Helsingin KOTI LKV Oy
Helsingin KOTI LKV Oy

Kerrostalo | 3h + k + kph + wc

Ristiaallokonkatu 4, Kivenlahti, Espoo

Hinta

174 000 €

Koko

80,5 m²

Vuosi

1974

3h,k,kph,wc. Tämä aidosti muuttovalmis seitsemännen kerroksen huoneisto on kunnostettu tyylikkäästi seesteiseen skandinaaviseen makuun sopivaksi. Väri- ja materiaalimaailma on ajattoman vaalea ja koko huoneiston kattava. Tilantuntua lisää erinomainen pohjaratkaisu. Näkymät ovat pitkälle kantavat ja avarat. Loistava sijainti lähellä metron päätepysäkkiä ja merenrantaa. Alueella on erittäin hyvät liikunta- ja harrastusmahdollisuudet: mm. Rantaraitin ulkoiluväylä useita uimarantoja ja venesatama. HETI VAPAA!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20187557
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80,5 m²
Kokonaispinta-ala
80,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
7/9
Rakennusvuosi
1974
Käyttöönottovuosi
1974
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

172 782,38 €

Velkaosuus

1 217,62 €

Velaton hinta

174 000,00 €

Neliöhinta

2 161,49 €/m²

Vastike

Hoitovastike

330,50 € / kk

Pääomavastike

40,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

370,75 € / kk

Muut maksut

TV-maksu

0,45 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Tehdyt remontit
Kph+wc uusittu 2018, keittiö uusittu 2020, parkettilattia 2020
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, Teräsbetoni
Keittiön kuvaus
Integroitu jääkaappi/pakastin, induktioliesi, kiertoilmauuni, integroitu astianpesukone, kaapistot, työtasot tammi/viilu. Keittiö on remontoitu 2020
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Suihku/suihkuseinä, peilikaappi, rättipatteri, pkl, wc istuin
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijätoimisto Fallenius Oy Lönnrotinkatu 39 D, 00180 Helsinki
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Kellarikomero, Hissi, Uima-allas, Jäähdytetty kellari, Väestönsuoja, Talopesula/itsepalvelupesula, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön asukkaiden käytössä oma kuntosali
Kuntotutkimus tehty: 2020
Tehdyt remontit
-21 Ulkovalaistuksen uusiminen, saunan nro 3 puuosien uusiminen, jätekatoksen laajentaminen, pihan kunnostuksen suunnittelu, D-portaan hissin iv-putken ja kosteusvaurion korjaaminen, -22 IV-kanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö, A-portaan maanvastaisen seinän vedeneristyksen vaatimat korjaukset, jätekatoksen laajentaminen, Maan tasalla olevien parvekkeiden kannattajien betonikorjaukset ja maalaus, porrashuoneiden kulmalistat, putkistojen kuntotutkimukset -20, saunojen 1,3 ja 4 kiukaiden uusiminen, rinteessä olevan kaiteen uusiminen, parvekkeiden kukkalaatikoiden tarkastaminen ja korjaaminen, puiden kaataminen kuntotutkimuksen perusteella, vesikattojen tarkastus ja vuosikorjaukset -19, liikerakennuksen alapohjan alla olevan viemärin kannakkeet uusittiin/niitä lisättiin ja alapohjan rakenteiden lämmöneristystä parannettiin, A-portaan puoleinen luiska ja ulkoportaikko vedeneristettiin ja pintalaatat uusittiin, liikerakennuksen lämmitysverkon putken vuotokorjaus, asunnoissa ilmenneiden ilmavuotojen korjauksia, VSS tarkastukset ja F-portaan VSS:n iv-koneen korjaus -18, yhtiön osllistuminen kaupungin teettämän Ristiaallokon aukion ja kävelyteiden kunnostukseen liittyvien rakenteiden korjaukseen, ulkoportaikon uusimisen suunnittelu, yhtiön huoneiston B 37 kph:n saneeraus, B-portaan hissin ohjauskeskuksen uusiminen -17, saunan nro 2 puuosien uusiminen, ulkoiluvälinevarastojen lattioiden ja seinien maalaus ja valaisinten uusiminen, pihatasossa olevien huoneistojen ulko-ovien uusiminen, käyttövesiputken vuodon korjaus E-portaassa, asuntojen A151 ja A 152 rinteen vastaisen ulkoseinän korjaus sekä asuntojen sisäpuoliset korjaukset -16, lämpö-, käyttövesi- ja viemäriputkistojen kuntotutkimus, kaukolämmitysjärjestelmän laitteiden uusiminen, isomman liikerakennuksen koneellisen ilmanvaihtojärjestelmän uusiminen (sis. poistoilman lämmön talteenoton) -15, asuinrakennuksen katon sadevesiviemärien uusiminen -14, rakennusten ulkopuolisten puu- ja metalliosien uusiminen -12, koneellisen poistoilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö, paikoitusalueen uudelleen asfaltointi sekä sähköistyksen parantaminen ja lisääminen -11, lukoston uusiminen, liittyminen Welho -kaapeli-tv/internet-järjestelmään, kylmäkellarin laitteiston uusiminen, kuntosalin kunnostaminen, ilmanvaihtojärjestelmän poistopuhaltimien uusiminen, lämmitysjärjestelmän; patteri- ym. venttiilien uusiminen sekä lämmityksen perussäätö -10, hissien modernisointityö sekä hissikorien ja niiden kerrostaso-ovien maalaus, pienemmän liikerakennuksen vesikaton kermieristyksen uusiminen -09, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen koko yhtiössä, savunpoistoikkunoiden asentaminen porrashuoneisiin, huoneiston A 151 maanvastaisen seinän vedeneristys ja salaojituksen parantaminen -08, ikkunoiden ja parvekeovien uusimisen suunnittelu, toteutus on aloitettu tammikuussa -08, porrashuoneiden ovien vaihdon jatkaminen (15 asuntoa) -07
Tulevat remontit
2023 Pihan tukimuurin yläpuolisen osan luiskaaminen ja matalan tukimuurin rakentaminen
leikkipaikan kohdalle, 2023-2025 Sähköautojen hitaan lataamisen mahdollistavan järjestelmän hankinta ja laajentaminen sähköistymisen lisääntyessä, 2023 Kuntosalin kunnostaminen tai siirtäminen isompaan tilaan sekä laitteiden uusiminen, 2023 Vesikattojen tarkastus ja tarvittaessa vedeneristyksen uusimisen valmistelu, 2023 A-portaan kellarin vuodon korjaaminen pihan kunnostamisen yhteydessä, 2023-2024 Elementtisaumausten tarkastaminen ja tarvittaessa uusiminen, julkisivujen pesu, 2023-2024 Saunaosastojen 1 ja 4 panelointien ja lauteiden uusiminen, uusittujen kiukaiden johdotusten siirto panelointien alle, 2023-2024 Pihan kunnostustoimenpiteet laaditun suunnitelman perusteella (laatoitukset, profilointi, asfaltin kunnostus tai uusiminen, sadevesikaivot)
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
5 946 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-osakeyhtiö Ristiaallokko

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kivenlahden sekä Espoonlahden koulut
Palvelut: Ala Kivenlahden ja Pikkulaivan palvelut
Liikenneyhteydet
Hyvät, bussipysäkki vieressä, metroasema vieressä
Lisätietoa auton säilytyksestä
79+21

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kivenlahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Siberg Tiina

Myyntiedustaja

Helsingin KOTI LKV Oy

Helsingin KOTI LKV Oy
Helsingin KOTI LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Piispansilta 9 A (5. krs),
02230 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.