Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Kerrostalo | 3h + kt

Spinellikuja 5, Kivistö, Vantaa

Hinta

189 000 €

Koko

55,5 m²

Vuosi

2019

Moderni ja valoisa koti Kivistöstä, vain alle puolen kilometrin päässä ostoskeskuksesta ja juna-asemalta. Asunnon yhteydessä myynnissä autohallipaikka omana osakkeenaan. Asunnon kaksi makuuhuonetta on sijoitettu eri puolille huoneistoa tuomaan omaa rauhaa asukkailleen. Keittiö, olohuone ja huoneiston suuri lasitettu terassiparveke ovat asunnon keskiössä. Parveke tuo lisäneliöitä runsaasti, etenkin kesäaikaan, jolloin voit nauttia rauhallisesta lukuhetkestä tai mukavasta ruokailusta parvekkeella, sillä nämä molemmat tilat saat mahtumaan parvekkeelle hienosti. Kodin lattiasta lähes kattoon ulottuvat ikkunat tuovat maksimaalisen valon. Kompaktit asuinneliöt ja 2019 vuoden rakennusvuosi puolestaan tarjoaa edullisia asumiskustannuksia ja huoletonta asumista tuleville vuosille. Huoneiston pohjaratkaisu on suunniteltu luovasti, tehokkaasti, turhia neliöitä ei ole, vaan kaikilla asuinneliöillä on oma toiminnallisuutensa tässä kodissa. Tämä koti on suurempi kuin asuinneliöt antavat ymmärtää. Tule kanssani ihastumaan tähän Sinun uuteen kotiin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20186697
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
55,5 m²
Kokonaispinta-ala
55,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/6
Rakennusvuosi
2019
Käyttöönottovuosi
2019
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

189 000,00 €

Velaton hinta

189 000,00 €

Neliöhinta

3 405,41 €/m²

Vastike

Hoitovastike

493,95 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

493,95 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Huoneistolla ei ole yhtiövelkaosuuksia. Hoitovastike 8,90 € m2 Hoitovastike liikehuoneisto 5,34 € m2 Kylmä vesi 4,00 € kpl/kulutus Laajakaistavastike 3,50 € kpl Lämmin vesi 7,03 € kpl/kulutus Pääomavastike 1 1,80 € velallinen os Vesimaksu ennakko 20,00 € kpl Ylimääräinen hoitovastike 8,90 € m2 Ylimääräinen hoitovastike liikehuoneisto 5,34 € m2 Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Tilinpäätös 2022: Myönnettiin hallitukselle valtuudet 2kk ylimääräisen vastikkeen verran YKPK 9.5.2023: 12. Päätetään hallitukselle myönnettävästä valtuudesta periä osakkailta ylimääräinen kolmen (3 kuukauden hoitovastiketta ja pääomavastiketta vastaava summa, mikäli yhtiön taloudellinen tilanne sitä edellyttää. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti. Päätettiin esityksen mukaisesti.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: koilliseen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
Yhtiö ja Asunto Oy Vantaan Korundi, Asunto Oy Vantaan Sitriini ja Asunto Oy Vantaan Jade ovat tehneet hallinnanjakosopimuksen vuokratontin 23187-6 ja sillä sijaitsevien rakennusten, rakennelmien ja tilojen hallinnasta ja käytöstä. Asunto Oy Vantaan Jaden ullakkokerros jatkuu osittain IV-konehuoneen ja kuivaushuoneen osalta Asunto Oy Vantaan Turkoosin hallinta-alueen puolelle. YJ 8§: 8 § Kunnossapitovastuu Yhtiön asuinhuoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen rakentamisvaiheen aikaisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien osakkeenomistajan asentamien tai asennuttamien rakenteiden ja rakennelmien osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Yhtiö on pantannut vuokranmaksun vakuudeksi Kevalle 178.588,80 euron arvoisen panttikirjan. Kivistön asemakorttelit, vireillä oleva kaava: https://www.vantaa.fi/fi/kaavoitus/kaavat/kiviston-asemakortteleihin-monipuolista-kaupunkiymparistoa
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, teräs
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Varastotila sijaitsee samassa kerroksessa huoneiston kanssa.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijäntoimisto Kontu Oy 1.3.2024 alkaen Asiakaspalvelu: puh 010 739 8990 aspa@kontuoy.fi Isännöitsijä Jonni Talas jonni.talas@kontuoy.fi
Huolto
Keimolan ja Kivistön kiinteistöpalvelut Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Kuivaushuone, Urheiluvälinevarasto, Hissi, Kellarikomero, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: YJ 4§:
Yhtiöllä on pysyvä yksinomainen oikeus käyttää naapuriyhtiö Asunto Oy Vantaan Jaden ullakolla sijaitsevaa talovarastoa sekä yhtiötä koskevaa IV-konehuonetta. Talovarasto toimii myös yhtiön
siivouskomerona. Lisäksi yhtiöllä on oikeus käyttää naapuriyhtiö Asunto Oy Vantaan Jaden ullakolla sijaitsevia kuivaushuoneita yhdessä Asunto Oy Vantaan Jaden kanssa. Kulku edellä mainittuihin tiloihin on Asunto Oy Vantaan Jaden rakennuksen kautta.

Yhtiöllä on oikeus käyttää yhdessä Asunto Oy Vantaan Jaden kanssa Vantaan Kaupungin Kivistön kaupunginosan korttelin 23187 tontilla 6 (kiinteistötunnus 92-23-187-6) sijaitsevaa väestönsuojaa, joka toimii samalla yhtiön ulkoiluvälinevarastona yhdessä naapuriyhtiöiden Asunto Oy Vantaan Korundin, Asunto Oy Vantaan Sitriinin ja Asunto Oy Vantaan Jaden kanssa.

Asuinhuoneistojen lämpimät irtaimistovarastot sijaitsevat asuinkerroksissa 2-6 ja ne on numeroitu huoneistonumeroiden mukaisesti.
Tulevat remontit
Ei tiedossa olevia merkittäviä kunnossapitotarpeita seuraavien viiden vuoden aikana.
Rakennus valmistunut asumiskäyttöön lokakuussa 2019, joten rakennukset ja rakennusosat ovat
elinkaarensa alussa.
Energialuokka
C (2013), Voimassa 14.11.2017
Tontin koko
3 211 m²
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontin omistuksesta

Vuokra on sidottu Tilastokeskuksen julkaisemaan elinkustannusindeksiin. Peruslukuna joulukuu 2016, tarkastus kuluvan vuoden lokakuun pisteluku. Sopimus saatavana välittäjältä.

Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
71 682,96 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Keva, 0119343-0
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2076

Asunto Oy Vantaan Turkoosi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Aurinkokiven koulu 500m
Palvelut: K-market Kivistö 300m
Kauppakeskus Kivis 450m
Päiväkodit: Pilke tiedepäiväkoti 120m
Päiväkoti Nordlandia 350m
Liikenneyhteydet
Kivistön juna-asema 300m
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autohallipaikka numero 86 omana osakkeenaan. Sijaitsee hallin 2. kerroksessa, lähellä hissiä. Myydään huoneiston yhteydessä.
Taloyhtiöllä e omia autopaikkoja. Osakkaalla omistuksessaan Kiinteistö Oy Vantaan Spinelliparkki yhtiöstä hallipaikka numero 86, joka myydään erikseen huoneiston yhteydessä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Kivistö, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Karukoski Marie

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.