KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy

Paritalo | 5-6h + avok. + rt + 2xkph + s + wc + khh + vh + parveke + terassi + piha (yj. 5h + k + s)

Nokkalankulma 7, Nuottaniemi/Nokkala, Espoo

Hinta

795 000 €

Koko

149 / 153 m²

Vuosi

2000

Huippusijainnilla Nokkalassa rantaraitin läheisyydessä, kodikas koti ihastuttaa valollaan. Tilaratkaisuissa on huomioitu asukkaiden arjen sujuvuus ja tilojen erilaiset käyttömahdollisuudet. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat luovat kodille kauniit puitteet sekä viihtyisän tunnelman. Tämän kodin ehdoton sydän on olohuoneen, ruokailutilan, keittiön sekä kirjaston muodostama upea kokonaisuus. Korkea huonekorkeus sekä isot ikkunapinnat lähes jokaiseen ilmansuuntaan luo sekä avaruutta että lisäneliöiden tunnetta. Kun istahdat ruokapöydän ääreen tai olohuoneen sohvalle, et voi muuta kuin ihastella valon määrää. Syksyllä sekä talvella myös meri pilkahtelee puiden lomasta. Kodin kolmesta makuuhuoneesta kaksi pienempää sijaitsee sisääntulokerroksessa ja yksi isompi yläkerrassa. Mikäli perheelle tarvitaan yksi makuuhuone lisää, voi yläkerran kirjastosta luoda pienellä muutoksella ylimääräisen makuuhuoneen. Lisäksi alakerran takkahuone muuntautuu helposti myös työhuoneeksi, vieraille makuuhuoneeksi tai vaikkapa perheen nuorisolle yhteiseksi harrastetilaksi. Asunnon toinen kylpyhuone sijaitsee yläkerrassa ja toinen saunallinen kylpyhuone alakerrassa. Kodin vaatehuolto sekä kausivaatesäilytys hoituu loistavasti alakerran tilavassa kodinhoitohuoneessa, jonka yhteydessä on vaatehuone. Suojaisa ja aurinkoinen piha-alue kruunaa kokonaisuuden. Urheiluvälineiden ja pihakalusteiden kausisäilytys onnistuu näppärästi talon yhteydessä olevassa varastossa. Lisäksi asunnolle on allokoitu taloyhtiön kellarissa lämmin varastotila. Asunnon yhteydessä on myös kaksi autopaikkaa joista toinen on katoksen alla. Oleskelupiha koostuu tilavasta katetusta terassista sekä helppohoitoisesta viheriöstä monipuolisine käyttötarkoituksineen. Täällä Nuottaniemen Nokkalassa nautit sekä merestä että luonnosta. Hyvät koulut, päiväkodit ja leikkipuistot ovat kävelymatkan ulottuvilla unohtamatta monipuolisia palveluja sekä harrastusmahdollisuuksia. Ei siis ihme, että alue on suosiossa kaikenikäisten Espoolaisten keskuudessa. Tämä alueen valkoinen kaunotar erinomaisine tilaratkaisuineen voi olla kohta sinun! Ensiesittely 28.4.2024. Varaathan oman esittelyajan näytölle. Tervetuloa. YKSITYISESITTELYT SEKÄ TIEDUSTELUT: 050-5599977 tai mari.koski@kotilkv.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20148888
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5-6h + avok. + rt + 2xkph + s + wc + khh + vh + parveke + terassi + piha (yj. 5h + k + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
149 m²
Muiden tilojen pinta-ala
4 m²
Kokonaispinta-ala
153 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Muut tilat: asunnon yhteydessä kylmä varastotila n. 4 m2 (ei tarkistusmitattu)
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2000
Käyttöönottovuosi
2000
Vapautuminen
Muu ehto: Asunto myydään vuokrattuna, vuokrasopimus on irtisanottu päättymään lokakuun 2024 loppuun.

Hinta

Myyntihinta

785 977,66 €

Velkaosuus

9 022,34 €

Velaton hinta

795 000,00 €

Neliöhinta

5 335,57 €/m²

Vastike

Hoitovastike

596,00 € / kk

Pääomavastike

190,72 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

786,72 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

22,50 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu on ennakkomaksu, tasataan todellisen kulutuksen mukaan. Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) kaksi ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa. Pääomavastike 7, julkisivu ja sokkeliurakka: Lainan korko on 6kk euribor+0,72 %. Vähintään marginaali. Korontarkistuspäivät 5.6. ja 5.12. Lyhennys ja korko maksetaan 30.6. ja 31.12. Ylimääräiset osakaslyhennykset veloituksetta. Pääomavastike 2, v.2020. Korjauslaina: Korko 12kk euribor +1,2 %, vähintään marginaali. Korontarkistuspäivä 6.8. Lainan lyhennys ja korko maksetaan 30.6. ja 30.12. Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen sähköiseen huoneistotietojärjestelmään. Osakkaan tulee hakea omistuksensa rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kun omistus vaihtuu. Sähköisen omistajamerkinnän hakeminen maksaa Maanmittauslaitoksen hinnaston mukaan 69 €, mutta ostajan pankki saattaa ottaa oman hinnastonsa mukaisen kulun mikäli ostaja käyttää huoneiston ostoon pankin rahoitusta. Ostaja vastaa kaikista sähköisen omistajamerkinnän hakemisen kustannuksista.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: etelään,kaakkoon
Muuta kauppaan kuuluvaa
Spottivalot yläkerran katossa.
Kohteen lisätiedot
Asunto myydään vuokrattuna, vuokrasopimus on irtisanottu päättymään lokakuun 2024 loppuun. Takan hormin nuohousvastuu on taloyhtiöllä.
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Kivi
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: kaakeli, maalattu
Työtaso: kivi
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin, mikroaaltouuni
Liesi: integroitu, keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: kylpyamme, lattialämmitys, peili, suihku, suihkuseinä, wc
allaskaappi, pesuallas, bidee-suihku
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: kaakeli, maali
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattialämmitys
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli, maali
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattiakaivo, lattialämmitys, pesuallas, pesukoneliitäntä, pyykkikaapit, pöytätaso
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Asuntokohtainen kellarikomero sijaitsee taloyhtiön väestösuojassa ja asuntokohtainen ulkovarasto sijaitsee asunnon yhteydessä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Antti Aalto, A&M Flywheel Oy, antti.aalto@hotmail.fi, Puh. 050 427 0579 (Osakasisännöinti)
Huolto
Oman asunnon ja edustan lumityöt hoitaa osakkaat itse (omatoiminen huolto), talkoot.
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Ilmanvaihto: koneellinen poisto, väestönsuoja, kellarikomero ja huoneistokohtaiset varastot, roskakatos ja tekninen tila
Kuntotutkimukset: 2016 Kevyt kuntoarvio, 2020 A, B ja D-talojen julkisivujen kuntotutkimus ja
Julkisivujen kuntotutkimus A, B ja H-talo
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 9 Autotalleja: 3 Parkkipaikkoja: 6

Tehdyt remontit
Asunnossa: lattiat hiottu ja tammiparketti valkolakattu, seinät maalattu n. 7v. sitten. Taloyhtiössä: 2005: Tuuletusputkien, pellitysten ja tulisijojen sekä hormien korjauksia, 2006: Salaojien ja pintavesien ohjauksen korjaus, 2007: Julkisivurappausten kunnostustöitä, 2011: Kattoläpivientien tarkastuksia, korjauksia ja lisäyksiä. C-talon kattovuodon korj., 2012: Lukituksen uusiminen Abloy Sento järjestelmään, Kiinteistön ja huoneistopihojen välisten aitojen omatoiminen maalaus, 2013: Puuritilöiden uusiminen, väestönsuojan ritilöiden rakentaminen, H-talon kylpyhuoneen kosteusvaurion korjaukset, 2014: Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus, 2015: G-talon sisäänkäynnin korjaus, H-talon etelänpuoleisen ulkoseinän korjaus, 2016: Valkoisten puu- ja metalliosien huoltomaalauksia, Kevyt kuntoarvio, 2017-2018 Sokkeleiden korjauksia, 2018: Julkisivu-urakka (seinien maalaus), Kaikki ulkovalaisimet uusittiin, 2019: Ruskeiden puuosien korjausmaalaukset, Sokkeleiden peruskorjauksia, 2020: Ikkunoiden ja julkisivun välissä olevan tiivistysauman uusiminen, Huippuimureiden ja ilmanvaihdon säätöpaneeleiden tarkastus, A-talon ilmanvaihto remontti, A, B ja D-talojen julkisivujen kuntotutkimus, Julkisivujen kuntotutkimus A, B ja H-talo, Kosteusvauriokorjaukset asunnoissa A,B, E, H ja F, Elementtisaumojen korjaaminen, 2020 Sokkelien kunnostus, 2021: A, B ja H-talojen julkisivujen kuntoarvio, Rappauskorjaukset taloissa A, B, C ja H, 2022: Kaukolämmön alajakokeskuksen uusiminen, IV-kanavien nuohous, Kosteusvauriokorjaukset H-asunnossa, F-talon sokkelin vuotokorjauksia, H-talon huippuimurin vaihto, 2023: Sokkeleiden korjauksia D, G ja I-asuntojen hormien kohdalla, Savuhormien elementtisaumojen, sekä pellityksien saumojen uusiminen katoilla, Elisan Valokuitu
Tulevat remontit
Sähköautolatauspisteet (osakas muutostyönä halutessaan), 2024: Hormien sokkelien viimeistelytyöt D-, G- ja I-asunnoissa (päätetty), Julkisivujen rappausten pienempiä paikkauksia (päätetty)
Energialuokka
D (2013)
Tontin koko
5 295 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki, p. 09 816 21. Idän puolella olevalle kiinteistölle on asemakaavassa sallittu 17 asuinrakennuksen rakentaminen joka voi muuttaa tämän myytävän asunnon asuinympäristöä tulevaisuudessa.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Nokkalankulma 7

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Alakoulut: Matinlahden koulu n. 1 km, Tiistilän koulu n. 1,5 km, Yläkoulut: Espoon kristillinen koulu n. 2 km, Mattlidens skola n. 2 km, Lukiot: Alexander Henn n. 2 km, Mattlidens gymnasium n. 2 km
Palvelut: K-Market Matinkylä n. 900 m, Alepa Joosepinkuja927 m, Alepa Matinkylä n. 1,5 km,
Neste K Matinkylä n. 2 km, Matinkylän terveysasema n. 1,5 km, Oma Lääkärisi Iso Omena n. 1,5 km, Forever Matinkylä n. 1km, Matinkylän urheilupuisto n. 2 km, Fressi Matinkylä-Olari n. 2 km
Päiväkodit: Nokkalanpuiston päiväkoti n. 200 m, Happy Toddlers Päiväkoti n. 250 m, Von
Veijarit Oy n. 500 m, Sportti Iltapäiväkerhot Oy n. 500 m
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, metroasema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Lisätietoa auton säilytyksestä
Kullakin taloyhtiön asunnolla on kaksi autopaikkaa käytössään.
Kullekkin asunnolla on kaksi autopaikkaa.
Pihan kuvaus
Huoneistolla käytössä piha-alue. Saaristolais tunnelmaa! Suojaisa ja aurinkoinen asuntokohtainen piha-alue.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Matinkylä, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Koski Mari

Partner, Asuntomyyjä, MBA

KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy

KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
SKVL jäsenyritys

Leskirouva Freytagin kuja 15 A 4,
00790 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.