Kerrostalo | 4h, avok, rt, kph, s, erillis-WC / khh, vh, et, parveke

Pietarinkatu 1, Ullanlinna, Helsinki

Hinta

1 349 000 €

Koko

103 m²

Vuosi

1929

Kerta kaikkiaan upea, täysin muuttovalmis ja uniikki ylimmän kerroksen (6/6) kulmahuoneisto Ullanlinnasta. Taidolla suunniteltu ja toteutettu erinomainen pohjaratkaisu, oma sauna sekä parveke länteen eli ilta-aurinkoon ja ikkunoita kolmeen ilmansuuntaan. Remontin laadussa, yksityiskohdissa ja materiaaleissa ei ole säästelty laisinkaan - katso vaikka kuvat ja tule paikan päälle ihastumaan! Hyvin hoidetussa taloyhtiössä isoimmat remontit on tehtynä pois alta jo ja mikä parasta hoitovastike on tämän huoneiston osalta ainoastaan 389,34 €/kk. Huoneistoselitelmä on virallisen yhtiöjärjestyksen mukaan 3h, keitt, palv.h, alk, halli. LISÄTIEDOT JA YKSITYISNÄYTÖT: | Seyvan Khalili | Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja | Puh. 045 801 4145 | seyvan@skrealestate.fi | Www.skrealestate.fi | Instagram: skrealestate.fi | Www.vaurastuasunnoilla.fi I can provide services also in English. Asuntoportaalien (Etuovi.com, Oikotie.fi ja Tori.fi) tiedot ovat rajalliset ja erilaiset keskenään. Tilaathan välittäjältä kohteen virallisen myyntiesitteen sekä muut asiapaperit sähköpostilla tai soittamalla.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20188526
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, avok, rt, kph, s, erillis-WC / khh, vh, et, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
103 m²
Kokonaispinta-ala
103 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 103 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja myyntiesitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
6/6
Rakennusvuosi
1929
Käyttöönottovuosi
1929
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

1 313 799,54 €

Velkaosuus

35 200,46 €

Velaton hinta

1 349 000,00 €

Neliöhinta

13 097,09 €/m²

Vastike

Hoitovastike

389,34 € / kk

Pääomavastike

241,02 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

630,36 € / kk

Muut maksut

Saunamaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen
Tällä hetkellä ei makseta erillistä vesimaksua - 1.7..2024 maksetaan 20 €/kk/hlö, jos yhtiökokous hyväksyy talousarvion. Hallitukselle myönnetään valtuudet 1-2 kk ylim. hoito - rahoitusvastikkeen perimiseen taloudellisen tilanteen vaatiessa (talousarvio 2023).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen. VARUSTUS: Säilytyskaapit. SEINÄT: Maali. LATTIA: Parketti.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Muuttovalmis huoneisto.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Huomaamattomasti ruokailutilan ja olohuoneen kanssa yhdistyvä avokeittiö, josta löytyy kaikki tarvittavat kodinkoneet integroituna, runsaasti säilytystilaa sekä aamiaiskaappi. VARUSTUS: Jääkaappipakastin, astianpesukone, induktioliesi, liesituuletin, uuni, aamiaiskaappi, kaapistot ja vetolaatikostot hidastimilla. SEINÄT: Maali. VÄLITILA: Marmori. TYÖTASO: Marmori. LATTIA: Parketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Upeilla isoilla (seinät: 120 cm x 260 cm, lattia: 60 cm x 120 cm) laatoilla toteutettu raikas kylpyhuone. VARUSTUS: Sadesuihku, kylpyamme, seinä-WC, kaapistot, käsienpesuallas, peilit, kiinteät valaisimet, lattialämmitys. SEINÄT/LATTIA: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen WC, joka toimii samalla kodinhoitohuoneena. VARUSTUS: Seinä-WC, käsisuihku (bidee), peili, kaapistot, pesukoneliitäntä, paikat pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. SEINÄT/LATTIA: Laatta.
Saunan kuvaus
VARUSTUS: Sähkökiuas. SEINÄT: Laatta/puu. LATTIA: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneesta käynti parvekkeelle. SEINÄT: Maali. LATTIA: Parketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme makuuhuonetta, joissa on kiinteät säilytysratkaisut sekä päämakuuhuoneen yhteydessä oleva iso vaatehuone. SEINÄT: Maali. LATTIA: Parketti.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Luotsi Oy / Merja Nevanperä. Osoite: Elielinaukio 5 B, 00100 Helsinki. Sähköpostiosoite: merja.nevanpera@isannointiluotsi.fi. Verkkosivut: www.isannointiluotsi.fi
Huolto
Kotikadun Kiinteistöpalvelu Oy.
Taloyhtiöön kuuluu
Vinttikomero, Kellarikomero, Hissi, Taloyhtiössä on sauna, Urheiluvälinevarasto
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: DNA-laajakaista.
Tehdyt remontit
JULKISIVUT: 2008 kadun puoleinen julkisivu rappauskorjattu. Pihajulkisivun rappauskorjaus 2015. PARVEKKEET: 2023 Osakasparvekkeiden rakentaminen sisäpihan julkisivuihin (osakasmuutostyö). 2008 katupuolen parvekkeet peruskorjattu. Pihapuolen puisteluparvekkeet 2015. Pihapuolen huoneistoparv. 2022-23. PORRASHUONEET: Ovipuhelinjärjestelmän uusiminen 2023. 2008-09 B- ja C-portaiden, 2010 D-portaan maalaus ja aulojen kattojen entisöinti. F-portaan maalaus 2017. E-porrashuoneen maalaus. KAUKOLÄMPÖLAITTEISTO: 2009 kaukolämpölaitteet uusittu. KATOT: 2008 vesikatto katupuolella uusittu ja pihapuoli uusittu 2011. Vesikatot maalattu 2013. IKKUNAT JA PARVEKEOVET: 2008 ikkunat ja parvekeovet katupuolella uusittu. Pihajulkisivun ikkunat 2015. SÄHKÖ- JA PUHELINNOUSUT: 1976 sähkönousut ja pääkeskus. 2021 sähkönousut ja huoneistojen ryhmäkeskukset. VESI- JA VIEMÄRIPUTKISTOT: 1979 putkisto E-rappu. 1981/1982 A, B, D osin. 1995 pohjavesijohdot. 2005 putkiremontti A, B, D ennen vuotta 1979 remontoidut linjat, kokonaan C- ja F-rappu. 2021 putkiremontti raput E kokonaan ja A, B ja D putket, jotka remonoitu 79-82. TONTTIVIEMÄRI: 2005 putkiremontin yhteydessä. LÄMMITYSPATTERIT JA -PUTKISTOT: 2021 huoneistojen patteritermostaatit. PIHA-ALUEET: 1996 pihakannen vesieristys. HISSIT: Hissit saneerattu B=88, C=90, A=91. ILMANVAIHTOKANAVAT: IV-nuohous 2021. Yhtiön vastuulla olevien palohormien kunnostaminen 2021-2022. LUKITUSJÄRJESTELMÄT: 2001 Exec-järjestelmäksi. 2022 lukituksen uusiminen Abloy Pulse. TIETOVERKOT, ANTENNI, YM. JÄRJ: 1970-luvulla. 2021 antenni- ja tietoliikennekaapelointi.
Tulevat remontit
OLETETUT TOIMENPITEET SEURAAVIEN 5 VUODEN AIKANA. JULKISIVUT: E-portaan päätyseinän lämpörappaus 2024. PORRASHUONEET: Huoneistojen ovien uusiminen/kunnostaminen. IKKUNAT JA PARVEKEOVET: Katupuolen ikkunoiden huoltomaalaus 2024. SÄHKÖT- JA PUHELINNOUSUT: Sähköautojen latauspisteiden mahdollistaminen. PIHA-ALUEET: Jätetilan riittävyyden kartoitus ja mahd. laajennus, piha-alueen viihtyisyyden ja toimivuuden parantaminen. HISSIT: Päätös E-portaan jälkiasennushissistä.
Energialuokka
F (2013), Energiatodistus on laadittu 18.5.2016 ja se on voimassa 18.5.2026 asti.
Tontin koko
2 238 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Bostadsaktiebolaget Peter Asunto-osakeyhtiö

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autohallipaikkojen jonossa on 13 henkilöä (tilanne 26.04.2024).

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Ullanlinna, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Khalili Seyvan

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja

SK Real Estate | SK & Co. Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.