Kerrostalo | 1h + kt + las.p

Insinöörinkatu 14, Herttoniemi, Helsinki

Hinta

224 000 €

Koko

27,5 m²

Vuosi

2022

Kompakti sekä viihtyisä kaupunkikoti hissitalon neljännestä kerroksesta, Herttoniemen kattavien palveluiden äärellä! Yhtiö seisoo omalla tontilla! Modernissa yksiössä laatua ja luksusta elämiseen tuovat valea tammiparkettilattia, huoneistokohtainen ilmanvaihtokone, Puustellin keittiö, jossa Siemensin laadukkaat kodinkoneet. Lattialämmitteinen kylpyhuone on tilava ja pinnoiltansa tyylikäs. Alkovissa sekä eteisessä on säilytystilaa. Ruokailutilan yhteydestä avautuu kätevä liukuovi lasitetulle parvekkeellee, joten voit nauttia ylellisestä "indoor- outdoor" - elämyksestä vaikka ruokaillessasi. Lasitettu parveke tuo mukavasti tilantuntua! Yhtiöjärjestyksen mukaan 1h+kt. Vuonna 2022 valmistuneen taloyhtiön asukkaiden käytössä on yhtiön saunatila, pesutupa, kerhohuone sekä varastotilat. Kauppakeskus Hertsiin ja Herttoniemen metroasemalle kävelet vain hetkessä! Bussiyhteys liikennöi noin 300m päässä asunnosta. Asuinalue tarjoaa mainiot ulkoilureitit mm. Herttoniemen kartanonpuiston, Herttoniemen rannan ja Kivinokan luontopolun maastoissa. Kauppakeskus Itis ja Redi sijaitsevat kahden metropysäkin päässä! Asunto on tällä hetkellä vuokrattu toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella. Vuokra 832,30€ + vesimaksuennakko 20€/hlö/kk. Varaa esittely ja tartu erinomaiseen tilaisuuteen! ESITTELYVARAUKSET JA LISÄTIEDOT: Anastasia Mejias Perustaja, Toimitusjohtaja LKV, LVV, KiLAT 040 580 6004 / anastasia@vellamolkv.fi vellamolkv.fi LIVE YOUR DREAM!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
20194236
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kt + las.p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
27,5 m²
Kokonaispinta-ala
27,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
4/8
Rakennusvuosi
2022
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Muu ehto: AHVL:n mukaan

Hinta

Myyntihinta

72 663,96 €

Velkaosuus

151 336,04 €

Velaton hinta

224 000,00 €

Neliöhinta

8 145,45 €/m²

Vastike

Hoitovastike

96,25 € / kk

Pääomavastike

642,18 € / kk

Erityisvastike

3,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

738,43 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Muu vastike= Mediavastike 3€/kk. (Mediavastike Yhtiössä on kiinteistölaajakaista ja kaapeli-tv, joilla toimitetaan jokaiselle asuin- ja liikehuoneistolle internet-perusyhteys sekä kaapeli- tv:n vapaat kanavat. Laajakaistan ja kaapeli-tv:n käyttö -ja liittymiskustannukset katetaan mediavastikkeella, jonka yhtiökokous määrää ko. palveluiden kustannusta vastaavaksi ja yhtä suureksi kultakin asuin- ja liikehuoneistolta. Mediavastike peritään kaikilta asuin- ja liikehuoneistolta käytöstä riippumatta.) Vesimaksuennakko 20€/kk. Vesimaksu tasataan huonekohtaisen kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 1,5% velattomasta kauppahinnasta kaupanteon yhteydessä. Taloussähkö kulutuksen mukaan. Pääomavastike A, rakennuslaina, huoneistot: Koronmaksu kaksi kertaa vuodessa alkaen 15.3. ja 15.9. Korontarkistus 15.3. Ensimmäinen lyhennys 15.3.2026. Ylimääräiset lyhennykset koron ja lyhennyksen maksupäivinä 15.3. ja 15.9. kulu 100€, muulloin kulu 300€. Isännöintitoimisto veloittaa lainaosuuslaskelmasta hinnaston mukaisen kulun.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen: Parkettilattia. Seinät maalattu. Varustus: Peililiukuovikaappi.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Normaali-irtain.
Kohteen lisätiedot
Yhtiö on 26.11.2021 allekirjoittanut kiinteistön 91-43-54-2L muiden omistajien kanssa yhteisestä piha-alueesta laaditun hallinnanjakosopimuksen, jossa on sovittu piha-alueen kåyttö- ja hallintaoikeuden jakautumisesta korttelin tonttien kesken. Lisäksi yhtiö on 16.11.2021 allekirjoittanut korttelin 43054 tonttien kesken laadittavan yhteisjärjestelysopimuksen, jossa on sovittu korttelin tontteja koskevista kiinteistöteknisistä järjestelyistä. Yhteisjärjestelysopimuksen mukaan tontin 8 ulkoiluväline- ja polkupyörävarastot sUoitetaan pääosin Herttoniemen Korttelipysäköinti Oy:n rakennukseen ja tontti saa ko. sopimuksen nojalla em. varastoihin pysyvän käyttöoikeuden. Yhtiö on allekirjoittanut Herttoniemen Korttelipysäköinti Oy:n kanssa vuokrasopimuksen, jossa on sovittu yksityiskohtaisesti edellä mainittujen tilojen käytön ehdoista. Vuokravastuu oli vuonna 2022 318,50 € ja seuraavina vuosina 1092,00 €/ vuosi. YJ 11§: TUPAKOINTIKIELTO Koko yhtiö on savuton. Tupakointi on kielletty kaikissa huoneistoissa, parvekkeilla, yhtiön yleisissä ja yhteisissä tiloissa sekä piha-alueella lukuun ottamatta yhtiön osoittamaa erillistä tupakointipaikkaa. Tupaikointikieltoa koskevan määräyksen rikkomiseen sovelletaan kulloinkin voimassaolevia huoneiston hallintaanottoa koskevia asunto-osakeyhtiölain määräyksiä. YJ 12§ LYHYTAIKAISEN VUOKRAUKSEN KIELTO Osakkeenomistajalla on lähtökohtaisesti oikeus vuokrata huoneistonsa eteenpäin. Osakkeenomistaja ei kuitenkaan saa ilman yhtiön hallituksen anatamaa kirjallista lupaa luovuttaa huoneistoa vuokrauksen johdosta käytettäväksi lyhytaikaisiin vuokrasuhteisiin tai muutoin lyhytaikaiseen majoitutoimintaan rinnastettavaan käyttöön. Vuokrauskieltoa koskevan määräyksen rikkomiseen sovelletaan kulloinkin voimassaolevia huoneiston hallintaanottoa koskevia asunto-osakeyhtiölain määräyksiä.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Parkettilattia. Seinät maalattu. Työtasot laminaattia. Varustus: Jääkaappi/pakastin, liesituuletin, induktioliesi, kalustemirkoaaltouuni, erillisuuni.
Kylpyhuoneen kuvaus
Laattalattia. Seinät maalattu. Varustus: Suihku, suihkuseinä, wc-istuin, bide-suihku, pesukoneliitäntä, kylpyhuonekaapisto, kiinteät valaisimet ja sähköinen lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus
Parkettilattia. Seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Alkovi: Parkettilattia. Seinät maalattu. Varustus: Seinäkaapit ilman vetimiä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Vantaan toimipiste Isännöitsijä Olli-Pekka Nissinen olli-pekka.nissinen@kiinteistotahkola.fi Puh. +358 20 748 8292
Huolto
K. Fogelberg Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Sauna, pesutupa, urheiluvälinevarasto, vaunuvarasto, kerhohuone, väestönsuoja, huonekohtaiset irtaimistovarastot, tekninen tila. Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen LTO.
Antennijärjestelmän tyyppi: Kaapeli-tv.
Tehdyt remontit
2022 Hissin ja hissikuilun korjaus kellarin vesivahingon jäljiltä. Tarvittavat korjaukset tehty Kone toimesta takuukorjauksena.
Tulevat remontit
Hallituksen vahvistama kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023-2027:
2023 Normaaleja ylläpitokorjauksia ja huototoimenpiteitä.
2024 Normaaleja ylläpitokorjauksia ja huototoimenpiteitä.
2025 Normaaleja ylläpitokorjauksia ja huototoimenpiteitä.
2026 Normaaleja ylläpitokorjauksia ja huototoimenpiteitä.
2027 Normaaleja ylläpitokorjauksia ja huototoimenpiteitä.
Energialuokka
A (2018)
Tontin koko
811 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kaavoitusviranomainen Helsingin kaupunki puh, 09 310 1691.
Ostajan on tuustuttava alueen kaavoitushankkeisiin ja muihin alueen tietoihin ja palveluihin huolellisesti Helsingin kaupunkin karttapalvelun kautta: https://kartta.hel.fi.

Vireillä olevat asemakaavat

Länsi-Herttoniemen suojelu ja täydennysrakentaminen:
Tavoitteena on mahdollistaa täydennysrakentaminen Länsi-Herttoniemen nykyisten viheralueiden reunoille ja tontin haltijoiden niin halutessa myös tonteille. Rakennukset sovitetaan ympäristöönsä, kaupunkikuvaan ja reitistöihin. Erilaisia täydennysrakentamisen keinoja tutkitaan kaavatyön aikana. Tavoitteena on myös ajantasaistaa alueen vanhentuneet asemakaavat vastaamaan nykytilannetta ja tavoitteita. Samalla tutkitaan olemassa olevien rakennusten ja puistojen suojelemista. Suunnitteluperiaatteiden jälkeen kaupunki laatii asemakaavaluonnoksen.

Herttoniemi, Fastholman ja teknisen huollon alue:
Aluetta suunnitellaan teknisen huollon alueena ja virkistysalueena, jossa lumenvarastoinnin tekniset järjestelyt päivitetään ja aluetta kehitettäisiin muuhun kaupungin kunnossapidon kierrätystoimintaan soveltuvaksi. Alue on hyvin metsäinen ja suosittu virkistysalue, jonka turvalliset ja toimivat ulkoilureitit voidaan varmistaa kaavassa.

Herttoniemi, Sorvaajankatu 20:
Planmeca Oy suunnittelee Herttoniemen yritysalueella sijaitsevan pääkonttorinsa laajentamista.

Muut suunnitelmat

Herttoniemen kaupunginosavisio:
Millainen on tulevaisuuden Herttoniemi? Tähän etsitään vastauksia Herttoniemen visiota työstämällä. Tulevaisuutta hahmotellaan noin 15 vuoden päähän. Keskeisiä pohdittavia asioita ovat alueen kaavoitus ja täydennysrakentaminen, katujen, puistojen, aukioiden ja viheralueiden parantaminen ja hoito sekä kaupungin tiloihin liittyvät tarpeet.

Helsinkipuisto: Helsinkipuisto on laaja virkistysalue, joka korostaa kaupungille ominaista merellisyyttä, luonnonläheisyyttä ja vehreyttä. Helsinkipuistoa kehitetään kokonaisuutena sen omista lähtökohdista.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Kultaseppä

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Herttoniemen ala-aste n. 1km.
Herttoniemen yhteiskoulu n. 1,5km.
Roihuvuoren ala-aste n. 1,5km.
Palvelut: Lidl n. 600m.
Kauppakeskus Hertsin kattavat päivittäispalvelut (Prisma, apteekki, kuntosali, kahvila, ravintoloita, erikoisliikkeitä)n. 700m.
Mc Donald?s n. 700m.
K-Supermarket n. 1km.
S-Market n. 1km.
Herttoniemen Jäähalli n. 1km.
Roihuvuoren kirsikkapuisto n. 1km.
Herttoniemen kartanonpuisto n. 1,5km.
Tuorinniemen uimaranta n. 2km.

Kauppakeskus Itis ja Redi sijaitsevat kahden metropysäkin päässä.
Päiväkodit: Useampi päiväkoti n. 1km säteellä. Lähin päiväkoti: Päiväkoti Herttoniemi n. 600m.
Liikenneyhteydet
Metroasema n. 900m Bussipysäkki n. 300m. Linjat: 90A, 92N, 96N, 97N ja 841N. Metroaseman yhteydestä liikennöi useita bussilinjoja.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Osakaspaikat Herttoniemen Korttelipysäköinti Oy:ssä. Lyhytaikainen pysäköinti www.eparking.fi
Pysäköinti: osakepaikkoina.
Korttelipysäköinnin lisätiedot hinnoista: www.eparking.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Herttoniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mejias Anastasia

Perustaja, Toimitusjohtaja, LKV, LVV, KiLAT

Vellamo LKV

Vellamo LKV
Vellamo LKV

Mannerheimintie 109,
00280 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.