Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Kerrostalo | 3 h + k + kph (Yj:n mukaan 3h + k)

Vuorikatu 6, Kluuvi, Helsinki

Hinta

711 000 €

Koko

90 m²

Vuosi

1922

Parvekkeellinen läpitalon kolmio Helsingin ydinkeskustassa, rauhallisen kadun varrella. Tämän asunnon ominaisuudet ovat vertaansa vailla. Ilmeeltään sekä moderni, että perinteisen lämminhenkinen. Koti, jossa uusi ja vanha kohtaavat. Huonejako on selkeä ja kaikki huoneet ovat tilavia. Läpitalon huoneiston sekä viidennen kerroksensa ansiosta valoa pääsee sisään molemmilta puolilta asuntoa. Olohuoneen ikkunasta näkee jopa Tuomiokirkon tornin. Keittiö on oma erillinen kokonaisuutensa, johon mahtuu ruokapöytä ikkunan alle. Keittiöstä on käynti omalle parvekkeelle, josta aukeaa kaunis ja urbaani kaupunkinäkymä ilta-auringon suuntaan. Keittiöön on myös asennettu ilmalämpöpumppu, joka sekä lämmittää, että viilentää. Laatoitettu lattia on helppo pitää puhtaana ja sen alla oleva lattialämmitys tuo mukavuutta arkeen. Kylpyhuone on rauhallisen tyylikäs. Svedbergin laadukkaat kalusteet, sadesuihku, yksityiskohdat sekä värimaailma tuovat siihen sopivaa särmää. Asunnossa on alkuperäiset väliovet. Ne johtavat mm. molempiin makuuhuoneisiin, joihin on asennettu mahtavan kokoiset liukuovikaapistot. Leveille sängyille riittää tilaa ja toinen makuuhuone toimii erinomaisesti tarvittaessa myös työhuoneena. Asunto Oy Vuorikatu 6 on valmistunut vuonna 1922. Taloyhtiön rakennukset A ja B on peruskorjattu vuosien 1996-1997 aikana, jolloin remontoitiin mm. putket, sähköt ja julkisivut. Taloyhtiön C-rakennus on valmistunut vuonna 1998. Erityisesti Vuorikadun puolen rakennuksen arkkitehtuuri kauniine rappukäytävineen ja julkisivuineen ovat täynnä aitoa 20-luvun tunnelmaa Kun laskeudut hissillä alas, olet saman tien kaupungin sykkeessä. Hetkessä istut metrossa matkalla itään tai länteen. Kaikki palvelut, museot ja elokuvateatterit, pienet putiikit, ravintoloiden koko kirjo, Senaatintori, Kauppatori .. Meri.. Kaikki on heti siinä. Olisiko tämä uusi kotisi? Ota yhteys ja varaa yksityisnäyttö. TÄMÄN KOHTEEN MYY Ville Erola LKV LVV | 040 727 2335 | ville.erola@bo.fi Service also in English. www.facebook.com/villeerolabolkv/ IG: @erolaville Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut sitoumuksetta maksuttomalle arviokäynnille. Kerron samalla lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja Bo:n loistavasta välityskonseptista sekä miten asunnonvaihdon suhteen kannattaa edetä. Autan mielelläni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20167963
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3 h + k + kph (Yj:n mukaan 3h + k)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
90 m²
Kokonaispinta-ala
90 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-aloja ei ole tarkistumitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
5/6
Rakennusvuosi
1922
Käyttöönottovuosi
1922
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

701 802,16 €

Velkaosuus

9 197,84 €

Velaton hinta

711 000,00 €

Neliöhinta

7 900,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

540,00 € / kk

Pääomavastike

225,90 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

765,90 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen
Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Kotivakuutus omien sopimusehtojen mukaisesti. Ostaja maksaa varainsiirtoveroa 2 % velattomasta kauppahinnasta.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ilmalämpöpumppu. Mittatilaustyönä tehty Skannon kirjahylly. Mittatilaustyönä tehdyt Tank Indoor kaapistot työhuoneessa ja makuuhuoneessa. Makuuhuoneessa kaapisto valaistu ylhäältä.
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Keittiön kuvaus
VARUSTUS: Jääkaappipakastin, astianpesukone, induktioliesi, uuni, liesituuletin. LATTIA: Laatta, jonka alla lattialämmitys. SEINÄT: Maali. TYÖTASO: Komposiitti. VÄLITILASEINÄ: Kaakeli.
Kylpyhuoneen kuvaus
Charmikas kylpyhuone Svedbergin kalusteilla. VARUSTUS: Wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, hyllytaso, peili, käsisuihku, suihkussa käsisuihku sekä rainshower, suihkuovet, lattialämmitys. LATTIA: Laatta. SEINÄT: Kaakeli.
Olohuoneen kuvaus
LATTIA: Tammiparketti. SEINÄT: Maali.
Makuuhuoneiden kuvaus
LATTIA: Tammiparketti. SEINÄT: Maali.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneiston käytössä on kellarivarasto sekä huoneiston ulko-oven läheisyydessä oleva erillinen varasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikate, peltikate
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
FinCap Kiinteistövarainhoito Oy, Heli Remes Fabianinkatu 31, 00100 Helsinki p. 050 308 0558, heli.remes@fincap.fi
Huolto
Kotikatu Oy Takomotie 1-3, 00380 Helsinki p. 010 270 8000
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtiöjärjestys 19§: Yhtiössä on luovuttu tulisijojen käytöstä lämmitystarkoitukseen. Tämän perusteella tulisijahormien ja tulisijojen kunnossapito- ja nuohousvastuu kuuluu kokonaisuudessaan osakkaalle, jotka niitä käyttävät.

Yj 20§: Osakashallinnassa olevien huoneistojen ja muiden tilojen muut kuin rakennuksen normaaliin lvis-järjestelmään kuuluvien laitteiden (mm. huoneistokohtaiset ilmalämpöpumput) osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajilla.
Muuta: Painovoimainen ilmanvaihtojärjestelmä, kellarikomero.
Kuntotutkimukset: Julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimus 11.12.2020
Tehdyt remontit
2021: A- ja B-talon sisäpihan rappauspintojen, parvekkeiden ja ikkunoiden kunnostuksen rakennuslupa myönnetty. 15.2.2022 A- ja B-talon sisäpihan rappauspintojen, parvekkeiden ja ikkunoiden kunnostuksen suunnittelu.
2020: A- ja B-talojen sisäpihan rappauspintojen ja parvekkeiden kuntotutkimus. A- ja B-talojen peltikaton maalaus. A- ja B-talojen ilmanvaihtohormien puhdistus.
2019: Kaukolämpökeskuksen uusinta.
2018: Märkätilojen kuntokartoitus. Rakennuksen kuntoarvio.
2013: A- ja B-rakennuksen peltikaton uusiminen.
2002: A- ja B-rakennuksen hissien peruskorjaus. Sähköpääkeskus ja nousut.
1998: Peruskorjauksen jatkotöinä pihakiveys. A- ja B ulko-ovet. Ajoportti.
1996-1997: Kadun puolen (A- ja B) rakennuksen peruskorjaus. Lämpö- ja vesijohdon, sähkötekniikka, julkisivut, sisäpuolinen rakennustekniikka ja hissikorit.
Tulevat remontit
2023-2024: A- ja B-talojen sisäpihan rappauspintojen ja parvekkeiden kunnostus.
2023: A- ja B-talojen ovipuhelinjärjestelmän uusinta.
2024: Hissien kuntotutkimus. Märkätilojen kuntokartoitus.
2025-2028: Märkätilojen tarpeen mukainen saneeraus (A,- B- ja C-talo).
2025-2030:A- ja B-talon porrashuoneiden saneeraus.
Energialuokka
D (2018), Voimassaolo päättyy 9.10.2033.
Tontin koko
1 288 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätiedot: Helsingin kaupunki p. 09 310 1691
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Vuorikatu 6

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kaisaniemen ala-asteen koulu n. 300 m, Kruununhaan yläasteen koulu n. 650 m.
Palvelut: K-Supermarket Kaisaniemi n. 96 m, Lidl Citycenter n. 450 m, S-market Sokos Helsinki n. 600 m, Kaisaniemenpuisto n. 300 m.
Päiväkodit: Musiikkipäiväkoti Taikatahti n. 300 m, Päiväkoti Wilhola n. 300 m.
Liikenneyhteydet
Raitiovaunu pysäkki n. 270 m, Helsingin yliopiston metroasema n. 200 m, Helsingin päärautatieasema n. 550 m, bussipysäkki n. 550 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Taloyhtiöllä ei ole autopaikkoja, joita se voisi esim. vuokrata. Pysäköinti on kadunvarsipysäköintinä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kluuvi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Erola Ville

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.