Kodin Kivijalka Oy LKV Riihimäki/Hämeenlinna
Kodin Kivijalka Oy LKV Riihimäki/Hämeenlinna

Omakotitalo | 4-5h, k, khh, s, psh, 2wc, vh, et, arkiet, ak, lämmin varasto

Lehtometsänkaarre 7, Ahvenisto, Hämeenlinna

Hinta

439 000 €

Koko

139 / 165 m²

Vuosi

2023

Harvoin löydät näin hyvää! Upea, täysin valmis kokonaisuus vaivatonta omakotiasumista arvostavalle. Tyylikkäästi toteutettu vaalea koti, jonka reilun kokoinen keittiö-olohuonetila muodostaa kodin sydämen. Olohuoneen vieressä sijaitsevasta kirjastotilasta saa helposti kevyellä seinällä yhden makuuhuoneen lisää. Tiloihin avaruutta antaa myös noin 2,8 metrin huonekorkeus sekä lattiaan saakka ulottuvat ikkunat, joissa kätevät sekä ylhäältä että alhaalta säädettävät vekkikaihtimet. Arkieteinen varsinaisen eteisen vieressä, kodinhoitohuone sekä kaksi erillistä wc-tilaa lisäävät huomattavasti arjen toiminnallisuutta. Säilytystiloja on runsaasti kaapistojen, vaatehuoneen ja lämpimän ulkovaraston ansiosta. Tämä koti on omalle tontille paikalla rakennettu, huolellista ja katseen kestävää ammattilaisen työtä. Tarkkaan harkittuja yksityiskohtia asumista helpottamassa, kauniisti toteutettuna. Pesuhuoneet seinät ovat hartsipinnoitteiset ilman laattasaumoja, asuinhuoneissa mattalakatut tammiparketit. Keittiössä integroituina niin kodinkoneet kuin liesituuletinkin, työtasot kvartsia. Himmennettäviä valaisimia halutun tunnelman luomiseksi ja seinän sisälle liukuvia ovia säästämässä tilaa. Lämmitysjärjestelmänä toimii vesi-ilmalämpöpumppu viilennysmahdollisuudella ja koko kodissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Lämmityskulut ovat hyvin maltilliset ja sen vuoksi talo onkin saanut A-energialuokituksen. Talon aurinkoisella puolella on koko rakennuksen levyinen terassi, jonka kupeeseen on asennettu sähköt ja viemäri valmiiksi poreallasta varten. Myös robottiruohonleikkurille on valmiina rajakaapelointi. Autolle on katos, sisältäen sähköauton latausaseman. Katoksen yhteydessä sijaitsee 10 m2 lämmintä varastotilaa, joka on varustettu koneellisella ilmanvaihdolla. Loistava sijainti lähellä päiväkotia ja uutta koulua. Ahveniston ulkoilumaastotkin löytyvät heti kotiovelta. Myynti ja esittelyt: Kodin Kivijalka Oy LKV 044 981 9949 toimisto@kodinkivijalka.fi www.kodinkivijalka.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20160087
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5h, k, khh, s, psh, 2wc, vh, et, arkiet, ak, lämmin varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
139 m²
Muiden tilojen pinta-ala
26 m²
Kokonaispinta-ala
165 m²
Lisätietoja pinta-alasta
139 m² on rakennusasiakirjojen mukainen huoneistoala ja 165 m² rakennusasiakirjojen mukainen asuinrakennuksen kerrosala.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Muu ehto: 1 kk kaupanteosta / sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

439 000,00 €

Velaton hinta

439 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 107.04 €/vuosi 2023. Vero muodostuu vasta pelkästä maapohjasta.
Sähkönkulutus ollut nykyisellä asukkaalla (4 hlöä, sauna lämmennyt joka päivä) viimeisen vuoden aikana noin 15 300 kWh/vuosi. Hulevesimaksu 45 €/vuosi. Jätehuolto astian koon ja tyhjennyskertojen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen: Kaapistot, kiinteät valaisimet himmennystoiminnolla. Seinät ja katto maalattu, lattia laatoitettu. Arkieteinen: seinän sisälle liukuva väliovi, kuivauskaappi, säilytysjärjestelmä. Seinät ja katto maalattu, lattia laatoitettu.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät, sekä ylhäältä että alhaalta säädettävät Visor-vekkikaihtimet ikkunoissa (pl. eteinen, khh ja pesuhuone). Himmennettäviä kiinteitä valaisimia, astronomisen kellon takana oleva ulkovalaistus. Rajakaapelointi valmiina robottiruohonleikkurille.
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Uudenveroisessa kunnossa oleva talo, joka lopputarkastettu 17.2.2023 ilman huomautuksia.
Energialuokka
  • A (2018)
  • E-luku 79. Voimassa 13.2.2033 saakka. Ilmatiiveysluokitus: qE50-luku 0,1.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Vesi-ilmalämpöpumppu jäähdytysmahdollisuudella, vesikiertoinen lattialämmitys koko talossa
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymät
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Maanvarainen reunavahvistettu betonilaatta, Benders -sokkelielementeillä. Puurunko, puupaneeliverhous. Paikalla rakennettu.
Keittiön kuvaus
Avoin olohuoneen suuntaan. Greigen sävyiset kaapistot. Integroitu jääkaappi, integroitu pakastinkaappi (puolikas), Bora Pure Puru induktiokeittotaso integroidulla liesituulettimella (huoneilmaan palauttava), erillisuuni (pyrolyysi), integroitu astianpesukone. Kaikki kodinkoneet Bosch pl. liesitaso. Työtasot kvartsia, tiskipöytä Stalan ja hana Damixan, kiinteät valaisimet. Seinät ja katto maalattu, lattiassa mattalakattu tammiparketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kaksi suihkua (Gustavsberg), kiinteät valaisimet himmennystoiminnolla. Seinän sisälle liukuva väliovi. Seinissä hartsipinnoite, lattia laatoitettu, katto lämpökäsiteltyä haapaa. Vesikiertoisen lattialämmityksen lisäksi sähköinen mukavuuslattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
2 x erill.wc. Eteisen yhteydessä olevassa wc-tilassa pesuallas, allastasoa ja -laatikostoa, hana Damixa, iso peili, seinä-wc -istuin, kiinteät valaisimet. Seinät maalattu/laatoitettu, katto maalattu, lattia laatoitettu. Pesuhuoneen yhteydessä olevassa wc:ssä pesuallas, allaslaatikostoa, hana Damixa, peili, wc-istuin. Seinät maalattu, katto lämpökäsiteltyä haapaa, lattia laatoitettu.
Saunan kuvaus
Hehku Atlas pilarikiuas 9 kW, kiinteät valaisimet. Seinät, katto ja lauteet lämpökäsiteltyä haapaa, lattia laatoitettu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kaapistot, pesuallas, pesukoneliitäntä ja tila myös kuivausrummulle, kiinteät pyykkinarut, allas Stala, hana Damixa, laminaattitaso, kiinteät valaisimet himmennystoiminnolla. Seinät ja katto maalattu, lattia laatoitettu.
Olohuoneen kuvaus
Käynti terassille, avoin keittiön suuntaan, lattiaan asti ulottuvat ikkunat. Kiinteät valaisimet himmennystoiminnolla. Seinät maalattu, lattiassa mattalakattu tammiparketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yhden makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone seinän sisälle liukuvalla väliovella ja kiinteä valaisin himmennystoiminnolla. Muissa makuuhuoneissa kiinteät, seinään upotetut kaapistot. Seinät maalattu, lattiat mattalakattua tammiparkettia.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, vaatehuone, arkieteinen ja 10 m²:n lämmin varasto autokatoksen yhteydessä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Näyttävä, sileä tiilikate Benders Carisma

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Hämeenlinna toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
109-9-46-4
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
691 m²
Rakennusoikeuden pinta-ala
200 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
AO, kerrosluku II.
Kaavoitustiedot
Hämeenlinnan kaupunki, puh. 03 6211
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Lisäksi kiinteistöllä sijaitsee autokatos/varasto -rakennus, josta lämpimän varaston osuus noin 10 m². Varastossa on sähköinen lattialämmitys ja koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Autokatoksessa myös sähköauton latausasema.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hämeenlinna

Asuinalueena Ahvenisto, Hämeenlinna

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Louvet Riitta

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, Kaupanvahvistaja

Kodin Kivijalka Oy LKV Riihimäki/Hämeenlinna

Kodin Kivijalka Oy LKV Riihimäki/Hämeenlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.