Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Kerrostalo | 2h, k, p

Kylässuonpolku 7, Paltta, Turku

Hinta

99 000 €

Koko

61,5 m²

Vuosi

1973

Tilava kaksio rauhallisella alueella! Asunto sijaitsee luonnonläheisellä paikalla viihtyisän metsikön reunassa. Suojaisa pihapiiri tekee ympäristöstä erittäin rauhallisen ja monipuolisten kulkuyhteyksien ansiosta Paltan asuinalue onkin todella suosittu. Ampumakentänkadun päässä on runsaasti pysäköintitilaa ja lyhyen matkan päästä löytyy mm. lähikauppa sekä Leaf Areenan monipuoliset kuntoilumahdollisuudet. Lisäksi Länsikeskuksen ja Myllyn palvelut ovat helposti saavutettavissa. Tämä asunto on rakennuksen toisessa kerroksessa. Huoneet ovat tilavia ja pohjaratkaisu on käytännöllinen. Keittiöön mahtuu erillinen ruokapöytä ja makuuhuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta on rauhallinen näkymä taloyhtiön sisäpihan suuntaan. Kylpyhuoneessa on paikka omalle pyykinpesukoneelle. Säilytystilaa on erittäin paljon, sillä asunnossa on kaksi vaatehuonetta ja niiden lisäksi löytyy häkkivarasto sekä jäähdytetty kellari. Asunto on kauttaaltaan hyvin siistissä, mutta alkuperäisessä kunnossa, joten seuraavalla omistajalla on mahdollisuus päivittää asuntoa juuri omien mieltymysten mukaan. Asunto myydään vuokrattuna erittäin pitkäaikaisille vuokralaisille. Vuokra on 840,00 €/kk sisältäen veden ja sähkön. Asunto-osakeyhtiö Kyläpaltta on vuonna 1973 rakennettu taloyhtiö, johon kuuluu neljä asuinrakennusta, joissa on yhteensä 95 asuntoa. Remontteja on tehty paljon vuosien varrella, kuten hissien saneeraus 2021, ikkunoiden uusinta ja julkisivujen korjausta 2010 sekä käyttövesiputkiston saneeraus 2007. Asuntoa esitellään vain yksityisesittelyin, joten ota yhteyttä ja sovitaan aika esittelylle! Myynti ja lisätiedot: Joni Tapio Kiinteistönvälittäjä LKV 0445519911 joni.tapio@spkoti.fi Sp-Koti Turku

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20175576
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
61,5 m²
Kokonaispinta-ala
61,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/5
Rakennusvuosi
1973
Käyttöönottovuosi
1973
Vapautuminen
Muu ehto: Vuokrattu

Hinta

Myyntihinta

96 430,67 €

Velkaosuus

2 569,33 €

Velaton hinta

99 000,00 €

Neliöhinta

1 609,76 €/m²

Vastike

Hoitovastike

295,80 € / kk

Pääomavastike

75,19 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

370,99 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen
Vesimaksu sisältyy hoitovastikkeeseen, sähkö kulutuksen mukaan, pesutupamaksu 2,50 €/kpl, saunamaksu 2,00 €/kpl, autopaikkavuokra 15,00 €/kk ja autotallivuokra 45,00 €/kk. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,50 % velattomasta kauppahinnasta kaupanteossa. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: kaakkoon
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, sähköliesi, liesituuletin ja valmius astianpesukoneelle. Lattia muovia ja seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, kylpyamme, wc-istuin, peilikaappi ja pesukoneliitäntä. Lattia ja seinät muovia.
Olohuoneen kuvaus
Lattia muovia ja seinät tapetoitu.
Makuuhuoneiden kuvaus
1 kpl. Lattia muovia ja seinät tapetoitu.
Säilytystilojen kuvaus
Kaksi vaatehuonetta ja kellarissa häkkivarasto sekä jäähdytetty kellarikomero.
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi/huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Aura Isännöinti Oy, Mika Varpula, Pitkämäenkatu 11 B, 20250 Turku
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Mankeli, Taloyhtiössä on sauna, Jäähdytetty kellari, Urheiluvälinevarasto, Talopesula/itsepalvelupesula, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Ilmanvaihtona koneellinen poisto,
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 42 Autotalleja: 33

Tehdyt remontit
Viemärien pystynousujen alaosien valurautaisten osien sekä pohjaviemäreiden sukitus, viemäreiden pystynousujen ja huoneistohaaroitusten kuntotutkimus, lukitusjärjestelmän uusiminen (iLOQ) 2022, hissien saneeraus 2021, pääsisäänkäyntiovien automatisointi ja muuttaminen esteettömiksi 2019, porraskäytävien valaistus LED-liiketunnistinvalaisimet 2017, lukitusjärjestelmän uusiminen, ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö 2015, ikkunoiden uusiminen (ei rak. päädyt), huoneistoparvekkeiden ikkunoiden ja ovien uusiminen sekä takaseinän levytys + lisälämmöneristys, julkisivujen pesubetonisten elementtien purku, lämpörappaus + 180 mm lisälämmöneristys, sokkelien pinnoitus, pääsisäänkäyntien ovirakenteiden uusiminen, huoneistoparvekkeiden betoniosien pinnoitukset ja parvekepielien levytykset, patteriverkoston perussäätö, huoneistojen patteriventtiilien, linjasäätö- ja sulkuventtiilien uusiminen sekä lämmönjakohuoneen automatiikan uusiminen 2010, käyttövesiputkiston saneeraus 2007, kaukolämmön käyttövesisiirtimen uusiminen 2002, kaukolämmön lämmönsiirtimen uusiminen 2000, rakennusten päätyjen ikkunoiden uusiminen, rakennusten päätyjen tiilimuuraus ja lisälämmöneristeet, liittyminen Turun Kaapelitelevisio Oy:n verkkoon 1999, vesikattojen saneeraus 1989 ja kaukolämpöön liittyminen 1987.
Tulevat remontit
Vesikatteen uusiminen ja energiahanke (ryhmähankkeena Puistopaltan ja Ruotupaltan kanssa, suunnittelu käynnissä) 2023-2025, sähköjärjestelmän uusiminen (uusi pääkeskus ja nousukeskukset sekä uudet asuntokohtaiset nousukaapelit) 2027.
Energialuokka
E (2013), Voimassa 31.8.2024 asti.
Tontin koko
9 487,5 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-osakeyhtiö Kyläpaltta

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Taloyhtiöllä 42 pistokepaikkaa ja 3 tallipaikkaa, jotka vuokrataan jonotusjärjestyksessä. Autotallipaikoista 30 kpl erillisinä osakkeina.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Paltta, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapio Joni

Kiinteistönvälittäjä LKV

Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.