Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Kerrostalo | 3H + K + S

Leinikkitie 13, Simonkylä, Vantaa

Hinta

249 000 €

Koko

73,5 m²

Vuosi

2014

Tervetuloa tutustumaan viehättävään kolmioon Vantaalla! Tämä kaunis koti tarjoaa viihtyisän ja toimivan asumisratkaisun, joka sopii erinomaisesti niin perheille kuin pariskunnillekin. Asunto sijaitsee rauhallisella alueella Vantaan Simonkylässä. Tilava olohuone ja keittiö ovat kodin keskipiste ja tarjoavat runsaasti tilaa keittiön sekä olohuoneen kalusteille. Luonnonvalo tulvii sisään suurista ikkunoista, luoden valoisaa ja ilmavaa tunnelmaa. Keittiö on käytännöllisesti suunniteltu ja siinä on runsaasti kaappitilaa sekä nykyaikaiset kodinkoneet, jotka tekevät ruoanlaitosta helppoa ja vaivatonta. Kaksi hyvän kokoista makuuhuonetta, tilava kylpyhuone, jossa on sauna sekä hyvin tilaa pesukoneelle. Lisäksi asunnossa on erillinen wc. Asunto sijaitsee lähellä monipuolisia palveluita, kuten kauppoja, kouluja, päiväkoteja ja urheilumahdollisuuksia. Julkisen liikenteen pysäkit ovat kävelymatkan päässä. Tervetuloa uuteen kotiin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20146838
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3H + K + S
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
73,5 m²
Kokonaispinta-ala
73,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkastusmitattu
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/6
Rakennusvuosi
2014
Käyttöönottovuosi
2014
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

139 994,80 €

Velkaosuus

109 005,20 €

Velaton hinta

249 000,00 €

Neliöhinta

3 387,76 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Huoneistokohtaisen lainaosuuden voi maksaa pois ainoastaan tilaamalla erillisen lainaosuuslaskelman, puh 040-722 0580/isännöitsijä tai 045- 222 4150/kirjanpitäjä. Lainaosuuslaskelma on tilattava kuukautta ennen em. yhtiölainan erääntymispäivää pankille varattavan käsittelyajan vuoksi. Lainan poismaksu on mahdollinen helmikuussa ja elokuussa. Pankki (Danske bank) veloittaa omat kulut silloin lainaosuuslaskelman lisäksi.

Vastike

Hoitovastike

271,95 € / kk

Pääomavastike

1 249,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 521,45 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

18,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Isännöitsijäntodistus 12.2.2024: Hoitovastike(€/m2/kk) 3.7000 Autokatosvastikkeet( ) 15.0000 Autohallivastikkeet( ) 15.0000 Autopaikkavastikkeet( ) 15.0000 Moottoripyörävastikkeet( ) 7.5000 Pääomavastike 1(€/m2/kk) 17.0000 HUONEISTOKOHTAISET LAINAOSUUDET Huoneistokohtaisen lainaosuuden voi maksaa pois ainoastaan tilaamalla erillisen lainaosuuslaskelman, puh 040-722 0580/isännöitsijä tai 045- 222 4150/kirjanpitäjä. Lainaosuuslaskelma on tilattava kuukautta ennen em. yhtiölainan erääntymispäivää pankille varattavan käsittelyajan vuoksi. Lainan poismaksu on mahdollinen helmikuussa ja elokuussa. Pankki (Danske bank) veloittaa omat kulut silloin lainaosuuslaskelman lisäksi. Käyttövedestä suoritettava korvaus peritään huoneistokohtaisen mittauksen perusteella. VESIMITTARIT Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit ja kulutuslukemat tasataan mittareiden luennalla tilikauden päättyessä, ellei yhtiössä muusta käytännöstä informoida. Asuntokauppojen yhteydessä osapuolien tulee sopia vesimittarinluennasta omistajan / asukkaan vaihtumisen yhteyteen. Asiasta sopiminen on osapuolien keskinäinen asia. Samoin on toimittava vuokralaisen vaihtumisen yhteydessä, mikäli vuokranantaja haluaa periä asukkaaltaan kulutukseen perustuen vesimaksun. Luenta on sovittava ajoissa huoltoyhtiön kanssa. Takautuvasti luentaa ei ole mahdollinen tehdä. Erikseen suoritettava luenta on maksullinen toimenpide. Veloitus syntyy sekä laskutuksesta että huollon mahdollisesti erikseen veloittamasta työstä luennasta poikkeusajankohdasta johtuen. Mikäli osakas ei ole huolehtinut ajoissa vesimittarien luentaa, ei taloyhtiö ole siitä millään tavoin vastuussa. Hallitukselle annettiin valtuudet periä tarvittaessa kaksi ylimääräistä hoitovastiketta yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa. Yhtiökokous 9.5.2022: Hallitus sai lisäksi valtuudet toteuttaa parkkipaikkojen latausratkaisu enintään 80.000 euron hintaan. Kulutustiedot vuosi 2022 Lämpö, MWh 457,39 Lämpö, kWh/Rm3 22,57 Sähkö, kWh 73280 Sähkö, kWh/Rm3 3,61 Vesi m3 4622 Vesi litraa/asukas/vrk 114,0 Asukkaita 111 Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Kohteen lisätiedot
Taloyhtiöllä on kiinteistön täysarvovakuutus (AR) IF Vahinkovakuutusyhtiö Oy:ssä. Lisäksi yhtiöllä on AsumisPlus ja HallitusPlus lisävakuutukset. Yhtiön vakuutusmeklarina toimii Howden Finland Oy. Rasitesopimus yhteisjärjestelyistä 18.6.2010: Vantaan kaupungin 65. kaupunginosan korttelin 65043 tontit 2,3,4,5.7 omistajana ja 6 määräosaisena omistajana sopimus koskien yhteisjärjestelyitä. Sopimus koskee kulkuyhteyksiä ja käyttöoikeuksia paikoitusalueeseen joka sijaitsee tontilla 6, sekä yhteisjärjestelyitä jätehuollosta, rakentamisoikeuksista ja piha-alueista. Kulkuyhteydet on rekisteröity 19.5.2010, rasitettu tontti 92–65-43-6 ja oikeutetut 92–65-43-5 ja -7 ja yhteisjärjestelyt rekisteröity 18.4.2012, osapuolet 92–65-43-5 ja 92–65-43-6. Sopimus jätehuollon, parkkihallin ja yhteisen piha-alueen kustannuksista 10.12.2014 . Sopimuksessa määritetään As Oy Vantaan Aurinkokellon, As Oy Vantaan Tornimäenpuiston ja As Oy Vantaan Brankkarin välinen yhteistoiminta koskien jätehuollon järjestämistä ja kustannuksia, parkkihallin sekä yhteisen piha-alueen kustannuksia. YJ 8§ Jos osakas tai huoneiston aikaisempi omistaja on yhtiön rakentamisvaiheessa tai sen jälkeen ns. lisä- ja muutostyönä laittanut huoneistoon uusia laitteita tai laitoksia, ovat ne osakkaan uusimis-, korjaus ja kunnossapitovastuulla. Taloyhtiössä saa asentaa ilmalämpöpumpun osakkaan vastuulla. VESIMITTARIT Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit ja kulutuslukemat tasataan mittareiden luennalla tilikauden päättyessä, ellei yhtiössä muusta käytännöstä informoida. Asuntokauppojen yhteydessä osapuolien tulee sopia vesimittarinluennasta omistajan / asukkaan vaihtumisen yhteyteen. Takautuvasti luentaa ei ole mahdollinen tehdä. Erikseen suoritettava luenta on maksullinen toimenpide. Veloitus syntyy sekä laskutuksesta että huollon mahdollisesti erikseen veloittamasta työstä. Mikäli osakas ei ole huolehtinut ajoissa vesimittarien luentaa, ei taloyhtiö ole siitä vastuussa.
Tehdyt remontit
Ote isännöitsijäntodistukselta 7.9.2023:
MUUTOSTYÖILMOITUKSET
Uuden lainsäädännön myötä (voimaan 1.7.2010) osakkaan on ilmoitettava taloyhtiölle
(isännöitsijätoimistoon) huoneistoremonteistaan etukäteen kirjallisesti noin 4 viikkoa
ennen töiden aloittamista ja odottaa taloyhtiön lupaa ennen remontin aloittamista.
Käytännössä tämän laajan ilmoitusvelvollisuuden ulkopuolelle jäävät lähinnä maalaus- ja
tapetointityöt. Ilmoituksessa tulee olla riittävä selvitys remontista kuten esim.
suunnitelmat, työselityksen ja tekoajankohdat. Yhtiölle tulee antaa kohtuullinen aika
käsitellä ilmoitusta. Yhtiöllä on oikeus valvoa, että osakkaan teettämät remontit
toteutetaan rakennusta ja kiinteistöä vahingoittamatta ja hyvän rakennustavan mukaan.
Työtä suorittava osakas vastaa tarpeellisista ja kohtuullisista ilmoituksen käsittelyn
selvityskustannuksista sekä yhtiölle aiheutuvista valvontakustannuksista.
Muutostöihin ei saa ryhtyä ilman, että on saanut siihen asianmukaiset luvat.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Myyjä ei ole asunut huoneistossa ja siitä syystä myyjä ei vastaa huoneiston kodinkoneiden tai laitteistojen toimintakunnosta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Seinämateriaalit: maalattu
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
WC-tilojen kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: peilikaappi
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: kaakeli
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
bitumihuopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Asunto Maisteri Oy, Unikkotie 13, 01300 Vantaa. Satu Jauhiainen satu.jauhiainen@asuntomaisteri.fi 0504721688
Huolto
Kiinteistöhuolto Olander Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Väestönsuoja, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: LUNASTUSLAUSEKE, YHTIÖJÄRJESTYKSEN 7 §
Autopaikkaosakkeen (osakenumerot 43896 - 43967) siirtyessä yhtiön ulkopuoliselle
siirronsaajalle tai sellaiselle yhtiön osakkaalle, joka omistaa entuudestaan enemmän kuin
kaksi autopaikkaan oikeuttavaa osaketta huoneistoa kohti on yhtiön osakkailla lunastusoikeus siirtyneisiin osakkeisiin tietyin ehdoin. KTS. yhtilöjärjestys 7 §
Muuta: Ullakko/kellarikomero, 2 kuivaushuonetta, 3 irtaimisto-, 3 lastenvaunu- ja 4 ulkoiluvälinevarastoa, talovarasto, 2 siivouskomeroa ja teknisiä tiloja.
Tehdyt remontit
2022 - Sähköautojen latausvalmiuden suunnittelu (varsinainen yhtiökokous 2022)
2020 - Takuukorjauksia
2019 - Takuutyönä ikkunoiden kunnostus, yleisten tilojen ovien vaihtoja.
2019 - C-rapun huoltomaalaus
2017 - Jätekatokseen lukolliset portit
2017 - Parkkiruutujen massaukset
2015 - Tontti rajattu aidoin
Tulevat remontit
HALLITUKSEN KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS AJALLE 2023-2028
2022 - Sähköautojen latausvalmius
kiinteistön 10-vuotistarkastus 2024
Pihan kallistusten tarkastus seinän vieriltä 2024
julkisivujen saumaus 2024
Katon energiatehokkuuden tarkastaminen 2025
Lämmitysjärjestelmä säätöjä osana vuosikorjauksia
Ilmanvaihto iv-kanavien nuohous ja perussäätö jakson loppupuolella
Vuositakuukorjaukset jatkuvat 2023 --

Yhtiö on uudehko ja valmistunut 2014. Merkittäviä kunnossapitotarpeita ei tällä hetkellä ole tiedossa. Tulevan 10-vuotistarkastuksen pohjalta tullaan myöhemmin tarkentamaan hallituksen
kunnossapitotarveselvitystä tuleville vuosille. Kuitenkin tässä, kuten kaikissa muissakin kiinteistöissä, kiinteistön rakenteet yms. täytyy kunnostaa tai uusia määräajoin kiinteistön elinkaaren aikana. Vaikka yhtiön hallitus tai yhtiökokous ei olisikaan tehnyt päätöksiä korjauksista, tulevat tämänkin kiinteistön osalta korjaukset tehtäväksi keskimäärin KH-kortin nro 90-00159 mukaisin ajoituksin laskettuna kiinteistön rakennusvuodesta tai edellisestä peruskorjauksesta. Tämä seikka on asunnon ostajan syytä tiedostaa tulevia korjauksia ja niistä syntyviä kustannuksia arvioitaessa.

Ote isännöitsijäntodistukselta päiväyksellä 12.2.2024:
Tulevat kunnossapitotoimet 2020-2024
Kiinteistön 10-vuotistarkastus jakson loppupuolella.
Kallistusten tarkastus sienän viereltä 2024.
Julkisivujen saumas 2024.
Katon energiatehokkuuden tarkastaminen 2025.
Iv-kanavien nuohous ja perussäätö jakson loppupuolella.
Lämmitysjärjestelmä, säätöjä osana vuosikorjauksia.
Yllä mainitut ovat alustavia suunnitelmia. Tulevan 10-vuotistarkastuksen pohjalta tullaan
myöhemmin tarkentamaan hallituksen kunnossapitotarveselvitys tuleville vuosille.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Oleva energiatodistus on vanhentunut. Uusi on tilauksessa.
Tontin koko
4 562 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki puh:09 83911
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Vantaan Brankkari

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Simonkylän Alepa, R-Kioski, Apteekki, Koivukylässä ja Tikkurilassa suuremmat kaupat ja palvelut
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat osakkeina yhtiöjärjestyksen mukaan. Autopaikkaosakkeen (osakenumerot 43896 - 43967) siirtyessä yhtiön ulkopuoliselle siirronsaajalle tai sellaiselle yhtiön osakkaalle, joka omistaa entuudestaan enemmän kuin kaksi autopaikkaan oikeuttavaa osaketta huoneistoa kohti on yhtiön osakkailla lunastusoikeus siirtyneisiin osakkeisiin tietyin ehdoin. KTS. yhtilöjärjestys 7 §
Autopaikat osakkeina yhtiöjärjestyksen mukaan. Taloyhtiössä ei ole vuokrattavia autopaikkoja, kaikki autopaikat ovat nk. osakaspaikkoja. Kaikki paikat ovat osakkaiden omistuksessa.

LUNASTUSLAUSEKE, YHTIÖJÄRJESTYKSEN 7 §
Autopaikkaosakkeen (osakenumerot 43896 - 43967) siirtyessä yhtiön ulkopuoliselle
siirronsaajalle tai sellaiselle yhtiön osakkaalle, joka omistaa entuudestaan enemmän kuin
kaksi autopaikkaan oikeuttavaa osaketta huoneistoa kohti on yhtiön osakkailla
lunastusoikeus siirtyneisiin osakkeisiin tietyin ehdoin. KTS. yhtilöjärjestys 7 §

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Simonkylä, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Karukoski Marie

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.