ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Paritalo | 4h, avok, kph, s, 2 x wc, var, parv, ter, piha

Hiidenrannantie 4 B 4, Nummela, Vihti

Hinta

299 000 €

Koko

100 / 107,1 m²

Vuosi

2021

Supervaloisa tyylikäs paritaloneliö kiinteistön parhaalla paikalla! 2021 valmistuneessa laadukkaassa kodissa on loistava pohjaratkaisu. Sisään astutaan katetulta terassilta tilavaan eteiseen. Asunnon katseenvangitsija on eteen aukeava korkeakattoinen olohuone, jonne isot ikkunat tuovat upean valon. Olohuoneen äärelle asettuu tyylikkään mattamusta avokeittiö ja huoneet muodostavat yhdessä avaran kokonaisuuden, jonne sopii niin iso sohva kuin ruokapöytä. Olohuoneesta on käynti suojaisan takapihan aurinkoiselle terassille, jossa kelpaa nautiskella päivästä. Alakerrasta löytyy lisäksi iso kylpyhuone kodinhoitotilojen kera ja tietenkin oma sauna. Lisämukavuutta arkeen tuo erillinen wc ja asunnon molemmat kerrokset mukavasti viilentävä ilmalämpöpumppu. Yläkerran rauhassa sijaitsevat kodin kolme makuuhuonetta. Tilava päämakuuhuone asettuu takapihan puolelle ja sen yhteydessä on parveke sekä reilusti säilytystilaa kaapistoissa. Kaksi muuta mukavan kokoista makuuhuonetta asettuvat etupihan puolelle ja sopivat kumpikin loistavasti niin työ- kuin lastenhuoneiksi. Yläkerran kokoaa yhteen valoisa aula, josta avautuu näkymät alas olohuoneeseen. Aulan äärelle asettuu myös asunnon toinen wc. Asunnolle kuuluu lisäksi ulko-oven vierellä sijaitseva lämmin ulkovarasto sekä tekninen tila ja kaksi autopaikkaa, joihin voi halutessaan myös asentaa sähköauton latauspisteen. Asunto sijoittuu loistavalle paikalle kiinteistön takakulmaan, jossa talon taakse ja päätyyn jäävä piha-alue on mukavan rauhallinen. Hallinnanjakosopimuksella jaettu kiinteistö on itse asunnon tavoin tyylikäs ja huolella viimeistelty kokonaisuus, jossa parkkipaikka sekä pihatie on asfaltoidut. Yhteisalueelta löytyy siisti roskakatos ja talojen välistä oleskelualuetta sekä pieni leikkipaikka hiekkalaatikoineen. Hiidenrannan pientaloalue on luonnon läheinen ja ympäristöstä löytyy upeat ulkoilureitit niin harjun suunnalta kuin Hiidenveden rannoilta. Aivan kodin viereltä löytyy K-Market sekä suomen että ruotsinkieliset päiväkodit ja kaikki Nummelan keskustanpalvelut löytyvät noin 1,5-2.5 kilometrin päästä. TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Mira Järvinen, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV 040 8350271 / mira.jarvinen@roof.fi OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN? I can provide services also in English Jag kan betjäna också på svenska. Onko oma asuntosi myymättä? Kauttani saat maksuttoman arvion asunnostasi sekä tarjouksen myyntityöstä. Soita 040-835 0271! Get a ROOF! www.mirajärvinenlkv.fi www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20162170
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, avok, kph, s, 2 x wc, var, parv, ter, piha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
100 m²
Muiden tilojen pinta-ala
7,1 m²
Kokonaispinta-ala
107,1 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asunnon B 4 rakennuspiirustusten mukainen huoneistoala on 100 m² ja muiden tilojen (varasto ja tekninen tila) pinta-ala on 7,1 m². Koko paritalon kerrosala on rakennuslupapäätöksen ja rakennuslupapiirrosten mukaan 231 m². Huoneiston B 4 kerrosala ei ole tiedossa. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Kohteen hinta määräydy pinta-alan perusteella
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

299 000,00 €

Velaton hinta

299 000,00 €

308 750,00 €

Muut maksut

Vesi- ja jätevesimaksu

50,00 € / kk

Puhtaanapito

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 411.04 €/v (2024)
Sähkönkulutus 11 379 kWh/v (2022 toteuma) sisältäen talous- ja lämmityssähkön. Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus noin 121,15 euroa/kk, perustuu vuoden 2022 kustannuksiin, sisältäen sähköenergiamaksut (kilowattitunnin hinta on ollut noin 5 senttiä) ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Sähkö-, vesi-, jätevesi- ja puhtaanapitokulut kulutuksen mukaan. Kulutusperusteiset kustannukset voivat vaihdella merkittävästikin riippuen mm. sopimuksista, kulutustottumuksista ja henkilömääristä (nykyiset toteumat yhden henkilön käytöllä). Todelliset kustannukset voivat siis olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Hallinnanjakosopimuksen osapuolet vastaavat itse kaikista omaan hallinta-alueen osaansa kohdistuvista kustannuksista. Kukin hallinnanjakosopimuksen osapuoli sitoutuu osallistumaan rakennuksen ulkopuolen huoltomaalaukseen tarpeen mukaan kuitenkin vähintään 15 vuoden välein. Hallinnanjakosopimuksen osapuolet vastaavat kukin yhtä suurin osuuksin yhteisaluetta koskevista kustannuksista. Varainsiirtovero 3%.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen: VARUSTUS: Vaatekaappi. SEINÄT: Maalattu LATTIA: Parketti Lämmin ulkovarasto ja tekninen tila etuoven vierellä. Parveke ja terassi.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ikkunoissa sälekaihtimet. Ilmalämpöpumppu.
Kohteen lisätiedot
Asunnon hallintaan kuuluu kaksi yhteisalueella sijaitsevaa lämmityspistokkeellista yksilöityä autopaikkaa, johon tulee yksi voimavirtavaraus sähköautojen latausta varten (latauspistettä ei ole asennettu).
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
  • Viimeinen voimassaolopäivä 31.5.2029
Asbestikartoitus
  • Ei radonmittausta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Poistoilmalämpöpumppu
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Osuus kiinteistön sähkö- vesi- ja viemäriliittymiin siirtyy.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
VARUSTUS: Jääkaappi-pakastin, astianpesukone, induktioliesi, pyrolyysi-kiertoilma erillisuuni, liesituuletin (hormi). SEINÄT: Maalattu LATTIA: Parketti
Kylpyhuoneen kuvaus
VARUSTUS: Suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, kaapistot, lattialämmitys. SEINÄT: Kaakeli. LATTIA: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
Alakerran wc: VARUSTUS: Wc-istuin, bidee-suihku, pesuallas, allaskaappi, peili. SEINÄT: Kaakeli. LATTIA: Laatta. Yläkerran wc: VARUSTUS: Wc-istuin, bideesuihku, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi, kaappi, pesukoneliitäntä. SEINÄT: Kaakeli. LATTIA: Laatta.
Saunan kuvaus
VARUSTUS: Sähkökiuas, ikkuna. SEINÄT: Paneeli. LATTIA: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
VARUSTUS: Käynti takapihalle. SEINÄT: Maalattu LATTIA: Parketti
Makuuhuoneiden kuvaus
Takapihan puoleinen makuuhuone: VARUSTUS: Vaatekaapit, sähkökäyttöinen rullaverho, käyntiparvekkeelle. SEINÄT: Tapetoitu / maalattu LATTIA: Parketti Muut makuuhuoneet: VARUSTUS: Vaatekaappi wc:n viereisessä makuuhuoneessa. SEINÄT: Tapetoitu / maalattu LATTIA: Parketti
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vihti toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
927-401-2-288
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
316,6 m²
Lisätietoja tontista
Koko kiinteistön pinta-ala on 2533 m², josta myydään hallinnanjakosopimuksen mukainen 1/8 osaa noin 316,625 m² määräosa D, joka hallitsee hallinnanjakosopimuksen liitteenä olevaan karttaan merkinnällä hallinnointialue D merkittyä aluetta. Määräosan alueellisesta hallinnasta on sovittu kiinteistön omistajien kesken hallinnanjakosopimuksella, joka on kirjattu parhaalle etusijalle lainhuuto- ja kiinnitysrekisteriin. Kiinteistön määräosalle kohdistuvat oikeudet ja velvollisuudet ovat kirjattu tarkemmin hallinnanjakosopimukseen ja ostajan on tutustuttava siihen huolellisesti ennen ostopäätöksen tekoa.
Rasitteet
Hallinnanjakosopimus 27.5.2020. Etusija 8.7.2020 parhaimmalla etusijalla muihin kirjauksiin nähden, toistaiseksi voimassaoleva. Kirjattu oikeus: Veden ottaminen Oikeutetut: 927-401-2-288 RIIHELÄ Rasitetut: 927-401-2-790 RANTAPELTO
Kaavoitustiedot
Ohjeellinen tonttijako.
AP/pv= Asuinpientalojen korttelialue. Alueelle voidaan rakentaa rivitaloja, kytkettyjä pientaloja tai erillisiä pientaloja asumistarkoituksiin. Korttelialuetta koskee §:t:
243 §: Asuinrakennuksissa oltava harjakatto.
276 §: Asuinrakennukset tulee sovittaa ulkoasultaan ympäröivään rakentamiseen.
277 §: Maa- ja kalliolämpöjärjestelmien asentaminen pohjavesialueella on kielletty.
Sijaitsee pohjaveden muodostumisalueella.

Tuohivehmaan ja Lentokentän vireillä olevat asemakaavamuutokset sijaitseva noin kilometrin päässä kiinteistöstä. Lisätietoja saatavissa välittäjältä.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Nummelanharjun koulu ja Vihdin Lukio n. 1,2 km. Nummelan koulu n. 2km. Kuoppanummen koulukeskus n. 2,1km.
Palvelut: K-Market Hiidenranta n. 200 m. Nummelan keskustan palvelut noin 1,5 - 2,5 km päässä.
Useita liikuntapaikkoja n. 1 - 3 km päässä.
Päiväkodit: Hiidenrannan päiväkoti ja Daghemmet Aleksandra. 250 m, Päiväkoti Sateenkaari n. 800 m. Luontolan päiväkoti n. 850 m. Kuoppanummenpäiväkoti n. 2,1 km.
Liikenneyhteydet
Linja-autoasema Nummela 2,5 km.
Pihan kuvaus
Asunnon hallinta-alueeseen kuuluu hallinnanjakosopimuksen karttaliitteen mukainen piha-alue.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vihti

Asuinalueena Nummela, Vihti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Järvinen Mira

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.