Bo LKV Lahti

Kerrostalo | 2h, k, kph / wc, lasit.p

Niemenkatu 4, Niemi, Lahti

Hinta

148 000 €

Koko

56 m²

Vuosi

1971

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kaksioon, jossa on juuri valmistunut huoneistoremontti. Astuessasi sisään voit aistia välittömästi tyylikkään ja modernin tunnelman kaikkine yksityiskohtineen. Tämän kodin keittiössä on haluttu tuoda esiin laatua ja toimivuutta arjen ruoanlaitossa. Valkoiset kaapistot yhdistettynä tumman harmaaseen ja mustaan sekä puun sävyyn luovat lämpimän ja kutsuvan tunnelman koko keittiöön. Keittiössä on hienosti tilaa ruokailuryhmälle, joten voit nauttia mukavista aterioista ja yhdessäolosta läheistesi kanssa omassa keittiössä. Avarassa ja valoisassa olohuoneessa on paljon tilaa sisustaa se mieleiseksesi. Kahteen ilmansuuntaan olevat ikkunat tuovat mukavasti luonnonvaloa sisään. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, jolta avautuvat mukavat puistomaiset näkymät ja kesäisin vehreyttä riittää kivasti. Makuuhuone on tilava ja siinä on juuri uusitut vaatekaapistot, jotka tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Eteisessä on myös kokonaan uusitut liukuovikaapistot, jotka auttavat pitämään kodin järjestyksessä ja tarjoavat kätevää säilytystilaa. Kylpyhuone on tyylikäs ja se on uusittu taloyhtiön linjasaneerauksen yhteydessä. Kylpyhuoneessa on hienosti tilaa pesutornille ja muutenkin on hyvin tilaa niin peseytymiselle kuin pyykirumballekin. Asunto sijaitsee hissitalon neljännessä asuinkerroksessa, mikä tarjoaa sekä helppoutta että omaa rauhaa. Taloyhtiö on haluttu ja tarjoaa mukavia asumisen etuja. Lisäksi taloyhtiössä on oma uima-allasosasto, jossa voit käydä vaikkapa virkistävällä aamu-uinnilla ja käydä hakemassa energiaa taas päivän askareisiin. Sijainti on rauhallinen, vaikka ollaankin ihan keskustan kupeessa palveluiden lähellä. Tule ja koe tämän asunnon ainutlaatuinen tunnelma sekä nauti sen tarjoamista eduista! Varaa oma esittelyaika ja tervetuloa tutustumaan uuteen kotiisi. Kohdetta välittää: Bo LKV Lahti Toni Mäenpää Kiinteistönvälittäjä LKV 040-709 9009 toni.maenpaa@bo.fi THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20146896
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph / wc, lasit.p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
56 m²
Kokonaispinta-ala
56 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/6
Rakennusvuosi
1971
Käyttöönottovuosi
1971
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

141 791,62 €

Velkaosuus

6 208,38 €

Velaton hinta

148 000,00 €

Neliöhinta

2 642,86 €/m²

Vastike

Hoitovastike

198,80 € / kk

Pääomavastike

204,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

403,20 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

18,00 € / kk

Autopaikkamaksu

15,00 € / kk

TV-maksu

5,00 € / kk

Saunamaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesimaksu on ennakko, tasaus mittarin mukaan. Autokatosvuokra 25 €/kk. Hallitukselle annetaan valtuudet periä tai olla perimättä 1-2 kk:n ylimääräinen hoito- tai pääomavastike ennen seuraavaa yhtiökokousta, mikäli talous niin vaatii. Lisäksi hallitukselle annetaan valtuudet tarkistaa pääomavastikkeen taso korkokausien vaihtuessa vastaamaan lainanhoitokuluja ennen seuraavaa yhtiökokousta. Varainsiirtovero 1,5 %.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Tehdyt remontit
Huoneistossa on remontoitu keittiö kaapistoineen ja vesikalusteineen sekä kodinkoneineen. Makuuhuoneen ja olohuoneen sekä eteisen pintamateriaalit sis. seinät, katot ja lattiat on uusittu 2/2024.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
++ erinomainen
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Remontoitu ammattilaisen toimesta 2/2024 ja tällöin on uusittu seinä- ja lattiapinnat. Keittiön kaapistot ja kodinkoneen sekä vesikalusteet. Lisäksi on asennettu himmennettävät LED-valot kalusteisiin.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin, mikroaaltouuni
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihkuseinä, wc
Remontoitu taloyhtiön LVIS- remontin yhteydessä.
Saunan kuvaus
Taloyhtiöllä on saunan yhteydessä myös oma uima-allasosasto.
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Jolaka Oy / Juuso Mynttinen Vuorikatu 23, 15110 Lahti 020 734 4882
Huolto
Kiinteistöhuolto Nummela Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Talopesula/itsepalvelupesula, Kellarikomero, Urheiluvälinevarasto, Askarteluhuone, Uima-allas, Taloyhtiössä on sauna, Hissi, Mankeli, Väestönsuoja, Kuivaushuone
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Koneellinen poisto.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 40

Tehdyt remontit
Vesikatteet uusittu 1996, pihan asfaltoinnin laajennus 1997, jätekatos autokatokseen 1998, lämmönsiirrin uusittu 2000 ja patteriventtiilit 2001, porraskäytäväseinät maalattu, tuuletusparvekkeet ja sisääntulokatokset kunnostettu 2006, julkisivuikkunat uusittu vuosien 2000-2010 aikana ja vuosina 2000-2004 uusittu ikkunat sääsuojattu 2006 sekä kaikki tuuletus-. huoneistoparvekeovet ja- ikkunat tiivistetty, samoin pohjakerroksen kaikki ikkunat on sääsuojattu vuonna 2009-2010, vesi- ja viemärijohtojen uusiminen 2011-2012, lukituksen uusiminen Abloy Sento avaimille 2012, muurausten välissä olevien betoninauhojen kunnostus 2013, tiilisaumausten korjaus 2013, asuntoparvekkeiden kattojen korjaus 2013, autokatoksen saneeraus 2016, talojen reunustojen sorastus 2016, uima-allasosaston huippuimurin uusiminen 2016, hissit uusittu 2019, ulko-ovet uusittu ja sisäpihan ulko-oviin asennettu ovikoneistot ja sisäänkäynneistä tehty esteettömiä 2019, yhtiön raja-aita uusittu 2019, IV-kanavien nuohous, ilmamäärien mittaus ja säätö 2022, leikkialueen kunnostus 2022.
Tulevat remontit
Hallituksen 5-vuoden kunnossapitotarveselvityksen mukaan: vesikattojen saneeraus+aurinkokeräimien asennus, jätekatoksen uudelleen sijoituksen selvitys/toteutus, huoneistojen parvekeovien ja parvekeikkunoiden uusiminen ja sähköautojen latauspaikkojen kartoitus.
Hallitus on päättänyt kutsua ylimääräisen yhtiökokouksen koolle 25.3.2024, jossa tullaan päättämään vesikattojen uusimisesta ja hankkeen rahoituksesta. Arvioidut kokonaiskustannukset ovat n. 185 000 € eli 38,54 €/m2. Hallitus esittää, että hanke toteutetaan ja tarvittava rahoitus hoidetaan avaamalla 210 000 € remonttitili, joka hankkeen valmistuttua muutetaan 5 vuoden pääomalainaksi (remonttilaina). Osakkailla on tällöin mahdollista maksaa osuutensa kertamaksuna tai maksaa 0,86 €/m2/kk suuruista pääomavastiketta (ensimmäinen vuosi).
Energialuokka
E (2013), viimeinen voimassaolopäivä 11.3.2025
Tontin koko
10 010,3 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lahden kaupunki, puh. (03) 814 2355
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Salpa-Kari

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikkojen jonotuslista on isännöitsijällä. Autopaikat eivät "periydy" osakkaan ja asukkaan vaihtuessa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lahti

Asuinalueena Niemi, Lahti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mäenpää Toni

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Bo LKV Lahti

Bo LKV Lahti
Bo LKV Lahti

Satamakatu 2 B,
15140 Lahti

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.