Kiinteistönvälitys Mauri Ahvalo Oy LKV
Kiinteistönvälitys Mauri Ahvalo Oy LKV

Kerrostalo | 1h + tupak + wc + s

Papinkatu 4, Keskusta, Joensuu

Hinta

82 000 €

Koko

40 m²

Vuosi

1973

Tervetuloa Papinkadulle, Joensuun keskustan eteläpäätyyn! Tämä ensimmäisen kerroksen kerrostalokaksio myydään vuokrattuna, joten se tarjoaa oivan mahdollisuuden myös sijoittajalle. Edullinen hoitovastike ja kaikki palvelut äärellään. Huoneisto on alun perin suunniteltu liiketilaksi, mutta myöhemmin muutettu viihtyisäksi asuinhuoneistoksi. Tämä antaa tälle kodille oman, ainutlaatuisen leimansa. Kodikas tupakeittiö ja oma sauna rentoutumista varten. Yhtiöllä on oma tontti ja lämmitysmuotona toimii kaukolämpö. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi, niin käydään paikan päällä tutustumassa!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20149869
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + tupak + wc + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
40 m²
Kokonaispinta-ala
40 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
1973
Käyttöönottovuosi
1973
Vapautuminen
Muu ehto: Vuokrattu/6kk

Hinta

Myyntihinta

82 000,00 €

Velaton hinta

82 000,00 €

Neliöhinta

2 050,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

143,44 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

143,44 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

2023 varsinainen yhtiökokous myönsi hallitukselle valtuudet periä tarvittaessa yhden ylimääräisen hoitovastikkeen hoitokulujen kattamiseksi seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen mennessä. Vesiennakko 15€/hlö/kk, tasaus mittareiden mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: osalaatoitus, tapetti
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone
Liesi: sähköliesi
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: pesukoneliitäntä, suihku
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: peilikaappi
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: tapetti
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Joensuu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Karjalan Tilipalvelu Oy / Tuomas Holopainen Itäranta 12, 80100 Joensuu p. 0505280217 tuomas.holopainen@karjalantilipalvelu.fi
Huolto
R&A Talohuolto Oy Kirkkokatu 1 A 80100 Joensuu
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhtiön välittömässä hallinnassa ovat huoneisto A2, sekä kellarikerroksessa väestönsuoja, jossa säilytyskomerot. Pohjakerroksessa lämmönjakohuone, ulkoiluvälinevarasto, pesutupa, sauna, sekä jäähdytetyt talouskomerot.
Kuntotutkimukset: Insinööritoimisto Juhani Väisänen Ky teettänyt perustusten tutkimisen mahdollista lisärakentamista varten ja hallitus on todennut, että saatujen tutkimustulosten perusteella ei ole järkevää suunnitella lisärakentamista rakennusta korottamalla.
Tehdyt remontit
-80 3-kert. lasit, -81 patteritermostaatit, -85 puuosien pintakäsittely, -88 porrasmaalaus, -89 kaapeli-tv, -91 vesikaton huopakate, -92 pesutuvan ja tuuletusparvekkeiden lattioiden maalaus, -96 ikkunoiden puuosien pintakäsittely, -98 kaukolämpö, -00 sokkelin pinnoitus, -01 löylyhuoneen panelointi ja lattian laatoitus, -02 pihan uusiminen ja asfaltointi, jätekatos, -06 lukitusten uusiminen, -07 ulkoikkunoiden korjaus, -09 käyttövesiputkisto, -11 salaojituksen huuhtelu, patteritermostaattien uusiminen ja lämmönsäätö, pyörävaraston maalaus, julkisivukorjauksen suunnittelun aloitus, -13 porrasovien (2kpl) ja ovipuhelimien uusiminen, -15 julkisivuremontti, -16 autokatoksen katon ja pihan puoleisten ulko-ovien uusinta, -17 ikkunoiden ja parvekeovien uusimista (urakan yhteydessä uusittiin myös sisäpihan ikkunoiden välinen panelointi eristeineen, huoneistojen parvekesyvennyksen panelointi eristeineen, sekä rakennuksen päätyjen ikkunoiden välinen panelointi), taloyhtiön omistaman huoneistoin A2 kph-remontti, vesikatteen kunnon tarkastus, -18 perustusten tutkiminen mahdollista lisärakentamista varten, vesikatteen kunnostus tarkastusraportin mukaisesti, sisäpihan puoleisten sisäänkäyntien ovilippojen uusiminen, viemärisaneerauksen suunnittelu, piha-alueen kunnostamisen suunnittelu, taloyhtiön omistamaan huoneistoon A2 parvekelasitus, -19 viemäriverkoston sukitus, huippuimureiden uusiminen, autotallien- ja autotallien välisten seinien ns. potkupeltien uusiminen, vesikatteen korjaustoimenpiteitä, -21 ilmanvaihtokanavien puhdistus, sadekatosten asentaminen iv-piippuihin, -22 pesutuvan pesukoneen uusiminen, -23 julkisivurappauksen (Papinkadun puoli) korjaustoimia, väestönsuojan huolto, vesikatteen tarkastus, sekä tarkastusraportin mukaiset akuutit korjaustoimenpiteet (avonaisten kermisaumojen paikkakorjaus, höyrypussin poisto ja paikkakorjaus, vaurioituneen sisäänkäyntikatoksen uusiminen, piippujen kerminostojen uudelleen tiivistys tarvittavilta osin, jäätymissuojien lyhennys, antenniputken juuriosan uudelleen tiivistys bitumimassalla, kattoluukkujen kerminostojen uudelleen tiivistys tarvittavilta osin, kattokaivoihin rengassiivilät)
Tulevat remontit
Vuoden 2023 yhtiökokouksessa päätettiin, että hallitus saa valtuudet toteuttaa piha-alueiden kunnostuksen vuosien 2023-2024 aikana ja hallitus saa valtuudet päättää urakan sisällöstä ja että urakan kustannukset katetaan siten, että työhön kerätään tarvittaessa yksi ylimääräinen hoitovastike, jolla saadaan 5178,80 euroa ja jos kustannukset ylittävät tuon, ne katetaan talousarvion puitteissa. Piha-alueen kunnostamiseen liittyen pidettiin elokuussa 2023 katselmus (johon kutsuttiin kaikki osakkaat) ja katselmuksen perusteella hallitus pyytää piha-alueen kunnostamisesta tarjoukset siten, että työajankohta olisi v. 2024 keväällä/alkukesästä.

Hallituksella käsiteltävänä taloyhtiön omistaman huoneiston A2 mahdollinen keittiöremontti, taloyhtiössä teetetty sähköverkon kapasiteetin selvitys mahdollisia sähkö-/hybridiautolatauksia varten, antennisisäverkon mahdollinen uusiminen, sekä autokatoksen betoniosien kunnostaminen sekä autotallien ovien maalaus.
Energialuokka
F (2013), Energiatodistuksen viimeinen voimassaolopäivä 24.11.2024.
Tontin koko
1 817 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Joensuun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Papinkatu 4

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Isännöitsijältä 12.10.2023 saadun tiedon mukaan kaikki autopaikat ovat tällä hetkellä varattuja, mutta myöskään jonossa ei ole ketään.
4 autotallia, 12 lämmintä pihapaikkaa, sekä 130m2 autokatos seitsemälle autolle.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Joensuu

Asuinalueena Keskusta, Joensuu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lakio Raakel

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Kiinteistönvälitys Mauri Ahvalo Oy LKV

Kiinteistönvälitys Mauri Ahvalo Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.