 km Multian keskustasta Väätäiskylän suuntaan (pohjoiseen). Tontti on suurelta osin vanhaa peltomaata. Rantaviivaa n. 70 m. Tontin ja vesirajan välillä on vesijättöä. Tontille saa rakentaa asuinrakennuksen talousrakennuksineen, jolloin kokonaisrakennusoikeus on 450 k-m2. Vapaa-ajanrakennus talousrakennuksineen saa olla enintään 250 k-m2. Tontin molemmin puolin on maa- ja metsätalousaluetta. Mainio paikka kasvimaalle ja puutarhalle. Lisätiedot ja esittelyt puh. 044 5170863 tai elina.maki@kskv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20140482
Sijainti
  • Multia Vehkoo
  • Vehkoontie 130, 42600 Multia
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

20 000,00 €

Velaton hinta

20 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kaupanteossa ostaja maksaa varainsiirtoveron 3 % kauppahinnasta, kaupanvahvistajan palkkion 128 euroa ja lainhuutomaksun 161 euroa.

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
495-407-3-97
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
9 890 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tasainen tontti, joka viettää ranta-alueelta (30 - 40 m) järveen päin. Tontti on n. 8000 m2:n osalta vanhaa peltomaata. Tontti rajoittuu kaakon suunnassa Palsa-nimiseen järveen. Kiinteistörajan ja rantaviivan välissä on vesijättöä. Luoteen puolelta tontti rajoittuu Vehkoo-Karhilan yksityistiehen . Tontin molemmin puolin on maa- ja metsätalousaluetta.
Rakennusoikeuden pinta-ala
450 m²
Tontin nimi
Palsanranta
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kaavan mukaisesti rakennuspaikalle saa rakentaa yhden asuinrakennuksen tai lomarakennuksen ja siihen liittyviä talousrakennuksia. Kerrosala asuinrakennukselle talousrakennuksineen enintään 450 k-m2 ja vapaa-ajan asunnolle enintään 250 k-m2. Rakennus saa olla korkeintaan kaksikerroksinen ja kaksiasuntoinen. Rakennusten lukumäärä saa olla enintään viisi. Talousrakennuksista yksi saa olla samaan pihapiiriin sijoitettu vierasmaja, jonka kerrosala saa olla 50 % päärakennuksen kerrosalasta, mutta kuitenkin enintään 60 k-m2. Asuinrakennuksen ja siihen liittyvien talousrakennusten etäisyys keskiveden mukaisesta rantaviivasta on 35 m ja loma-asunnon 25 m. Ranta-alueelle 15 m:n etäisyydelle rantaviivasta saa rakentaa korkeintaan kaksi saunaa, joiden yhteenlaskettu kerrosala saa olla 40 k-m2, yhden saunan koko voi olla enintään 25 k-m2. Saunarakennuksen katetun terassin koko voi olla enintään 25 k-m2. Ranta-alueelle saa rakentaa yhden 10 k-m2:n puuliiterin väh. 15 metrin päähän rannasta. Yhden huvimajan, grillikatoksen tai laavun voi rakentaa yhtä kauaksi rannasta kuin sen pinta-ala on neliömetreissä. Venevajan koko on enintään 20 m2 ja sen voi rakentaa vesirajaan. Valoa heijastavia ja kiiltäviä rakennusmateriaaleja sekä vaaleita ympäristöstä selvästi erottuvia värejä tulee välttää. Rantapuustoa ei saa kokonaisuudessaan poistaa.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Koulut: Sinervän uusi koulu n. 13,6 km
Palvelut: Lähin ruokakauppa Multialla n. 13,6 km
Terveysasema n. 13,8 km
Apteekki, posti ym. Multian kunnan palvelut n. 13 km
Päiväkodit: Kissaniemen päiväkoti n. 12.2 km
Liikenneyhteydet
Oma auto
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Palsa

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Multia

Asuinalueena Multia

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mäki Elina

LKV, LVV, SKVL-laatuauktorisoitu,Julkinen kaupanvahvistaja, Tradenomi (amk)

Keski-Suomen Kiinteistönvälitys

Keski-Suomen Kiinteistönvälitys

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.